Forum
u93563
u93563
Hej, sem Chloe Gabriella Tomlinson, čist preprosta kot usaka punca. A sem malo drugačna od ostalih. Moja družina je zelo bogata, zato mi vsakdo zavida moje bogastvo. Rada bi bla čim bolj podobna drugim puncam. Saj so moje prijateljice, ampak imam občutek da me opravljajo ker so ljubosumne name. In sovražim fante. Saj me vsi obgovorijo kako sem lepa, ampak mislim, da se mi samo slinijo in da se mi samo hočejo prikupiti in to samo zaradi denarja. Resnično, imela sem samo enega fanta, ki sem ga pred enim tednom pustila. Hodila sva samo en dan, ampak se je izkazalo, da se mi je za eno stvar zlagal, zato sem ga brž pustila. Ja, nisem kar tako. Prijatelji? Imam samo eno pravo prijateljico. Ime ji je Jessica Carter, pravimo ji Jess. Tudi ona je bogata, a ni zahrbtna, ampak je res prava in najboljša prijateljica. Pomagala mi je tudi že ob 3h zjutraj, ko sem jo poklicala po telefonu. Skupaj greva v shoping, najini starši so res dobri prijatelji. A tudi bogati nismo srečni. Nimava niti ene prijateljice, no ja, ki se bi ji res lahko reklo dorba prijateljica, pa če bi bila še najbolj revna. Midve NE ocenjujeva ljudi po denarju, a vsi tako mislijo, da sva zahrbtne kot vsak bogataš. Vseeno so najini popoldnevi najnajboljši. Obe živiva v vsaka svoji vili z svojo družino. Z Jess sva prijateljici že od zmeraj. In sva najboljši prijatljici in tako bo tudi ostalo. Jess je nekoliko drugačna od mene, saj je imela že 6 fantov! In tudi poljubila se je že, za razliko od mene. Velikokrat se zaljubi, tako naprimer za razliko od mene, in skoraj vedno dobi željenega, a ne iz zlobe. Zdaj je trenutno samska, in se še ni zaljubila, saj čene bi me poklicala. Imam tudi mlajšo sestrico Ashley Chelsea Tomlinson, ki je res najbolj prikopno bitjece na svetu. Včasih me nervira, a pustimo to. Saj nemore razumeti najstnice, kajne? Kličemo jo Ash in stara je 6 let in zdaj bo kmalu odšla v 1. razred. In imam tudi starša ki sta skoraj ves čas od doma, Mary in Edward Tomlinson. Vseeno pravita da se trudita po najboljših močeh in da me imata zelo rada. Pri Jess ni tako. No, to je en razlog zakaj ni dobro biti bogat. In Jess, ima res najlepšega in najbolj sexy starejšega brata, kar sem jih kdaj videla. Kliče se Jason Robert Carter. No ja, priznam! Ampak nisem zaljubljena vanj in nemislim se spuščati v kakšno zvezo saj se vsi fantje samo slinijo in nič ne mislijo resno, sploh pa si nebi drznila z bratom od najboljše prijateljice. In da ne pozabim, imam najlepšo mucko na svetu, to je moja Becca. Čudno, a meni se fantje sploh ne dopadejo. Moja zlata zapoved; Chloe Gabriella Tomlinson se ne zaljublja.

Chloe


Jess(ica)


Chloeina mlajša sestrica Ash(ley)Jessin starejši brat JasonChloeina starša Mary in EdwardMucka Becca

Next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. julij 2012
next< 3
03. julij 2012
u96670
u96670
next???!!!!
03. julij 2012
next
03. julij 2012
next!!!!!
03. julij 2012
next please.
03. julij 2012
u93563
u93563
hvala USEM< 3 rabim še lih mau nextou;*
03. julij 2012
next< 333
03. julij 2012
u95620
u95620
neeeext
03. julij 2012
neeeeeeeeeeeeext ;33
03. julij 2012
next
03. julij 2012
u93563
u93563
okej hvala hvala usem, zdej nextam;3< 3
03. julij 2012
u93563
u93563
Prinesla sem vse kovčke v našo vilo in jih odnesla po stopnicah, na levo in skozi vrata na desno v mojo sobo. Moja soba se čisto razlikuje od drugih prostorov v naši vili. To je samo moj prostor. Če sem že pri kovčkih, odložila sem jih in se vrgla na posteljo. Ravno sem prišla s počitnic od moje tete, ki ima tudi vilo, le malo manj razkošno. Včasih imam polhno glavo teh vil, saj me že rahlo dolgočasijo. Po eni strani mi je pa kar všeč, da živim v tako lepi vili. No skratka, na počitnicah pri teti je bilo itak brezveze, nič posebnega nisva delali, razen v kino sva šli. Najprej sem še nasprotovala temu, da bi k njej sploh odšla na počitnice, ker pri njej mi res ni dokaj zanimivo, a ko sem slišala da je nažalost varuška zbolela in da ni hitrejše rešitve sem privolila. Z varuško se zelo dobro razumeva. Upam, da pride čimprej nazaj. Tako hitro so šle počitnice v nič, spet bo šola, že jutri.

Potrkalo je na moja vrata. ''Naaaaapreej?'' Sem rekla. Vrata so se odprla. ''Živjoo, rabite pomoč pri kovčkih?'' Se je zahihitala moja varuška. Dahnila sem: ''Nazaj stee!'' In jo objela. ''No, zdaj nisem več bolna. Povejte mi, kje ste bili, ko mene ni bilo?'' Začutila sem klimo v moji sobi, ki jo je medtem prižgala varuška, saj je bilo neznansko vroče. ''Tja, na najbolj dolgočasen kraj na svetu...K teti.'' Sem mrmrajoče rekla. ''Ah, naj te razvedrim, obiski bodo zdaj zdaj prispeli. Steci dol, boš videla da boš vesela.'' Mi je pomirjujoče rekla. Začudila sem se in stekla dol, ravno ko sem prišla pa je pozvonilo, kot je rekla varuška. Na silo sem odprla vrata in... ja koga pa naj bi pričakovala, varuška je zlata!
''Hej!'' Mi je Jess z nasmeškom pomahala. Objela sem jo in začeli sva se smejati. ''Me neboš niti pozdravila?'' ''Itak da te bom. Živjo.'' V smehu sem jo povabila v vilo. Stekle sva v mojo sobo, kjer so bili kovčki že pospravljeni. Na svetu ni boljše varuške.

''Povej mi, kje si bila, klicala sem te pa si bila nedosegljiva'' Jess se je zleknila čez mojih dvajset blazin na moji postelji. ''Oprosti gospodična občutljiva, bila sem na dolgočasnih počitnicah.'' Sem ji zabrusila v smehu. Nevem, a midve ko sva skupaj zmeraj kaj ušpičiva, se smejiva, in delva nemogoče stvari. ''Oprosti. Kje si bila na počitnicah?'' ''Pri teti.'' Zavila sem z očmi. ''Revica.'' Se je pošalila Jess. ''Heeej!'' Jess sem v glavo zalučala eno od mojih blazin. Na postelji je obležala. Za trenutek sem se že ustrašila, in jo tresla potem pa je zakričala: ''Kako si drzneš?!'' In že se je začel pretep. Z blazinami. Kar naenkrat sem eno blazino tako močno zalučala da je letela proti oknu.

Nastala je tišina. Blazina je letela naravnost skozi okno. Obe sva skočili in pogledali dol. Padel je naravnost... v bazen!! Začeli sva pokati od smeha da so naju nakoncu bolele trebušne mišice. No, ste res mislili da se bogatašinje ne zabavamo?

Jess mi je hotela nekaj povedati, a se ni morala nehati smejati, zato sem jo nekako utišala da sem jo še vedno komaj razumela. ''Prav, urediva mojo torbo za jutrišnji dan.'' Šla sem do moje omare, vzela ven zvezke, Jess pa me je počakala na postelji. Namreč, moja soba je zelo velika. Kar naenkrat sem se začela smejati. Komaj sem pograbila svoje zveske, ki sem jih mislila oviti, in so mi že padli iz rok. Hotela sem do Jess, a sem se spotaknila ob zvezek ki mi je padel. Še bolj sem se zasmejala, Jess pa je umirala od smeha. ''Kaj je tako smešno?'' Mi je rekla Jess. ''Blaaaaaziiiiiiinaaa.'' Sem v svojem smehu rekla. Spet sva se zasmejali. Najinim šalam res ni konca ne kraja. Končno sva se zresnile in začele zavijati moje zvezke.

''Vau, tale zvezek od One Direction je res hud.'' Mi je rekla. ''Hvalaa.'' ''In ta od tega sexy deskarja in ta tvoja peresnica z napisom All Star je res najlepša'' Je izdavila Jess. ''Hvala. Jutri pa bom jaz pohvalila tvoje zvezke.'' Sem ji pomežiknila. Zvezke sva nato spravile v mojo torbo. Zdaj je v moji sobi že skoraj zeblo od klime. Malo sem jo znižala, da ni tako zelo močno hladilo sobo.

''Veš, rekord, v niti enega tipa se nisem zaljubila že ves teden. Saj te pokličm če bo kaj novega. In veš kaj, oditi moram, ker morava jutri zgodaj vstati. Se vidiva, te počakam pred mojo vilo. '' Je rekla Jess. Objela sem jo. ''Hvala za *boj z blazinami* in za pomoč pri zavijanju zvezkov.'' Sem se nasmehnila. ''Nizakaj.'' Se je zasmejala. ''Adijo.'' ''Nasvidenje''
Sem ji pomahala.
Nasmejana sem zaprla vrata in že skoraj naredila korak, ko je tik pred mano stala malo jezna varšuka z čisto premočeno blazino. Nisem se morala zadržati, spet sem se zasmejala. ''Kaj se smejite?'' Je že bolj resno vprašala varuška. ''Oh, po pomoti je bilo, oprosti, saj imam še veliko blazin'' ''Je že vredu,'' se je nasmejala varuška. ''Saj nebom povedala očiju in mami.'' ''O,hvala vam.'' In jo hvaležno pogledala. Nato sem šla pred našo zofo, kjer je bil nasredi tudi manjši vodnjak. Zleknila sem se nanjo in rekla varuški, če mi prosim prinese prenosnik. V manj kot minuti sem ga imela pri sebi.

Dala sem ga na kolena in kot vsaka običajna najstinca najprvo šla na internet in vtipkala Facebook. Prijavila sem se in kaj je bilo novega? Nič, samo tri prošnje za prijateljstvo. Vse sem sprejela, saj se mi ni dalo ubadati s tem. Videla sem da je Jess na facebooku.
Ni mi je uspelo klikniti, saj me je ona prej.

Jessica Carter: Heeej;*, grem stavit da si na zofi in uživaš ob vodnjaku. Je res?
Chloe Gabriella Tomlinson: Hej< 3 Ja draga Jess, ti vedno zadaneš v polno.
Jessica Carter: Chloe,poglej objavo od Abbey. Poglej koliko komentarjev, ki se zmeraj pritožuje kako je otročjaaa:/ no, saj je tudi meni malo.
Chloe Gabriella Tomlinson: Daj no, veš da nemaram opravljati, zdi se mi neumno. Ampak je vseeno zabavno bratii take objave.;'D Poglej kakšne komentarje daje Jacob. Za crknit! In, ja kako je tvoj brat?;'))
Jessica Carter: Si zaljubljena vanjj? wau privoščim tiii, to je nekaj novega da si zaljubljena. vredu je.
Chloe Gabriella Tomlinson: Si resna?! Veš da se ne zaljubljam! Samo vprašala seem:c
Jessica Carter: Prav, prav. Hej, moram it... adijooo.

Jessica je bila v trenutku nedosegljiva.
Napisala sem ji še:
Chloe Gabriella Tomlinson: Žeee? je kaj narobe? adijo!:''')))

Tudi meni se ni več dalo srfati po internetu, zato sem računalnik izklopila in odnesla nazaj v mojo sobo. Nato sem šla v še en prostor znotraj moje sobe, kjer je garderoba. Ko prideš, imaš občutek, da si v omari. Imam res polno oblek. Nekaj lepega moram izbrati za jutri, ker je prvi šolski dan. Hmmm.Vzela bom črne oprijete hlače in lepo belo roza neoprijeto črtasto majico. Oblačila sem dala na obešalnik, nato pa šla pred ogledalo. Iz predalčkov sem vzela še veliko srebrno verižico s srčkom, preproste uhane z biserčki, in trak za v lase. Hmm. Make up-? Se bom jutri česa domislila. Nato sem vzela še bel lak BOURJOIS 1 Seconde in si nalakirala nohte, nato pa sem čez dala še bleščice.

''Jutri upam na najboljše... Na kaj sploh upam?''
03. julij 2012
next
03. julij 2012
takoj sem se uživela v zgodbo ( full je carska ) Nexxxtijjj!! :***
03. julij 2012
u93563
u93563
awwwh hvala:*
03. julij 2012
u73295
u73295
next!cool zgodbica!
03. julij 2012
u93563
u93563
oprostite za napake.:'P

Chloeina sobaChloeina garderobaChloeina vilaterasa

03. julij 2012
u93563
u93563
hvalaa 1D Angel;')
03. julij 2012
zdj pa nexxttyyy :''DD
04. julij 2012
next next
04. julij 2012
u93563
u93563
rabim še mal nextouu, pole pa res;3
04. julij 2012
u96670
u96670
next?!!!
04. julij 2012
u93563
u93563
hwaala;*
04. julij 2012
neexxttt ... kako pa ti dober pišeš ej ... kot prava pisateljica.
04. julij 2012
u93563
u93563
awww hvala ti, rees ;*
okej, mogoč zdej nextam, če mi bo ratal:3
04. julij 2012
ja nexti
04. julij 2012
u93563
u93563
Alarm. Budilka. Kapljice dežja. Jutro. Ponedeljek. Prvi šolski dan. Oh ja. Obula sem si mehke copate in stekla dol, a me je ura presenetila. Ura je bila 5 zjutraj! Ah, ampak je bilo vznemerljivo, ker je bila ura šele toliko. Zunaj je bila čista megla, dež. Najlepši prvi šolski dan kar jih je. Resnično. Ampak nerazumem kako me je lahko budilka zbudila že tako zgodaj. Presneta budilka.

Vzela sem corn flakese, se vsedla na svoj stol v jedilnici, jih nasula in gledala, kako bo zdaj zdaj šlo čez. No ja, zmeraj sem natančna, nasula sem natančno do vrha. Nato pa sem dolila še mleko, ki sem ga ogrela. Običajno mi varuška pripravi zajtrk, a kaj sem mogla, saj si ga znam pripravit tudi sama, ona pa se zagotovo še ni zbudila. Vseeno sem bila utrjena ker sem šla spat šele ob polnoči. Nevem, kaj mi je.

Pomila sem svojo veliko skodelico in pribor, nato pa stekla gor in odprla okno v moji sobi. Moja soba naposled le ne zgleda tako temno kot se zdi. Nato sem stekla še malo bolj gor na našo streho, kjer je prečudovita terasa. Tu imamo ponavadi zabave ali kaj podobnega. Zazrla sm se v to prelepo mesto v dežju. Očarljivo, pozabila sem da bom mokra. Zleknila sem se na enega od foteljev pod streho na terasi in skorajda zaspala, ko sem se spomnila da danes resnično JE šola.

Oblekla sem pripravljeno, dodala uhane, trak, in vse. Potem pa sem se usedla pred mojo mizico z ogledalom. ''Hmm, Chloe, zbudi se. Danes je prvi šolski dan.'' Sem v ogledalu govorila sama sebi. Ličila sem se in bila brez razloga živčna. Moj make up ko sem zaključila:''Kul'' Sem si rekla. Naenkrat je v mojo sobo močno zaloputnilo, jaz pa sem se tako ustrašila da sem skoraj omedlela. Še dobro, bila je le varuška. ''No, ste že budni? Kako to?'' Se je nasmehnila. ''Ja, budilka je zvonila prej.'' In spet zadihala. ''Prav, vam pripravim zajtrk?'' Še enkrat se je nasmehnila. ''Ne,ne, ni treba sem že zajtrkovala.'' In si malo poravila make up. ''Uredu, tvoja sestrica se je ravno zdaj zbudila. Hočete da vas peljem tako kot njo?'' ''Ni treba, saj veste, da grem raje peš z Jess, tudi če je dež'' Ji rekla prijazno. ''Prav, grem pomagat gospodični Ashley, Adijo.'' Zasmejala se je. ''Adijo'' Sem rekla. Saj res, moja preljuba sestrica gre prvi dan v šolo. Želim ji srečo.

Ko sem se uredila, sem vzela mojo torbo in odkorakala dol do vrat. Saj res, dežnik. Že sem mislila iti nazaj, a sem dežnik zagledala čisto zraven vrat. Ah, varuška zmeraj misli na vse.

Zakaj se počutim, kod da se bo danes zgodilo nekaj res posebnega? Saj je le prvi šolski dan. Tekla sem do Jessine vile, ki je bila le nekaj metrov naprej, v isti ulici. Ravno ko sem prišla, je stopila skozi vrata z svojim dežnikom, me objela in pozdravila. ''Živjo, kako si? Oprosti, ker sem morala včeraj že iti z facebooka. Spomnila sem se še na zvezek in učbenik, ki bi ju morala zaviti.'' Mi je med hojo rekla. ''Živjo. Jaz sem se zjutraj zbudila že ob petih, neglede na to se počutim, kot da se bo zgodilo nekaj posebnega. In ti? Saj je le prvi šolski dan. Ah, glede facebooka ni nič.'' Ona me je z zanimanjem poslušala. Njej preprosto lahko povem vse. ''Jaz nimam kakšnega posebnega občutka.'', me je vprašljivo pogledala,''Ampak vstala si že ob petih? Kaj si pa počela, sploh pa, a ni danes čudovito vreme?'' Obe sva odgovarjali z res zaspanimi odgovori, nič si nisva bili podobni. ''Šla sem na našo teraso, pojedla zajtrk, se zelooo na počasi pripravila. In ja, res čudovito. Dež.'' Sem se ji nasmejala pod njen moder srčkast dežnik. ''Ti si nora'' Me je pogledala. ''Vem. Nič boljša nisi''

Kmalu sva prispeli. Najina šola ni daleč od doma. No, srce mi je kar začelo utripati, vse močneje. Ni bilo razloga. Prišle sva v našo garderobo , kjer so naju že s poledom ošvrknile punce. Zaprle sva najine dežnike in se vsedle na *samo najino klop*. Najina je že od nekdaj. Na njej sva si zmeraj zaupali težave, zbijali šale, se smejali, Jess mi je zmeraj zaupala o svoji ljubezni, jaz pa ji kot vedno nisem o ljubezni imela povedati nič. Veliko spominov je ostalo od te klopi. In še bodo lahko novi spomini.

Tam sva sedele mogoče 2 sekundi, a sva bile v pripravljenosti da naju napadejo naše punce iz razreda. Ni mi bilo treba tudi šteti, komaj pomežiknila sem, so že bile tam. ''No, Jess, Chloe, kaj sta delali med počitnicami? Pogrešale smo vas.'' Pa ja. Ker je Jess videla da jaz nebom dala odgovora je zadihala, a jaz sem vstala, jih odrinila, se obrnila, in v jeznem tonu rekla; ''Pa ja, veš da tudi jaz vaz, opravljivke. Nič pametnega nisva delali, kar bi vas zanimalo, kokoške. In nehajte to delati samo zaradi denarja. Dovolj vas imam!! Pridi Jess.'' Jess sem prijela za roko ona pa je bila vsa prestrašena. Odvlekla sem jo k najinima omaricama, da sva bile same. ''Kaj te je pičilo danes?! Chloe, odgovori?!'' Jaz sem le sopla in se nisem morala načuditi sama sebi. ''Že od včeraj imam občutek da bo ta dan nekaj posebnega. Oprosti Jess, nevem kaj mi je.'' Zahihitala se je: '' No veš, vseeno mi je zeloo všeč kar si naredila. Sovražim te punce. Chloe, pa ti si zakon.'' Šele zdaj sem spoznala svoje dejanje. Zasmejali sva se, in videle obraze naših punc ki so nekaj govorile, se obračale in grdo gledale za nama. ''No prvo uro je razredna ura. Pojdiva, smo v učilnici matematike.'' Sem rekla. ''Ugh, sovražim matematiko. In našo razredničarko.'' ''Tudi jaz.'' Sem komaj zadihala, in se šezmeraj čudila kaj je narobe s tem dnevom. Mar sanjam?

Ponosno sem odkorakala mimo tistih kokošk. Prenašam jih že dolgo, zdaj pa mi je prišlo do vrha glave. Jess se mi je še enkrat nasmehnila zaradi onega prej, ko sva hodili po šoli, vsi so naju opazpovali, sploh pa fantje, kot vedno. A meni sploh ni mar za to.

Prišle sva do matematika, učilnica je bila očitno odklenjena. Vstopili sva, notri ni bilo še nobenega. Smešno. Vsaj zbirava lahko kje bova letos sedeli. Wiiiiha. Vsedle sva se v zadnjo klop na levo pri oknu, da bi imele kaj početi. Lansko leto naju je učiteljica presedla. Letos ji NE BO uspelo.

Jess je že nameravala ven dati peresnico, pa sem ji rekla ''Razredna je, nerabiš peresnice.'' Jess je skomignila in dala peresnico nazaj. ''Heeej, neboš nič pohvalila moje peresnice.'' Medtem ko je to rekla, sem ji ravno to povedala; ''Čudovita peresnica.''
''Kaj?!'' sva obe naenkrat rekli. Zasmejali sva se. Smeh je pol zdravja.

No, zagotovo nisva bili več dolgo sami v razredu, prišli so še drugi, a so pustili torbe in odšli na hodnik, ali pa kaj popit k water baru. Nato sem premaknila pogled v kabinet, kjer sem skozi steklo šipe videla neke najlepše rjace oči, ki so pogled usmerjale vame. Bile so fantove, a jaz jih nisem poznala. Videle so se samo oči, ker je bila šipa zelo majhna. Nisem se zavedala da tudi jaz strmim, a potem je premaknil pogled na učiteljico, ki je sedela poleg njega in mu nekaj govorila.Še vedno je pogled včasih nameril vame jaz pa, ko je to storil, sem se naredila, da gledam po razredu. Kdo je to?

''Zemlja kliče Chloe!!! Chloe, nikoli nisi takšna, kaj je danes s tabo?!!!'' ''Ahh, nič'' Jess me je sumljivo pogledala. ''Chloee, rdeča si, vsa rdeča si v glavo.'' ''Ja Jess, lahko utihneš par sošolcev je tukaj, saj ti pozneje razložim!''
Dans nimam lih nevem kok časa, tak da če bo velik nextou nextam prot večeru al pa nevem, uglavnem, NEXT?
05. julij 2012
u96670
u96670
nextttt Đ
05. julij 2012
u73295
u73295
next!
05. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg