Forum
No tuki bomo pa naredli eno revijo tu lahko objavlate use podatke o slavnih ali o novih filmih lahka objavlate oblačila v modi lahka pa tut kaj uprašate v zvezi s čimerkoli pa bomo vsi ko revijo obiskujejo pomagali.
Bom kr začela!

SALT
Film Salt je bil posnet leta 2o1o.Angelina Jolie igra Evelyn Salt,ki dela za CIA.Njena zvestoba je postavljena pred preiskušnjo, ko jo pobegli informator naznani kot dvojno rusko vohunko,ki naj bi izvedla atentat na ameriškega predsednika.Evelyn Salt pobegne in uspešno uporabi znanje prikrivanja in izmikanja prijetju, a da bi dokazala svojo nedolžnost, se mora soočiti z obtožbami in zlepa ali zgrda obvarovati svoje življenje pred dokončnim izbrisom.
08. avgust 2011
FILM SALT
08. avgust 2011
Režiser filmov Volkodlak in Jurski park 3 predstavlja zgodbo o rojstvu legende, prvega maščevalca najbolj znanih stripovskih junakov. Steve je krmežljav mladenič, ki ga zavrnejo na naboru za vojsko, toda ker se želi boriti proti nacistom, sprejme ponudbo sodelovanja pri nenavadnem poskusu. S pomočjo nenavadnega sevanja prejme nadnaravne moči in se poda na nevarno misijo, ki ga popelje v osrčje spopadov in tik pred vrata pekla.
08. avgust 2011
Prvi maščevalectotnik Amerika
08. avgust 2011
Flim JUNO
film Juno je bil posnet leta 2oo7.Je komedija.Režiser je Jason Reitman.Ellen Page je glavni lik.Film je zaslužil $ 231.000.000.16-letna gimnazijka Juno MacGuff,odkrije da je noseča.Oče otroka pa je njen prijatelj in dolgoletni oboževalec Paulie Bleeker(Michael Cera).Sprva se je odločila za splav ,a se na koncu odloči da bo otroku našla starše,ki bodo zanj dobro skrbeli.S pomočjo prijateljice Leah( Olivia Thirlby ), Juno preko iskanja oglasov najde popoln par,ki bo za otroka odlično poskrbel.Juno sreča Marka in Vanesso Loring (Jason Bateman in Jennifer Garner).Juno obiskuje Marka in Vanesso in čez nekaj časa se zdi da par razpada.08. avgust 2011
SERIJA GLEE
Prva sezona
Zgodba sledi srednješolskemu učitelju španščine Williamu Schuesterju, ki si zada prav posebno misijo znova pripraviti šolsko pevsko plesno skupino za največja tekmovanja. V šoli poišče talente za novo skupino imenovano Nove smeri. Mercedes - nadebudno divo, ki si želi postati nova Aretha Franklin, modno ozaveščenega Kurta, punk-rockerico in lezbijko Tina Cohen-Chang, na invalidski voziček prikovanega Artia, pevko Quinn iz navijaške skupine, ter slave lačno in nadvse odločeno Rachel Berry in igralca šolske nogometne ekipe Finna. Skupina se spopade s financami, svojim ugledom, ugledom skupine, ter nosečnostjo ene izmed pevk. Willu pa težave doma povzroča žena, v šoli pa trenerka navijaške skupine Sue. Ob koncu sezone se skupina udeleži regionalnega tekmovanja, medtem pa Quinn dočaka dogodek, ki bo spremenil njeno življenje

Glavni igralci
Dianna Agron - Quinn Fabray
Chris Colfer - Kurt Hummel
Jessalyn Gilsig - Terri Schuester
Jane Lynch - Sue Sylvester
Jayma Mays - Emma Pillsbury
Kevin McHale - Artie Abrams
Lea Michele - Rachel Berry
Cory Monteith - Finn Hudson
Matthew Morrison - William "Will" Schuester
Amber Riley - Mercedes Jones
Mark Salling - Noah "Puck" Puckerman
Jenna Ushkowitz - Tina Cohen-Chang08. avgust 2011
SERIJA-OH TA SEDEMDESETA
Govori o skupini najstnikov,ki živijo v Point Placeu,Wisconsin.Dogaja se v času 17 maja 1976 do 31 decembra 1979.Na televizije je prišla 23.avgusta 1998,teče po 8-ih zaporednih sezonah in se konča z 200. epizodo 18.maja 2006.
GLAVNI NAJSTNIŠKI ČLANI:
TOPHER GRACE-ERIC FORMAN
MILA KUNIC.JACKIE BURKHART
ASHTON KUTCHER-MICHAEL KELSO
DANNY MASTERSON-STEVEN HYDE
LAURA PREPON-DONNA PINCIOTTI
WILMER VALDERRAMA-FEZ
LISA ROBIN KELLY-LAURIE FORMAN
JOSH MEYERS-RANDY PEARSON samo v 8 sezoni

ODRASLI
DEBRA JO RUPP-KITTY FORMAN
KURTWOOD SMITH-RED FORMAN
TANYA ROBERTS-MIDGE PINCIOTTI
DON STARK-BOB PINCIOTTI
TOMMY CHONG-LEO CHINGKWAKE


08. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg