Forum
Rabim eno pomočnico...! ,ki mi bo pomagala - in devala oglace kot jaz naj se javi čim prej ¨!
lahko javite svoje težave
večkrat bom javila:
-oglase javnih osebnosti
-horoskom.....ITD.
05. januar 2011
u6366
u6366
Jssss bi bila pomočnica!
05. januar 2011
vredi se lahko
06. januar 2011
Začnima lahko devaš naloge tako kot jaz !
06. januar 2011
in odgovarjaš če bo imel kdo kakšno težavo npr.:
imam bradavice in jih neznam odstranit predlog ?
pa napišema okej ?
začnnima z kakšnimi novicami
06. januar 2011
Težki časi za najstniško zvezdo.Starša Miley Cyrus, najbolj znane po vlogi Hannah Montana, sta oznanila, da se ločujeta.
Billy Ray Cyrus in Tish Cyrus sta po 17. letih zakona ugotovila, da je bolje za vse, če gresta narazen. Odločitev ni bila nenadna, ampak sta se že dolgo trudila prebroditi določene osebne težave, a žal ni šlo.
Par se je poročil leta 1992 in ima skupaj tri otroke: Miley (17), Braison (16) in Noah (10). Najbolj poznana je seveda Miley, ki jo je pred neka leti med najstniške idole izstrelila serija Hannah Montana. Danes pa odraščajoča najstnica že buri domišljijo v svojih drznih videospotih, ki so za marsikaterega starša sporni.
Upajmo, da je ločitev staršev ne bo preveč prizadela in se bo lahko še naprej posvečala svoji uspešni glasbeni in igralski karieri.
06. januar 2011
Naprej ?
06. januar 2011
Foto: Zvezda resničnostne oddaje pokazala svoje malo bogastvo
...............................................

ST. BARTS - Olivia Palermo, zvezdnica resničnostne serije The City, si je kljub temu, da se preživlja kot igralka, manekenka in se preizkuša tudi v modnem oblikovanju, vzela nekaj časa in se nastavila sončnim žarkom v St. Bartsu. Družbo ji je delal njen nemški fant, maneken Johannes Huebl.
06. januar 2011
Ima še kdo kakšne težave *?
ali p mi lahko na zasebca napišete zmage od top modelov ali kaj podobnega pa bom to objavila v reviji :
SPIRIT♥
06. januar 2011
Naprej ?
06. januar 2011
u34726
u34726
ia
06. januar 2011
Špela Grošelj - zaročena po nekaj mesecih!
.......................
Špela Grošelj je po nekaj mesecih zveze zaročena - njen izbranec je podjetnik Bojan Kurež. Čeprav pevka o svojem zasebnem življenju ne daje izjav, je Kurež svoj status na Facebooku spremenil v "zaročen s Špelo Grošelj", ona pa pravi, da je od zaroke še vedno "evforična in da je Bojan Kurež car". Par se je sicer spoznal med počitnicami na Tajskem; Bojan je takrat še imel dekle, Špela pa je bila samska. Njuna ljubezen se je tako rodila nekaj mesecev kasneje, sredi poletja 2010. (zurnal24.si)
06. januar 2011


06. januar 2011
naprej ?
06. januar 2011
No imate še kakšne težave ? ( napišite )
Kdo je zmagal na top modelo ? ( napiši na zasebnega objavim ! )
VSE KAR ŽELITE DA OBJAVIM MI POŠLJITE NA ZASEBNEGA LAHKO SO ZGODBE...ITD.
06. januar 2011
Urška Čepin - padla v ekstazo in pokazala tamalo!Urška Čepin ima zaradi svojih bujnih oblin pogoste "garderobne disfunkcije" in fotografi redno pofotkajo njene pobegle bradavičke. Ko pa je Urška predstavljala svojo blagovno znamko BU - Beautiful Urška, ji je z živalskim vzorcem potiskana minika zlezla tako gor, da je razkrila črne tangice - in potem je šlo še dlje. Ko je med petjem (na plejbek) tako padla v ekstazo, je s prekladanjem nog pokazala še venerin griček. (vir: Nova) Kdo bi si mislil, da se lahko nekdo tako vživi v petje na plejbek?
06. januar 2011
napiši nekaj o isiiii !!! ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
to je znana IGRALKA IN PEVKAA
06. januar 2011
Sandra Auer trdi, da ni zahtevala 500 evrov, da se pojavi na žuru Ines Juranovič
Sandra Auer sicer ne zanika, da po novem zahteva 500 evrov, da se udeleži družabnega dogodka, pojasnjuje pa, kaj naj bi bil pravi razlog, da se ni udeležila rojstnodnevnega žura Ines Juranovič, ki je nato morala sama jesti sir. Sandra pravi: "Res se zabave nisem udeležila, vendar ne zaradi tega, ker bi za udeležbo zahtevala honorar, temveč zato, ker je bil tisti večer ravno božič. Družina je na prvem mestu in pri nas doma smo ta praznik navajeni praznovati v družinskem krogu. Ker se je naše praznovanje zavleklo do četrte ure zjutraj, niti ni bilo časa, da bi lahko praznovala tudi z Ines." (vir: Story)
06. januar 2011


06. januar 2011
MaRiNa_T.K.M. : ne piše slovensko !
06. januar 2011
Zakonca Zeneli - še dolgo bosta garala za Činčevo nagradoZakonca Zeneli sta si seveda želela, da bi zmago v Big Brother slavnih odnesel eden od njiju, a se je publika odločila drugače: Nana Zeneli je bila kot najbolj osovražena stanovalka iz hiše izglasovana po petih tednih, Gena pa ni dobro izkoristil možnosti, ki jo je dobil ob drugi vselitvi. Gena Zeneli, ki z ženo vodi čistilni servis, priznava, da bosta morala sedaj dolgo garati za znesek, ki ga je dobil zmagovalec Jože Činč: "Da bom prišel do tega zneska, bom moral še zelo garati. Pa tudi v Big Brotherju smo precej garali, tako da je ta denar resnično prislužen." (vir: Nova)
06. januar 2011
KARIN ti še kaj objavi
06. januar 2011
Sandra Auer: "Sir na splošno jem, ampak ga ne obožujem"Sandra Auer te dni skoraj ne more po ulici, ne da bi kdo za njo zaklical "sir". Hčerka Stojana Auerja pravi: "S tem se ne obremenjujem, zdi se mi celo smešno. Še posebej, ko me kdo ogovori v zvezi s tem. Sir na splošno jem, ampak ga ne obožujem. Nikoli si ne bi pripravila sendviča s sirom."
06. januar 2011
http://24ur.com/static/slo/main/img/buttons/horoscope/big_aries.gif

Dnevni horoskop:
06.01.2011
Čudovit dan za vas. Ljudje bodo k vam prihajali na svetovanje in pogovor ali pa si samo olajšati dušo. Prešinila vas bo misel, da bi bili dobri v svetovanju tudi na poklicnem področju. Morda je še čas, da uresničite idejo. Na žalost pa ne boste tako zelo uspešni doma. Poslušajte partnerja.
Tedenski horoskop:
03.01. - 09.01.2011
Ta teden se boste znali zabavati kot malokdo. Na poslovnem področju ne bo veliko novosti, zato boste imeli več časa za ljubezen, ki bo zelo strastna. Vezani boste s partnerjem brez težav našli skupni jezik, medtem ko se bo samskim pokazala priložnost za resnejšo zvezo. Zasanjani boste in presrečni. Občutek boste imeli, da lebdite nad oblaki. Razum boste pustili čisto ob strani in prav je tako. Tudi vi se morate naučiti uživati brez zavor in ne vedno razmišljati o tem, kaj vse se vam lahko zgodi. Podaljšali boste praznike, kar bo še posebno blagodejno vplivalo na vaše počutje. Glede svojega novega izvoljenca ali izvoljenke boste precej skrivnostni, saj tudi najbližjim ne boste želeli izdati imena. Vse ob svojem času in prav je tako.
Mesečni horoskop:
01.01. - 31.01.2011
V tem mesecu se boste predvsem posvečali obstoječemu partnerstvu. To bo namreč precej kritičen čas zanj. Čustva se bodo morda ohladila celo do mere, da partnerstva ne bo več moč postaviti nazaj na pravo mesto. Vendar ni razloga, da vržete puško v koruzo. Če sledite sebi in svojim čustvom, nimate razloga za strah. Pravzaprav se bo zgodilo, kar boste želeli. Za samske ovne to ni primerno obdobje za kakršnekoli začetke na tem področju. Bolje je, da se posvetite sebi in karieri, saj boste na tem področju neprimerno bolj uspešni. Še posebej v drugi polovici meseca se vam bodo priložnosti za večji zaslužek ponujale kar same od sebe. Pazite se prevzetnosti, saj boste v tem primeru ostali brez vsega. Bodite hvaležni za vse priložnosti, ki jih prejemate.
06. januar 2011
oven evo
06. januar 2011
................................
Dnevni horoskop:
06.01.2011
Če sprva ne boste uspeli, poskusite znova. Vreči puško v koruzo bi bila velika napaka. Danes vas bodo mikale nevsakdanje stvari. Želeli se boste preizkusiti v stvareh, za katere do sedaj niste imeli dovolj poguma. Raziskovali boste novosti in uživali v vsem, kar vam bodo prinesle. Čudovito bo.
Tedenski horoskop:
03.01. - 09.01.2011
Prijeten teden, katerega dobro počutje se bo nadaljevalo tudi v prihodnosti. Zdelo se vam bo, da so še vedno prazniki, kljub temu, da vas bo delo že glasno klicalo. Čim prej se soočite z realnostjo in se lotite obveznosti, ki vas čakajo. Le-teh namreč ni malo. V službi bo vladala zmeda in z vašo miselno odsotnostjo bo le še večja. Tudi partner bo že naveličan vaše sanjavosti. Vsi bodo od vas želeli konkretne rezultate, vi pa boste vse do konca tedna tavali po zraku. K sreči se boste še pravi čas zavedli, da se morate zbrati. Takrat boste stvari vzeli v svoje roke in uredili vse potrebno. V drugi polovici tedna, še posebej za vikend, lahko pričakujete resnejše konflikte na partnerskem področju. Zavedli se boste, da se s partnerjem glede marsičesa ne strinjata.
Mesečni horoskop:
01.01. - 31.01.2011
Delo, delo in še enkrat delo. Pravzaprav se niti ne boste imeli časa odpočiti. Vendar pa bodo finance temu primerne, kar vam bo vse skupaj močno olajšalo. Poleg tega se vam kaže še nek dodaten zaslužek v zadnji polovici meseca. Pazite se le prenagljenosti in naivnosti, katerima boste izpostavljeni še posebno na začetku meseca. Razsodnost ne bo vaša prijateljica, zato se v tem času izogibajte pomembnejšim korakom na vseh področjih. Sredino meseca bodo popestrile ljubezenske težave, ki vam bodo jemale dodatno energijo, ki bo že tako skopa. Nikakor se ne boste želeli soočiti s partnerjem na način, na katerega bi se morali. S tem ne boste nič rešili, ampak kompleksno situacijo le še podaljšali. Če pa boste primerno ukrepali, bodo težave proti koncu meseca odpravljene.
06. januar 2011
-.....................................................
http://www.anvip.com/files/pictures/ozadja/dvojcka.jpg

dvojčka !

Dnevni horoskop:
06.01.2011
Izžarevali boste moč, katere se bodo nekateri prestrašili in izognili, druge pa boste ravno zaradi nje neznansko privlačili. Bližnji pa bodo uživali v vaši ustrežljivosti in razumevanju. Poleg tega boste danes vesten poslušalec. Ne skrivajte svojih čustev, saj vam dajejo nove ideje in krepijo kreativnost.
Tedenski horoskop:
03.01. - 09.01.2011
Začetek tedna ne bo posebno vznemirljiv, bo pa zato za vikend več dogajanja. Če ste samski, imate veliko možnosti, da spoznate nekoga, ki vas bo očaral. Le prepustite se in čakajte. Presenečeni boste nad tem, kako veliko se lahko zgodi, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Na poslovnem področju bo veliko novosti, zato je priporočljivo, da ste ta teden skoncentrirani na vse dogajanje. Zelo hitro namreč lahko preslišite kaj pomembnega, kar vas lahko precej stane. Četudi se vam določene informacije ne zdijo pomembne, si jih je vredno zapomniti. Nikoli ne veste, kdaj vam pridejo prav. Vezani se boste spraševali, ali gre vaša partnerski odnos v pravo smer. Morda boste na partnerju opazili nekaj, kar vas izredno moti.
Mesečni horoskop:
01.01. - 31.01.2011
Čeprav bodo temperature nizke, vas ne bo prav nič zeblo. Ljubezen vam bo pognala kri po žilah in strastni boste kot že dolgo ne. Če ste sorodno dušo že našli, se boste skozi ves mesec predajali neizmernim nežnostim in pozornostim. Prepirov skorajda ne bo, če pa že bodo, bodo prehodni in nepomembni. Samskim bo ta mesec naklonil ogromno priložnosti za nove začetke. Spoznali boste neko osebo, ki vam bo zmešala glavo ali pa boste z nekom poglobili že obstoječ odnos. Lahko da gre za nekega prijatelja, s katerim si do sedaj nista upala narediti prvega koraka. Skrajni čas je, da se opogumite. Šele v sredini in proti koncu meseca se boste utegnili posvečati tudi bolj praktičnim zadevam. V službi vas bodo seznanili z novim projektom, ki vas utegne nadvse zanimati.
06. januar 2011


06. januar 2011
Dnevni horoskop:
06.01.2011
Izredno uspešen dan za vas. Zelo boste dinamični, kar vam bo pomagalo pri ponovni postavitvi ciljev. Nekatere si boste zastavili na novo, druge pa samo osvežili z novimi idejami. Od ljudi lahko pričakujete pozitiven odziv, ki vam bo pomagal pri nekih pomembnih odločitvah.
Tedenski horoskop:
03.01. - 09.01.2011
Sledi zelo dinamičen teden. Imeli boste ogromno dela in zadolžitev na vseh področjih. Do partnerja boste nadvse zahtevni, kar lahko povzroči slabo voljo in marsikateri prepir. Pazite, da ne boste pretirano dlakocepski. V prvi polovici tedna boste psihično in fizično zelo močni, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju in delu. V sredini tedna vas bo neka situacija ali novica iztirila, kar bo povzročilo kar nekaj zamud. Vendar pa boste kljub temu vse uspešno opravili še pred koncem tedna, ko se bodo bližali roki. V drugi polovici tedna se vam obetajo spremembe na finančnem področju. Z zaslužkom ali ponujeno plačo ne boste zadovoljni, kar bo povzročilo nesoglasja in napetosti v službi ali na poslovnem področju. Tudi večjim izdatkom se ta teden izogibajte.
Mesečni horoskop:
01.01. - 31.01.2011
Januar boste občutili kot precej negotov mesec, še posebno na ljubezenskem področju. Lahko da boste uvedli neko novost v partnerstvo, lahko pa, da se bodo čustva popolnoma ohladila in prevladalo bo dolgočasje. Če boste potrpežljivi in v svojo zvezo vložili nekaj truda, bi se morali rezultati pokazati najkasneje v drugi polovici meseca. Ne pričakujte pa, da bo lahko. Katerokoli pot boste ubrali, bo od vas zahtevala ogromno dela in potrpežljivosti. Samo vi pa veste, ali se splača ali ne. Če imate ob sebi pravo osebo, je odgovor preprost. V sredini meseca lahko pričakujete neko spremembo tudi v ožji družini. Karkoli že bo, vam utegne vsaj malenkost zamajati tla pod nogami, vendar bo sprememba pozitivna. Bodite odprti in sledite svojemu srcu.
06. januar 2011
No če še kdo želi da objavim njegovo znamenje bo to naredila : KARIN
06. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg