u154214
u154214
Rich geek
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
[Meadow Miles]
Dring,dring',je zazvonil zvonec in ljudje so se kar usuli iz učilnic,da bi lahko si lahko prvi šli iskat kosilo.Vsi so že odšli,jaz pa sem pospravila še zadnje zvezke v torbo in odhitela iz učilnice.
"Meadow!!"Sem zaslišala krik iz učilnice,in se nato še bolj pognala v tek.Vem da bodo temu naslednji dan sledile posledice, ampak vsaj za ta dan sem bila rešena.
V šoli vedno izpustim kosilo saj nimam nikogar da bi sedela skupaj in se pogovarjala o vseh mogočih stvareh.
Zato pa vedno obiščem knjižnjico v kateri počakam da je konec kosila.Ko sem prebirala neko knjigo, me je nenadoma prijelo na wc.

Potegnila sem vodo in ko sem hotela izstopiti iz kabine je ravno v wc stopila Madison in njene spremljevalke.Tiho sem pogledala skosi majhno špranjo, pri vratih kabine in poslušala njihov pogovor.
"O moj bog,Daniel je tako hott"Je zapiskala Madison, z njenim piskajočim glasom.
Daniel Carter.Natančneje povedano moška kurba in kapetan ekipe ameriškega nogometa na naši šoli.Čakaj malo kaj ne hodi ona z Calvinom Endersom?
"Danes me je povabil na zmenek.""Si predstavljaš, da za to izve Calvin"Je rekla Brittany in se zahihitala."Ah saj ne bo nikoli izvedel, nočem pa ga pustiti saj nočem postati nepopularna luzerka kot so tisti geeki v knižnjici."
Vse tri so se zasmejale in začele pospravlati ličila v torbice,a ravno v tistem trenutku je Madison na tla padla maskara in se zakotalila v mojo kabino.
Zaprla sem oči, ko sm zaslišala zvok pet ki so se mi približevale.Kot v počasnem posnetku so se vrata na široko odprla in Madison je zakričala na ves glas, ko me je zagledala.
Že ko sem odprla oči sem poletela proti steni,tako da sem se močno udarila v glavo.
"Kaj si slišala!!"Me je jezno vprašala in me gledala z gnusom v očeh.
"N-nič."Sem odgovorila in v očeh so se mi nabirale solze.
"Lažeš!!!"Se je zadrla in me udarila v trebuh.
"Madison, pomiri se. Misliš da bi ji kdo sploh verjel.Navadna neumna piflarka je, ki se neupa pogovarjat, kaj šele da bi to povedala Calvinu."Je rekla Megan in se skupaj z Brittany zarežala.Madison se mi je zlobno nasmehnila in me še enkrat udarila po licu,da sem padla na tla.
Nato so končno odšle, jaz pa sem pustila da so mi solze spolzele po licih.
Čez nekaj časa sem vstala in si obrisala solze, potem pa se hitro odpravila domov.
""""""""""""""""""""""""""""""'""""""""""""""""'""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
28. oktober 2013
u154214
u154214
Rich geek
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
"Doma semm!"Sem zakričala in se sezula.
"G.Miles mi je rekal na vam sporočim, da bo prišel šele ob enajstih, saj ima pomemben sestanek."Mi je povedala Lee, naša služkinja,ki se je revno odpravljala domov.
"Hvala in nasvidenje."Sem rekla in se vsedla na kavč,ter prižgala televizijo.
Vse osebje je že odšlo domov torej bom spet sama.
Iz mikrovalovke sem vzela kokice in kokakolo in začela gledat neko bedno grozlivko.Čez nekaj časa sem se spravila v mojo sobo delat domačo naologo.Ko sem končala pa sem se odšla še stuširat.
Obleke sem vrgla v vrečo z umazanim perilom ter se pogledala v ogledalo.
Zgledala sem kot strašilo.Moji rjavi lasje so imeli kup vozljev, pod očmi sem imela podočnjake in spet se mi je pojavil mozolj na obrazu.Zgleda, da se bom morala posloviti od kokic in kokakole, ter se začeti bolj zdravo prehranjevati.
Po tušeranju sem se preoblekla v pižamo in preostanek dneva preživela na tumblrju.
Počasi sem se zbudila, ko po telesu začutila mrzlico.Zazehala sem in zaprla okno ter se preoblekla in uredila.
"O,Meadow si že vstala!Kako je bilo včeraj v šoli?"Me je pozdravil oče, medtem ko sem se vsedla za mizo, Lee pa mi je postregla zajtrk.
'Ohh,nič takega, le učitelj bi me skoraj posilil,Madison in njena banda pa mi je spet težila in mi razbila telefon.'
"Vredu, kako pa je bilo na sestanku?."Sem vprašala in ugriznila v rogljiček.
"No, nisem bil ravno na sestankum, ampak na zmenku."Je rekel ter se pretegnil.
"Na zmenkuu?!Od kdaj pa moj oče hodi na zmenke?"Sem ga začudeno vprašala.
"Se še spomniš , ko sem ti pred enim tednom govoril,da bo k nam v službo prišla nova tajnica?"Me je vprašal in ignoriral moje vprašanje.
"Jaa...""Torej, ime ji je Melanie in sva se kar dobro ujela.Pravi, da prihaja iz New Yorka ima pa tudi sina, ki bo danes prišel sem v Los Angelas in mislim da bi se znjim kar dobro ujela."Je nadeljeval."Jutri zvečer bosta prišla sem na večerjo in pričakujem da ju boš lepo sprejela."
"Ampak v četrtek pišemo test iz biologije, v petek iz kemije, ne bo mi uspelo da se vse naučim ko pa bomo imeli to večerjo!"Sem se razjezila in vstala.
"Meadow Miles,kot vem nimaš nobenih prijateljev s katerimi bi se lahko družila biologijo in kemijo pa si se predvidevam da že naučila včeraj zato bi si lahko vzela vsaj eno uro časa da bi se posvetila družini!"Se je zdaj razjezil še on.""Družini!!Da bi se jaz posvetila družini!!Ti si tisti, ki se ne posveti družini!!Misliš da mi je fino biti skoraj vsak dan sama doma?!Sploh pa kako naj imam prijatelje če še normalne družine nimam!!"Sem se zadrla in stekla ven iz hiše.
Ponavadi me pelje v šolo moj osebni šofer,a zaradi najinega prepira z očetom sem morala sedaj zmrzovati sredi novembra le v jakni.
""""""""""""""""""""""""""""""'""""""""""""""""'""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
30. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg