Forum
u1374
u1374
pač boste vidli!
10. december 2010
u1374
u1374
Svojo glasbeno pot je začela leta 2005 s prvim albumom Music Of The Sun in jo nadaljevala s svojim do sedaj najuspešnejšim albumom Good Girl Gone Bad.
Rihanna, kraljica lestvic, je zaslovela z pesmijo Pon De Replay, uspeh pa poudarila z hitom Umbrella, ki je kraljeval na državnih lesticah vse do 11 tednov, na sveovni lestvici pa 8 tednov. Kraljica lestvic je pa na prvem mestu svetovne lestvice kraljevala kar 5-krat, zadnji hit je bil Live Your Life, ki pa tudi že 6. teden kraljuje na popularni BillBoard lestvici.

S tem je svetovna diva, začela tekmovati z Madonno, Mariah Carey, Cher in še bi lahko naštevali, saj je v 3 letih kariere se uspela prikopat na 5. mesto lestvice najboljših zadnjih 20 let. Pobira nagrado za nagrado in se preporosto ne ustavi, namreč pripravlja tudi že naslednji album, ki bo glasbeno sceno videl naslednje leto (2009).
10. december 2010
u1374
u1374
Že pri štirih letih je začel nastopati in peti. V mladosti so on in njegovi štirje starejši bratje pod taktirko njihovega očeta ustanovili skupino Jackson Five, ki se je kasneje preimenovala v The Jacksons. Njihovi največji hiti so bili I Want You Back, Dancing Machine in mnogi drugi.Michaelov prvi samostojni album je bil leta 1979 objavljeni Off The Wall, iz katerega so znane tudi mnoge uspešnice kot npr. Don't Stop Till You Get Enough. Leto 1982 pa je bila velika prelomnica, ne samo v njegovem, ampak tudi v življenju glasbe nasploh. Izšel je namreč najbolje prodajani in daleč najuspešnejši album vseh časov Thriller na katerem najdemo tudi njegov največji hit »Billy Jean«, pri izvedbi katerega je vedno prisoten zanj zelo značilen ples moonwalk, pri katerem hodi naprej, pri tem pa se skrivnostno giblje nazaj.Michael je na turnejo za promocijo tega albuma odšel skupaj s svojimi brati in vsakič za seboj pustil navdušeno publiko. Leta 1987 je izšel njegov tretji samostojnui album Bad, ki pa ni bil tako uspešen kot zloglasni Thriller, a je vseeno požel veliko uspeha in je tudi eden najbolje prodajanih albumov vseh časov.Tudi Dangerous, ki je izšel tri leta kasneje je bil prodajno uspešen. Po letu 1993 je začela njegova popularnost padati, kar je bilo povezano tudi z obtožbo, ki jo je neki deček podal proti njemu in ga je obtoževala spolne zlorabe. Vseeno se je obdržal v glasbeni eliti in v letih 1995, 1997 in 2001 na tržišče poslal tri nove dokaj uspešne albume. Po ponovni obtožbi o spolnem nadlegovanju mladoletnih oseb in po oprostilni sodbi je Jacko, kot so ga tudi klicali, živel na Bližnjem vzhodu.Michael Jackson je bil definitivno eden najuspešnejših glasbenikov vseh časov, saj je s svojimi neverjetnimi turnejami in prodanimi albumi, zaslužil na milijone dolarjev.
10. december 2010
u1374
u1374
Nick oz. Nickolas je bil prvi, ki se je podal na pevsko pot pri šestih letih. Pri sedmi letih je že pel v raznih predstavah na Broadway-u. Skupina Jonas Brothers pa je nastala končno leta 2005.
2006 izdajo album It's about time

2007 izdajo album Jonas Brothers

2008 izdajo album A Little bit Longer
10. december 2010
u1374
u1374
Nekdanji sex simbol Britney Spears je danes le še bleda senca dekleta, ki je svetovno glasbeno sceno prevetrila s pesmimi kot so Hit me baby one more time in podobne.


V zadnjem času pa vse bolj odmeva njena mentalna neuravnovešenost, spori glede ločitev, skrbništev in Britney se je iz glasbenih odrov preselila na sodniške. Še zmeraj pa ostaja nesporna zvezda in odlična glasbenica, kar so potrdili tudi glasbeni kritiki pri ocenjevanju njenega zadnjega glasbenega projekta, katerega naslovni singel je skladba Gimme more.
10. december 2010
u1374
u1374
Skupina RBD je debitirala decembra 2004 z albumom Rebelde, ki je izšel pod okriljem diskografske hiše EMI.Njihov uspeh je toliko bolj presenetljiv, ker so nastali v okviru televizijske uspešnice Rebelde. Njeni glavni igralci Anahi, Dulce, Maite, Alfonso, Christian in Christopher so kmalu presegli svoje fantazijske televizijske like ter v resničnem svetu pop glasbe doživeli uspeh, ki presega vse mogoče napovedi.Prvi trije singli Rebelde, Solo Quedate En Silencio in Salvame so se uvrstili na sam vrh mehiških lestvic. Album Rebelde je nato osvojil najprej portugalsko, nato brazilsko ter na koncu še ameriško tržišče z več kot 1,5 milijona prodanih izvodov. Julija 2005 sta izšla DVD in zgoščenka Tour Generación RBD en Vivo, ki vključuje tudi njihovo razprodano turnejo v Mehiki. Samo v glavnem mestu Mexico City je zasedba razprodala šest koncertov. Danes je album Rebelde prodan že v več kot dveh milijonih izvodov po vsem svetu.
10. december 2010
u1374
u1374
to je blo splošno zdej pa bojo lahka tudi če me boste prsili za kaj jest vam bom pa dlaa
10. december 2010
u1374
u1374
Avril Ramona Lavigne Whibley
Rojstni dan praznuje 27. septembra, po svetu pa je do sedaj prodala že preko sedemindvajset milijonov plošč. Leta 2006 jo je kanadski poslovni časopis označil tudi kot sedmo najvplivnejšo kanadčanko v Hollywoodu, kjer med mladimi resnično pušča izjemen pečat.

Njen prvi album, izdan je bil leta 2002, nosi naslov Let`s go in je dosegel globalni uspeh že od samega začetka. Prodan je bil v 16 milijonih izvodih, kar pomeni šest kratno platinasto nagrado za prodajo v ZDA.

Tudi naslednja dva albuma Under my skin in The best damn thing sta se s skladbami redno uvrščala na Billboardovo lestvico 200-tih najboljših albumov. Skladbe, ki so najbolj navdušile svet pa so gotovo Skater boy, Complicated, My
10. december 2010
u1374
u1374
Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing, Gustav Schafer)
Tokio Hotel je rock skupina, ki se je razvila iz prvotnega imena Devilish, leta 2001. Prihajajo iz Magdeburga v Nemčiji. njihov prvi singel Durch den monsun je postal popularen že kmalu po izidu ter 26. avgusta 2005 tudi dosegel prvo mesto nemške in avstrijske glasbene lestvice.

Njihov drugi singel je nosil naslov Schrei in je prav tako prilezel do vidokega petega mesta na nemški lestvici. Prvi album so Tokio Hotel izdali 19-tega septembra 2005, na katerem pa se lahko pohvalijo z dejstvom, da je pevec Bill prispeval večino lastnih besedil. Še ena skladba, ki je doživela izjemen uspeh je gotovo Rette mich, izdana v začetku leta 2006
10. december 2010
u1374
u1374
John Christopher Depp II
Depp se je rodil v Owensboro, v zvezni državi Kentucky ter ima brata in dve sestri. Svojo kariero je začel kot kitarist garažnih bendov. Igral je v vrsti skupin predvsem po ločitvi staršev,
10. december 2010
u1374
u1374
zdej bom dala horoskop!
Oven 21.03. - 21.04.

Splošno: Z malo truda lahko veliko dosežeš. Letos je idealen čas, da med počitnicami več bereš, zato hitro v knjižnico!

Družba: Zaradi neke teme se tekmeci precej prepirajo. Če jih lahko kdo pomiri, potem si to prav ti!

Ljubezen (ona): Pamet ti govori nekaj popolnoma drugega kot čustva. Malce še počakaj z odločitvami. Imela boš srečo!

Ljubezen (on): Če želiš izvedeti več o njej, jo naravnost vprašaj, namesto da vohuniš za njo.

Najboljši dnevi: sobota, nedelja.
10. december 2010
u1374
u1374
Bik 21.04. - 21.05.

Splošno: Si v konfliktu z enim od staršev? V takšni situaciji je bolje, da popustiš, ker tokrat nimaš prav.

Družba: Nekdo močno vpliva na vas. Če ti to ni všeč, ti situacije ni treba sprejeti. Brani se! Ljubezen (ona): Kmalu boš izvedela, kdo je do ušes zaljubljen vate. Presenečenje bo res veliko! Ljubezen (on): Osvoji jo, preden začne flirtati z drugimi, saj bo takrat prepozno.

Najboljši dnevi: ponedeljek, torek.
10. december 2010
u1374
u1374
Dvojčka 22.05. - 21.06.

Splošno: Ta teden potrebuješ dober načrt, saj drugače ne boš dosegel/dosegla niti polovice načrtovanega. Ujemi priložnost!

Družba: Ne moreš se dogovoriti z več ljudmi naenkrat, tako da se bodo morali nekateri prijatelji odreči tvoji družbi za eno popoldne.

Ljubezen (ona): Trenutno te fantje sploh ne zanimajo, čeprav te eden vztrajno skuša osvojiti.

Ljubezen (on): Te res zanima ali bi rad letal od cveta do cveta? Trenutno lahko imaš, katerokoli želiš.

Najboljši dnevi: četrtek, ponedeljek.
10. december 2010
u1374
u1374
Rak 22.06. - 22.07.

Splošno: Misliš, da te lahko samo denar osreči? S takšnim načinom razmišljanja boš konec tedna zamudil/a nekaj pomembnih dogodkov.

Družba: Nekdo ustvarja trenja v vaši družbi. Pogovorite se in ugotovite, kaj je za vas najbolj pomembno. Tako boste veliko izvedeli.

Ljubezen (ona): Malo izkušenj imaš s fanti, a se vseeno želiš pogovoriti z njim? V petek boš vedela več...

Ljubezen (on): Če boš odlašal, bo kmalu zasedena. Zberi pogum in jo nagovori.

Najboljši dnevi: petek, sobota.
10. december 2010
u1374
u1374
Lev 23.07. - 23.08.

Splošno: Bolje se boš počutil, če boš v začetku tedna naredil/a tisto, kar se ti zdi res neprijetna obveznost.

Družba: Velik vpliv imaš na prijatelje, kmalu pa boš dobil/a tudi priložnost, da to izkoristiš.

Ljubezen (ona): Si do ušes zaljubljena? Potem mu to odkrito pokaži. Če se boš še naprej sprenevedala, ne bo vedel, kaj želiš.

Ljubezen (on): Ti je všeč punca, ki je ne poznaš dobro? Če jo želiš bolje spoznati, spremeni taktiko.

Najboljši dnevi: torek, četrtek.
10. december 2010
u1374
u1374
Devica 24.8. - 22.09.

Splošno: Poskusi se nasmehniti, ko zjutraj pogledaš v ogledalo. Tako boš premagal/a slabo voljo.

Družba: Se s prijatelji bolje počutiš kot z družino? Kljub temu bi moral/a biti več doma!

Ljubezen (ona): Čustva so razburkana, kar je povsem normalno. Ni razlogov za paniko.

Ljubezen (on): Ti neko dekle pošilja pozitivne signale? Če si samski, sprejmi možnost za flirt.

Najboljši dnevi: torek, četrtek.
10. december 2010
u1374
u1374
Tehtnica 23.9. - 23.10.

Splošno: Slabo situacijo boš odlično razrešil/a, kar nikomur ne uspe tako hitro.

Družba: Nekdo želi postati del vaše družbe. Dajte mu priložnost, saj se lahko iz tega rodi lepo prijateljstvo.

Ljubezen (ona): Če boš vztrajala pri flirtanju, ga boš enostavno osvojila.

Ljubezen (on): Čustev ne moreš nadzorovati. Pusti ji čas, da dobro razmisli, če le misliš resno z njo. Kljub vsemu te ima rada.

Najboljši dnevi: petek, torek.
10. december 2010
u1374
u1374
Škorpijon 24.10. - 22.11.

Splošno: Izkoristi svoj talent. Če boš ta teden osredotočen/a, bi se lahko zgodilo nekaj zelo zanimivega. Super!

Družba: Spravite se v akcijo, če se vam zdi, da se nič ne dogaja. Skrajnji čas je, da pripravite kakšno zabavo.

Ljubezen (ona): Če ne veš, kako daleč lahko greš, za nasvet zaprosi dobro prijateljico.

Ljubezen (on): Precej možnosti imaš pri njej, vse dokler se ne boš začel sprenevedati in pretvarjati.

Najboljši dnevi: četrtek, sobota.
10. december 2010
u1374
u1374
Strelec 23.11. - 21.12.

Splošno: Bi najraje bil/a nekdo drug? Poskusi se spremeniti – izmisli si kak nov stil. Uspelo ti bo!

Družba: Če meniš, da te nihče ne razume, ti bo pomagal odkrit pogovor z vsemi.

Ljubezen (ona): Nek fant je zbudil tvoja čustva. Če je zaseden, pa nikakor ne začni flirtati z njim, ker se bo slabo končalo.

Ljubezen (on): Ne misli samo na svoje želje. Za zvezo sta potrebna dva.

Najboljši dnevi: nedelja, ponedeljek.
10. december 2010
u1374
u1374
Kozorog 22.12. - 20.01.

Splošno: Če imaš zdaj dobre ideje, verjemi v njih. Poskusi uresničiti vse, kar si zamisliš. Zaradi tega boš še bolj privlačen/privlačna.

Družba: Ta teden lahko uresničite sijajen načrt, a le, če boste enotni in boste stali skupaj.

Ljubezen (ona): Nek SMS ti bo pokvaril načrte za flirt. Ne obupaj, saj se bo situacija kmalu spremenila.

Ljubezen (on): Si sveže zaljubljen? Potem vso energijo osredotoči na to, da boš dekle svojih sanj povabil na zmenek. Že v začetku te čaka sreča!

Najboljši dnevi: petek, nedelja.
10. december 2010
u1374
u1374
Vodnar 21.1. - 18.02.

Splošno: Če sta zate šport in aktivnost neznanki, te opominjamo, da je skrajnji čas, da se malo zmigaš.

Družba: Poslušaj, kaj načrtujejo prijatelji! Njihove ideje bi ti lahko pomagale.

Ljubezen (ona): Ob nekem naključnem srečanju ti bo zaigralo srce. Če on čuti enako, boš izvedela od njegovega najboljšega prijatelja.

Ljubezen (on): S simpatičnim opravičilom lahko popraviš nekaj grdih besed.

Najboljši dnevi: sreda, torek.
10. december 2010
u1374
u1374
Ribi 19.2. - 20.02.

Splošno: Starši ti želijo prepovedati nekaj, kar se ti zdi zelo pomembno. Ne začni takoj prepira – raje jih prepričaj z dobrimi argumenti.

Družba: Rad/a bi obdržala trenja v ekipi. Bolje bi bilo, da se vprašaš, kaj je najbolje zate.

Ljubezen (ona): Si še vedno samska? Bežen flirt bi lahko to kmalu spremenil. Če imaš fanta, da čakajo lepi trenutki z njim.

Ljubezen (on): Ta teden bo ljubosumje zelo slab zaveznik.

Najboljši dnevi: četrtek, ponedeljek.
10. december 2010
u1374
u1374
next?
10. december 2010
u32554
u32554
Next (=
12. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg