Forum
u59711
u59711
Hejla! To bo čisto moja revija v kateri bom pisala o vročih novcah znanih zvezd in pa razvedrila-šale, in objavila linke kakšnih zares dobrih zgodbic....
_____________________________________________________

Miley Cyrus

Miley Cyrus je med podelitvijo oskarjev prejela številne grožnje na svojem profilu. A najstnica ni stala križem rok, ampak je pozvala odgovorne na Twitterju, naj poskrbijo za ustrezne varnostne ukrepe. 19-letnica je prejela več grozilnih sporočil, zato je želela stvar takoj rešiti. "Ne bom dopustila, da mi nekdo govori, da bom umrla,“ je zapisala na svojem Twitter profilu in dodala, da se v prihodnje želi izogniti takšnim stvarem. "Mislim, da bi Twitter moral sprejeti del odgovornosti in da bi moral to družbeno mrežo spremeniti v varno.“ Kljub grozilnim sporočilom je pevka vsaj za nekaj časa prezrla grožnje s smrtjo in ni dovolila, da bi ji pokvarile večer.

Miley Cyrus je med podelitvijo oskarjev prejela številne grožnje na svojem profilu. A najstnica ni stala križem rok, ampak je pozvala odgovorne na Twitterju, naj poskrbijo za ustrezne varnostne ukrepe.

19-letnica je prejela več grozilnih sporočil, zato je želela stvar takoj rešiti.

"Ne bom dopustila, da mi nekdo govori, da bom umrla,“ je zapisala na svojem Twitter profilu in dodala, da se v prihodnje želi izogniti takšnim stvarem.

"Mislim, da bi Twitter moral sprejeti del odgovornosti in da bi moral to družbeno mrežo spremeniti v varno.“ Kljub grozilnim sporočilom je pevka vsaj za nekaj časa prezrla grožnje s smrtjo in ni dovolila, da bi ji pokvarile večer.
One Direction: Razkrivajo svoje največje strahove!

Nismo vedeli, da imajo člani skupine One Direction toliko strahov! Vse so razkrili za kanadsko revijo 'Vervegirl'.

Zayn, ki je nedavno doživel družinsko tragedijo, je povedal: "Strah me je kar nekaj stvari. Strah me je višine. Ni mi všeč, ko se Louis iz tega norčuje na stopnicah. V bistvu to sovražim. Strah me je tudi vode, ne znam plavati."

Louis mu je hitro skočil v besedo: "Strah ga je tudi teme, ne prenese, da luči niso prižgane."

Zayn: "Ni me strah teme, to je laž."

Louis: "Resnično ga je strah teme."

Zayn: "Ok, strah me je teme, Louis."

Louis: "Nočno lučko ima, je nima?"

Očitno Louis pozna več Zaynovih strahov kot Zayn sam...

In česa je strah Liama? "Mislim, da me je strah višine, po drugi strani pa v njej tudi uživam. Rad bi šel jadrat v zraku, zato me verjetno ni."

Louis: "Če bi rad šel jadrat v zraku, te verjetno ni strah višine."

Tudi Harry, ki bi naj želel izstopati iz skupine, se je vključil v pogovor. "Nočem razmišljati o tem, a mislim, da me je strah kač. Imam občutek, da bi kar omedlel, če bi se pred mano pojavila kača."

Čudno, tokrat Louis, ki bo morda ostal brez cimra Harryja, ni imel nič za pripomniti, le da je nadaljeval: "Strah me je ptic in golobov. Ne prenašam jih. Enkrat je eden priletel v mojo kopalnico. Šel sem, da bi se polulal in opa, tam je bila ptica v moji kopalnici!"

Njegovo bojazen ima tudi Niall: "Klavstrofobičen sem, zato me je strah majhnih in ozkih prostorov. Sovražim jih. In sovražim ptice, tako kot Louis. Predvsem tiste sobne. Grozne so."

Zanimivo!

Česa pa je tebe strah?
VANESSA HUDGENS
Vanessa Hudgens je v nedeljo v javnosti poljubljala fanta Austina Butlerja.

Zelo romantično sta se objemala in nenehno tičala skupaj. Njuna ljubezen je res sveža!

O svojem stilu pa je Hudgensova nedavno povedala, da je na začetku leta 2012 svoji modi dodala več elegance.

»Moje novoletne zaobljube so vključevale, da začnem nositi bolj barvna oblačila. In s tem sem hotela narediti nekaj preprostega in uglajenega. In naveličana sem bila stvari v laseh. Všeč so mi spremembe in zdaj ne morem imeti dolgo iste pričeske. Zabavno se je izboljševati.«

Vanessa pa je v ponedeljek z Ashley Benson in Rachel Korine snemala nove scene za 'Spring Breakers' v Tampi.
_______________________________________________________________
15. marec 2012
u59711
u59711
nadaljujem???
15. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg