Forum
No..Za spremembo bom jaz delala revijo..
V njej bodo:
-Novice slavnih
-Vici
-Tedenski horoskop
V TE REVIJI BOSTE LAHKO PREDLAGALI O ČEM PIŠEM IN JAZ VAM BOM TO USTREGLA..

Revijo bom...


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. junij 2011
1.Številka
[url=https://www.Slikomat.com/slika/4874301.htm]

[/url]
BRITNEY PSIHIČNO NESPOSOBNA PRIČATI NA SODIŠČU!
Mentalno zdravje Britney Spears je zopet ogroženo, potem ko se je pevka znova znašla v središču tožbe vredne kar 10 milijonov dolarjev.
Potem, ko so starši 29-letne zvezdnice dejali, da je Britney mentalno nezmožna pričati v sodnem postopku v začetku tega meseca, sedaj njeni odvetniki isto trdijo za primer, v katerem podjetje s parfumi toži pop pevko za 10 milijonov.
Do tožbe je prišlo, ker vodili v podjetju trdijo, da Britney ni upoštevala njihove pogodbe in medtem, ko je sodelovala z njimi jim ni omenila, da prav tako poslovno sodeluje z Elizabeth Arden.
Podjetje sedaj zahteva, da pevka na sodišču priča pod zaprisego, njeni starši in odvetniki pa trdijo, da tega psihično ni spodobna!
04. junij 2011
Nika Kljun gostja na zasebni zabavi Beyonce
Nika Kljun, ki živi in dela v Los Angelesu, si ne bi mogla želeti boljšega položaja od tega, v katerem se je znašla. Kot izvrstna in prilagodljiva plesalka je sodelovala že z marsikaterim zveznikom in pri vsakem je naletela na pozitivno kritiko in veselje ob sodelovanju
Po tem ko je nastopila v videospotu Jennifer Lopez in filmsko sodelovala z Justinom Timberlakeom, se je združila tudi z Beyonce, ki jo je na koncu nastopa pohvalila. Za revijo Story je povedala, da je pri nastopu resnično uživala in da je presrečna, da so na treh avdicijah izmed tisočerih deklet izbrali tudi njo.
Povedala je,d a moraš pri vsem talentu, ki ga premoreš imeti tudi srečo, da te opazijo, saj si med vsemi plesalci le kapljica v morje vrhunskosti. Vsi so na istem nivoju kot ti in vsi imajo enako željo po glavni nagradi, zato je uspeti zelo težko. Toda njej je uspelo, da se je lahko izkazala in s tem opozorila nase.
Prepričani smo, da bo Nika še naprej nizala uspeh za uspehom in s svojo energičnostjo in pozitivnostjo očarala zvezde, s katerimi bo sodelovala. Bodite pozorni nanjo, kajti njena zvezda ne bo ugasnila.
[url=https://www.Slikomat.com/slika/4874306.htm]

[/url]
04. junij 2011
BRITANSKA KRALJICA SE ZANIMA ZA VICTORIINO NOSEČNOST!
Kraljica Elizabeta se zanima za privatno življenje najbolj priljubljene britanske družine Beckham.
David Beckham je v nedavnem intervjuju razkril, da je kraljico zanimalo, kako napreduje nosečnost njegove žene Victorie. Slavni nogometaš je bil eden izmed redkih, ki je bil povabljen na svečano večerjo, ki jo je britanska kraljeva družina priredila za družino Obama.
"Malo mi je bilo smešno, da kraljica ve, da bom čez 6 tednov dobil otroka. Bil sem šokiran, vendar jo imam rad," je izjavil David, ki že nestrpno pričakuje svojega četrtega otroka.
04. junij 2011
Angelina Jolie in Brad Pitt otroke šolata doma
Angelina Jolie je mnenja, da je ameriški šolski sistem ni prilagodil času v katerem živimo in da mladim ne nudi dovolj.
Ravno zaradi tega s je igralka odločila, da svojih otrok en bo pošiljala v šolo. Angie in Brad sta zato že naletela na kritike mnogih poznavalcev, ki trdijo, da so otroci potrebni šolanja in druženja s svojimi vrstniki, ne pa potovanja po svetu in prisostvovanja na filmskih snemanjih.
Igralka se brani in pravi, da se otroci več naučijo doma kot v šoli. Za to plača privatne učitelje in varuške, ki otroke izobražujejo v skladu z mednarodnimi normami. Ko so na potovanjih, jih priganja z domačimi nalogami, kdor prej konča, gre lahko prej na pohajkovanje po mestu.
[url=https://www.Slikomat.com/slika/4874323.htm]

[/url]
04. junij 2011
VICI
Kateri jezik govori Luciene?
-Google translate.
Koliko jajc ima Ameriški predsednik?
Oba-ma.
So dve blondinki šle na avtobusno postajo in vpraša ena voznika avtobusa :
"Me lahko odpelješ do Azije?"
Voznik odgovori:
"Ne."
Ta druga pa vpraša:
"Kaj pa mene?"
04. junij 2011
HOROSKOP:
OVEN
Ona
Življenje
Šolske obveznosti ti bodo proti koncu šolskega leta povzročale vedno manj težav. Še dobro, da si se trudila vse leto – pomlad bo zato nepozabna.
Ljubezen
Čeprav letni časi nikoli niso imeli posebnega vpliva na tvojo zaljubljenost, prihaja pomlad, ko te bo od silnih čustev pošteno razganjalo. Prepusti se prijetnim občutkom.
On
Življenje
Prijateljem ne bo najbolj jasno, kaj se dogaja s tabo – poskusi jim vsaj približno razložiti, ker jih bo v nasprotnem primeru preveč skrbelo zate.
Ljubezen
V tvojem srcu vlada takšna praznina, da te bo dogodek v sredini tedna še posebej pretresel. Poskusi kljub vznemirjenju ostati vsaj z eno nogo na tleh.
BIK
Ona
Življenje
Končno sprejmi odločitve o svojih željah in to tudi pokaži. Namige si ljudje predstavljajo vsak po svoje in tako lahko pride do neprijetnih nesporazumov.
Ljubezen
Dovoli, da se ti ljudje približajo, in ne bodi tako zagledana vase. Šele potem lahko namreč pričakuješ, da se bo vate zagledal kdo drug.
On
Življenje
Stopaš po zabrisani meji med sanjami in realnostjo. Na takšnih tleh je lahko vsak korak nevaren. Poskusi se vsaj malo prizemljiti.
Ljubezen
Imeti nekoga ob sebi je sicer prijetno in lepo, a se zavedaj, da tudi v zvezo treba veliko vlagati.
DVOJČKA
Ona
Življenje
Včasih se moraš odločiti za majhne korake, ki so sicer tvegani, a nujno potrebni. Spremembe bodo v tvoje življenje prinesle veliko sonca.
Ljubezen
Še vedno verjameš, da je prijateljstvo med fantom in punco mogoče? Pri tebi je to nekoliko bolj zapleteno, saj se vedno zaljubiš. Poglej resnici v oči.
On
Življenje
Loti se že opravil, s katerimi odlašaš že mesece. Nenehno sanjarjenje te ne bo pripeljalo nikamor in tudi v šoli ti več pridnosti prišlo še kako prav.
Ljubezen
Sreča ti bo kmalu spolzela iz rok, če je ne boš negoval z ljubeznijo. Ne upoštevaj samo svojih želja in se kdaj potrudi tudi zanjo.
RAK
Ona
Življenje
Tvoj uporniški duh že pošteno uničuje živce odraslih v tvoji bližini. Uporništvo je sicer lahko tudi produktivno, vendar se na dolgi rok ne splača vztrajati za vsako ceno.
Ljubezen
Saj veš, da se ljubezni ne da kupiti. Lahko jo dobiš v dar ali jo komu pokloniš. In če vajina počasi bledi, ji dovolita novo pot.
On
Življenje
Ne razmišljaj o tem, kaj se morda zgodi jutri, temveč o tem, kaj se v tvoji notranjosti dogaja danes.
Ljubezen
Čas je, da spregovoriš o zamolčanih stvareh in se končno soočiš z svojo notranjostjo, ki ji že dolgo ne dovoliš na plan.
LEV
Ona
Življenje
Drugim morda lahko lažeš, sebi pa ne moreš nikoli. Priznaj si, da pred seboj ne moreš pobegniti.
Ljubezen
Pokaži vendar, kaj čutiš, in dovoli, da to spozna tvoja simpatija. Če se boš večno bala poraza in iskrenosti, boš ob tem spregledala tudi najlepše, kar ti ponuja življenje.
On
Življenje
Vedno bo tako, da ko boš odprle ena vrata, se jih bo nekaj zaloputnilo. Življenje pač zahteva odločitve, tako bo tudi tokrat.
Ljubezen
Pred vama je čaroben teden, kot bi vaju udarila strela in vaju zazibala v najsrečnejši in najtesnejši objem.
DEVICA
Ona
Življenje
Vsak sončen dan je zate že dovolj za dobro voljo. Pa dež? Zavedaj se, da bo včasih zapihal tudi mrzel veter. Pomembno je, da ostaneš prepričana vase.
Ljubezen
Odločnosti ti primanjkuje. Če se sam ne more odločiti, da bi te končno ogovoril, bo najbolje, da kar sama prevzameš pobudo.
On
Življenje
V prihodnjem tednu naj te spremlja moto: ne popustim, dokler ne zmagam. Če se boš nalog lotil na ta način, je uspeh zagotovljen.
Ljubezen
Zaželel si si viharja, o katerem vsi sanjamo. Ko pa nas doleti in nekaj časa traja, bi si marsikdo zaželel tudi rešilni jopič.
TEHTNICA
Ona

Življenje
V življenju so pomembne male stvari, majcene radosti, ki nas napolnijo z energijo. Pričakovati, da se bodo uresničile vse želje, pa je več kot utopično. Dovoli svojim željam, da se izpolnijo na trdnih tleh.

Ljubezen
Prav je, da ti tokrat ni zmanjkalo poguma – poskrbi, da boš samozavestna tudi v prihodnje.
On

Življenje
Nikakor se ne smeš zadovoljiti z majhnimi uspehi, kadar veš, da si zmožen več. Če boš dal vse od sebe, bo zadovoljstvo neprimerno večje.

Ljubezen
Čeprav misliš, da si skoraj na dnu, nikar ne obupaj. Morda je takšna izkušnja koristna za vajino zvezo.
04. junij 2011
ŠKORPIJON
Ona
Življenje
Že res, da si prilagodljiva, a to ne pomeni, da lahko drugi počnejo s tabo, kar jih je volja. Postavi se zase in za svoje zamisli.

Ljubezen
Upaj si vse in še več, če je treba. Pozabi slabo razpoloženje in dvome. Nekdo bo kmalu zaljubljeno navdušen nad tvojo pozitivno energijo.
On

Življenje
Začetno navdušenje te bo počasi minilo. Zdaj se bo pokazalo realno stanje in videl boš, kako prav je, da si ohranil trezno glavo.

Ljubezen
Morda je pa res ona prava. Včasih te lahko tudi neznanke presenetijo s podobnimi razmišljanji, kot je tvoje.
STRELEC
Ona

Življenje
Čas je, da se lotiš novih športnih podvigov. Uresniči dolgo odlašane sanje po nenavadni zabavi.

Ljubezen
Življenje je čudovito, tvoja ljubezen je več kot očiten pokazatelj za tako radost. Pozabi na skrbi in se ji prepusti.
On

Življenje
Pred teboj so najbolj razburljivi dnevi letošnjega leta. Izkoristi jih, kolikor se da. Ker te nič ne more vreči s tira, je uspeh zagotovljen.

Ljubezen
Vajin največji sovražnik je trenutno ljubosumje. Pa tako čudovito sta se razumela. Prikliči spet v spomin vajine najbolj sladke trenutke.
KOZOROG
Ona

Življenje
S svojo iznajdljivostjo prekašaš vse daleč naokoli, tvoji prihodnji uspehi se že od daleč lesketajo. Pazi, da se te ne loti sebičnost.

Ljubezen
Ko boš že mislila, da je vajin odnos v resni nevarnosti, se bo izkazalo, da gre le za še eno preizkušnjo, ki jo bosta oba uspešno prestala.
On

Življenje
Naj te življenje preseneti! Zakaj bi moral vedno slediti načrtom in pričakovanjem, sploh če ti jih zastavi nekdo drug.

Ljubezen
Ker si prvak v spogledovanju, obstaja velika nevarnost, da bo tvoji izbranki prekipelo. Brzdaj svojega nemirnega duha.
VODNAR
Ona

Življenje
Optimizem ti je na pot pripeljal čudovite prijatelje. Spoštujejo te, potrebujejo in imajo nadvse radi. Taka prijateljstva trajajo večno.

Ljubezen
Sedanje ljubezensko stanje lahko privede do prave ljubezenske katastrofe v redovalnici. Tudi doma tega ne bodo razumeli. Če ne gre drugače, skupaj sedita h knjigam.
On

Življenje
Prehitro se navežeš na stvari, ki se ti zdijo pomembne, ker je z njimi tvoje življenje bolj udobno. Poglej še enkrat, morda pa le ni tako nemogoče živeti brez njih.

Ljubezen
Si že skoraj nehal verjeti v srečno ljubezen? Nikar. Tvoja je ti pred vrati in celo poznaš jo že.
RIBI

Ona

Življenje
Kdaj boš končno razumela, da je treba nekatere stvari pustiti v preteklosti? Brez bremen bo vse laže.

Ljubezen
Kmalu bosta morala uskladiti urnike, sicer se bodo vajine poti vedno bolj razhajale, kar pa ni dobro za ljubezen, ki si je želita.
On

Življenje
Čeprav si zaljubljen, to še ne pomeni, da lahko pozabiš na ves svet. Poleg nje so tukaj še šola, starši, prijatelji … pa razni hobiji …

Ljubezen
Nikar ne pozabi na prijatelje, ki te molče pogrešajo. Tvoja ljubezen bo brez posledic preživela večer brez tebe.
04. junij 2011
NAGRADNA IGRA!
Ali je nastopila Nika Kljun v videu Jennifer Lopez On the Floor?
a)DA
b)NE
Odgovor mi poljite v zasebnem sporočilcu.
Zmagovalec dobi članstvo in se lahko poteguje za urednika te revije.
TEKMOVANJE ZA UREDNIKA
Vsak ki zmaga v nagradni igri se začne avtomatsko potegovati za urednika.
Tisti ki pa ne zmagajo pa imajo možnosti pri BONUS NAGRADNI IGRI ki je le za nezmagovalce.
04. junij 2011
u46232
u46232
fhulj dobra revija *___*
kak si nardila tisto naslounico gori ?
fhulj mi je ušeč ;$$
neeeeeeeeeeeeeeeeext ;Đ
04. junij 2011
hvala res..
04. junij 2011
u43161
u43161
OMG lovam!!!
tnxy da s mi povedla
04. junij 2011
u49894
u49894
FhuuL Chool
04. junij 2011
u49894
u49894
Next!
04. junij 2011
Next
04. junij 2011
u46232
u46232
fhulj je zakon ^-^
neeeeeeeeext !.
04. junij 2011
next
04. junij 2011
u50818
u50818
a boš nextala ? O.o
07. junij 2011
J-A-A-A
09. junij 2011
u50818
u50818
okej n.n
09. junij 2011
[url=https://www.Slikomat.com/slika/4881801.htm]

[/url]
09. junij 2011
hahah : D ful zakon vici!
next
09. junij 2011
NOVICE
Rihanna: Zaradi rasizma je zaslužila manj
Modni svet se je znova znašel v rasističnem škandalu! Potem ko je John Galliano zaradi rasističnih izjav dobil odpoved pri Diorju, se je tokrat v središču znašel Gucci.Popularna pevka Rihanna naj bi bila zaradi svojih karibskih korenin slabše plačana kot ostali modeli, ki so delali za modno hišo Gucci. Josephine Robinson, ki je nekoč delala v slavni modni hiši, trdi, da ji je nadrejeni, mednarodni davčni odvetnik Stan Sherwood dejal, da mora Rihanni plačat manj, ker ta ni ameriška državljanka.
"Ko je Stan Sherwood ugotovil, da Rihanna prihaja s karibskih otokov, je Josephine Robinson dejal, da 'vrže davek z nje' in Gucciju tako omogoči obdržati 30 odstotkov njenega nadomestila," je zapisano v njeni tožbi. Josephine Robinson zahteva pet milijonov dolarjev odškodnine, ki jih opravičuje z "neusmiljenim rafalom rasističnih žaljivk in šal na njen račun, ki jih je bila deležna s strani Sherwooda in ostalih v modni hiši Gucci" je zapisal New York Post.
Medtem ko se Rihanna še vedno ni oglasila, pri Gucciju vztrajajo, da so obtožbe popolnoma neutemeljene.

Agresivni sin Nicholasa Cagea končal na psihiatriji
Weston Cage, sin slavnega hollywoodskega igralca Nicholasa Cagea, je le šest mesecev po poroki končal na psihiatriji.
Weston, 20-letni sin Nicolasa Cagea, je pretekli teden zaradi svojega nekontroliranega obnašanja končal na psihiatriji.
Sveže poročeni mladi roker je pred šestimi tedni s svojim agresivnim obnašanjem izzval incident v neki restavraciji, ko se je močno sporekel s svojim trenerjem, ki mu je svetoval glede prehrane. Prispeli policisti so ocenili, da je Weston mentalno nestabilna oseba, ki bi lahko ogrozila tako sebe kot druge.
Za prepirom naj bi stala njegova soproga Nikki, ki ga je tega jutra vrgla iz skupnega stanovanja.
[url=https://www.Slikomat.com/slika/4881813.htm]

[/url]
09. junij 2011
Domnevni fant Jennifer Aniston v razmerju s še eno žensko
16. maja je znana modna stran refinery29 objavila intervju z newyorško stilistko Heidi Bivens, ki je spregovorila tudi o počitnicah, ki si jih je lani privoščila z njenim fantom, igralcem Justinom Therouxom…Nič nenavadnega, kajne? No, tukaj se zaplete.
Samo dva dni zatem je Justin – očitno brez Heidine vednosti - večer preživel na zabavi v Los Angelesu, kjer se je zbližal z Jennifer Aniston, s katero je lansko jesen snemal film 'Wanderlust', ki še ni izšel. Naslednjih nekaj dni so sledili romantični trenutki, ki so doživeli vrhunec s tem, da je Justin vikend preživel v Jenniferini vili v Beverly Hillsu!
»Heidi ima strto srce. Ne ve, kaj se sploh dogaja. Najbolj šokantno je, da je Jen vedela za Heidi. Četudi bi ji Justin rekel, da je samski, bi človek pričakoval, da se bo 100% prepričala, po vsem tem kar se ji je zgodilo z Bradom in Angelino. Žalostno je,« je povedal njen prijatelj.
Heidi pa je na vprašanje, če je slišala nove podrobnosti o Jen in Justinu, odgovorila: »Nočem vedeti. Nimam komentarja.«
Mokra Cameron Diaz prevzela princa Harrya
Igralka Cameron Diaz ni nikakor pričakovala, da bo prva oseba, s katero se bo spoprijateljila v londonskem fitnesu, ravno princ Harry.
Cameron, ki v Londonu snema nov film 'Gambit', se je v Londonu včlanila v luksuzni fitnes, kjer vadi tudi sam princ Harry. Med prvim srečanjem sta se samo pozdravila, pri drugem pa sta že začela klepetati, Cameron ga je celo povabila na tek in – zmagala!
Harry seveda ni ostal imun na igralkine čare, zato jo je povabil na pijačo s prijatelji, ni pa znano, če je ponudbo sprejela ali ne.
09. junij 2011
u50818
u50818
uuuuuuuuu next ;Đ
love it
09. junij 2011
VICI
Gre decek iz sole pa sreca policaja.decek rece policaju da bi rad mel policijskega psa pa vprasa policaja ce bi lahko priso ob treh popoldan k njim da majo doma psico ki se pravkar goni.policaj stece za deckom pa sreca policaja en drug policaj pa vprasa kaj je decek naredil da tece za njim pa rece policaj da mu je mali reko ce lahko pride k njim domov nategnit psico ob treh popoldan pa mu rece drug policaj da kam se mu tak mudi ce je ura sele 12.

Medved naredi zabavo,povabil je vse živali tudi stonogo!Na zabavi so čakali,da pride stonoga.Ko je postala noč so se zabavali,ampak bilo je kmali jutro in odšle so vse živali domov.Na vratih pozvoni stonoga.Medved ji odpre in jo vpraša “zakaj te ni bilo ?” .Stonoga pa vpraša “zakaj si pa na vrata napisal “obriši si čevlje ?” !!!

Miš in slon se sprehajata. Ker je zelo vroče, ponudi slon miši, da lahko hodi v njegovi senci. Nekaj časa tako hodita, nato miš reče: ” Če ti je vroče, se lahko zamenjava.”
09. junij 2011
HOROSKOP
OVEN
ONA:
Spet boste sklepali predvsem na podlagi čustev, čeprav se še predobro zavedate, da je to nekoliko nevarno. Obrnite se na neko drugo stran, tudi za pomoč ali pa k drugačni rešitvi.

ON:
Naenkrat ste preveč prepričani o nečem, kar bi morali še dodatno preveriti. To zadeva nepremičninske ali denarne posle. V zraku bo ostalo še nekaj vprašanj. Pazite na stanje avtomobila, posebno če načrtujete daljše potovanje.

BIK
ONA:
Luna vam je naklonjena, kar je izredno pomembno, posebno ob urejanju ljubezenskih odnosov. Pozor le, ko vas bodo kar naenkrat zasuli z več vprašanji hkrati, organizirajte se tako, da boste čim prej odgovorili.

ON:
Pri delu boste pokazali nekaj več natančnosti in na izide ne bo treba dolgo čakati. Ostane še izpolnjevanje ljubezenske želje. Potrebujete več rekreacije, to bo edini način, da se sprostite in okrepite svoj imunski sistem.
DVOJČKA

ONA:
Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Pazite na podrobnosti, tudi ob opravljanju izpitov. Vsaj popoldne si omislite kaj novega, če je mogoče, brez prevelikega zapravljanja.

ON:
Tudi vi občasno potrebujete oddih in se vsaj začasno raje držite mesta v ozadju. V karieri boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, ker že veste, kdaj in kako si poiskati novo, ugodnejšo priložnost.
RAK

ONA:
Sredi tedna so še mogoče ljubezenske novosti. Okoliščine so ugodne za to, da dokažete svoje dobre namene. Glede poslovnih projektov si pomagajte z bogatim znanjem s področja, ki vas najbolj zanima.

ON:
Stiki z drago osebo ne bodo preveč obremenjujoči, končno boste pri marsičem nekako lažje zadihali. Razmišljali boste o novostih glede izpopolnjevanja ali potovanja.
LEV
ONA:
Imeli boste več dela, tokrat se zaradi tega ne boste pritoževali. Vse se bo posrečilo, če boste odločno vzeli stvari v svoje roke. V ljubezenskih odnosih ste končno pripravljeni prisluhniti.

ON:
Imeli boste pravi občutek, kam naj bi se odpravili, da bi vam bilo resnično dobro. Vsekakor pa sprva poskrbite za določene obveznosti, preverite položnice, stanje dokumentov, roke za končanje določenih nalog.
DEVICA

ONA:
Poznanstvo vam vrača optimizem, lahko se dogovorita okoli nečesa, kar vama obema izredno ustreza, zadeva pa posle ali naložbe. Popoldne si vsekakor vzemite čas le zase in za priljubljeni konjiček.

ON:
Nekoga boste skoraj zamorili z vašo gostobesednostjo, ker bi radi povedali vse naenkrat, razkrili, kako razmišljate. Ob tem druženju bo vsekakor zanimivo, ker imata veliko skupnega.
TEHTNICA

ONA:
V ljubezni se ne odločajte prehitro, vse možnosti so še odprte. Nečesa ste se že naveličali in zato ste tokrat še previdnejši. Zahteve vas lahko le dodatno utrudijo, ker si želite takih odnosov, kjer ne boste več le vi preobremenjeni.

ON:
Potrebujete le en majhen namig, posebno glede dela ali izpitov. Dobite ga lahko le ob jutranjem ali dopoldanskem pogovoru, čeprav boste vseeno po svojem dobrem starem običaju potrebovali nekaj časa, da se odločite.
ŠKORPIJON

ONA:
Ustrezajo vam novosti, popolna sprememba navad, ljudje, ki vas lahko animirajo z dobrimi idejami. Lahko ponovite zanimivo izkušnjo, okoliščine so prave in potrebujete le nekaj več samozavesti.

ON:
Pogovori potekajo hitro in ne oklevajte prav zdaj, ko ste končno na pragu ljubezenskih novosti. Premislite o dopustu v mlajši družbi in na neki novi destinaciji, pa čeprav le za nekaj dni.
STRELEC
ONA:
Nekdo vas ovira, česar se morda niti ne zavedate, zato odprite oči, dokler je še čas. Prav tako se vam svetuje več previdnosti glede zdravja, posebno okoli prehrane in posledično presnove.

ON:
Nikakor ne morete uskladiti nečesa, kar bi radi dosegli v karieri z družinskimi in zasebnimi načrti. Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Počakajte, bodite razumni, ne pretiravajte.
KOZOROG

ONA:
Izredno prijetno vam bo, ne morete se umiriti, ker boste že dopoldne odpotovali ali se vsaj konkretno dogovarjali glede potovanja. Najprej uredite praktične zadeve. Potem bo še dovolj časa, da se posvetite prijetnejšim rečem.

ON:
Z nekom razmišljata skoraj povsem enako, sicer pa boste vi tokrat tisti, ki bo pokazal nekaj več. Uživate ob dejavnostih na prostem in ob športu. Ljubezenski optimizem vas prav tako ne zapušča.
VODNAR

ONA:
Ne oklepajte se telefona v upanju, da boste stvari rešili že ob enem pogovoru ali pogajanju. Zadeve so trenutno veliko bolj zapletene. Vsekakor ostanite nepristranski in premislite tudi o svojem delu krivde.

ON:
Tako doma kot v službi je mogočih nekaj več nesporazumov. Še sami ne veste, kaj bi prej uredili. Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo. Mučijo vas sklepi in kolena, pozor na zdravje.

RIBI
ONA:
Obstaja možnost, da prenovite neko prijateljstvo. Ne izgubljajte časa. Glede poslov vse, kar je na urniku, razložite čim preprosteje. Tako si boste privarčevali nekaj dragocenega časa.

ON:
Držite se enih in istih stvari, ki naj bi že zdavnaj ostale v preteklosti. V ljubezni je težavno to, da sta si s partnerico preveč podobna. Zato se bosta pogovarjala o istih rečeh in nikakor ne najdeta rešitve.
09. junij 2011
NAGRADNA IGRA!
Ali je nastopila Nika Kljun v videu Jennifer Lopez On the Floor?
a)DA
b)NE
Odgovor mi poljite v zasebnem sporočilcu.
Zmagovalec dobi članstvo in se lahko poteguje za urednika te revije.
TEKMOVANJE ZA UREDNIKA
Vsak ki zmaga v nagradni igri se začne avtomatsko potegovati za urednika.

Tisti ki pa ne zmagajo pa imajo možnosti pri BONUS NAGRADNI IGRI ki je le za nezmagovalce
09. junij 2011
cool revija
09. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg