Forum
u54102
u54102
olja!
tuki sm naredila revijo v kateri bo:
- tv spored za iso tk+
- seznam igralcev
- novičke
.........

bš bral mojo revijo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. julij 2011
u54102
u54102
igralci:
* María Gabriela de Faría[4] as Isabella Pasquali "Isa"
* Reinaldo Zavarce[4] as Alejandro Ruiz "Alex".
* Willy Martin[4] as Reinaldo Galán "Rey"
* Micaela Castellotti[4] as Linda Luna "Gordilinda"
* Carolina Gaitán[4] as Catalina Bernabeu "Cataclismica"
* Ricardo Abarca[4] as Sebastian Lorenzo "Sebas"

[edit] Starring role

* Milena Torres as Cristina Ricalde "Cristarántula" (Ep. 25-41) (Return5+)

[edit] Support cast

* Yaneth Waldman as Violeta Marindo "La Tamarindo"
* Sebastían Vega as Enrique Toro "Kike"
* Mickie Moreno as Mateo Flores
* Vanessa Blandón as Natalia Tarazona "Naty"
* Gabriela Cortés as Jessica Chen "Jess"
* Juan Sebastián Quintero as Javier Mooner "Javi"
* Diana Neira Canales as Sandra Centeno "Sandijuela"
* Natalia Reyes as Fabiana Medina "Fabi"
* Anderson Otalvaro as Fernando Jimenez "Nando"
* Viviana Pulido as Agata Montenegro "Monteblack"
* Mauro Urquijo as Alvaro Lorenzo
* Salomé Quinteros as Marisol
* Juan Carlos Messie as Director Andy Roca
* Adriana Silva as Teacher Cecilia
* Jean Carlos Posada as Abelardo Flores
* Linda Carreño as Camila Flores
* Julio Sánchez as Teacher Francisco

[edit] Special guests

* Juan Fernando Sánchez as Vladimir Lugozi (Ep.98-104)
* Santiago Ramundo as Luca (Ep.120)
* Willy Martin as Grandmother Galán
* Diana Neira Canales as Samanta Centeno
22. julij 2011
u54102
u54102
isa‑tk.jpg[/img]
22. julij 2011
u54102
u54102
tv spored bo se začel z 1 delom.
1 del :
Napočil je čas velikih sprememb. Po veliki poletni turneji Iso in člane benda čaka odhod na študij. Fakulteta Bravo nudi enega najboljših programov za umetnike, vendar pa sta bili nanjo sprejeti le Isa in Linda, Alex in Rey pa na žalost ne. Zato si Isa Alexu ne upa povedati resnice, saj ga noče prizadeti, ko je zaradi nastopov tako srečen in poln ustvarjalne energije. Tako s priznanjem odlaša vse do trenutka odhoda, s tem pa še povečuje Alexovo bolečino.

2. del :
Alex in Rey nikakor ne moreta zdržati brez svojih deklet, zato se odločita, da se bosta tudi onadva odpravila na fakulteto Bravo. Reyu babica omogoči vpis s svojimi poznanstvi, Alex pa je na milost in nemilost prepuščen profesorjem. Ko prispeta na fakulteto, se tam odvija spoznavna zabava. Kmalu zagledata, kako njuni dekleti plešeta z dvema fantoma. Ker sta ju želela prijetno presenetiti, a se je zgodilo ravno obratno, se med njimi vname prepir. Situacija jim hitro uide iz rok, zato se nekateri izmed njih znajdejo v težavah.

3 del:
Ob prvem šolskem dnevu vodstvo šole priredi sprejem vseh študentov, na katerem prof. Marindo takoj začne prebirati strog pravilnik o dostojnem obnašanju na šoli. Najbolj poudari pravilo, ki prepoveduje razmerja med študenti. Kazen za kršitev je izključitev. Kljub temu se študentje ob poslušanju profesorice zelo dolgočasijo, nekateri celo zaspijo. Isa med slovesnostjo prejme listek, na katerem sta zapisana kraj in ura zmenka. Seveda misli, da ji ga je poslal Alex, toda njegov avtor je v resnici nekdo drug.

4. del:
Na šoli velja pravilo, da dijaki ne smejo biti zaljubljeni, zato Alexu grozi izključitev, zlasti ker iz prejšnje šole nima zadovoljivih rezultatov. Ravnateljica Marindo pripravi izpitna vprašanja, ki pa so po mnenju prof. Andyja zelo težka. Zato Kike na Isino željo Alexu pomaga pri učenju. Medtem na šolo pride Sebastianov oče, ker hoče z Iso posneti video z ekološkim sporočilom. Linda in Sandy prejmeta obvestilo, da nista dobili vlog v filmu. Kasneje Sandy vpraša Reya, ali bi bil z njo v paru pri pouku drame. Nata pa Sebastiana prepriča, da med poukom odideta na sladoled.

5 del:
Prof. Andy hoče Alexu ponuditi še eno možnost, zato prof. Marindo zanj pripravi nov preizkus - moral se bo dokazati kot igralec. Ker Alex ne zna igrati, od Ise pričakuje, da mu bo pomagala pri pripravah. Toda ker je Isa dogovorjena s Sebastianom, se Alex razburi. Catalina hitro izkoristi priložnost in se ponudi, da mu bo pomagala. Medtem Nata zaman čaka Sebastiana, ki je pozabil na sladoled. Linda in Catalina se pri ogrevanju spreta zaradi glasbe, zato se Linda znajde v težavah. Sebastianov oče Isi predlaga, da zapusti svojo založbo.

6 del:
Na Isino pobudo Cata Alexu pomaga pri pripravah na izpit, vendar pa ji Linda ne zaupa. Ko Sebastian zaloti Alex in Cato med poljubljanjem, poskuša Isi dopovedati, da Alex ni pravi zanjo. Medtem se Linda in Rey pobotata, vendar se v njun odnos znova vmeša Sandra. Ko Alex pred vsemi študenti dokaže, da zna igrati, ga je ravnateljica primorana sprejeti na šolo. Natalia Sebastianu predlaga, naj se vsaj pretvarja, da je njen fant. Fernando pa Sebastianovemu očetu v zameno za objektiv ponudi določene fotografije.

7 del:
Fotografija in članek o Isini novi ljubezni dvigneta veliko prahu, zato Isa prejme klic z založbe. Opozorijo jo, da je Alvaro star lisjak, ki ima brez dvoma nekaj za bregom. Ko ravnateljica Isi odbije točko zaradi slabega vedenja, je Alex ogorčen in zaskrbljen. Poleg tega mu Sebastian pove, da ga je videl, kako se je poljubljal s Catalino. Catalina Sebastianu pove, da je njegov oče najel Fernanda, da je posnel fotografije. Isa je obupana, ker ji Alex ne zaupa, ne ve pa za njegovo prevaro. Rey hoče Lindo prepričati, naj ga zapusti.

8 del:
Sebastian si prizadeva pridobiti Isino naklonjenost, medtem ko se Alex pretvarja, da je pozabil na njen rojstni dan. Isa ne ve, da ji Alex v resnici pripravlja presnečenje. Besna in razočarana, Isa sprejme Sebastianov predlog, da bi šli za prvi prosti konec tedna skupaj v kino. Toda Alex se odloči, da bo ostal na šoli, kar izkoristi Cata. Hkrati Sebastianovemu očetu sporoči, da sta njegov sin in Isa skupaj odšla v kino. Sandra misli, da sta se Rey in Linda razšla, zato vpričo Linde Reya sprašuje, kdaj gredo v kino.

9 del:
Alex Cati pove, da ne moreta biti več kot prijatelja. V nakupovalnem središču se znajde veliko novinarjev in fotografov, ki sledijo študentom. Isa in Sebasian se jim izmuzneta in se zatečeta k Sebastianu domov. Njegov oče takoj pokliče na Bravo, da ju Tamarindo ne bi kaznovala. Medtem Javier Reyu ponudi premirje. Cata in Alex na televiziji vidita posnetek, na katerem sta Isa in Sebastian objeta. Alex zaradi razočaranja noče poslušati Isine razlage. Ko se na skrivaj odpravi do Isine sobe, tam najde goro daril in osebno voščilnico.

ti deli so že bili ...
22. julij 2011
u54102
u54102
10 del:
Isa sprva misli, da so darila Alexova, Alex pa se užaljen umakne. Nato Isa in ostala dekleta vsa darila vrnejo Sebastianu, on pa očeta ošteje, ker jih je dal prinesti. Na hodniku se skoraj vname pretep med fanti, ki ga g. Abelardo prepreči. Isa prosi ravnateljico, naj ne odpusti Abelarda, saj ni kriv, da sta s Sebastianom ostala v nakupovalnem središču. Cato razveselijo v časopisu objavljene fotografije ter novica, da sta Isa in Alex par. Linda prosi ravnateljico za dovoljenje, da bi Isi pripravili zabavo za rojstni dan.

11 del:
Linda je Isi pripravila zabavo presenečenja. Sebastian ji zapoje pesem, ne vedoč, da je Alexova. Toda Isa ni srečna, saj Alexa ni na zabavi. Cata pove, da je Alexa nazadnje videla v snemalnem studiu, zato ga gre Isa iskat. Medtem Alex ubere edino možno pot rešitve - po prezračevalnem jašku. Isa pride do studia, najde ključe, venda Alexa ni, zato se tudi ona odpravi po zračnikih. Alex se znajde v Agatini sobi, Isa pa v ravnateljičini. Ker je zračnik edina možna pot, se vsak po svoje odpravita nazaj in se končno najdeta.

12 del:
Sebastian prizna, da je pesem zapel, ne da bi vedel, da jo je napisal Alex. Cata predlaga Isi, naj nekako ukrepa, sicer se bosta fanta stepla. Isa predlaga igro s steklenico in poljubi. Toda študente kmalu zasači ravnateljica, ki vsem navzočim odvzame mobilnike in ukine brezžični internet. Poleg tega Isa Alexu zavrti video, v katerem vsem oboževalcem sporoča, da Sebastian ni njen fant, pač pa je to Alex. Ker Alex ne razume, kaj je s tem hotela doseči, predlaga, da se razideta.

13 del:
Isa ne razume, zakaj hoče Alex zvezi narediti konec, zato posreduje Cata. Rey in Sandra sta lačna in v šolski jedilnici zahtevata obrok, čeprav je kuhinja zaprta. V njej se skrivata Linda in Javier, ki jima pripravita pekoče testenine. Medtem Isa posname poljub med Reyem in Sandy. Pokazati ga namerava Lindi, vendar jo Alex prepričuje, da to ni dobra zamisel. Cata dobi novo idejo, zato Jessico pošlje po Isin mobilnik in povzroči nemalo težav. Lindi ponudijo eno glavnih vlog v šolski predstavi, toda potem za soplesalko dobi Sandro...
14 del:
Ravnateljica ne dovoli, da bi dijaki kar tako prihajali in odhajali iz šole. Tako tudi Linda ne dobi dovoljenja, da bi zapustila šolo. Isi je pripravljena odpustiti ukano z mobilniki pod pogojem, da se udeleži prestižne prireditve, ki jo pripravlja Alvaro Lorenzo. Medtem Natalia navdušeno načrtuje prihodnost s Sebastianom, čeprav se je ta izogiba. Profesorja Andy in Francisco naročita Alexu in Sebastianu, naj napišeta glasbo za šolski muzikal. V snemalnem studiu Alex prizna Sebastianu, da se je poljubljal s Catalino.

15 del:
Vsa šola se pripravlja na zabavo pri Sebastianovemu očetu. Alex pripravlja obljubljeno pesem za Cato in v studiu naleti na Reya, ki je že naredil kopije Alexovega priznanja. Rey ga začne izsiljevati in mu pripravi spisek opravil. Cata hoče, da še pred zabavo posnamejo inštrumentalni del njene pesmi. Alexa pusti v studiu, sama pa gre pomagat Isi, ki se pripravlja na dogodek. Lorenzo je presenečen, ko mu Sebastian pove, da je Natalia njegovo dekle. Toda vseeno naredi vse, da bi združil Sebastiana z Iso.

16 del:
Na zabavi si Cata prizadeva, da bi bila v ospredju, ravnateljica Marindo pa, da bi omrežila Alvara Lorenza. Alex nikakor ne more priti do Ise, saj ga prestreže Lorenzov varnostnik, ki ga odpelje k Lorenzu. Ta mu predlaga podpis samostojne pogodbe z založbo pod pogojem, da pusti Iso. Tako bosta Isa in Sebastian lahko postala duet. Na tiskovni konferenci Alvaro razglasi, da pripravlja pogodbo z Iso. Toda slednja ga pred vsemi zavrne, češ da ne more zapustiti založbe, s katero je začela svojo kariero.

17 del:_
Po trenutkih napetosti na tiskovni konferenci Isa pred vsemi pove, da je Alex Ruiz njen fant. Sebastian in Alvaro sta razočarana, Catalina in Marindo sta ogorčeni, vsi ostali pa navdušeni. Alvaro Sebastiana obtoži nesposobnosti, Catalina pa hoče z milnico uničiti Isin koncert. Naslednji dan ravnateljica Iso pokliče na zagovor, v šolo pa pride tudi Isina agentka Zafiro. Ko ji Isa pove, da bi jo kmalu prisilili v podpis pogodbe z Alvarom, je ogorčena. Medtem Javier prosi Lindo, da bi bila njegovo dekle, vendar je Linda v dvomih.

18 del:
Andy prepriča Zafiro in Marindo, da Isi pustita ostati na šoli. Rey z izsiljevanjem Alexa prisili v maščevanje Javierju, vendar pa Alex v dogovoru s fanti Reyu pripravi presenečenje. Isi dodelijo glavno vlogo v predstavi, čemur nasprotuje Catalina. Zato se spomni zvijače, s katero bo dosegla, da ji Isa prepusti vlogo. Medtem Linda pove Javierju, da ne more biti njegovo dekle. Sebastian pa ne ve, kako naj Nataliji dopove, da je ni hotel prizadeti. Alvaro Tamarindovi prinese darilce v zahvalo za njen trud.

19 del:
Alex Iso zaloti v Sebastianovem objemu. Čeprav za to obstaja dobra razlaga, Sebastian ostaja ljubosumen. Potem mu Catalina pove, da ima pripravljen demo posnetek svoje pesmi in da bo igrala Heleno v muzikalu Troja. Toda Sebastian se s tem ne strinja. Medtem Cata obtoži Iso, da ji je namenoma lagala. Na izboru vlog za Trojo dodelijo Reyu vlogo trojanskega konja, zaradi česar ga vsi zasmehujejo. Razjarjeni Rey nato na šolskem računalniku najde posnetek Alexovega priznanja, da se je poljubljal s Catalino...

20 del:
Isa in vsi ostali so osupli zaradi posnetka, na katerem Alex prizna, da se je poljubljal s Catalino. Alex poskuša Isi razložiti, kaj se je dogajalo med njim in Catalino, vendar ga Isa noče poslušati. Zaradi prizadetosti z njim noče niti spregovoriti. Catalina ji seveda naplete svojo različico dogodkov in ji zagotovi, da jo je Alex zlorabil. Sebastian pa ji potrdi, da je Catalino in Alexa videl med poljubljanjem. Alex je sprva prepričan, da je predvajanje posnetka Sebastianovo maslo, vendar Kike kmalu pride na sled pravemu krivcu.

21 del:
Isa sooči Alexa in Catalino. Alex Catalino vpričo Ise obtoži laganja, Catalina pa vztraja, da je on poljubil njo. Sebastian mora priznati, da je videl samo, da sta se poljubljala, ne pa tudi tega, kdo je začel. Kljub temu Isa vztraja, da je njene zveze z Alexom konec. Linda pa sumi, da Catalina ni bila iskrena. Medtem Rey in Javier sprejmeta nenavaden izziv, ne da bi se pri tem zavedala, da gre za tradicionalni dvoboj z drogom. Kasneje je vse pripravljeno za premiero muzikala, na katero je kot častni gost povabljen tudi Alvaro Lorenzo.

22 del:
V zadnjem prizoru Troje bi moral Sebastian poljubiti Iso, vendar Alex spremeni zaključek, da bi preprečil poljub. Kljub temu je občinstvo zelo navdušeno nad igro. Sebastianov oče povabi Iso, Sebastiana in ravnateljico na večerjo, da bi proslavili uspešno premiero. Alex si še naprej brezupno prizadeva, da bi se z Iso pogovoril in jo prepičal, naj ga ne zapusti. Ko Sebastian dekleta povabi na paintball, to sliši Alex. Toda ko se jim hoče pridružiti, ga Isa jasno postavi na svoje mesto. Reya izberejo za snemanje reklame za šampon.

23 deL:
Da bi razjezil Iso, Alex poljubi Catalino, ki je zaradi tega zelo zadovoljna. Toda pred Iso se vseeno pretvarja, kako hudo ji je, in laže, da jo Alex kar naprej zalezuje. Na šoli med učenkami nižjih razredov priredijo tekmovanje, v žiriji pa so Isa, Catalina in Alex. S Sebastianom se po tekmovanju napotijo k njegovemu očetu, ki jih je povabil na kosilo. Rey in Javier se medtem pomerita. Da bi dokazala, kdo je močnejši in vztrajnejši, visita nad bazenom z umazano vodo. Poraženec si bo za kazen moral lase pobarvati na zeleno.

24 del: današnji del:

Sandy bi Reyu rada pomagala popraviti njegovo pričesko in rešiti pogodbo, zato prosi za pomoč očeta in babico. Linda spozna, da hoče biti Reyevo dekle, vendar mora v situacijo poseči Sandy. Na obisku pri Alvaru Lorenzu se Sebastian odloči, da bo Isi in Alexu razkazal hišo. Njegov oče medtem sklepa dogovor s Catalino. Ponudi ji lastno pogodbo, če ji uspe Iso prepričati, da bi podpisala z Lorenzovo založbo. Kasneje Iso piči čebela, Alex pa polomi Lorenzovo najljubšo kitaro, zaradi česar sledi kazen.
22. julij 2011
u54102
u54102
spored za iso tk+ od 25.junija do 29.junija .
25 del:
Ko sredi večerje v jedilnico stopita Alex in Rey, naletita na Javierja, ki Lindi daje umetno dihanje. Rey ob prizoru okameni, Lindo pa kmalu odpeljejo v šolsko ambulanto, kjer ostane čez noč. Kasneje Isa prejme sporočilo od neznanega pošiljatelja, ki pravi, da bo prišel po tisto, kar je njegovega. Medtem razburjeni Rey noče razumeti, da Javier Linde ni poljubljal, temveč je šlo za oživljanje. Alex hoče ustanoviti novo glasbeno skupino z Iso kot glavno vokalistko. Ravnateljica je vznemirjena, ker bo na šolo prišla posebna gostja.

26 del:
Na povabilo ravnateljice v šolo pride Isina nekdanja tekmica, Cristina Ricalde. Čeprav se Lindi in Isi dobrika, slednja čuti, da se v resnici ni spremenila in da naklepa nekaj grdega. Cristina se je res vrnila, da bi spet osvojila Alexa in ga speljala Isi. Zato naskrivaj spletkari s Catalino, ki upa, da se bo tako tudi sama prebila v svet mode. Toda Cristina jo namerava le izkoristiti. Ko jo skuša izriniti iz skupine, da bi zasedla mesto glavnega vokala, se hitro spričkata. Reya medtem pokličejo na snemanje reklame za šampon.

27 del:
Linda zaloti Cristino in Alexa na samem. Cristina se trudi, da bi spet omrežila Alexa, čeprav ji ta pove, da ima rad Iso. Medtem bi Isa Cristini rada pokazala, da ji ni mar za njene spletke. Sebastiana zato prosi, naj se pretvarja, da je njen fant. Ta je sprva užaljen, da se mora samo pretvarjati, potem pa vseeno sprejme Isino ponudbo. Rey predlaga Javierju, da postaneta prijatelja. Poleg tega je Lindi in Javierju ves čas za petami, saj je zelo ljubosumen. Ravnateljica se jezi na Agato, ker želi ta igrati z Alexovo skupino.

28 del:
Alex razmišlja, kako bi omehčal Iso. Odtrga rožo, da bi ji jo poklonil, nato pa sliši pogovor med njo in Cristino. Da bi Cristini dokazala, da ji ni hudo, Isa ves čas hvali Sebastiana. Alex zato rožo nalašč pokloni Cristini, zaradi česar je Isa spet razočarana.
Medtem Rey kar naprej zasleduje Lindo in Javierja. Neprestano jima je za petami, češ da so najboljši prijatelji. V resnici pa je ves čas na straži, saj se boji, da bo Javier Lindo skušal poljubiti.

29 del:
Isa zaloti Cristina in Alexa, ko se poljubljata. Tako jezna je, da sploh ne opazi, kako se Alex otepa Cristine. Alex zabiča Sebastianu, naj pusti Iso pri miru, toda Sebastian mu ugovarja, češ da je Isa od zdaj njegova. Šola se pripravlja na veliko tekmovanje talentov, na katerem želi sodelovati tudi Sebastian. Iso prosi, naj z njim ustanovi skupino, in Isa nalašč sprejme ponudbo, da bi jezila Alexa. Alex prebere spletno novice anonimne obrekljivke, da Isa in Sebastian v resnici nista par. To mu da novo upanje.
24. julij 2011
u54102
u54102
30 del:
Javier povabi Lindo na večerjo, ki jo je pripravil sam.

Da bi Lindo čim bolj očaral, se držo Reyevih nasvetov… Ta se mu je zlagal, da Linda rada je žive ribe, da zbira letalske dele, obožuje boks, tetovaže in grozljivke. Javier ji pokloni letalski višinomer, postreže ji žive zlate ribice, nato pa ji hoče predvajati krvave grozljivke. Napoči dan velikega tekmovanja talentov šole Bravo. Cristina, ki je v žiriji, ne sme nastopati, kar jo zelo jezi. Namesto nje v Alexovi skupini poje Catalina.

31 del:
Isa ne zdrži več neznosnega srbenja.

Med nastopom odvihra z odra ter skoči v bazen, čeprav jo Alex poskusi ustaviti. Ko se mu zazdi, da je že predolgo pod vodno gladino, še sam skoči v bazen. Medtem Kike snemalcem naroči, naj ju snemajo. Tako občinstvo in žirija spremljajo, kaj se dogaja. Cristina je več kot zadovoljna, da je uničila nastop Isine skupine. Linda pa sumi, da jim ga je nekdo hotel preprečiti. Žirijo in vodstvo šole poskusi prepričati, naj jim omogočijo še en nastop.

32 del:
Isa ne razume, zakaj Sebastian noče nastopiti.

Zato sredi noči pokliče njegovega očeta in se pretvarja, da je Violeta. Naslednji dan se Sebastian odloči, da bo njegova skupina nastopila. Ko jih Cristina povabi na oder, vsi nestrpno čakajo na Iso, katero je nekdo zaprl v sobo. Pred njihovim nastopom občinstvo zabava Rey, katerega ves čas spodbuja Sandra, Linda pa ju žalostno opazuje. Rey se želi Lindi in Javierju opravičiti za vse laži, saj mu nočeta več zaupati.

33 del:
Cristina razglasi rezultate glasovanja na tekmovanju Bravo.

Prvo mesto osvoji skupina Sebastiana Lorenza. Toda ker noče vzeti nagrade, jo ponudijo drugouvrščeni skupini Alexa Ruiza. Tudi ta jo zavrne, tako da nagrada na koncu pripada tretjeurščenemu Reyu Galanu. Na željo občinstva morata Isa in Alex skupaj zapeti, takrat pa vsi opazijo njune zaljubljene poglede. Poleg tega Isa poskuša hipnotizirati Cristino, da bi ta ves čas govorila resnico. Po hipnozi se prične Kike zelo čudno obnašati.
31. julij 2011
u42341
u42341
next
06. avgust 2011
u55097
u55097
next
09. avgust 2011
u54102
u54102
35 del:
Violeta podari Cristini zelo dragoceno verižico, ki jo je dobila od babice. Cristina z veseljem sprejme darilo, saj že kuje načrt. Ko Isa Kika zbudi iz hipnoze, ta ne more verjeti, da je hotel Agato zaprositi za roko. Isa, Sebastian, Alex, Mateo in Fernando so zaradi hipnoze kaznovani, zato morajo prepleskati zid, porisan z grafiti. Rey spodbuja Sandro, naj se osredotoči na besedilo in odigra svojo vlogo v seriji. Isa prepriča Lindo, da mora spremeniti svoj videz. Nad spremembo so vsi navdušeni, še posebej Javier.

36 del:
Ravnateljica šole verjame Cristini in Iso obdolži kraje Cristinine verižice. Isa in Linda jo poskušata prepričati, da je verižico nekdo podtaknil v Isin nahrbtnik. Toda ker nimata dokazov, ravnateljica zahteva izključitev iz šole. Isin klub oboževalcev sklene sprožiti Roza alarm. Medtem Linda z novim videzom očara tako Nanda kot Reya. Kike je zmeden, saj z užitkom gleda Agatine posnetke in si noče priznati, da mu je dekle všeč. Tudi Agati je Kike všeč, vendar ne ve, kako naj mu to pove.

37 del:
Isa prepričuje Alexa, da mora ostati v šoli, čeprav so njo izključili. Ker ravnateljica vztraja pri svoji odločitvi, klub Isinih oboževalcev pripravlja načrt, kako to spremeniti. Tudi Rey sklene, da bo pomagal Isi in Lindi, čeprav se mu obeta snemanje. Cristina prosi Catalino za pomoč, saj noče, da bi Alex odšel iz šole. Cata ji svetuje, naj prosi Tamarindo, da Ise ne izključi. Kljub temu, da je to za Cristino zelo težko, se obrne na svojo teto. Agata prosi Camilo za pomoč pri ustvarjanju nove podobe.

38 del:
Ravnateljica Marindo in Andy odločita, da lahko Isa ostane na šoli, dokler se ji ne dokaže krivda za krajo. Medtem sta Isa in Alex tik pred poljubom, ko se zgodi potres, ki v mestu povzroči ogromno škode in ustvari veliko zmešnjavo. Alex zato predlaga, da bi priredili dobrodelno prireditev. Cristina izsili modno revijo, na kateri bi bila rada glavna zvezda. Toda del zvezdništva ji bo prevzela Isa, saj bo pela na koncertu po modni reviji. Glasbo za dogodek morata napisati Alex in Sebastian, organizacijo pa prevzame Kike.

39 del:
Cristina v pici najde mikrofon. Ko ji Catalina zatrdi, da ji je pico dal dostavljalec, ji nikakor ne verjame. Takoj posumi Iso in jo zatoži teti Violeti. Ta sprva pravi, da ne more Ise obdolžiti za vse, kar se zgodi na šoli. Catalina sklene razkrinkati Cristino in objaviti posnetek z njenim priznanjem o pasti, ki jo je nastavila Isi. V teku so priprave na dobrodelno prireditev. Dijaki bodo naslikali majice, ki jih bodo med revijo prodajali. Med delom Sebastian Isi pove, da ne moreta biti par, saj je še vedno zaljubljena v Alexa.

40 del:
Dobrodelna prireditev za žrtve potresa je zelo uspešna, saj se majice prodajajo za med. Med nastopajočimi je tudi Agata. Vsi so presenečeni in navdušeni nad njenim novim videzom, najbolj pa Kik. Med prireditvijo Isa po nesreči vklopi sistem, ki v živo predvaja Cristinino priznanje. Tako vsi, vključno z ravnateljico, slišijo, da je svojo verižico podtaknila v Isin žep. Zato nadzorniki šole zahtevajo takojšnjo izključitev. Cristina poskuša teto Violeto prepričati, da je nedolžna in naj je ne izključijo.

41 del:
Pred svojim odhodom iz šole Cristina Alexu pove, da se bo kmalu vrnila po njega. Sebastian pohvali Natalio, ko jo sliši igrati na klavir. Ona mu nato pokaže pesem, ki jo je napisala zanj. Fabiana pa Sebastianu pomaga pri izbiri darila. Kike z veseljem sprejme ravnateljičino kazen, saj ga bo Agata pri tem nadzorovala. Linda si je med plesnim nastopom poškodovala koleno. Isi zabiča, naj nikomur ne pove o tem. Prof. Cecilia Lindi pove, da ju producenti plesne oddaje hočejo za njiovo oddajo.

42 del:
Linda je nesrečna, ker si je hudo poškodovala koleno in zato morda ne bo več mogla plesati. Vse kaže, da se bo morala vrniti domov, kjer jo bodo operirali. Isa razmišlja, kako bi razvedrila prijateljico. Spomni se kužka Playa, ki je pobegnil. Tudi Alex ga išče in pri tem naleti na ravnateljico, ki ne prenese psov. Rey pa se trudi, da bi naredil vtis na Sandyjinega očeta, ki je pomemben producent. Sebastian je žalosten, ker mu oče ne pove ničesar o mami. Oče mu zato končno zaupa, kaj se je zgodilo.

43 del:
Isin kuža je skrit v omari, kamor se pred ravnateljico skrije tudi Rey. Ker misli, da je kužek podgana, pa zažene vik in krik. Skupaj s hišnikom se po naročilu ravnateljice spravita nad ubogo bitje. Linda je žalostna, ker bo morala domov in na operacijo kolena. Učiteljica plesa Cecilia razmišlja, da bi ji pomagala s posebno fizioterapijo. Fotografija Agate in Kika se znajde na straneh anonimne opravljivke. Ravnateljica je nad Agato, svojo osebno pomočnico, zelo razočarana.

44 del:
Alex najde kužka Playa, ki ga je Catalina nalašč nesla na cesto. Iso opozori, naj Catalini ne zaupa preveč. Isa jo zato vpraša, ali je kužek res pobegnil sam od sebe, toda Catalina ne prizna resnice. Linda že hodi na terapijo za koleno. Učiteljica plesa Cecilia jo vzpodbuja in ji pojasni, da je kot otrok tudi sama sanjarila o tem, da bo uspešna plesalka. Linda je jezna, ko izve, da Javier vadi točko, ki naj bi jo odplesal z njo, s Sandi. Sebastianu oče sporoči, da je našel njegovo mamo, svojo nekdanjo ženo.
16. avgust 2011
u55097
u55097
miljonkrat NEXT
31. avgust 2011
u52606
u52606
nexttttt
04. september 2011
u54788
u54788
next next
25. september 2011
u54102
u54102
45 del:
Fantje šole Bravo se pripravljajo na veliki spopad v paintballu, v katerem se bodo pomerili z drugimi šolami. Nando noče tekmovati, ker ga igra spominja na njegovo nekdanje dekle. Kljub temu pa fante uči bojne strategije, saj je najboljši strelec na šoli. Alexu, Kiku in Sebastianu se pridružita še Natalia in Fabiana, da bi bila ekipa močnejša. Isa medtem skrbi za kužka Playa. Toda če bi ravnateljica izvedela zanj, bi bila v velikih težavah, tega pa se zaveda tudi Catalina

46 del:
Ravnateljica odpusti Abelarda, ker ji je lagal v zvezi s psičkom Playem. Živali so namreč na šoli strogo prepovedane, sploh pa ravnateljico podžge to, da ji ni povedal resnice. Isa ima slabo vest, zato govori z ravnateljico, vendar doseže le, da kaznuje tako njo kot njene sostanovalke. Nikakor ji ne uspe rešiti Abelardove službe. Tako se Floresovi po dolgih letih na šoli odselijo. Kaže, da bo Mateo odraščal drugje, ne v bližini svojih znancev in prijateljev.

47 del:
Sebastian se z mamo, ki ga je zapustila še kot dojenčka, dogovori za srečanje. Ne sanja se mu, da gre za prevaro. Mamo dolge ure čaka v lokalu, zato je še dobro, da mu je Isa v oporo. Ta se je z njim odpravila v lokal, čeprav 4 tedne ne sme zapustiti šolskega okoliša. Mama se izkaže za zelo zaposleno poslovno žensko, ki je otrok niti najmanj ne zanima. Sebastian je po srečanju razočaran, vendar mu dogodek pomaga iti naprej. Lindi se zdi, da ve, kdo tiči za zapletom s Playem.

48 del:
Linda je vsa iz sebe, ker njena nekdanja najboljša prijateljica nenadoma več da na Catalinino besedo kot na njeno. Odloči se, da bo razdrla vse vezi, ki jo vežejo z Iso. Tudi skupno sobo razdeli na štiri področja in razobesi razpored rabe kopalnice. Sveto je prepričana, da je Catalina vpletena v dogodek s Playem. Končno napoči dan težko pričakovanega televizijskega plesnega nastopa, toda Ray ima nekaj za bregom.

49 del:
sa in Alex organizirata velik shod v podporo odpuščenemu Abelardu in njegovi družini. Dijaki napišejo transparente in glasno protestirajo proti ravnateljičini potezi, da družino Flores prežene z internata. Ko ravnateljica nikakor noče popustiti, jo v to prisilijo s pritožbo nad okvarami, ki so od hišnikovega odhoda nastale na šolskih objektih. Zagrozijo, da bodo o tem obvestili šolski svet in hkrati priložili video gradivo, v katerem se ravnateljica v zvezi s svetom izrazi neprimerno.

50 del: Isa in Linda priredita veličastno zabavo v pižamah, s čimer imata še od doma mnogo izkušenj. Tokrat imata še toliko več gostov, saj sta na šoli zelo priljubljeni. Catalina je užaljena, ker Linda zahteva, da se nje ne povabi na zabavo. Isa na to čez čas pristane in pozabi na nelagodje v primeru srečanja z novo najboljšo prijateljico. Seveda pa pride tudi do tega. Rey najde zemljevid o skritem zakladu in začne razkopavati šolski vrt.
51 del:
Ko na zabavi v Isini sobi zagori, Isi ognja ne uspe pogasiti, zato se požar razširi še na druge sobe. Ko se sproži alarm, večina učencev zapusti zgradbo. V svoji sobi ostane le še Catalina, ki se ne more odločiti, katero od svojih stvari bi rešila pred ognjem. Tudi Isa se vrne v sobo, saj je izgubila verižico, ki ji jo je podaril Alex. Ta se medtem izmuzne mimo gasilcev in se vrne v poslopje, da bi jo rešil.

52 del:
Ravnateljica se trudi poiskati krivca, ki je zanetil požar v šoli. Pri tem ji hitro na pomoč priskoči Catalina, ki za pričo pokliče še Agato. Tamarindova dijakom obljubi, da ne bo nikogar izključila, če takoj prizna. Alex zaloti Lindo v objemu s Sebastianom in dobi napad ljubosumja. Cecilia noče sprejeti Sandrinega opravičila za izostanek od pouka. Tudi Javier je zaradi njenega ravnanja prizadet, vendar ji hoče vseeno pomagati. Ko izve, da je za vse kriv Rey, mu obljubi maščevanje.

53 del:
Catalina ravnateljici pove, da je požar na šoli povzročila Linda. Tamarindova zahteva dokaz, zato k sebi pokliče še Agato, ki zgodbo potrdi. Ravnateljica Lindo prelisiči, da ji prizna vse, nato pa jo kaznuje z odvzemom štipendije. Isa hoče prijateljici na vsak način pomagati. Najprej svojo agentko Zafiro prosi, naj ji založba pomaga, nato pa se obrne še na Alvara Lorenza. Catalina hoče za svojo novo pesem posneti video, v katerem želi za glavnega igralca Alexa. Ta pa nad sodelovanjem sprva ni preveč navdušen.

54 del:
Isa je navdušena nad tem, da bi posnela svoj film, ni pa ji všeč, da bo morala za sodelovanje z Alvarom Lorenzom prekiniti pogodbo s svojo založbo in zapustiti Alexa. Ker Alex meni, da hoče Alvaro le izkoristiti njen talent, da bi sam obogatel, si s Sebastianom skočita v lase. Spor prekine Kike, saj Alexa potrebujejo pri snemanju Catalininega videa. Alex je šokiran, ko prebere scenarij, prijatelji pa ga opomnijo, da mora video posneti, saj je kljub njihovim opozorilom podpisal pogodbo in privolil v snemanje. Linda se odloči, da bo zmagala na plesnem maratonu in tako zaslužila denar za študij.
55 del:
Isa vidi, kako se Alex in Catalina poljubljata. Skoraj že plane v jok, ko spozna, da Catalina in Alex snemata glasbeni video. Catalina je presrečna, da ga lahko poljublja, in vztraja, naj prizor s poljubom ponovijo čim večkrat. Linda upa, da bo lahko sodelovala na plesnem maratonu in si tako ohranila mesto na šoli Bravo. Toda učiteljica plesa oceni, da njeno koleno še ni dovolj zdravo. Ko izve, da ji ne more pomagati niti Isina založba, se odpravi domov. Pri tem se od Ise sploh ne poslovi, Reyu pa pusti le pismo.

56 del:
Linda navsezgodaj zjutraj odide na letališče. Od Ise se noče posloviti, ker bi jo prijateljica skušala zadržati in bi se zaradi nje preveč žrtvovala. Isa in Rey sta vsa iz sebe, ko spoznata, da je Linda odšla. Razmišljata, kaj storiti, da bi se prijateljica lahko vrnila. Ker ji njena agentka ne more pomagati, se Isa poslovi od svoje založbe in obljubu g. Alvaru, da bo sodelovala z njim. Upa namreč, da bo Alvaro pomagal Lindi. Cata je srečna, ker je njen video velika uspešnica. Rey nastopa kot dvojnik v akcijskem filmu.
57 del:
ni najden

58 del:
Isa in Sebastian že snemata film, Alex pa ljubosumno opazuje prizor, v katerem naj bi se poljubila. Da bi snemanje prekinili, nalašč izklopi električno povezavo. Isa mu poskuša razložiti, zakaj se je odločila za sodelovanje s Sebastianovim očetom. Toda Alex je še naprej užaljen in prepričan, da je naredila napako. Isa je zaradi tega potrta, vse bolj pa je tudi osamljena. Sedaj ko je dobila svojo zvezdniško sobo, se je sošolci izogibajo. Catalina medtem izvoha, da se je Alvaro svojemu sinu zlagal, kdo je njegova mama.

59 del:
Isa je presenečena, ko ji Alvaro Lorenzo pove, da mora preklicati pogodbo, ki jo je podpisala. Alvaro ne pove, da ga Cata izsiljuje. Isa tako ostane praznih rok - brez filma, pogodbe, založbe. Zdi pa se ji, da počasi izgublja tudi Alexa. Tlačijo jo more, da ji Catalina nalašč meče polena pod noge. Rey pošilja ravnateljici anonimna pisma, v katerih zahteva, naj Lindo sprejme nazaj v šolo. Ravnateljica za izsiljevanje najprej obtoži Iso, vendar pa ne najde nobenih dokazov.

60 del :
Iso skrbi, kje dobiti denar za šolnino, in pobegne iz šole. Predvsem pa noče videti Alexa, saj je prepričana, da ima rad Catalino. Odpravi se kar proti letališču, kajti naslednji dan naj bi se vrnila Linda Luna. Med potjo izgubi telefon, zato je nihče iz šole ne more priklicati. Linda sporoči Sebastianu, da je Isa verjetno na letališču. Sebastian jo res najde tam. Skupaj preživita noč na letališču in zjutraj pričakata Lindo. Prijateljici sta ponovnega srečanja zelo veseli, vendar se ne vrneta v šolo.
31. oktober 2011
u54102
u54102
61 del:
Isa in Linda se zbudita sredi podeželja, daleč proč od mesta. Ne vesta, kje sta, še manj pa, kako se bosta vrnili domov. Signala ni, zato ne moreta poklicati v šolo. Tam se Rey, Alex in Sebastian dogovarjajo, kako poiskati dekleti. Iz šole ne morejo, ker je ravnateljica zamenjala vse ključavnice. Agata ukrade ključe in fante izpusti ven. Linda in Isa sta brez denarja za avtobus, zato na kmetiji molzeta krave, da bi prodale mleko.

62 del:
Alex, Sebastian in Rey pridejo v vasico po izgubljeno Iso in Lindo. Isa se Sebastianu zahvaljuje in se mu opravičuje, ker ga je pustila na letališču, za Alexa pa se še zmeni ne. Linda in Rey sta presrečna, ker sta spet skupaj. Linda misli, da bo lahko spet njegovo dekle, saj se ji Rey ne upa priznati, kaj je obljubil Sandri. Če bi bil spet z Lindo, bi Sandra povedala ravnateljici, da jo je on izsiljeval. Ravnateljica pove Agati, da ne bo več njena pomočnica. Kike je novice vesel, Agata pa je zelo žalostna in jezna na Kika.

63 del:
Dijaki dobijo vsak svojo kazen, ker so za konec tedna izginili iz šole. Linda bo ravnateljičina pomočnica, Sebastian bo vnašal ocene v računalnik, Isa bo v kuhinji, Alex pa bo stražil zid. Isa noče slišati Alexove razlage o Catalininem poljubu in ga zapusti. Sebastianova mama pride v šolo, vendar ne more govoriti z njim, zato Agati pusti spominek zanj. Sebastian poskuša od očeta znova izvedeti, kaj je skrivnost v zvezi z njegovo mamo, vendar Alvaro noče govoriti o njej.

64 del:
Javier sodeluje v spletnem plesnem maratonu. Tik pred iztekom mu Rey izklopi kamero in ves Javierjev trud je zaman. Kike je razočaran, ko ga Agata zapusti, in zbegan, ko mu Natalia prizna, da je zaljubljena vanj. Zafiro pove Alexu in skupini, da morajo narediti deset novih skladb v naslednjih dveh tednih, sicer ne bo plošče. Catalina se takoj ponudi, da bo pomagala Alexu. Od Matea pa zahteva, da naredi plakat, in mu znova zagrozi, da bosta sicer njegova starša dobila odpoved.

65 del:
Presenečen Sebastian sprejme Isino prošnjo, naj bo njen fant. Njun pogovor zmoti gospa, ki Sebastianu pove, da je njegova mama. Sebastian ne more verjeti, da mu je oče vse življenje lagal. Rey pove Lindi, da ni več njegovo dekle, temveč da je to Sandy. Javier je žalosten, da je izgubil plesni maraton. Nato mu Linda pove, da je Rey izklopil računalnik, zato sklene, da se bo Reyu maščeval. Alex sprašuje Catalino, kdo je dal njun plakat v Isino sobo. Francisco določi, da bosta Isa in Catalina skupaj režirali zaključno predstavo.

66 del:

Isa sliši, ko Alex prosi Cato, naj bo njegovo dekle. To jo razžalosti bolj, kot bi si mislila, zato v navalu besa in žalosti vrže svojo polovico Alexovega obeska. Sebastianu mama pokaže fotografije, ko je bil majhen in je živel z njo. Prosi ga, naj očetu ne pove, da sta se srečala. Zaradi Javierjevega maščevanja ima Rey skodrane lase, kar razjezi Sandy in Lindo. Slednja od Javierja zahteva, naj nazaj spremeni Reyeve lase, ali pa je ne bo več videl. Fabi proda darila bivšega fanta in kupi fotoaparat za Nanda.

67 del:
Isa poje z zelo visokim glasom, zato jo Linda odpelje v šolsko ambulanto. Zdravnica ugotovi, da je vdihala helij. Isa in Linda takoj posumita, da za tem stoji Catalina, a Alex jima zatrdi, da je ves čas sedela ob njem. Sandra zahteva, da si Rey popravi pričesko, sicer ne bo več z njim. Ko ga Javier že namerava pobriti, Reya kličejo iz reklamne agencije in ga najamejo. Jessica vidi, kako Fabiana osvaja Fernanda. Sebastian očeta spet sprašuje o mami, a nič ne izve. Kike ravnateljico prosi, naj Agato spet vzame za pomočnico.

68 del:
Isa sprejme profesorjev predlog za sodelovanje v Catalinini točki, vendar ne Isa ne Alex ne znata rolati. Javier med vajo točke osvaja Lindo. Rey na snemanje reklame povabi tako Sandy kot Lindo, potem pa ne ve, kako bi se rešil iz situacije. Nato se na dan snemanja zbudi z ravnimi lasmi, zato od Javierja zahteva, da mu jih spet nakodra. Sebastian se z mamo dogovori, da ga bo obiskala. Poleg tega pa Isi napiše pesem. Catalina sporoči Alexu, naj pride pogledat Sebastiana in Iso v studio.

69 del:
Javierju ne uspe znova izdelati laka, da bi se Reyu skodrali lasje. Lase mu zavije v brisačo in mu zabiča, da si je ne sme sneti do snemanja reklame. Catalina v kino povabi Iso, Sebastiana in Alexa. Po pomoti se fanta usedeta k napačnima dekletoma, tako da se Isa poljubi z Alexom, Sebastian pa s Catalino. Rey se odloči udeležiti snemanja z Lindo, zato ga Sandra zatoži ravnateljici, da jo je on izsiljeval z ljubezenskim pismom. Jessica prestreže Fernandovo sporočilo za Fabiano in se mu maščuje.

70 del:
Natalia poljubi Kika, zato je ta zdaj zmeden. Iso obkrožijo njeni oboževalci, zaradi česar Catalina postane ljubosumna in na njenih kotalkah odvije vijak. Sebastian se sreča z Eriko, ki mu pove, zakaj ga je zapustila in da ima brata. Fernando spozna, da je imel prebavne težave zaradi čokolade, zato Jessico ošteje, ker mu jo je dala. Ravnateljica izključi Reya iz šole. Ta je zato jezen na Javierja, ker misli, da ga je on izdal. Toda Sandra mu nato prizna, da je bila ona tista, ki je povedala ravnateljici.

71 del:
Isi se s kotalke sname kolešček, zato obe s Catalino padeta. Catalina se nato pretvarja, da je v nezavesti in pozneje obtoži Iso, da jo je nalašč porinila. Kike Agati pove za poljub z Natalio, zato mu Agata reče, naj bo kar z njo. Fant jo res uboga in Natalio vpraša, ali bi postala njegova punca. Fernando Fabiani pokaže, da mu je všeč. Alex Iso vpraša, ali je res zaljubljena v Sebastiana. Slednjega medtem obišče Maria Jose, a se on z njo noče pogovarjati.
31. oktober 2011
u54102
u54102
72 in 79 del :
ni mogoče najti
80 del:
Isa ne more verjeti, da je dobila nezadostno oceno, saj se je veliko učila. Sumi, da se je Catalina podpisala na njen test, saj je brez učenja dosegla najvišjo oceno v razredu. Rey ugotovi, da so njegov intervju in fotografijo s Sandro objavili na naslovnici časopisa, ki ga sedaj poskuša skriti pred Lindo. Ta se medtem zabava v pralnici, kjer se spomni, kako bi se maščevala Catalini. Cecilia obvesti učence, da bodo morali v parih ali v skupinah izumiti in predstaviti svoje glasbilo. Natalia in Fabiana ustanovita svoj klub.

81 del:
Catalina praznuje svoj rojstni dan, zato ji marsikdo pripravi presenečenje. Jessica pregovori Alexa, naj ji pomaga dokončati plakat, na katerem je njuna fotografija s Catalino in srčki. Catalina založbi pošlje posnetek svoje skupine, čeprav jo je Alex opozoril, da pesmi še niso dokončane. Profesor Francisco je zelo razočaran nad Isinim in Sebastianovim projektom Zvočna tla, Kike pa ugotovi, da je nekdo menjal kable ojačevalcev. Linda je zelo jezna na Reya, zato se odloči, da je med njima vsega konec.

82 del:
Catalina na svojo rojstnodnevno zabavo Ise ne povabi, saj ta s svojimi prijatelji načrtuje koncert, ki se bo v živo predvajal po spletu. Rey želi biti edini kandidat za glavno vlogo v filmu Sandrinega očeta, zato raztrga vse letake za avdicijo. Alex hoče izvedeti, zakaj je Isa uničila Catalinino torto. Kike je navdušen nad pismi, ki mu jih skrivaj pošilja anonimno dekle. Violeta nepričakovano pokliče Sebastiana v svojo pisarno, kjer ga čaka njegov oče. Agata razmišlja, da bi se spremenila in postala takšna, kot si to želijo drugi.

83 del:
Isini prijatelji so navdušeni nad njenim koncertom in presenečeni, da ga gleda toliko oboževalcev. Na Catalinin rojstni dan ne pride nihče od povabljenih, ker so vsi na Isinem koncertu. Dekle se zato odloči, da bo Iso zatožila Violeti. Isa se ji maščuje tako, da jo med spanjem s prijateljicami odnesejo na bazen. Javier in Rey se preoblečeta v kostuma, ki ju bosta morala nositi pri snemanju filma. Ko Rey ugotovi, da si ne more sneti maske, je Linda edina, ki mu lahko pomaga.
84 del:
Isa je vsa iz sebe, ko ji Fabiana in Natalia pokažeta naslovnice časopisov. Catalina je prepričana, da jo je Alex zapustil zaradi Ise. Violeta zasači Reya in Javierja, kako se v pralnici prepirata. Sebastian je jezen na Iso, ker je najprej povedala Alexu, da jo je Catalina zatožila Violeti. Alex zaupa Kikeju, kako bo spremenil svoj načrt. Sandra Reyu pomaga pri borbenih vajah. Ko ju najdeta Linda in Javier, ne moreta zadržati smeha. Agata sporoči Isi, da je prejela pismo, zaradi katerega se Alex in Sebastian spreta.

85 del:
Alex in Sebastian se odločita, da bosta tekmovala v gokartu za vstopnico. Fernando skliče sestanek s Kikom in Sebastianom in jima razloži vse podrobnosti o stezi. Malce ju prestraši, ko jima pove, da se je tam nekoč razlilo olje, zato so ovinki nevarni. Sandy pomaga Reyu in Javierju pri pripravah na nastop v filmu o velikem borcu. Ker pa sta oba zaljubljena v debeluško, stvar vzameta resno in se stepeta. Agata je obupana, saj ves čas misli na Kika. Ugotovi, da ima sindrom bivše, zato poišče pomoč v klubu.

86 del:
Gokart tekme se udeležita tudi Isa in Cata. Ker se ves čas prepirata, jima Fabi predlaga, da se pomirita v gokartu. Tako tudi dekleti določita stavo in se podata na stezo. Sebastian in Alex sta zaskrbljena, a punc ni več moč ustaviti. Fernando je navdušen, da bo lahko napovedoval tako dobro tekmo. V šoli Rey Lindo prosi za pomoč. Ker si ne more sneti maske, bi rad, da mu naredi novo. Javier Lindi predlaga, naj odpre plesno šolo. Zamisel se ji zdi zanimiva, a nima dovolj časa, saj se ukvarja s šolsko predstavitvijo.

87 del.
Alex, Sebastian, Isa, Fernando in Natalia se dobijo na dvorišču, da bi podelili nagrade.
Alex si je prislužil vstopnico za koncert, kamor ga bo spremljala Isa. Toda ko Isa povabilo nenadoma odkloni, Alexa to zelo prizadene in sam noče na koncert. Vstopnico zato ponudi Sebastianu. Cata pridno izvaja svojo kazen za izgubo stave. Pred pisarno ravnateljice Tamarindo je oblečena v kostum za karneval, okrašen z lučkami. Mimo pride Alvaro Lorenzo in se iz nje začne norčevati.

88 del:
Kike Alexu pripravi načrt, kako priti na koncert brez vstopnice. Zabiča mu, da se ga mora držati do potankosti, seveda pa Alex naredi po svoje. V prvem poskusu mu ne uspe, kmalu pa poišče novo rešitev, ki je uspešna. Ko pride noter, opazi Sebastiana, ki skuša Iso poljubiti. Agata pride do zamisli, kako lahko s Kikom spet postaneta par. Izmisli si pravilnik, vodnik za parčke na šoli Bravo. Ko ga Kike začne prebirati, postane ogorčen, saj je pravilnik veliko bolj strog od šolskega.

89 del:
Alex se pogovarja z Iso in jo skuša prepričati, da bi spet postala par. Cati se je približal le, da bi dobil kakšno informacijo, ki bi dokazovala njeno krivdo. Ko to najmanj pričakujeta, se pojavi Cata in se jima začne opravičevati za svoja dejanja. Rey se medtem skrije v koš za smeti in se napoti k Lindi. Rad bi se ji opravičil in začel znova, a naleti na gluha ušesa. Sebastianu prekipi, saj ga Isa v vsem času, kar sta skupaj, ni niti enkrat poljubila. Zato se odloči, da ji bo dal ultimat, in ji pripravi štoparico.

90 del:
Sebastian in Isa se zmenita za poljub, vendar Isi ne uspe premagati zadržkov. Prizna mu, da se je do zdaj poljubljala le z Alexom. Sebastian je žalosten, saj mu je popolnoma jasno, da ni zaljubljena vanj in da so njene misli še vedno pri Alexu. Na šolskem vrtu se srečata Luna in Sandy. Sandy je kot vedno zelo ljubosumna. Luna jo potolaži in ji pove, da ni več z Reyem in da je lahko samo njen. Ravnateljica pokliče Iso na zaslišanje, saj je prepričana, da je on skrila kužka.

91 del:
Alex Iso povabi na streho, saj hoče na vsak način izvedeti, ali se je poljubila s Sebastianom. Prepričan je, da bo to zanikala, a se to ne zgodi. Ko mu Isa reče, da sta se s Sebastianom večkrat poljubila, je Alex zelo žalosten. Obljubi ji, da jo bo pustil pri miru za vedno. Njun pogovor zmoti Cata, ki je prišla po Iso, ker bodo začeli s predstavitvijo dela deklet. Linda ima že vse pripravljeno in je zelo ponosna na svojo pop predstavitev. Toda po koncu predstavitve ima težave z Reyem.

92 del:
Ravnateljica in Sebastian v Modri votlini zalotita Iso in Alexa pri poljubu, vendar ravnateljica vsem trem zagotovi, da nihče ne bo izključen iz šole. Pozneje tudi Agato zaloti pri poljubljanju, vendar tudi njej ne zagrozi z izključitvijo. Pravi, da je, tako kot Linda in Isa, žrtev šolske epidemije. Agata in Isa sta močno začudeni. Ko prisluškujeta pred vrati uprave, slutita da se dogaja nekaj čudnega. Rey hoče zaradi filma, ki je po njegovem mnenju polomija, zapustiti šolo in se vrniti domov.

93 del:
Ravnateljica vse dijake skliče na šolsko dvorišče in oznani, da bo šola Bravo odslej ločena na dekliški in fantovski del. Na njen ukaz dvignejo ograjo med obema deloma, postavijo plastične stene, dijaki pa morajo po tleh risati razmejitvene črte. Sebastian Nataliji zaupa, da Ise nikoli ni poljubil. Čeprav jo prosi, naj tega nikomur ne pove, se to kmalu spremeni v glavno govorico na šoli. Jessica je razočarana, ker tega ni odkrila sama. Catalina pa je medtem besna, ker misli, da ji je Jessica stvar prikrila.

94 del:
Življenje na šoli je oteženo zaradi delitve na fantovski in dekliški del. Isa in Linda zato ustanovita uporniško gibanje, ki ponoči podre vse ograje in izbriše delitvene črte. Dijaki so navdušeni, direktorica pa ogorčena. Linda Javierju prizna, da sta z Iso idejni vodji gibanja upornikov. Jessica to posname in posnetek takoj nese Catalini, ta pa k ravnateljici. Marindo skliče dijake in pred vsemi oznani, da ve, da sta Isa in Linda vodji upornikov. Pove jima, da bosta za vse naslednje nevšečnosti na šoli krivi onidve.

95 del:
Ravnateljica komaj čaka, da bo kaznovala Iso in Lindo. Na posnetku varnostne kamere vidi dve zakrinkani dekleti, ki čečkata po stenah, in je prepričana, da sta to Isa in Linda. Čeprav nista nič krivi, morata dekleti za kazen prepleskati počečkane stene. Isa se zaveda, čigavo maslo so čačke, zato se maščuje. Sebastian prosi Iso, naj ga pusti pri miru, ker bi jo rad pozabil. Rey na spletu prebere, da bodo posneli drugi del filma o borcu, ki ga je igral. Navdušen je, ker naj bi junak v nadaljevanju nastopal brez maske.

96 del.
Isa se zaman skuša približati Sebastianu, ki se ji ves čas izogiba, medtem ko ga Natalia tolaži. Poleg tega razmišlja, da bi dal priložnost drugemu dekletu, saj ga Isa nima zares rada. Linda prosi Javierja, naj se odreče vlogi v filmu, v katerem je hotel nastopiti Rey. Toda Javier se priložnosti zaradi Reya, svojega tekmeca, ne namerava odreči. Učenci zadnjega letnika nastopijo v predstavi Tisoč in ena noč, ki je zelo uspešna. Posebej Isa v njej blesti, toda Catalina ji pripravlja novo neprijetno presenečenje.

97 del:
Rey je razočaran, ker še ne bo postal filmska zvezda. Linda ga tolaži, Sandra pa mu tokrat ne more pomagati. Rey se odloči, da njene pomoči ne bo več sprejemal in bo skušal biti dober fant Lindi. Sebastian in Natalia se spet poljubita. Sebastian jo prosi, naj ne pričakuje preveč, ampak Natalia se hoče zanj boriti. Alex je tega vesel, saj upa, da bo Isa spet njegova, če ne bo več s Sebastianom. Učenci se veselijo vsakoletnega plesa, dokler jim ravnateljica ne sporoči, da bo med pari obvezna razdalja enega metra.

98 del:
Na šolo pride Vladimir Lugosi, s katerim si je Agata dolgo dopisovala po spletu. Neobičajen in čudaški Vladimir je prepričan, da sta z Agato par. Ker jo nekako hipnotizira, si mu Agata ne upa povedati, da že ima fanta. Catalina od ravnateljice izsili dovoljenje za nastop Rokerskih marsovcev na plesu ob zaključku tedna. Upa, da bo Alex na plesu z njo, toda ta se ji opraviči, češ da je na ples že povabil Iso.

99 del:
Isa je presenečena, ko ji ravnateljica Marindo pove, da ne bo zaključila letnika, ker so njene ocene preslabe. Isa ji prinese vse svoje kontrolne naloge, da bi ji dokazala, da ima dobre ocene. Rey Lindi prizna, da je po tleh hotel politi vodo, da bi Javier padel in si kaj zlomil. Vladimir Lugosi, čudaški študent, s katerim se je Agata zbližala na spletu, Agati ne da miru.

100 del:
Na šoli Bravo poteka zabava, na kateri nastopa Catalina s svojo skupino. Zafiro in glasbena novinarka prosita Iso in Sebastiana, da zapojeta. Fabiana je presrečna, ko na zabavi zagleda našemljenega Fernanda, kateremu je Violeta prepovedala obisk plesa. Medtem ko plešeta, ji Jessica uniči obleko, Alex pa Iso preseneti z darilom. Kasneje Linda in Alex pregovarjata Iso, naj Andyju pove, da se ji godi krivica. Kike se odloči, da bo Agati preprečil, da bi se zaljubila v Vladimirja.

101 del:
Alex odpelje Iso v studio, kjer zapojeta svojo pesem. Medtem Catalina že snuje načrt, kako se bo Isi maščevala, ker ji ga je speljala. Violeta kaznuje Kika, ker je uničil zabavo. Vladimir povabi Agato, naj dva tedna preživi v njegovi šoli, ki učencem nudi možnost mednarodnih izmenjav. Fabiana sumi, da ji je Jessica uničila obleko. Rey prepričuje Sandro, naj si sname lasuljo in mu pokaže svoje prave lase. Natalia je žalostna, ker je Sebastian med njunim poljubom izrekel Isino ime.
102 del:
Rey je navdušen nad Sandrinimi naravnimi lasmi, ona pa se brez lasulje ne počuti prijetno. Isa se želi pogovoriti s Sebastianom o sebi in Alexu, Sebastian pa ji prizna, da jo še vedno ljubi. Njun pogovor sliši tudi Natalia, ki je zato besna na Iso. Ko Isa ugotovi, da je njena mapa izginila, zato najprej posumi na Natalio. Sebastian očeta prosi, naj poskrbi, da bo ravnateljica odstranila črte med dijaki. Alvaro šoli za razstavo posodi redko kitaro, ki jo varujeta Isa in Linda.

103 del:
Catalina in Jessica skrijeta kitaro. Nato Alvaro slučajno obišče šolo, da bi gostom razkazal kitaro, a ugotovi, da so jo ukradli. Šoli da 24 ur časa, da jo najdejo, nato bo poklical policijo. Alex prejme sporočilo, kje bo našel kitaro. Agata se ravnateljici in Vladimirju zlaže, da ima vnete oči, da ji ne bi bilo treba zapustiti šole. Javier spozna novo Sandy, ki mu je zelo všeč.

104 del:
Alex prosi Kikeja za pomoč, da bi skupaj popravila kitaro. Ko jima ne uspe, se Isa obrne na Sebastiana, naj očeta prosi še za dva dni časa. Linda je jezna na Javierja, ker ga je zalotila med gledanjem Sandrinega profila. Agata se želi za vedno rešiti Vladimirja, zato se obnaša punčkasto. Isa Catalini podtakne mikrofon, da bi slišala, kaj bo povedala.
31. oktober 2011
vse dule sem gledala
vsi so coll nemoreš se jih nagledad
12. januar 2012
u52606
u52606
da se ti da pisat uhhhohh
09. februar 2012
u54102
u54102
sej sm z tv sporeda sm kopirala jst bi še enkrt gledala Iso pa je ni vč
23. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg