Forum
Rada bi z vami delila moje trenutke, moje dogodivščine,težave....če vas kaj zanima med zgodbo vprašajte!Oseb nebom imensko poimenovala! To je moja resnična zgodba ki se mi je zgodila in se mi še dogaja......
Naslov temu kaj vam bom povedala bi dala: tabor,Baška (kolonija) in new look!

leta 2010 po šoli, je bil na naši šoli tabor, ki so se ga udeležile tudi druge šole, (prostovolni) bilo je seveda nekaj plačat zanj...vsak dan je bil na sporedu drugačne stvari, zanimivosti in večino bedno..taboru bi lahko z drugo besedo rekla beda! z mojo sošolko ki mi je nekoč bila zeelo dobra sve se ga že veselile in spala je na blazini zraven mene. Bile sve navezani ena na drugo počele sve veliko zanimivih in neumnih stvari.! tam je bila tudi njena sestrična, ki si je bil tudi dobra z njo(zdaj si nista več tako blizu), vedno je prijateljica hotela biti vse z mano in početi kar jaz počnem bile sve happy 3. dan tabora pa se je vse spremenilo bil ji je všeč en fant katerega sem že prej poznala amapk ne glih najbolše..(zdaj sva si bff..zgodba še je dolga) začela se je spremnijati in bila vsak dan bolj čudna in mi ni bolo nitinajmanj všeč...odrinila me je iz njenega sveta in sem bila kot megla s tistim fantom sta se..........

lahko nadaljjem? kdo nexta? plisssssss dobra zgodba je še veliko zanimivega!!!
02. maj 2011
je ok???? lahko DALJE PIŠEEEEEEEEEEEEM?!?!?
02. maj 2011
next
02. maj 2011
s tistim fantom sta se zapletla mene je odrinila in se je grozno spremenila..postala je važna,samovščena,čudna,mislila da je njen cel svet. (še dandanes ima probleme) ! začela je z njim hodit. Tam na taboru mi je bilo všeč da sem spozna veliko novih dobrih prijateljic, na njo pa sem bila jezna ker me sploh ni hotel več poznati,govorila je samo o sebi in tako dalje..sploh ni ugotovila kako nas dolgočasi...žalila nas je vse povrsti! začela je hoditi na igrišče, kak ostali ona pa ponavadi ni. prijavila sem sev v Baško kolonijo, tja je šel tudi njen fant,ona pa ne!! hmm....in potem se je vse zapletlo in razpletlo.......

če hočete vedeti rabim vsaj 1 next!!
02. maj 2011
zakon je ;P
Next!
02. maj 2011
fala :** oki... nadaljujem jutri
02. maj 2011
BAŠKA 2010

Tretjega avgusta, zgodaj zjutraj, me je prebudila budilka in bil je čas, da se odpravim na avtobusno postajo Lendava. K meni sta prišla sestrična in njen fant . Ona dva sta bila animatorja v Baški. Sestrična je bila animatorka meni, mojim sošolkam in enim prijateljicam, ki sem jih spoznala. Skupaj s sestrično nas je bilo v sobi enajst. Njen fant pa je bil animator fantom: mojim sošolcem in drugim. Moj oče nas je pripeljal na avtobusno postajo, ko je bila ura šest zjutraj. Pričakali smo še druge. S postaje smo odrinili pol sedmih.

Bila sem zelo vesela, ker sem o tem dnevu sanjala že več dni. Govorila sem samo še o Baški in končno sem se je dočakala. Sedela sem zraven sošolke + sosede, pred nama sta pa sedeli njena sestra dvojčica in naša sošolka. Ves čas smo počele neumnosti in se pogovarjale samo o lepih stvareh. Z nami so se zabavali drugi prijatelji med temi tudi (od kolegice fant ki sta začela hoditi na taboru) Animatorja pa sta nas veselo gledala in delala druge reči. Bila sta, kot da bi nam bila starša. Takoj smo ju sprejeli in nam je zelo žal, ker ne gresta tudi to leto z nami. Ustavili smo se na postaji in pomalicali. Nadaljevali smo pot in se smejali ves čas. Ni smelo manjkati norčij in fotografiranja. Šofer je ustavil pri eni plaži, da smo dobili občutek in se zavedali kako je lepo. Nato smo končno prispeli na cilj.

Vsak je zgrabil svoj kovček in se namestil v sobi. Postelje so bile dvonadstropne in neudobne. To je bil že moj tretji obisk Baške in sem bila že vsega navajena. Hitro smo se preoblekli v kopalke in odhiteli na plažo. Sonce je močno pripekalo, sence pa nismo našli nikjer. Bilo nam vseeno, saj nismo hoteli iz vode. Animatorja od fantov smo prosili, da je z nami šel na skakalnico. Tam smo videli žensko, ki ji je spodrsnilo in je padla v morje ter se je močno udarila. Na srečo nas to ni prestrašilo.


Skakali smo na glavo, izvajali bombice in salte. Prvi dan smo se skakalnice najbolj razveselili midve s Karmen in fantje. Na srečo se nam ni nič zgodilo.

Odpravili smo se nazaj v dom, tam so dečki začeli igrati namizni tenis na ploščadi. Ploščad je bil prostor kjer je zvečer vsaka soba pripravila nastop. Enkrat smo bile Lady Gage na modni reviji. Dečki so pa bili frajerji. Bili so dobri, saj sem jim jaz naredila frizure. Nastope smo pripravljali vsak drugi večer. Tisti večere, ko smo bili prosti, pa smo hodili po mestu in nakupovali. Prvi dan smo prečesali vse trgovine v mestu. V prvi so fantje po nesreči s stojala strgali šop zapestnic. Prodajalec je bil zelo jezen. Ampak ta dogodek nam zagotovo ni pokvaril večera. Fantje in dekleta smo se ves čas družili in se smejali. Napočil je čas, ko smo morali v postelje. To ni upošteval nihče. Bili smo preveč divji, da bi zaspali že ob desetih. Zjutraj pa je na žalost bilo treba vstati že ob sedmih. Prebudil nas je radio z nadležnimi pesmimi. Imeli smo jih polna ušesa. Vedno je bila ena soba dežurna in to, da je bilo treba za vse pripravljati, je bilo najhujše. Hrana je bila neokusna. Več kot polovica otrok je bilo bolnih, na veliko srečo se jaz nisem nalezla bolezni.
Dvakrat dnevno smo hodili na plažo, ki je bila oddaljena en kilometer. Morali smo na kosilo, ki ga tako ali tako ni nihče jedel in na počitek. Zraven plaže, na kateri smo se je zadrževali, je bila igralnica. Tam smo igrali namizni nogomet, biljard, avtomate in metali na koš. Morali bi poiskati prostor z več sence. Imeli smo tudi vodne igre pri katerih smo dekleta dosegle 2. mesto, fantje pa so bili diskvalificirani, saj so prej naredili veliko neumnost. Večkrat so bili zelo veliki valovi na katerih je bilo najlepša plavati. Morje je bilo še kar toplo. Zelo nas je speklo sonce.

V času počitka naj bi bil vsak v svoji sobi in počival. To za nas ni držalo. Tu pa tam smo se izmuznile k fantom in se z njimi kartale. Tudi z dekleti iz drugih šol smo se družile. Spoznala sem veliko prijateljev in videla veliko znancev. To mi je bilo najlepše kar sem doživela v letu 2010. Nikoli ne bom pozabila teh trenutkov. V koloniji v Baški smo prespali samo dvanajst noči. Letos grem še zadnjič in mora biti najboljše!
Tisti fant od sošolke si je našel drugo dekle, ki ga je tud pustila po Baški. Sošolka se je zelo spremenila in ga dolgo ni mogla pozabiti!! ta fant pa je hodil z eno, ki je njej zelooo znana in ji ni odpustila to je bila..........
03. maj 2011
Next čimprej ;P
03. maj 2011
ok :3 to je bila njena sestrična, ki je z njim hodila na skrivaj, v Baški smo se s tem fantom zelo zbližali in zdaj sva si BFF drugo leto spet :$ no in potem sta z njeno sestrično skrivala razmerje pred mojo sošolko, ona ji je to zelo zelo zamerila in jo sovraži še danes!nikoli nebo pozabila! Tista je zdaj pustila bivšega od moje sošolke, ker ni mogla zdržat da ni lastni sestrični povedala,ampak vseeno..(nwn če je to prava rešitev), zdaj ji je že itak drug všeč. On nima nobene. Na ta tabor pa še gre samo ta sošolka ker itak, je bil osamo njej všeč! ta sošolka kot sm že prej omenila se je spremnila in to zello!!!!! zdaj pa imamo z njo probleme in rešujemo z njo preko........
Next ?
03. maj 2011
next?????????!?!?!?!? :O
04. maj 2011
next ?
06. maj 2011
nexty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06. maj 2011
ok tnx....... vsi smo se sprli z njo baš da se je spremenila, je važna indosadna, imeli smo v šoli razredne ure zardi nje, potem pa se še nismo hoteli opravičit pa nas so hoteli prijavit ker imamo baje spletno nasilje, ker ji je sošolec nekaj grdo gor pisal!!!!! in učiteljica je hotela poklicat policijo in.....next*????
10. maj 2011
neeeeeeeeext???????
12. maj 2011
????????????
30. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg