Forum
Živjoo ! Odločila sm se da bom odprla eno revijo !!!!

V njej bodo:
Novicee o zvezdnikih !!

Boste bralii ??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. julij 2011
OPA! Pippa Middleton v kratkem krilu pokazala mišičaste noge
Mlada sestra vojvodinje Cambridgea, Pippa Middleton, še vedno privablja pozornost paparacev.
Tokrat so jo ujeli na poti na delo, ko je s poslovnim videzom, a hkrati tudi zelo seksi in zapeljivim, uspela privabiti pozornost mimoidočih.

To, da je Pippa zagreta športnica ni nič novega in ure treninga se poznajo tudi na njeni postavi. V kratki oblekici je bilo zelo težko spregledati njene izklesane noge.

Medtem, ko njeno sestro Kate mediji zadnje čase večkrat obtožijo pretirane vitkosti, pa se Pippa očitno prehranjuje zelo zdravo in skrbi za svoje telo!
21. julij 2011
Angelina Jolie razkrila svoje najbolj skrite želje

Angelina Jolie razkrila svoje najbolj skrite želje
Slavna hollywoodska igralka v desetminutni reklami razkriva svoje najbolj skrite želje. Zadnja na seznamu je pešačenje čez Saharo.Reklamna kampanja Angeline Jolie za kolekcijo Louis Vuitton gre svojim počasnim, a efektnim tempom. Javnost je na začetku imeli priložnost oglase, za katere so pri modni hiši Louis Vuitton zatrdili, da jih je Angelina posnela brez make upa, videti v tiskanih medijih, sledila je prva televizijska reklama, zadnji reklamni spot pa traja kar predolgih deset minut.

Angelina v spotu govori o tem, da je v Kambodži nekaj povsem normalnega, če se družina povzpne na slona in skupaj gleda sončni zahod. Zelo verjetno je, da nekatere družine to res delajo, Angelina pa to predstavi tako, kot da bi to počela cela nacija.

Slavna igralka je ob koncu reklamnega spota tudi izjavi, da si je že od vedno želela prepešačiti Saharo. Ja, in še to, v reklamnem spotu ima make up.
21. julij 2011
FOTO Victoria skrbi za Harper, David pa kuha rižoto za celo družino

David Beckham je na svoj Facebook profil objavil fotografijo na kateri je skuhal rižoto za celo družino in tako priskočil na pomoč Victorii, ki skrbi za malo Harper Seven!

Odkar je na svet prijokala Harper Seven se ji Victoria posveča v celoti in ker mora družina tudi nekaj jesti, je kuhinjske naloge prevzel David. To je dokazal tudi s fotografijo, ki jo je objavil na Facebook, pod njo pa zapisal, da upa, da se bodo vsi najedli, ker imajo vsi radi rižoto.

[img]https://www.tocnoto.si/classes/phpthumb/phpThumb.php?src=../../uploads/podobe/dok-posh-brine-o-maloj-harper-david-kuha-fini-rizoto-za-obitelj-900x600-432768.jpg&w=390&h=260&q=90[/img]

Da je David zelo ponosni očka priča tudi dejstvo, da je zamenjal svoje kopačke za takšne, ki imajo roza vezenino in na katerih je z isto barvo zapisano ime njegove hčerkice ter vseh treh sinov.

Prisrčno!
21. julij 2011
[img]http://www.tocnoto.si/classes/phpthumb/phpThumb.php?src=../../uploads/podobe/dok-posh-brine-o-maloj-harper-david-kuha-fini-rizoto-za-obitelj-900x600-432768.jpg&w=390&h=260&q=90[/img]
21. julij 2011
Slika ne šteki mi neki !
21. julij 2011
Brooke Mueller ne more na rehabilitacijo, ker je izgubila potni list

Igralka je imela najboljše želje in se je želela rešiti svojih odvisnosti v neki mehiški kliniki, a ne more na rehabilitacijo, ker je izgubila potni list.

" Brooke Mueller je že bila na poti, z njo je bil tudi njen zdravnik, a jo letališko osebje ni spustilo na letalo, ker ni imela vseh potrebnih dokumentov. Nov potni list bo naredila v najkrajšem možnem času," je izjavil vir.

Brooke se namerava odvisnosti rešiti s pomočjo ekstrakta iz afriške rastline iboga. Metoda poteka le en teden, a je zelo agresivna in deluje zelo intenzivno na človeški organizem, zato je v ZDA tudi prepovedana.
21. julij 2011
Vsajj 5 nextovv !! Če hočte horoskop povejte pa bom dala !
21. julij 2011
Neextt ! Zakon reevijaa ...
21. julij 2011
u21057
u21057
neext
21. julij 2011
Justin Bieber: Rad bi se vpisal na faks
17-letni glasbenik ni povsem običajen najstnik, namesto da bi obiskoval srednjo šolo, se mora posvečati svoji glasbeni karieri, ki je iz dneva v dan bolj bleščeča.

Vseeno pa to ne pomeni, da Justin ne bo razgledan. S seboj na turnejah ima učitelja, ki skrbi za to, da se Justin kaj novega uči.

“Če bo le mogoče, se zna zgoditi, da se bom odločil za študij. Trenutno se ne morem osredotočati na to, saj sem ves čas na poti. Tudi nekateri predmeti, kot je matematika, mi ne ležijo najbolj, a mi je misel, da bi nekoč postal študent, vseeno všeč.”

No, za zdaj vsekakor ostaja Justinova prva ljubezen glasba in dokler bo uspešen pri tem, kar počne, ga najbrž še ne bomo videli v šolskih klopeh. Prej se bo zagotovo vrnil v glasbeno šolo, saj bi se rad nekoč naučil iskati še bass kitar
21. julij 2011
Justin bo zapel na željo vseh treh sinov zakoncev Beckham, le komu bo zapela Selena? Preberi v prispevku!

ustin Bieber, ki bi se rad vpisal na faks, se je ponudil, da priredi družini Beckham z njuno novo članico zasebni nastop in sedaj je dejal, da bo zraven vključil tudi svojo punco Seleno Gomez!

Brooklyn, Romeo in Cruz, sinovi Davida in Victorie, so veliki oboževalci priljubljenega pevca, ki jih je že nagradil s podpisanimi kitarami. Justin, ki je osrečil oboževalko, pa za svoj privatni nastop želi nekaj v zameno…

Mladi zvezdnik, ki bo zamudil praznovanje Seleninega rojstnega dne, je za revijo 'Now' povedal: »Pristal sem na to, da fantom priredim zasebni koncert v njihovi hiši – če mi David nameni nekaj učnih ur nogometa.« Dodal je: »David je čudovit oče in mi je dejal, kako srečni bi bili njegovi fantje, če bi jim zapel in tako sem privolil.«

Priznal pa je tudi, da je že razmišljal o tem, kako bi zraven vključil še svojo punco: »Sedaj, ko so dobili v družino še punco, bi tudi Selena lahko prišla zraven. Harper bi lahko posvetila kako pesem.«

In medtem ko je on včeraj razmišljal o tem koncertu ter v studio v Los Angelesu snemal nove pesmi, ga je njegova punca presenetila s svojim obiskom.

18-letna pevka in igralka, ki je že predstavila svojo jesensko kolekcijo oblačil, je pred kratkim na Twitterju napisala: »Kako čudovito jutro… pravkar sem izvedela, da sem nominirana za tri nove najstniške nagrade. Najboljši ste!«

Nominirana je bila za najboljšo žensko igralko, najboljšo žensko izvajalko, njen film 'Monte Carlo' pa je bil nominiran tudi za najboljši film.

Bi si tudi ti želel/-a zasebni koncert Justina in Selene? Potrdi nam to s klikom na 'Všeč mi je'!
21. julij 2011
next
22. julij 2011
u42341
u42341
next
22. julij 2011
Next
22. julij 2011
next : D
22. julij 2011
TnX
22. julij 2011
next !
22. julij 2011
Britnes Spears: Je zlorabila svojega telesnega stražarja?

Fernando Flores, ki je bil vse do lanskega leta telesni stražar Britney Spears, je zdaj spregovoril o vseh muhah pop zvezde.

9-letnica bo morala na sodišče, saj jo je njen telesni stražar Flores obsodil spolne zlorabe.

„Britney je najslabša šefica, ki sem jo daj imel. Je povsem nemoralna. Večkrat je pred mano hodila gola in ker se ne umira prav rada, je tudi smrdela. Poleg tega se je drogirala, jemala razne tablete in si vrtala po nosu,“ je povedal Flores.

Flores za nevšečnosti zahteva kar 10 milijonov dolarjev odškodnine. „Večkrat me je nagovarjala k seksu in čeprav tega nisem želel, me je še naprej nadlegovala. Bila je zelo neresna in se do mene ni obnašala kot do zaposlenega,“ je razložil Flores.

Britney je preko svojega odvetnika sporočila, da je Flores lagal, a bo to težko dokazala, saj številne fotografije kažejo drugačno sliko.
22. julij 2011
Next
22. julij 2011
Kaku to misliš všeč mi je?
22. julij 2011
OPS! Veter dvignil krilo Ivane Trump in razkril spodnje hlačke
Vesela babica, ki je še enega vnuka dobila pred nekaj dnevi, ko je njena hčerka Ivanka rodila deklico, počitnikuje na Azurni obali.

Paparaci so jo v Saint Tropezu ujeli med bojem z vetrom, ki ji je kuštral lase in dvigoval oblekico. Ivana je zahvaljujoč njegovi moči pokazala turkizne spodnje hlačke, ki so se do potankosti ujemale z oblekico in sandali.

Bivša soproga Donalda Trumpa je v lahkotni poletni kombinaciji še enkrat več dokazala, da kljub 62im letom še vedno izgleda naravnost odlično. No, velike zasluge za njeno odličnost lahko pripišemo tudi kirurških posegom.
22. julij 2011
Chris Evans bo varoval ameriške ideale
Ko Steva Rogersa (Chris Evans) po neštetih poskusih zavrnejo na sprejemu v ameriško vojsko se le ta prijavi kot prostovoljec v skrbno varovan projekt, ki navadnega človeka spremeni v super heroja.


Leta 1942 Steva Rogersa označijo kot fizično nesposobnega za vpoklic v ameriško vojsko in za boj proti nacistom v drugi svetovni vojni. Namesto tega se prostovoljno prijavi na projekt Rebirth (preporod, tajno vojaško operacijo, kjer ga fizično spremenijo v super-vojaka poimenovanega Kapitan Amerika.

S pomočnikom Buckyjem Barnesom se bori proti Red Skullu, Hitlerjevemu vodji za napredno orožje, katerega lasten načrt za svetovno prevlado vključuje navidezen čarobni predmet, znan pod imenom Tesseract.
22. julij 2011
Brenda iz Beverly Hillsa bo imela svoj reality šov

Nekoč zelo popularna Brenda iz serije "Beverly Hills 90210" namerava posneti reality šov o svojem življenju.

Največji del šova, ki naj bi luč sveta ugledal v začetku prihodnjega leta, bo spremljal priprave za njeno poroko s fotografom Kurtom Iswarienkom

"Šov se bo osredotočil na njeno vsakdanje življenje, poroka pa je prišla kot naročena. Kurt in ostali del družine bo prav tako vključen v celoten projekt. To bo zgodba o dveh družinah, poroka namreč ne združi le mladoporočencev, temveč tudi njuni družini," je izjavil vir, ki sodeluje pri ustvarjanju projekta.
22. julij 2011
ŠOK Iris Mulej: Ponujali denar za prostitucijo
Pojav organizacij elitne prostitucije očitno ni prisoten samo na Hrvaškem, ampak tudi pri nas. O njej je odkrito spregovorila bivša misica, Iris Mulej!

Včeraj smo na našem portalu poročali o pojavu organizacije elitne prostitucije na Hrvaškem, v kateri je bila ena izmed deklet, ki je ponujala spolne usluge tudi hčerka pevca Daniela Popovića.

Kot kaže pa se podobne stvari dogajajo tudi pri nas. Medtem, ko dekleta na Hrvaškem za spolne usluge računajo od 300 do 1000 evrov na večer, pa so pri nas cene veliko višje. O tem je za oddajo 24ur spregovorila bivša miss Slovenije, Iris Mulej. In sicer naj bi za spolne usluge pri nas dekletom ponujali od 5000 do 10 000 evrov.

Ponudba, ki jo je Iris prejela, ni bila direktna, temveč jo je dobila neimenovana agencija, ki je med drugim takrat zastopala tudi nekdanjo miss Slovenije.

Pri nas je elitna prostitucija sicer v veliko manjšem obsegu, toda za veliko večji denar!
22. julij 2011
FOTO Kakšni so otroški zvezdniki danes?

Se spomnite navihane Rudy Huxtable iz serije 'The Cosby show'? No, danes je Keshia Knight prava čokoladna seks bomba! Ne verjamete?

Dakota Fanning je svojo uspešno igralsko kariero začela kot majhna deklica leta 2002, danes pa je ena najbolj obetavnih mladih zvezdnic v Hollywoodu.

Kristen Stewart je zaslovela z vlogo v sagi Somrak, a to ni bila njena prva filmska vloga. Videli smo jo lahko tudi v filmu Soba za paniko ob Jodie Foster.

V filmu Jerry Maguire je svojo kariero začel tudi takrat še kot majhen deček, Jonathan Lipnicki. No, danes ni več tako majhen!

V Terminatorju je marsikatero dekle občudovalo mladega Johna Connorja. Edward Furlong je kasneje posnel še nekaj filmov, a bil bolj poznan po svojih težavah z zakonom.

Če ste gledali Noro hišo ste zagotovo radovedni kje je danes nadležna Kimmy Gibbler? Andrea Barber je danes poročena in ima dva otroka ter je še vedno v stiku z bivšimi soigralci.

Steve Urkel! Hlače do podpazduh, naramnice, prekratke hlačnice in ogromna očala...Presenečeno smo ugotovili, da Jaleel White danes ne izgleda tako slabo!
22. julij 2011
Jennifer Lopez tolažbo poiskala pri bivšem Benu Afflecku

Ben, ki mu je Jennifer vedno zaupala,je v odgovoru na pismo njene mame zapisal, da igralki želi vse najboljše in ji tudi ponudil svojo pomoč.
Nobena skrivnost ni, da številni tolažbo zaradi propadlega zakona poiščejo pri bivših partnerjih. Preverjenega recepta se je držala tudi J.Lo, oziroma njena mama Guadalupe, ki je za pomoč prosila nekdanjega zaročenca svoje hčere.

"Benu je vedno zaupala in vedno ji je bil všeč. V odgovoru na mojo elektronsko pošto je zapisal, da ji želi vse najboljše, hkrati pa ji je tudi ponudil svojo pomoč," je razkril vir.

"Njun zakon je bil zelo slab, zato je Jennifer zbrala pogum in mu naredila konec. Marc je bil grozen soprog," je medijem razkril vir blizu paru ter dodal, da je Jennifer, kljub imidžu samozavestne dive, v resnici zelo krhka ženska, zaradi česar je tudi tako dolgo trpela njegovo zlorabljanje.
22. julij 2011
ŠOK Špela Grošelj: Bojan na Tajskem hudo zbolel za smrtonosno boleznijo

ŠOK Špela Grošelj: Bojan na Tajskem hudo zbolel za smrtonosno boleznijo
Špela Grošelj in njen Bojan sta si pred kratkim privoščila počitnice na Tajskem, kjer je Bojan zaradi pika komarja hudo zbolel in za kar pet dni obležal v hotelski sobi!

Bojana je namreč med veslanjem pičil komar in rana je otekla in začela boleti. Stanje pa se je s časom zelo poslabšalo, dobil je visoko vročino in glavobol in zato sta hitro obiskala tamkajšnjega zdravnika. Ti so mu postavili diagnozo denge mrzlice in Špela je za revijo Story priznala, da je bila precej prestrašena.

Zaradi nerazumevanja jezika sprva niti nista vedela kaj je z njim narobe. Potem, ko so ugotovili, da ne gre za malarijo, so mu postavili diagnozo bolezni, ki jo prenašajo komarji in ki naj bi bila smrtonosna, če jo dobiš dvakrat.

Ker so se kasneje pojavili še drugi simptomi, ni popolnoma jasno ali je šlo res za to bolezen, a Bojan je v postelji obležal kar pet dni. Nato pa je vročina popustila in njegovo počutje se je izboljšalo.
22. julij 2011
next ..!
22. julij 2011
next
22. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg