Forum
u82108
u82108
heeey no pisala bon revijo o slavnih (mogoče nekatere stvari že veste,mogoče ne..)dajala bom tudi razna vprašanja npr.katera pevka/pevec,igralec.....vam je bol všeč...zpam da vam bo všeč.

boš bral/a revijo in ali ti je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. marec 2012
u82108
u82108
JUSTIN BIBER
Kanadski mladenič je lahko to leto zelo ponosen,saj ima uspeh za uspehom. Njegovi koncerti so bili razprodani,njegov dokumentarni film Justin Bieber;Nikoli ne reci nikoli pa je prejel pohvale iz vseh strani,njegovih oboževalcev in kritikov.Novembra pa je izdal še božično-novoletni album under the mistletoe,ki si prodaja kot po maslu.Zdaj pa že ustvarja komade za nov album,pri katerem mu pomagata Drake in Kanye West,imenoval pa naj bi se Believe.In da ne pozabim-drugo leto namerava poneti še en film.
pa še osebna izkaznica:
Rojsto ime: Justin Drew Bieber
Rojen: Stratford,Kanada,1.3.1994
Prebivališče: Atlanta,ZDA
Kariera: Pevec,pisec pesmi
Družinske vezi: Pri njegovi karieri mu pomaga mama
Znanje: igra kitaro,klavir,tolkala,trobento
Zanimivost: Pri novi različici pesmi We Are the World za Haiti poje uvodno linijo.
Spletna stran: https://www.justinbiebermusic.com/myworld2

P.S pisala bom: med vikendom 2-4 na dan,med tednom:1-2 na dan (razen če pišemo test in se moram malo več učiti.)
03. marec 2012
u82108
u82108

03. marec 2012
u82108
u82108
čez približno 15 minut pride na vrsto 1D
03. marec 2012
u82108
u82108
-One Direction(ena smer)

Ti fantje so simpatični,zabavni,vedno kul in prijazni.Torej pravi sanjski fantje!Nič čudnega, da smo vsi vsi navdušeni nad Zaynom,Louisom,Liamom,Niallom in Harryjem iz One Direstion ekipe-tudi slavne punce!Na primer,,Got 2 Luv U pevka Alexis Jordan.odločena je da bo osvojila Zayna. ,, piševa si SMS je povedala za časopise,Njegov prijatelj iz skupine,Louis pa meni: Ona si zelo želi biti z njim,amapk Zayn pa nima nobenega interesa zanjo.Ima pevka dekliške skupine Perrie Edwards več sreče? Tudi ona si želi pozornosti od pevca skupine 1D:Nialla!Njena prijateljica iz skupine Leigh-Anne pravi:Govori še samo o njem.Irec je o tem zelo počaščen.Ampak nič več od tega (zveza..)Harry pa je zelo všeč zvezdnici in modeli Emily Atack.22 letnica pove:če bi bil vsaj malo starejši,bi ga takoj osvajala!Zares smešno : Ko Emily simpatičnega pevca osvaja na zabavah jo starostna razlika ne moti.Takrat blondinka vključi vse svoje možgane da bi ga očarala.Vse to pa je brez uspeha saj ima Harry oči samo za eno: Caroline Flack.Dva fanta iz skupina pa sta tako ali tako oddana: Liam je v zvezi že več kot eno leto s plesaalko Danielle Peazer.Louis pa se dobiva s študentko Eleanor Calder.Kljub temu ju simpatične oboževalke osvajajo.Skoraj vsak dan jih punce snubijo povejo za intervju.A njihovi punci sploh nista ljubosumni.

Ti fantje so simpatični,zabavni,vedno kul in prijazni.Torej pravi sanjski fantje!Nič čudnega, da smo vsi vsi navdušeni nad Zaynom,Louisom,Liamom,Niallom in Harryjem iz One Direstion ekipe-tudi slavne punce!Na primer,,Got 2 Luv U pevka Alexis Jordan.odločena je da bo osvojila Zayna. ,, piševa si SMS je povedala za časopise,Njegov prijatelj iz skupine,Louis pa meni: Ona si zelo želi biti z njim,amapk Zayn pa nima nobenega interesa zanjo.Ima pevka dekliške skupine Perrie Edwards več sreče? Tudi ona si želi pozornosti od pevca skupine 1D:Nialla!Njena prijateljica iz skupine Leigh-Anne pravi:Govori še samo o njem.Irec je o tem zelo počaščen.Ampak nič več od tega (zveza..)Harry pa je zelo všeč zvezdnici in modeli Emily Atack.22 letnica pove:če bi bil vsaj malo starejši,bi ga takoj osvajala! Zares smešno : Ko Emily simpatičnega pevca osvaja na zabavah jo starostna razlika ne moti.Takrat blondinka vključi vse svoje možgane da bi ga očarala.Vse to pa je brez uspeha saj ima Harry oči samo za eno: Caroline Flack.Dva fanta iz skupina pa sta tako ali tako oddana: Liam je v zvezi že več kot eno leto s plesaalko Danielle Peazer.Louis pa se dobiva s študentko Eleanor Calder.Kljub temu ju simpatične oboževalke osvajajo.Skoraj vsak dan jih punce snubijo povejo za intervju.A njihovi punci sploh nista ljubosumni.

Čustven kaos pri Harryju!!!!
najprej smo slišali da bi se naj angleška moderatorka Caroline Flack odločila da 1D pevec vseeno ni zanjo,Harry pa tudi ni vrgel puške v koruzo in se je boril zanjo.Da bi 32 letnici izkazal ljubezen ji je tudi podaril najljubšo zapestnico.In je trud uspel? Harry je povedal damu gra kar dobroin se zabava. A pred odhodom v ZDA na koncert sta se zares razšla.
Osebna izkaznica 1D :

Člani:
-Louis Tomilson,24.12.1991,kozorog
-Zayn Malik,12.1.1993,devica
-Liam Payne,29.8.1993,kozorog
-Niall Horan,13.9.1993,devica
-Harry Styles,1.2.1994,vodnar

Izvor:
Velika Britanija

Začetki:
Britanski X Factor

Album:
Up All Night,2011

Zanimivost:
Pod okrilje jih je vzel Simon Cowel

Zasebno:
Poleg glasbe jih zanimajo tudi nogomet,računalniške igrice in punce

Spletna stran:
http://www.onedirectionmusic.com

(bom še več pisala od njih)
03. marec 2012
u82108
u82108
slike od njih pa dam pozneje ker se zdej morm učit
03. marec 2012
u82108
u82108
Zayn:Harry:Louis:Liam:Niall:


03. marec 2012
u82108
u82108
nekaj njihovih pesmi:

pa še ta( ista kot ena od zgornjih) kako so bili na X factorju v finalu:
03. marec 2012
u82108
u82108
next---> rihanna&nicki minay
03. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg