Forum
u21384
u21384
ok tle sem se odločila da bom pisala revijo o slavnih no prvo kot prvo revija vzhaja vsak teden tako da na naslovnici tega tedna jeee

emma watson naslov pa je zakaj se je ostrigla in kakšen bo novi harry pottter !!!!!!!!!!!!!!!!!! druge novice izveste kmalu !!!!!!! bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyyyyyyyy
17. marec 2011
u21384
u21384
zgodba z naslovnice Emma Watson je zadnja v nizu zvezdnic, ki se je odločila za drastično spremembo. Igralka je namreč odrezala svoje dolge lase in se odločila za kratko deško pričesko.

Mlada britanska zvezdnica, ki je o kratki pričeski razmišljala že nekaj čas, se je za drastično spremembo odločila po koncu snemanja Harryja Potterja: "Počutim se odlično. To sem želela storiti že nekaj let, ampak zaradi vloge Hermione Granger, ki je znana po svojih dolgih laseh, tega nisem mogla storiti."

20-letnica je na svojem profilu na Twitterju napisala, da upa, da je njena nova pričeska všeč tudi njenim oboževalcem. Sodeč po komentarjih na enem izmed njenih profilov na Facebooku, se je Emma odločila za dober korak, saj vsi hvalijo njeno novo pričesko. Kakšna pa se zdi Emmina deška pričeska vam?

Kratke pričeske so zadnje čase zelo priljubljene tudi v Hollywoodu. Svoje dolge lase sta tako ostrigli tudi Cate Blanchett in Hayden Panettiere, v spodnji fotogaleriji pa si lahko pogledate še druge zvezdnice, ki prisegajo na kratke pričeske.
17. marec 2011
u21384
u21384
harry potter svetinje smrti kratek opis drugega dela Ustvarjalci filmov o mladem čarovniku Harryju Potterju so napovedali, da bo zadnji film, Harry Potter in Svetinje smrti: 2. del, na ogled od 15. julija 2011. Podjetje Warner Brothers se je namreč odločilo, da bo zadnjo izmed serije knjig J. K. Rowlingove razdelilo na dva dela, saj bi bilo 608 strani dolgo zgodbo nemogoče stlačiti v samo en film. Prvi del zadnjega filma bo tako na ogled od 19. novembra 2010. zdaj pa trailer
17. marec 2011
u21384
u21384
druge novice
kaj je s kesho le poglejte jo Telesu pop zvezdnice Keshe očitno nebrzdano žuriranje in nezdrav način življenja vse prej kot godita. Čeprav je bila do sedaj sinonim za najnovejše modne smernice, pa je z bikinijem tokrat krepko brcnila v temo.

http://image.24ur.com/media/images///68x68/Mar2011//60634995.jpg
17. marec 2011
u21384
u21384
keshine slike
17. marec 2011
u21384
u21384


17. marec 2011
u21384
u21384
kaj pa je z katty perry kaj ali bo preživela še ene meden tedne ritanski zvezdnik Russell Brand, ki se je lani v Indiji poročil s Katy Perry, načrtuje še ene medene tedne. Tokrat bodo trajali cel mesec, saj si komedijant želi, da bi s pevko skupaj preživljala več "kakovostnega časa“.

"Russell si obupano želi razveseliti Katy … Tudi če mu ponudijo kakšno filmsko vlogo, jo bo zaradi potovanja zavrnil. Želi si namreč uravnoteženega življenja – manj dela in več preživljanja časa s svojo novo ženo,“ je povedal vir, ki par dobro pozna.

Čeprav si zvezdniški par želi ustvariti družino, njuni znanci pravijo, da bi kljub temu rada preživela še nekaj časa sama. "Katy že nekaj časa govori, da bi si rada vzela dopust po turneji. In čeprav si želita počitnic na plaži, bi bila rada tudi malo bolj avanturistična. Preden ustvarita družino, bi rada videla ves svet.“

Prvi medeni tedni, ki sta jih preživljala na Maldivih, so se predčasno končali, saj je Katy ugriznil pajek.

17. marec 2011
u21384
u21384
kaj pa je z shakiro ali ni to pudkupovanje Številne španske revije so ponudile 100 tisoč evrov osebi, ki bo prvi uspelo v fotografski objektiv ujeti poljub Shakire in Piquéja, ki sta trenutno najbolj 'vroča roba' med novopečenimi zaljubljenci.
Shakira in Gerard Piqué se zaenkrat še uspešno skrivata pred nadležnimi paparaci, ki ju ves čas zasledujejo. Ker so številni mediji ponudili zelo mamljivo denarno nagrado za tistega, ki mu uspe novopečeni parček zasačiti v obremenjujočem romantičnem položaju, so zdaj vsi na preži. Za ekskluzivne fotografije so medijske hiše resnično pripravljene odšteti zavidljivo vsoto denarja.

Razmerje med pevko in nogometašem je tako zelo vzbudilo zanimanje novinarjev, paparacev in tudi 'običajnih' ljudi, ki pozorno gledajo po ulicah Barcelone, če bodo ozrli njun 'ekskluzivni' poljub.

Pravzaprav, so se že pojavile govorice, da se številni paparaci prevažajo po ulicah v petih avtomobilih in z dvema motorjema. In ne samo to, fotografi namreč stražijo zunaj pred razkošno četrtjo, kjer živi Gerard ter čakajo trenutek, ko se bo ta odpravil na trening, da mu bodo lahko sledili.

Obstajajo številne špekulacije, da kolumbijska pevka Shakira živi s svojim partnerjem, saj se hiša, ki jo je najela, še prenavlja. Med drugim pa želi 34-letna lepotička urediti še vse podrobnosti, ki jo povezujejo z bivšim fantom Antonijem de la Rúo, s katerim je po 11 letih končala razmerje. Poleg novega fanta pa si je umislila tudi nov poklic.
Gerard Piqué
17. marec 2011
u21384
u21384
zdajpa paris hilton Paris Whithey Hilton je na svet prijokala 17. februarja 1981 kot najstarejša hči nepremičninskega mogotca Richarda Hiltona in njegove žene Kathy. Skupaj s sestro Nicky ter bratoma Barronom in Conradom je ena od štirih dedičev bogastva, ki si ga je družina ustvarila z verigo prestižnih hotelov Hilton.

Zvezdica

V otroštvu sta ji mati in babica izbrali vzdevek “Zvezdica“. Že takrat je kot otroška manekenka nastopala na dobrodelnih prireditvah. Babica po materini strani je bila igralka, imenovana “Velika“ Kathy Dugan, njeni teti Kim in Kyle Richards pa še vedno služita na račun filmskih in televizijskih vlog. Paris je tudi v sorodu z Zsa Zso Gabor, ki je bila poročena z zvezdničinim pradedkom Conradom Hiltonom.

Družina Hilton se je v Parisinem otroštvu veliko selila iz enega luksuznega domovanja v drugega. Nekaj časa so v New Yorku celo bivali v apartmaju hotela Waldorf Astoria na Manhattnu.

Manekenstvo v krvi
Paris Hilton

Paris je zaradi svojega videza imela v šoli veliko težav. (Foto: Reuters)

S sestro Nicky sta se redno udeleževali družabnih srečanj, dobrodelnih prireditev, modnih revij in zvezdniških zabav. Obe sta kmalu postali stalnica na rdeči preprogi. Njuno vse večjo slavo pa je leta 2000 potrdilo slikanje za revijo Vanity Fair, za katero ju je posnel slavni fotograf David LaChapelle.

Približno takrat je Paris tudi podpisala pogodbo z modno agencijo Donalda Trumpa, T Management. Kmalu je postala del številnih kampanj vodilnih modnih oblikovalcev, kot sta Christian Dior in Tommy Hilfiger.

Spremljalo jo je ljubosumje ...

Vendar pa privlačni dedinji ni bilo vedno lahko. Njena teta Kyle, s katero je Paris že v otroštvu stkala posebno trdno vez, je razkrila, da je bilo veliko sovrstnic na dedinjo ljubosumnih. “Nekajkrat sem sama morala v njeno šolo, da sem se pogovorila z otroki, ki so jo zbadali,“ je povedala.

“Dekleta so ob omembi njenega priimka in tudi zaradi njene lepote nanjo kar hitro postala ljubosumna,“ pravi Kyle. “Zato si je težko našla prijatelje. Sicer se je vedno vedla, kot da je ne zanima, kaj si drugi mislijo o njej, vendar vem, da je bila to le maska.“

Ljubezen do živali

Verjetno tudi zato ni nenavadno, da ima mlada dedinja tako rada živali. Njena teta je razkrila, da je kot otrok imela vse mogoče živali, najraje pa je imela dihurje, pse in mačke. “Nič nenavadnega ni bilo, če ti je v torbico podtaknila miš in čakala na tvoj odziv, ko si nepričakovano odkril kosmato žival z velikimi očmi in dolgim repom!“

Sedaj Kyle verjame, da se njena nečakinja s skrbjo za živali pripravlja na naslednje pomembno obdobje v svojem življenju – na materinstvo. “Govori o tem, da bi rada postala mati. S skrbjo za živali preizkuša, če je na novo obdobje pripravljena. Zelo dobra mama bo, zelo skrbna, saj ima zelo močan materinski nagon,“ še dodaja.
Paris Hilton z dojenčkom
17. marec 2011
u21384
u21384
uboga riri ' kakšen podlež!!!!!!!!!!!! V intervjuju za znano ameriško revijo je Rihanna razkrila, kako jo je oče Ronald Fenty spet izdal, saj prodaja medijem zgodbice o njej, seveda za mastno plačilo. Kot pravi zvezdnica, se to ni zgodilo prvič.
Rihanna
Rihanna je nad dejanji svojega očeta zelo razočarana. (Foto: Reuters)

Razočarana Rihanna razkriva, da je oče prvič prodal kup laži raznim tabloidnim revijam takoj po napadu Chrisa Browna nanjo.

''To je bilo prvič. Po napadu je moj oče šel do medijev in jim prodal kup laži. V tem času me ni poklical niti enkrat, da bi se pozanimal, kako sem, če sem živa, nič. Vse, kar je naredil, je, da je dobil kup denarja na račun moje nesreče. In sedaj je naredil isto.''

Ronald Fenty je tokrat spet izdal svojo hčerko in tabloidom prodal otroške slike mlade zvezdnice.

''Slišiš grozne zgodbe o ljudeh, ki izdajo svoje slavne prijatelje, a si nikoli ne misliš, da bo ta oseba tvoj oče. Očetje naj bi zaščitili svoje hčerke,'' še žalostno dodaja glasbenica.

Rihanna je v intervjuju, v katerem je razložila, kaj se je dogajalo v zvezi s Chrisom Brownom, med drugim tudi razkrila, da je njen oče bil fizično nasilen do njene mame, kot tudi to, da je bil odvisnik od težkih drog. Vse kaže, da je Ronald Fenty bil in je vse drugo kot vzoren oče.
Rihanna pa dodaja moj oče je velik poželjiveš ampak vseeno nevem ampak lahko rečem da je prasec
17. marec 2011
u21384
u21384
dobrodelna gaga spet razveseljuje

Lady Gaga, ki si je omislila prodajo zapestnic, katerih izkupiček bo šel žrtvam na Japonsko, je uspelo v 48 urah zbrati kar 250 tisoč dolarjev. Glasbenica se je znova dokazala v humanitarnih vodah.
Lady Gaga - zapestnica za Japonsko
Zapestnice za pomoč žrtvam uničujočega potresa na Japonskem

Potem ko je Japonsko prizadel močan potres, so se številni zvezdniki odločili, da bodo priskočili na pomoč in pomagali po svojih močeh. Lady Gaga, glasbenica z ekstravagantnim stilom, ima očitno ogromno oboževalcev, ki so pripravljeni pomagati.

Izvajalka skladb, kot so Poker Face, Bad Romance in Paparazzi, je na trg lansirala bele plastične zapestnice, na katerih z rdečo barvo piše: "Molimo za Japonsko". Napis na zapestnici je v dveh jezikih, in sicer v angleščini kot tudi v japonščini. Zapestnice stanejo po pet evrov, izkupiček pa gre neposredno v dobrodelne namene.

"Neverjetno … V samo 48 urah smo zbrali četrt milijona dolarjev za pomoč Japonski. Pomembno je, da pomagamo," je povedala Lady Gaga.
Lady Gaga je dodala japonci so v naših srcih zelo pomembni ,zato jim pomagajmo
Lady Gaga je bila presenečena, da so v samo 48 urah zbrali četrt milijona dolarjev.
17. marec 2011
u21384
u21384


zapestnica ki jih je gaga prodajala
17. marec 2011
u21384
u21384
Avril Lavigne se je na Twitterju pohvalila, da njen vrat krasi nova tetovaža. Zvezdnica si je omislila nenavaden tatu, in sicer varnostno zaponko, saj, kot je zapisala sama, je vedno dobro imeti pri roki nekaj, kar združuje.
Avril Lavigne z novo tetovažo
Zvezdnica si je na vrat dala tetovirati varnostno zaponko. (Foto: Twitter)

26-letna kanadska pevka si je privoščila druženje s prijateljicami, dan pa je zaključila še z večerno zabavo, ki jo je popestrila z novo tetovažo.

"Z dekleti sem se imela super. Noro smo se zabavale in imam novo tetovažo," se je zvezdnica pohvalila na Twitterju.

"Uganite, kaj sem si tetovirala. Vedno jo je dobro imeti pri roki, ne more vas poškodovati in njena glavna funkcija je ta, da združuje stvari. Pravilen odgovor je … varnostna zaponka," je zapisala. Na levo stran vratu si je namreč dala tetovirati varnostno zaponko.

Pevka je v zvezi z Brodyjem Jennerjem, ki si je na levi podlakti dal tetovirati njeno ime. Zaljubljenca, ki imata že kar nekaj tetovaž, sta velika oboževalca telesnih poslikav.

Tako se je Avril pridružila številnim zvezdnicam, ki imajo mnogo norih tetovaž.
Avril Lavigne z novo tetovažo je bila presrečna

17. marec 2011
u21384
u21384
miley : blede se mi

Zvezdnici Miley Cyrus so znova popustili živci. Ko je zapuščala lokal, se je fotograf ob hitenju, da bi naredil posnetke, prav grdo zaletel v njeno mamo, kar je razumljivo razjezilo Miley. Med drugim mu je zabrusila: "... naj se to nikoli več ne ponovi!"


17. marec 2011
u21384
u21384
zdaj so na vrsti vici Janezek sedi ob cesti in meša drek. Pa pride mimo župan in ga vpraša kaj dela. Janezek odgovori:”Župana!” Župan ga pretepe in to pove duhovniku. Ko gre ta mimo Janezka, ga vpraša kaj dela. “Duhovnika!” mu odgovori Janezek. Tudi duhovnik ga pretepe. Oba z županom za ta pripetljaj povesta policaju, ki gre pri priči k Janezku. Vpraša ga:”Kaj je Janezek, a delaš policaja?” Pa odgovori Janezek:” O ne, premalo dreka
Janezek praša mamico kaj ima očka med nogami mama pa odgovoritičko pa gre janezek do očija pa ga upraša: kaj ima mama med nogami pa reče očka:gozd pa janezka zvečer tlači nočna mora p gre mamici in očku v spalnico ker pa mami in očka glih seksata rečeta janesku : nesemš gledat pod odejo pa janezek pogleda pa reče očka mami ptiček leti v gozd……………hahaha
Gre Janezek v pekarno pa vpraša če majo 100kg kruha.Pa reče pek da ne.Pa pride nasledn dan pa spet upraša če majo 100kg kruha.Pa spet pek reče da nima.Pa gre pek do šefa pa mu pove da bi rad en naročil 100 kg kruha, pa mu reče šef da mu ga nj speče.Pa pride Janezek tretji dan u pekarno pa upraša če majo 100 kg kruha pa reče pek da ma.Pa reče Janezek.Ja sam to sm hoto reč da ga bote težk prodal.
Mama:marinka zakaj si si prerezala babici grlo,ko pa še mamo poldedka v zamrzovalniku

Pride Hitler v koncentracijsko taborišče in Židje naredijo zbor. Hitler se sprehaja ob vrsti, ko eden izmed njih zakašlja. Hitler vpraša: “Kdo je zakašljal?” Nihče se ne javi. Ukaže ubiti vsakega drugega Žida v vrsti in to storijo. Naslednji dan se dogodek ponovi iz zopet ni noben pripravljen priznati. Znova ubijejo vsakega drugega. Tretji dan isti Žid zakašlja in Hitler prav tako vpraša, kdo je zakašljal. Žid, ki je to že tretjič storil, se prestrašeno javi: “Jaz sem bil.” Hitler pa: “Na zdravje.”
SO SLOVENEC,KITAJEC IN JAPONEC ŠLI K ČEBELNJAKU PA SO STAVLI DA KATERI PRIDE MANJ POPIKAN VEN DOBI 1000EUR PA JE PRVI ŠAL NOTER JAPONEC PA JE VUN PRIŠO ČEZ POL URE IN BIL CEL POPIKAN OD ČEBEL POL JE ŠEL NOTER KITAJEC PA PRIŠO VUN ČEZ ENO URO BIL JE ŠE BOLJ POPIKAN POL JE ŠEL NOT SLOVENEC PA BIL NOTER ENO URO PA POL PA JE PRIŠO VEN PA SO GA VPRAŠALI KAK NI POPIKAN ČISTO NIČ PA JE ODGOVORIL JA ENO SEM UBIL OSTALE PA SO ŠLE NA POGREB. HA HA H
17. marec 2011
u21384
u21384
avtogrami :
17. marec 2011
u21384
u21384
zdaj pa smo pri koncu revije tukaj so samo še vaši predlogi kar pomeni če bi radi v naslednji reviji prebrali o seleni gomez na napišite če bi radi vidli biberya na pišite hvlaaaa !!!!!!!!!! byyyyyyyy
p.s. revijo lahko pišem samo jst ka če bo gdo drug .... bo že vidu .... hvala adijo
17. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg