Forum
torej zdej bi rada rekla neki o igrah pa ne bom rekla da so messletersi bedni..pritožla sem bom nad drugo stvarjo! najprej noben ni vedu kaj so messletersi in pol enkrat so jih mel usi, usi so mel te tumblr slike, poroke, opiske, iste teme, in take so ble igre in ja pol je en napisu da so messletersi out in pol cele igre začele delat teme o tem kok so butasti messletersi o fak a sam k je en reku pa še use igre? a ne more bit noben original..dej obnaši se tko k se hočš, mej messleterse tud če govorijo da so bedni, mej navadne črke tud če drugi govorijo da so bedne..preveč se ukvarjate kaj si folk misl o vs...ane. pa pol zdej je en biu mau depresiven zdej pa cele igre blog kok majo zajeban lajf, kok ji jem grozn, sj vrjamem enim je res sam pol pa usem !?? a resno ? ? ? no sam pozornost hočte..pa usi dajete neke slike od acacia clark večinoma pa govorite da ste vi na slikah o fak no. dejte no.
in kaj vi mislte?
14. november 2013
JST MISL DA SE BRIGEJTE ZA SEBE IN DA SO TE TEME FUKNENE! MISLM KAJ VAS BRIGA KAKE ČRKE MAJO DRUGI, PA KAKE SLIKE MAJO DRUGI, PA KAJ DRUGI FEJKAJO... KAJ VAS BRIGA ČE SO DRUGI FEJK, PA ČE GOVORIJO DA SO NA SLIKAH ONI... NJIHOV PROBLEM... DEJTE MER LJUDEM ŽE ENKRAT! KAJ SE VTIKATE TAM KO VAM NI MESTO! IGRE NIKOL NEBOJO TAKE DA BO VSEM PRAV IN DEL ŽIVLJENJA JE DA SE STVARI SPREMINJAJO I SO SE PAČ TUT IGRE SPREMENILE... PA NERABTE ZARAT TEGA DELAT TEM KOK JE FOLK FUKNEN... SEJ VI STE TUT MED TEM FOLKOM!!!! -.-
pa ArianaG ♥ ♥ : ta komentar ni bil namenjen tebi če si to tko razumela
15. november 2013
Ja ja itak c: ne sej glih to sm mislna ne...glej nej pac usak pocne kar hoce..
15. november 2013
•♦DιŁαυяεптıƨ♦•
aha zaj ti praviš, kaj briga druge, da fejkajo, ka če bi tebi nekdo fejko, bi blo fajn ha?? ne ane ,ziher bi se spet pizdla ko zaj. Ja okei razumem, da še ti tega nisi iskusla, sam vseeno, vsaj predstavljaš si lahko. drugo se strinjam, sam glede fejkanja, to pa ne, ke toda nekdo fejka, pa ni to da ''pustite druge na miru''!
15. november 2013
ja sej men je itak useen a majo messleterse al ne sam pac ni fajn k fejkajo nevem od acacie alpa kr enga folka :/
15. november 2013
ahhh fejka tak vsak za nečim... včasih celo eni drug za drugimi, med profili, pa tak -.-
15. november 2013
mja sej js sam tko rečm...sam kle so že tko 5 fejk k govorijo da so kao acacia oz. pač na sliki ;(
15. november 2013
aja omg lolz
15. november 2013
ja no -.-'' pa igrce kle so prou kul <3 ;D
15. november 2013
ja saj ;D
15. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg