Forum
u68001
u68001
Pozdravljeni upam da vam bo všeč v reviji Odkrito.
Ta revija bo prikazovala zgodbe iz ne vskadana ( o stvareh ki se ne zgodijo ravno pogosto).

Stran bo imela štiri sklope

1.------------------------------------------------> Šokantno
2.------------------------------------------------>Zabavno
3.------------------------------------------------>Ne vsakdanje
4.------------------------------------------------>Šala dneva ( pišem jo samo js).
5.------------------------------------------------>Mnenja,dodatno
4.Sklopa nisem imenoval zato,ker se bomo v tem sklopu pogovarjali o reviji in uvedli tudi kakšno spremembo
Ti sklopi so izjemno zanimivi.
Prosim če bi prebirali to revijo in jo komentirali.

Revija izide danes čez približno 10 minut. ( lahko tudi prej).
23. februar 2012
u68001
u68001
Popravek

5.sklopa nisem imenoval zato,ker se bomo v tem sklopu pogovarjali o reviji in uvedli tudi kakšno spremembo*

Za napako se opravičujem.
23. februar 2012
u68001
u68001
1. Šokantno

Iz Zdravstvenega doma Sevnica so včeraj okoli 19.30 obvestili policiste, da so jih klicali v eno od sevniških gostiln, kjer naj bi nekoga zabodli. Na kraj dogodka je najprej odhiteli policisti, pozneje pa še kriminalisti.

Ugotovili so, da so se med igranjem šaha sprli trije moški. 55-letni Sevničan naj bi z nožem zabodel 49-letnega soigralca v prsi, 45-letnega pa v roko. Osumljeni je nato odšel iz gostilne, a se je čez nekaj časa vrnil z doma izdelanim lesenim kijem, s katerim naj bi 45-letnika še udaril po glavi.

Poškodovana so zatem odpeljali v bolnišnico, na srečo nobeden ni v smrtni nevarnosti. Osumljenca so policisti v hitri intervenciji na kraju dogodka prijeli in pridržali. Opravili so ogled in obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in tožilca.

55-letnika, sicer v preteklosti že ovadenega zaradi lažje poškodbe in družinskega nasilja, bodo ovadili zaradi poskusa uboja. Grozi mu do 15 let zapora.

2.Zabavno

Justin Bieber, njegova punca Selena Gomez in njuna prijateljica Ashley Tisdale so s kopico razigranih najstnikov posneli video, v katerem skačejo na pesem Call Me Maybe pevke Carly Rae.

Trije mladi norčavi glasbeniki so posneli zabaven video na pesem Call Me Maybe. Zabavi se so se pridružili Ashleyjin fant Martin Johnson in kopica razigranih prijateljev.

Carly Rae Jepsen je relativno neznana 26-letna kanadska pevka in tekstopiska, a ta posnetek bi ji morda lahko prinesel malce večjo prepoznavnost. Carly je v peti sezoni kanadskega Idola pristala na tretjem mestu

3.Ne vsakdanje
72-letni Nepalec Chandra Bahadur Dangi še nikoli ni zapustil svoje odročne vasi ali videl zdravnika, zato niti ni čudno, da je šele pred kratkim izvedel, da je verjetno najmanjši človek na svetu.

Dangi namreč meri v višino 56 centimetrov, kar je le nekaj centimetrov več od povprečne višine novorojenčka. Sedaj bi rad dobil naziv najmanjšega človeka na svetu, ki je trenutno v rokah 60-centimetrskega Junreyja Balawinga s Filipinov.


Zakaj je tako majhen, ni znano, saj še nikoli v življenju ni obiskal zdravnika.Da bi mu priznali rekord, je moral Dangi prvič v življenju zapustiti svojo vas. Vkrcal se je na letalo in prišel v nepalsko prestolnico Katmandu, kjer ga bodo predstavniki Guinnessove knjige rekordov uradno izmerili.

''Zelo sem vesel, da sem prvič v življenju v Katmanduju. Sedaj sem tukaj in lahko dobim Guinnessov naziv,'' je dejal predstavnikom sedme sile.

Mali Nepalec, ki ni poročen, sicer živi s svojim najstarejšim bratom v vasici Rhimkholi, približno 400 kilometrov zahodno od prestolnice. Zaradi svoje višine ni nikoli delal izven hiše, opravlja predvsem hišna opravila. Najbolj pogosto je riž in drugo zelenjavo, včasih meso, a v majhnih količinah. Ima pet bratov, ki pa so vsi normalne telesne rasti.

4.Šala dneva

V drogerijo je prišel gospod in vprašal: "Kdo je moji ženi včeraj dal lepilo namesto zobne paste?" "Najbrž jaz," je oklevajoče dejal mlad prodajalec. "Hvala ti, tu imaš sto evrov," je dejal gospod

5.Mnenja, dodatno

Pod revijo pišite komentarje in predlagajte kaj bi lahko spremenili.

OBVESTILO

Prva revija Odkrito je izšla upam,da jo boste brali in se zabavali.
Hvala vsem ki boste komentirali.
23. februar 2012
u36839
u36839
kr neki
wtf
wtf
wtf
wtf
wtf
bedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
24. februar 2012
fuuuŁ dobra je dober začetek!
24. februar 2012
u68001
u68001
hvala
24. februar 2012
ni zakaj pa ne skrbi za kritike
24. februar 2012
u68001
u68001
Ne bom se ozirov na kritike ( hvala ker si mi ob strani).
P.S

Nova revija izide jutri ob 14.00-15.00 mogoče kasneje.
24. februar 2012
u68001
u68001
1.Šokantno

V bližini Trnjave v okolici Domžal je okoli 17. ure 66-letni moški padel v potok v težko dostopni grapi. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja.

Tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Ciperle Adlešič je za 24ur.com potrdila, da je okoli 17. ure v gozdu v bližini naselja Trnjava 66-letni moški padel v potok v težko dostopni grapi. Na kraj nesreče so pohiteli policisti, na pomoč pa so ponesrečencu priskočili tudi pripadniki GRS Kamnik, ki so obenem zdravniku pomagali pri spustu v grapo.

Zdravnik je ugotovil, da je moški mrtev. Po prvih ugotovitvah so policisti izključili možnost kaznivega dejanja

2.Zabavno

OTO je prijatelj vseh otrok sveta, saj zna prav vsakega izmed njih neznansko zabavati s svojo nenavadno lastnostjo. Z malo sreče pa vas lahko vse bolj priljubljeni OTO še nagradi z majico.

3. Ne vsakdanje

Kjara Starič je v New York zaljubljena že od najstniških let. Pravi, da gre za mesto, ki te lahko z neprestanimi impulzi boljšega in nujno potrebnega hitro potegne stran od bistva. In kaj lahko se zgodi, da ti ga (znova) pomaga najti nekdo, od katerega bi to najmanj pričakoval.

Koreografinja Kjara Starič, po zaslugi katere smo s Kjara's Dance Project tudi pri nas končno dobili ansambel za moderni ples, se po uspešni predstavi Odtisi na plesni podij vrača z novim projektom Compassion. Tega je pripravila v sodelovanju z gostjami iz tujine, zaznamovale pa so ga njene newyorške – tako plesne kot življenjske izkušnje. Navdih zanj pa je – kot nam je zaupala – dobila od brezdomca.

Ko se je Kjara namreč nekega dne sprehajala po aveniji Broadway v New Yorku, je zagledala brezdomca in mu vrgla nekaj drobiža v njegov prazen lonček od kave. ‘’Takoj zatem sem slišala njegove besede: "Hvala. Sem že mislil, da sem neviden." In zmrazilo me je. Rekel je točno to, zaradi česar dam denar vsakemu na cesti. Da ne bi imel občutka, da je neviden. Ne morem si predstavljati, kakšen žalosten in osamljen občutek mora biti, ko potrebuješ pomoč, mimo tebe pa hodi na stotine ljudi in se dela, da te ne vidi. Ustavila sem se in mu povedala, da ga vidim. In bil je trenutek, ki se je dotaknil obeh. Vprašala sem ga, če bi želel kavo, pritrdil mi je in povabila sem ga na kavo v kavarno čez cesto. Pogovarjala sva se o vsem možnem in namenoma sem pustila, da so ostale teme lahke in vsakdanje, da bi imel občutek, da je del nas ostalih. Ta trenutek in njegov stavek sta mi ostala v mislih in srcu še do danes.’’ In po dnevih premišljevanja o tem, da ima vsak od nas svojo zgodbo in da bi se morali povezati med sabo skozi resnico in človečnost, je Kjara začutila, da mora narediti predstavo o sočutju. In tako je nastala nova plesna predstava Compassion. ‘’Plesalci in jaz smo vsak dan bolj odkrivali lepoto povezanosti, saj smo se skozi ustvarjanje tega projekta resnično spoznali in začutili na nekem novem nivoju. Vsak od nas ima trenutke, ko prehitro obsodimo, ne vidimo dlje od sebe ali pozabimo, da bi lahko v drugačnem spletu okoliščin to lahko bili mi. Vendar vsak od nas ima tudi vsako minuto možnost, da se nekomu nasmehne, ga vidi in sliši ter preda naprej malo sočutja. Kot je rekla Ana Frank: Kako lepo je, da nikomur od nas ni potrebno čakati niti trenutka, da bi naredil ta svet lepši.’’

4. Šala dneva

Čarovnik je bil zaposlen na luksuzni čezoceanski ladji. Njegov poklic je bil zabavati potnike na dolgih križarjenjih s svojimi magičnimi triki. Ker so se potniki zamenjali vsak teden, ni bilo nobene potrebe po tem, da bi se naučil nekaj več kot 20 trikov. Problem pa je nastal, ko si je nekoč kapitan ladje kupil papagaja in ta je zelo rad opazoval čarovnika pri delu. Čez čas je bistri papagaj spregledal čarovnikove trike in mu je začel med predstavami uničevati čarovniške trike z medklici, kot so: "Karto je dal v rokav!", "To ni isti klobuk!" ali "Pod mizo ga je skril!". Čarovnika je to močno frustriralo, kajti njegove točke občinstva niso več navduševale, nič pa ni mogel zoper papagaja, ker je bil kapitanova last. Potem pa je neke noči ladjo zajelo hudo neurje in potopila se je. Naslednje jutro sta se na istemu kosu lesa znašla čarovnik in papagaj. Povsem sama sta bila sredi oceana in gledala sta se brez besed. Tudi drugi dan sta se opazovala v tisini. Isto tretji dan. In nato je četrtega dne papagaj rekel: "Stari, vdam se... Kam si skril ladjo

5. Mnenja, dodatno

Tukaj prosim pišite komentarje ( PROSIM).

Revija izide v petek, do takrat pa sodelujte na kakšnem modelu ipd. (IGRER 123 ne bo zlahka uničiti).
25. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg