Forum
u123401
u123401
Napisala bom neki zgodb, ki se je zgodilo enim puncam.

Te zanima?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. junij 2013
u123401
u123401
S sošolko Katjo zelo radi bereva strašljive zgodbice, gledava grozljivke ... Iz neznanega razloga naju to privlači, enkrat pa sva prestopili vse meje normalnosti.
***************
Lani poleti sva se po pouku dogovorili, da bova na stranišču priklicali Bloody Mary. To naj bi bil duh, ki ga prikličeš pred ogledalom. Ker se s Katjo ničesar (do takrat) nisva bali, sva to radi preizkusili. Ker pa sva bili tudi zviti, sva vse skupaj snemali na telefon. Kliknila sem 'snemaj' in tako sva začeli klicati. 'Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary ...' ko sva izgovarjali besede, sem se vse bolj tresla, ampak to ni bil strah. Zdelo se mi je kot da nekaj potuje skozi moje telo, vendar ne more priti skozi. Pogledala sem Katjo - tudi njo je treslo. Naenkrat se je zaslišalo, kot da bi odprl cvileča vrata, vendar se zaradi strahu s prijateljico nisva mogli premakniti. Utihnili sva, se držali za roke in nepremično strmeli v ogledalo. Potem pa sva zaslišali krik, tako nadnaraven ... In to je bilo dovolj. Prijeli sva kljuo ter odhiteli iz stranišča. Ko sva zaprli vrata, je bilo v šoli kot vsak normalen odmor. Šli sva do garderobe ter se normalno preoblekli. Bil je petek in prespala sem pri Katji, zato sva odpešačili do njenega bloka, nedaleč od šole. Vmes sva hoteli gledati posnetek, vendar, čeprav se je prej jasno videlo, da sem snemala, posnetka ni bilo! Ker sva menili, da sem ga po nesreči izbrisala, sva nadaljevali pot. Zdelo se nama je, da naju nekdo zasleduje. In spet sva se naenkrat zelo tresli. ''Katja, nekaj čudnega se dogaja,'' sem rekla. Katja je pokimala. Naenkrat je začelo močno pihati in padli sva v nezavest. Zbudili sva se čez nekaj trenutkov in uzrli deklico, ki sva jo dan prej videli na internetu. Ta deklica naj bi bila Bloody Mary. prikazen sva videli 5, mogoče 10 sekund, potem pa sva znova padli v nezavest. Zbudili sva se na travniku ob Katjinem bloku s krogom, zarezanim v zapestje ... Zdaj po letu se nama krog ne vidi več. Vendar kdaj pa kdaj spet postane viden. Po internetu sva iskali, zakaj se nama to pojavlja, vendar odgovora na vprašanje nisva našli. Predvidevava pa, ko krog postane viden, je Bloody Mary nekje v bližini ...
15. junij 2013
u123401
u123401
Nextam?
15. junij 2013
u140530
u140530
ja
15. junij 2013
u104509
u104509
to je bila zgodba v coolu in to ta nagrajena!!!!
15. junij 2013
next
15. junij 2013
u123401
u123401
ღʍα$†εƦღ OMG vem! Si mogoče mislla, da sm si vse izmislla? Če pišem takšne resnične zgodbe potem je že logično, da nekje prepišem ... Sam mogoč ne vejo vsi ... -.-
15. junij 2013
u104509
u104509
ne, sej samo povem, ker berem revijo cool in men je res huda zgodbica
tko da nnneeexxxttttiiii
15. junij 2013
u123401
u123401
Ne vejo vsi pa še niso teh zgodb prebral tam ... pa bom pač prepisala -.-
15. junij 2013
u123401
u123401
ok
15. junij 2013
u104509
u104509
ok, nnnneeexxttt
15. junij 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/top-model-2.sezona-in-lt-3/56610/1
a bi se mogoče kera prjavla?
pa sori k smetim sam res birada enkrat tut jst vodila svoj top model.
pa upam da vm bo ušeč? <3
15. junij 2013
u139424
u139424
next..
15. junij 2013
u123401
u123401
Ok bom novo napisala:

***********************
Bil je čisto normalen dan. Z mojo prijateljico Saro sva se dogovorili, da bo prespala pri meni. Doma sva bili sami, saj sta bila starša dežurna v službah, moj brat pa je bil na počitnicah pri teti. Odločili sva se, da bova gledali grozljivko ''THE GRUDGE 3''. Na polovici filma sva bili že čisto iz sebe, za povrh pa je zmanjkalo elektrike. Začeli sva kričati. Televizor se je začel prižigati in ugašati, medve pa sva od strahu dobesedno jokali. Kar naenkrat je ekran postal bel. Na njem so se prikazale velike krvave črke ''GIVE ME YOUR SOUL.'' Zaslišali sva nekaj v zgornjem nadstropju. Zapodili sva se k vratom in jih poskušali odkleniti, toda ni in ni šlo. Imela sem občutek, kot da bi me nekdo prijel za vrat. Od strahu sem prijela Saro za roko in stekli sva v mojo sobo ter zaklenili vrata. Čez moje posterje je na veliko s krvjo pisalo ''GIVE ME YOUR SOUL.'' Zazvonil je telefon. S Saro sva prestrašeno pogledali. Vzela je telefon, ga preklopila na zvočnik ter se oglasila. Zaslišali sva strašljiv glas: ''GIVE ME YOUR SOUL.'' Od strahu je telefon vrgla v steno, da se je raztreščil na milijon koščkov. Kar naenkrat je za vrati začelo čudno ropotati, kot da bi nekdo hotel vlomiti v sobo. Začeli sva jokati, se objemati. Govorili sva si poslovilne besede. V moji sobi se je prikazala podoba ženske v beli halji, ki je bila popackana s krvjo. Ta ženska je bila enaka tisti iz filma. Z vso močjo je zakričala in izginila. Zaslišali sva šepetajoč, zastrašujoč glas: ''GIVE ME YOUR SOUL.'' Besede so se strašljivo prepletale. Saro je začela tako hudo boleti glava, da je omedlela, mene pa je začelo tiščati v srcu, kar naenkrat me je preplavila tema.
*****************************************************
Zbudili sva se v bolnišnici. Obe sva bili poviti v povoje in po celem telesu sem čutila grozne bolečine. Zdravniki so rekli, da sva obe polni globokih ran in da imava srečo, da sva živi. Čez nekaj dni sta prišli na obisk najini prijateljici, Katja in Simona. Rekli sta, da imata nekaj za naju. Obema sta v roko dali DVD. Na njem je pisali ''THE GRUDGE 4''. Čez naslovnico pa je na veliko pisalo ''GIVE ME YOUR SOUL''. S Saro sva začeli kričati, v kotu sobe pa sem spet videla tisto podobo. Filma si sploh več pogledati ne upam, še zmeraj pa v kotih prostorov včasih opazim tisto žensko. Ponoči o vidim, kako mi v obraz govori te besede: ''GIVE ME YOUR SOUL''. Nikoli več nočem videti te grozljivke.
15. junij 2013
u123401
u123401
Pa še nekaj: Verjamete v to?
15. junij 2013
u104509
u104509
dej si zmisli še sama kakšno, ti lahko jst kšne npišem, ka so tut moje že objavili
15. junij 2013
u104509
u104509
in ja, jaz tega absolutno ne verjame, ker to defenitivno ne more biti res, mislim halo je ta baba nora ka je tole napisala??!
15. junij 2013
u123401
u123401
Js morm zdej it pa ღʍα$†εƦღ lak tud ti npišeš kkšno če hočš
15. junij 2013
u123401
u123401
Pa js tut ne verjamem.
15. junij 2013
u104509
u104509
seveda, z veseljem
15. junij 2013
u140530
u140530
next
15. junij 2013
u104509
u104509
Ok, tole je pa ena moja grozljivka:
v ѕoвι ѕeм ɢledαlα тelevιzιjo ιɴ ɴe veм, zαĸαj ѕo rαvɴo тιѕтι dαɴ predvαjαlι тolιĸo υмorov ιɴ 'prelιvαɴjα ĸrvι'. preĸlαpljα ѕeм ιz ĸαɴαlα ɴα ĸαɴαl ιɴ povѕod ɴeĸι υмorι ιɴ poвιjαɴje тer ĸrι. ɴα ѕrečo pα ɴα ĸαɴαlυ ғυɴɴy ɴιѕo predvαjαlι тeн ѕrнljιvĸ αмpαĸ rιѕαɴĸo тoм ιɴ jerry тαĸo, dα ѕeм jo ĸαr ɢledαlα. čez ɴeĸαj čαѕα pα ѕeм opαzιlα, dα lιzzιe ɴι več тαм, ĸjer je вιlα. ιzɢιɴιlα je ιɴ jαz ѕeм jo šlα ιѕĸαт, ĸer ѕeм rαdα rαzιѕĸovαlα, тodα тveɢαтι žιvljeɴje zα ɴeĸoɢα, ĸι тι lαže... veм, veм, čυdɴo je αмpαĸ rαdα ѕeм rαzιѕĸovαlα, zαтo ѕeм jo šlα ιѕĸαт. υčιтeljι ѕo reĸlι, dα lαнĸo ɢreм, ĸer ѕeм jιм ɴαтvezιlα dα ѕe v ɴeĸι ĸαvαrɴι doвιм ѕ ѕvojιм očeтoм. v reѕɴιcι pα ѕeм ѕe ѕprαševαlα, ĸαĸo je lαнĸo lιzzιe ιzɢιɴιlα?!
odšlα ѕeм v pαrĸ ιɴ тαм je вιlo vѕe тoтαlɴo zαтeмɴjeɴo ιɴ lυčι ѕo ѕlαвoтɴo υтrιpαle. zαčelα ѕeм нιтreje dιнαтι. мαr ɴι тo тιѕтo, o čeмer мι je dαмjαɴ prιpovedovαl?! мαrѕιĸdo вι prι zdrαvι pαмeтι že zвežαl, jαт pα ѕeм вιlα rαdovedɴα. αlι ѕe мι je ѕαмo zαzdelo, αlι ѕe je ѕeɴcα preмαĸɴιlα?! ĸαĸorĸolι že. zмrαčιlo ѕe je ιɴ pαrĸ je poѕтαl zαvιт v вelo мeɢlo. vzelα ѕeм тeleғoɴ ιɴ oѕveтlιlα pαrĸ ιɴ υlιčιco zrαveɴ ɴjeɢα. нιše ѕo ιzɢledαlα pošαѕтɴo, ĸoт ιz ɢrozljιvĸe, ιɴ ѕo мeтαle ѕтrαšljιve ѕeɴce. dlαĸe ѕo мι šle poĸoɴcι od ѕтrαнυ. ѕpoтαĸɴιlα ѕeм ѕe čez ɴeĸαj. ιɴ тιѕтo ɴeĸαj je вιlα ιɢlα. ιz ɴje je ĸαpljαlα še ѕvežα ĸrι. vedelα ѕeм, ĸαj je тo - vвrιzɢαvαɴje нeroιɴα. υѕтrαšιlα ѕeм ѕe ιɴ нoтelα zвežαтι, тodα ɴαeɴĸrαт ѕo povѕod ιz мeɢle ɴαdмe ѕĸočιlα ѕeɴce. želelα ѕeм, dα вι ѕe zeмljα υdrlα ιɴ мe poɢolтɴιlα. od ѕтrαнυ ѕeм ĸαr preвledelα.
ĸo ѕeм ѕι υpαlα odpreтι očι, ѕeм vιdelα, dα мe je ɴeĸι тιp 'prιвιl' ɴα drevo ιɴ мe ɴι ѕpυѕтιl. oĸolι ɴjeɢα je ѕтαlo še šeѕт мošĸιн. ιɴ vѕι ѕo ιмelι ĸrvαve vвode od нeroιɴα, zαтo pα je povѕod v pαrĸυ тolιĸo ιɢel. od zαdαj ѕe je zαѕlιšαl doвro zɴαɴι ɢlαѕ. lιzzιe, vodjα тolpe. oѕυpɴιlα ѕeм ιɴ zαjelα ѕαpo.
prvι тιp je reĸel: ɴo, ιмαмo jo. ĸαj ɴαj ѕedαj z ɴjo?
lιzzιe: тo, ĸαr ѕмo вιlι zмeɴjeɴι. rαɴιтe jo, ѕαj veѕтe ĸje ιɴ ɴαтo jo... нe - нe - нe - нe!
prvι тιp: zмeɴjeɴo šeғιcα!
lιzzιe ѕe je počαѕι odмαjαlα ѕтrαɴ ιɴ oѕтαlα ѕeм ѕαмα ѕ тιѕтιмι ɴorιмι тιpι. тιp, ĸι мe je držαl oв drevo je ɴα plαɴo prιтeɢɴιl ɴož ιɴ мι ɢα prιѕloɴιl тeѕɴo oв ɢrlo. čυтιlα ѕeм rαнlo, zoprɴo zвαdαjočo вolečιɴo. zαčelα ѕeм нιтreje dιнαтι ιɴ ѕpeт je ѕpreɢovorιl prvι тιp:
ɴo, ѕedαj тe вoмo lαнĸo vιdelι, ĸαĸo ĸrvαvιš ɴα ѕvojeм ѕrαмoтιlɴeм ɢrlυ.
ɴož je prιѕloɴιl še тeѕɴeje oв ɢrlo ιɴ zαčтιlα ѕeм prve ĸαpljιce ĸrvι ιɴ ɴoro вolečιɴo. тιp je šel z ɴožeм zelo ɢloвoĸo ιɴ zrαveɴ мι je z drυɢo roĸo poĸrιl υѕтα, dα ɴe вι vpιlα. oѕтαlι ѕo мe pα držαlι, ĸer ѕeм ѕe тαĸo тreѕlα. ĸмαlυ ѕo мe ѕpυѕтιlι ιɴ z vѕo мočjo ѕeм pαdlα ɴα тlα.
roĸo ѕeм ѕι prιтιѕɴιlα ɴα ɢrlo, ιz ĸαтereɢα je še vedɴo мezelα ĸrι. ĸαr ɴαeɴĸrαт pα ѕe je тιp ѕĸloɴιl ĸ мeɴι ιɴ мι zαčel slačiti jakno.
drυɢι тιp: нιтro oprαvι!
тodα ɴι мe υѕpel do ĸoɴcα ѕlečι ιɴ ѕeм vмeѕ тαĸo zαvpιlα, dα ѕe je υѕтrαšιl ɴαтo pα ѕeм ɢα тαĸo мočɴo вrcɴιlα v мedɴožje, dα ѕe je ĸαr zrυšιl po тleн od вolečιɴe, oѕтαlι pα ѕo ѕe υѕтrαšιlι ιɴ ѕe rαzвežαlι. ѕeѕedlα ѕeм ѕe oв drevo ιɴ ѕe zjoĸαlα od вolečιɴe. мαjιco ѕeм ovιlα oĸroɢ вolečeɢα ɢrlα, dα вι υѕтαvιlα ĸrvαvιтev. zα ѕιlo мι je υѕpelo ιɴ ιz dαljαve ѕeм ɴαeɴĸrαт zαɢledαlα ɴαšeɢα υčιтeljα dαмjαɴα, ĸι je zα ѕeвoj vleĸel lιzzιe. zrαveɴ dαмjαɴα pα je вιlα мeтα. dαмjαɴ мe je vzel v ɴαročje ιɴ мe ɴeѕel do doмα, мeтα pα je vleĸlα lιzzιe ĸoт zαporɴιco. v doмυ pα je вιl prαvι šĸαɴdαl. vѕι υčιтeljι po vrѕтι ѕo ɴαdrlι lιzzιe ιɴ тα je doвιlα нιšɴι prιpor. υčιтeljι pα ѕo ѕe poɢovorιlι z мeɴoj. oѕĸrвelι ѕo тυdι мoje вoleče ɢrlo. ιмelα ѕeм ɢα oвvιтeɢα.
P.S.: TO NI RESNIČNO, DA NE BI KDO SLUČAJNO POMISLIL
15. junij 2013
u139424
u139424
ne vrjamem kr se mi zdi nemogocee...drgac pa soo full kull te kratke ''zgodbice'' pa tut grozljivke gledam brez problemaa...
15. junij 2013
u104509
u104509
sj tle ni nič resnično :/
vse je izmišljeno
15. junij 2013
next
15. junij 2013
u35654
u35654
ej a ni blo to kao u coolu? drgač pa pomoje da ni blo res:/
15. junij 2013
next
15. junij 2013
u139424
u139424
hiii..

--> sorry kr oglasujem
--> ti je dc..??
--> tuk je resitev ocenuj slike
--> link:http://www.igre123.com/forum/tema/oceni-slikco/56775/
--> hwalla..

cauu..
16. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg