Forum
js bom pisala eno revijo!
pa začnimo:
MAJA IN NINA IMATA ANŽETA
Brez skrbi, pevki in letošnji finalistki EME 2011, Maja Keuc in Nina Pušlar, se nista ogreli za istega Anžeta. Vsaka si je izbrala svojega, je pa res, da sta oba fanta člana plesne skupine Maestro. Nina je menda že dlje časa v intimnem razmerju z vodjo omenjene skupine mladih plesalcev, Anžetom Škrubetom, ki ji je tudi naredil koreografijo za lanski nastop na predizboru za slovensko pesem Evrovizije. Maja pa se je zagledala v plavolasega ministrovskega sina Anžeta Zalarja, ki neznansko rad potuje in je tako kot oče tudi sam predan pravu. Anže z. je do nedavnega užival v Franciji, kjer so maestrovci letos že nastopili s pevko Inno. Oba fanta bosta na Emi prav gotovo navijala vsak za svojo punco, vprašanje pa je, ali bosta z njima tudi zaplesala. Vsekakor se nam obetajo nove vroče ljubezenske zgodbe, ki bodo obarvane s plesom, petjem in strastnimi poljubi. Poleg dobrega glasu in okusa za fante pa imata pevkiše eno skupno lastnostobro skrivata svojo zasebnost, saj bi sicer lahko imeli veliko opraviti z ljubosumnimi oboževalkami obeh fantov.
23. februar 2011nina pušlar in anže škrube skupaj
23. februar 2011
maje keuc pa anžeta zalarja pa ne najdem
23. februar 2011
I'LL BE BACK
__________________________________________________________________________________
To je poleg Hasta la vista,baby!Najbolj prepoznaven filmski citat Arnolda Schwarzeneggerja. Ne obljublja pa samo kot Terminator, da se bo vrnil, tudi Arnold se vrača-pred kamere. Neuničljivi Guvernatorje s svojim agentom dal zeleno luč, naj začnejo resneje proučevati ponudbe za nastope v filmih. Čeprav je v zadnjih letih pokukal Plačanci in Okoli sveta v 80 dneh, je zadnjo vlogo odigral leta 2003 v Terminatorju 3: vstaji strojev.
23. februar 2011


23. februar 2011
SLIKE DNEVA
Najstniški zvezdnik in barbadoška lepotička sta uživala v ogledu košarkaške tekme NBA!

https://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/natalie_people.jpg
Igralka in njen zaročenec Benjamin Millepied sta bila ujeta med sprehodom po ledeno mrzlem New Yorku!

https://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/gabriel_people.jpg
Čeprav med Halle Berry in manekenom Gabrielom Aubreyem trenutno poteka vojna za skrbništvo nad deklico Nahlo, pa se očka in deklica še vedno odlično razumeta in zabavata!

https://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/fergie_people_copy3.jpg
Pevka in njen soprog Josh Duhamel sta takole disciplinirano tekla po Manhattnu.

https://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/zac_people.jpg
Igralec že zdavnaj ni več simpatični najstnik, temveč je v zadnjem času odrasel v prav seksi moškega.

https://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/kate_people_copy2.jpg
Igralka je očitno prava sladkosnedka, saj je zase in partnerja kupila cel pladenj slaščic.

https://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/fergie.jpg
pevka se te dni mudi po Los Angelesu, kjer se je udeležila tudi zabave pred podelitvijo grammyjev.
23. februar 2011
2.http://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/natalie_people.jphttp://www.tocnoto.si/modules/slikadneva/uploads/natalie_people.jp
23. februar 2011
ej sam kopirite vse slikce pol vm bo pa pukazal to pixo ok
23. februar 2011
EMMA WATSON: V NOVEM FILMU BO IGRALA PUNCO 15- LETNIKA!http://tocnoto.si/teens/wp-content/uploads/emma-watson-mahiki-nightclub-15-288x480.jpg
Emma Watson bo zaigrala v filmu Perks of being a wallflower, kjer bo igrala dekle 15-letnika!
23. februar 2011
VROČE Nana Zeneli razkriva: Kraja v Hoferju je bila zaigrana!

Četrtek, 24.02.2011 ob 10:03

Plavolasa estradnica, o kateri se je zadnje čase veliko pisalo, je končno spregovorila in razkrila, da je bila kraja v omenjeni trgovini del sodelovanja z amatersko organizacijo, ki je pripravila zanimiv in poučen projekt.
VROČE Nana Zeneli razkriva: Kraja v Hoferju je bila zaigrana!

FOTO: POP TV

Nana je namreč sklenila pogodbo s skupino Šotor, ki je pripravljala resničnostno nadaljevanko Človek, ki ga ni. K projektu so povabili tudi Nano, ki se je navdušila nad izvirnim scenarijem. Nadaljevanka bi obravnavala ljudi, ki so odrinjeni na rob družbe, med njimi prostitutke, narkomane in alkoholike. Nana naj bi intervjuvala sogovornike, pred tem pa je morala prestati številne težke preizkušnje, ki naj bi ji pomagale, da bi se z njihovo situacijo lažje poistovetila, poroča revija Lady.

Tako je bila kar 16 ur zaprta v temni sobi, ležala je na tirih in opazovala, kako se ji bliža vlak, eden od posebnih izzivov pa je bilo tudi zaigranje kraje. Nana je zaupala, da ni ukradla vodke in pršuta, kot se je govorilo, temveč pasjo hrano, sir in ostale cenejše izdelke v vrednosti manj kot 10 eurov. Ko so jo zasačili pri dejanju, je lahko povedala le to, da gre za del igre, kaj več pa zaradi zavezanosti k molčečnosti ni smela izdati. Ker ji ni verjel nihče, še posebej pa zaradi otrok, si je sredi projekta premislila in odpovedala sodelovanje
25. februar 2011


25. februar 2011
Obiskovalci in organizatorji koncerta so se za priljubljeno pevko močno ustrašili, saj so se zbali, da je utrpela nevarne poškodbe. Na srečo se to ni zgodilo, je pa Rebeka vseeno staknila polno modric, zaradi poškodbe pa že cel teden počiva.

Razkrila je, da njena desna noga sicer ni v tako slabem stanju, da sploh ne bi mogla hoditi, vendar kljub temu že nekaj dni leži, poškodba pa se počasi vendarle celi.
25. februar 2011
Družina Kardashian, "zlata kokoš ameriške scene", je v lanskem letu zaslužila neverjetnih 65 milijonov ameriških zelencev, kar je več kot Angelina Jolie, Sandra Bullock in Tom Cruise skupaj!

Večino denarja so prinesli reality šovi , predvsem "Keeping Up with the Kardashians teKourtney & Kim Take New York", pa tudi številne sponzorske pogodbe. Svoj delček so prispevale tudi številne zabave, na katerih se sestre pojavijo proti plačilu honorarja.

Glava družine, mama Kris Jenner, namerava v svoji tovarni denarja nadaljevati s 'proizvodnjo'. "Upam, da bom kmalu videla tudi 26. sezono reality showa "Keeping Up with the Kardashians". Škoda, ker nisem rodila še kakšnega otroka več," je izjavila pretirano ambiciozna mati šestih otrok.

Družina ima na Twitterju že 13 milijonov oboževalcev, zato dobi najslavnejša med sestrami, Kim Kardashian, ob vsaki omembi kakšne blagovne znamke kar 25.000 dolarjev
25. februar 2011


25. februar 2011
u30884
u30884
nexttttt
25. februar 2011Miranda in Orlando sta si pretekle dni privoščila kosilo s svojimi prijatelji v Los Angelesu, s seboj pa sta pripeljala tudi novorojenca. Na kosilu sta se jima pridružila Allesandra Ambrosio in njen fant Jamie Mazur.

To je bil prvin Mirandin javni izhod po mesecu dni, odkar je povila sinčka, saj je zatem počivala doma in skrbela za svojo malo srečo. Očka Orlanda so vmes že večkrat zalotili med sprehajanjem z dojenčkom, nekajkrat pa si je privoščil tudi samostojni sprehod in vožnjo s kolesom
25. februar 2011
Lady GaGa feat. Beyonce - Telephone
April - Sam boš šel domov
Tangels - Kaj in kam
Rihanna in Eminem - Love the way you lie
Rihanna - Te Amo
glasbena lestvica najboljših pesmi med najstniki!
25. februar 2011
u30884
u30884
hjk
29. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg