Forum
u35194
u35194
Bo veliko tračev in zgodb iz sveta slavnih pa tudi manj slavnih ; )

Berite ; )

Łp ....Taraa
14. januar 2011
u35194
u35194
MARJAN NOVINA : ZAROČEN!!!
Pevec Marijan Novina se je po enem letu zveze s Petro Zajc zaročil. Zaroka je bila romantična, poroka pa ne bo klasična.Rocker in tekmovalec resničnostnega šova Kmetija slavnih Marijan Novina se je konec preteklega leta zaročil z dekletom Petro Zajc, s katero je skupaj eno leto. Zaroka po njegovih besedah ni bila klasična, ker tudi sama nista klasičen par, nam je pa pevec razkril, da jo je zaprosil na plaži v Portorožu. Tam sta bila namreč nekaj dni in uživala na morju in plaži, kar je pevec izkoristil in dekle, sicer sredi noči, romantično zaprosil za roko.

Kdaj bo veseli dan, par še ne ve. "Nič še nimava v mislih, ker tudi ni rečeno, da se bova poročila v roku enega leta, kolikor traja zaroka. Vse to prepuščava toku, kakorkoli se bova odločila in kdaj bo do tega prišlo," je razkril Marijan in dodal, da bo poroka vsekakor v Sloveniji in bo drugačna kot klasične poroke.

O zaroki se je izvedelo prek socialne mreže Facebook, kjer stan pevca razkriva, da je zaročen. Sporočanje prek Facebooka pevca ne moti, saj vsakemu posamezniku dopušča, da piše, kar želi. Motilo ga je le to, da mu je nekdo ukradel identiteto in pisal v njegovem imen
14. januar 2011
u35194
u35194
MANCA ŠPIK : PO DOLGIH LETIH SPET SAMSKA
Lepotička Manca Špik je spet samska. Po dolgih osmih letih in pol skupnega življenja sta se namreč Manca in njen Primož sporazumno razšla.
http://image.24ur.com/media/images///600xX/Sep2010//60519996.jpg
Tik pred novim letom sta se Manca Špik in njen Primož Goričnik po osmih letih in pol zveze sporazumno razšla. Manca je za tiskane medije novico že potrdila.

Poklicali smo na Mančin službeni telefon in oglasil se nam je Primož Goričnik, ki je novico, da sta se razšla, prav tako potrdil. "Z Manco sva se res razšla po osem in pol čudovitih letih skupnega življenja. V tem času je najina ljubezen prerasla v izredno prijateljstvo in močno poslovno sodelovanje. Odločitev je bila skupna in pravilna, to lahko potrdiva oba.“

Sicer pa bosta z Manco še v prihodnje sodelovala – čeprav le poslovno. "Najin cilj za najprej je nadaljevati na izgradnji blagovne znamke Agencija Špik in postati ena od močnejših prireditvenih agencij v Sloveniji. Mančin karierni cilj pa je izdati novo ploščo do konca leta,“ je še zaupal Primož.
14. januar 2011
u35194
u35194
JUSTIN BIEBER : ODPELJALI SO GA V BOLNIŠNICO!?Justin Bieber je zaradi težav z dihanjem med snemanjem prizorov za serijo Na kraju zločina pristal v bolnišnici. Snemanje so morali zaradi neljubega dogodka prestaviti na dan pozneje.

"Justin je začel nenadoma zelo težko dihati zaradi alergijske reakcije,“ je za medije sporočil vir, ki dobro pozna Justina Bieberja, komaj 16-letnega pop zvezdnika. "V bolnišnici ga je pričakal njegov zdravnik. Kakšnih trideset minut je moral ostati na opazovanju, nato pa so ga spustili domov in mu naročili, da mora počivati.“

Predstavnik najstniškega zvezdnika je še pomiril najstnice in za medije povedal: "Justin se zdaj počuti dobro in kmalu bo nadaljeval s snemanjem.“ Na kaj točno je Justin alergičen, zaenkrat še ni znano.
14. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg