Forum
"Ashley, če pri priči ne vstaneš..." "...bom mogla vso poletje tičati doma!Okej, saj že grem..."' dokončam mamin stavek in se leno skobacam iz postelje.Počasi odidem v kuhinjo, kjer na hitro pojem kosmiče. Nato se zaspano odvlečem po stopnicah navzgor kopalnico. Ko se pogledam v ogledalo, me prime, da bi zakričala. sem to res jaz?! No, če sem, sem videti kot zombi! Hitro počešem rdečkaste lase in jih spnem v čop. Nato odhitim do svoje sobe in odprem mojo gromozansko omaro. In ostrmim. In čakam, da dobim idejo, kaj obleči. Verjetno ste že ugotovili, da je moja omara natrpano polna čudovitih oblek in jih tretjino še sploh nisem nosila. Izberem čudvito azurno modro krilo in bel top z rdečimi vrtnicami. Obujem modre balerinke, si oblečem rdeč bulero, pograbim torbo in stečem iz hiše. Za las ujamem belo modri avtobus, ki vozi do naše gimnazije. Kot ponavadi prisedem k svoji najboljši prijateljici Rose. "Kaj je narobe?" vprašam. "Kako to misliš?" "No, danes nisi obula svojih hodulj!" se zasmejem. "Hej, to niso hodulje!" reče na videz užaljeno. Nato se še sama zasmeji in reče:"Narobe je to, da , kadar obujem moje "hodulje" dobim grozne žulje!" Avtobus se nenadoma ustavi in z Rose stečeva ven in se odpraviva do omaric. tam se ločiva, saj imam jez omarico številka sto devetnajst, ona pa 26. To je slaba stran. Dobra pa je, da ima poleg mene omarico Dave. sicer sem zanj verjetno le butast kokoška, ki se spogleduje s vsemi fanti na šoli. V resnici sem pa veliko več in to bom tudi dokazala! Ni vrag, da ne!

Ali nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. december 2011
next!
29. december 2011
next
29. december 2011
Slikce
30. december 2011
Zazvonil je šolski zvonec in z Rose sva odhiteli v učilnico za zgodovino. Tam me je skoraj kap, saj je učiteljica rekla, da bo nenapovedano spraševala. Najprej je bil na vrsti Sam Blue. Med tem ko ga je učiteljica spraševala nekaj o prvi svetovni vojni. Sva se z Rose šepetajje pogovarjali. Potem so bili na vrsti še Glorija Cat, Robert Draw, Sarah Dark, Lucy Finger, Emma Grant, Liam Gray in Colin Knightley. večina jih je dobila 3, nekaj jih je dobilo štiri, le Lucy si je izborila petico. Potem pa je učiteljica zaklicala: "Cindy Linney!" do table je stopila važna blondinka, s rjavimi očmi; moja najljubša sovražnica! Z užitkom sem gledala, kako se je poklapano vrnila v svojo klop ; dobila je komaj 3! Pozabila sem, da bom tudi jaz vprašana. Učiteljica je izrekla še nekaj drugih imen in nato končno:"Ashley Swan!" Sploh ne vem, kaj se je dogajalo. Ko nisem več čutila nog je učiteljica milostno rekla: "Bravo Ashley, odl(5)!" sedla sem klop in tiho molila(), da bi tudi Rose dobila petico. Ta se je klop vrnila s štirico in ponosnim izrazom na obrazu.
Ko je bilo ure konec sem na hodniku srečala Mary, prijateljico iz c razreda. (jaz hodim v b razred) Vprašala me je, kakšno oceno sem dobila.
30. december 2011
"Dobila sem 5! Rose je dobila 4!"sem veselo rekla. Opazila sem, da je mimo ravno prišla Cindy, zato sem zaklicala:"Koliko si pa ti dobila, Cindy?Aja, saj res, 3. Nič hudega, niste vsi tako pametni... za kakšno pastirico boš že dobra..." "Avša prismojena!" je zavpila. Več dijakov se je ozrlo."A si opisovala sebe?!" sem izzivalno vprašala. "Grrr..." je besno stisnila zobe moja anti bff.
31. december 2011
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
nne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
nne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
nne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
nne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
nne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
ne
nex
next
next!
next
nex
ne
n
!!!!
02. januar 2012
Dave:

Rose:

Cindy:04. januar 2012
in seveda jaz:04. januar 2012
next?
06. januar 2012
Noben ne bere?
08. januar 2012
Neext.:33 noroo pišeš.!*
15. januar 2012
next!!!
15. januar 2012
najprej bi se zahvalila vsem, ki berete mojo zgodbico(čeprav vas ni veliko ):
-nika.nikica
-Haηa.McMusic.♬
-I ♥ horses
-new Wild Cat
res tnx:12
________________________________________________________________________________
Skoraj bi se stepla z Cindy, a me je Rose potegnila za seboj. "Kaj ti je?! Pravkar sem si izmislila, kako bi jo lahko osmešila!" sem se razjezila na prijateljico. "Življenje brez sovražnikov je pravzaprav dolgočasno..." sem zamišljeno dodala. "Pa kam me pelješ?" Rose ni odgovorila. Le smehljala se je. In me pripeljala do moje omarice. "Zakaj sva tukaj?!" sem naveličano vprašala. Rose je le zavila z očmi, rekla pa ni nič. "Hej! Kva dogaja punci?!" sem zaslišala glas ob katerem sem se začela topiti. A nato sem skamenela. Nisem vedela, kaj naj rečem. Za mano je namreč stal Dave. Uboga Rose. Pomagala mi je jaz, pa sem jo nahrulila. "hej Dave, greš danes z nama na pijačo?! Krasno, pvabi tudi Deana! Adijo!" je hitro rekla Rose, še preden je moja simpatija lahko odgovorila. In za dodatne informacije; Dean je Daveov najboljši prijatelj. Poleg tega sem Rose že velikokrat ujela, da se spogleduje z njim(z Deanom)... "Hej, Ashley!" je Dave zaklical za menoj, ko sva z mojo drago Rose hiteli po hodniku. "Mmm... na stranišče moram!" je hitro rekla Rose in stekla stran z pomenljivim pogledom. Jaz sem le stopila do Davea in se mu nasmehnila. Oh... kako lepe oči ima... "Jaz... hotel sem samo... kaj imamo na urniku?" je zajecljal. Imela sem občutek, da je hotel reči nekaj drugega, vendar sem le prijazno rekla:"Matematiko. Zdaj pa moram poiskati Rose. Adijo!" Stekla sem stran in lica so mi gorela. Ko sem bila dovolj oddaljena sem začela plesati po hodniku in kričati: "Pozna moje ime! Pozna me! Poklical me je in me ogovoril! Z mano gre na pijačo! Pozna moje ime! Stokrat hvala Rose!!!" Rose, ki je pravkar prišla iz za ovinka se je le profesjonalno nasmehnila, kot to zna le ona, ter rekla:"Ni zakaj." Vseeno sem jo objela in skupaj sva odšli proti učilnici za matematiko...
Next??????????
15. januar 2012
next!!!
15. januar 2012
neext!!
15. januar 2012
next
16. januar 2012
Agrrrrrrrr... sovražim matematiko. Sploh obstaja kaj bolj zapletenega in dolgočasnejšega od matematike?! ( Ne) Učiteljica je spraševala. Spet! Z Rose sva se pritožili, ker sva bili vprašani že zgodovino. Tako sva lahko z obljubo, da bova tiho, sedeli v klopeh in se šepetaje pogovarjali. Takoj sva pričeli razmišljati o primernih oblačilih, ki bi jih lahko oblekla, ko greva z Daveom in Deanom na pijačo. "Misliš, da mi bo pristajala tista bela majička in črno krilo?!" sem vprašala. "Kako za vraga pa naj vem, če ju še svoj živ dan nisem videla!"vse odvrnila Rose. "Kaj pa tista modra obleka iz New Yorka?!" je vprašala. "Misliš, da bi bila v njej dovolj lepa?!" "Ne, videti bi bila trapasta!" sem jo ogorčeno zavrnila. "Kaj pa... tista rdeča mini obleka z črno čipko?!" sem vprašala. "Oh, seveda , tista bo prava!" je navdušeno vzkliknila Rose."Kaj pa obleka zame?" "Uff,... težka bo. " sem zamišljeno rekla. "Že vem, tista bela bo prava!" je nato vzkliknila. "Misliš tista, z golim hrbtom?!" "Aha, tista! Kot ulita mi bo!" je navdušeno zakričala Rose. Več učencev se je ozrlo. Nato se je zaslišal smeh. Učiteljica je le zmajala z glavo. Oh, ta moja Rose...
28. januar 2012
next!!!!
28. januar 2012
Ura je bila 16.00. Ob 16.45 se dobimo na pijači. Bila sem zelo živčna, ..... to bo namreč moj prvi zmenek. No, če spregledamo Rose in Deana. Potisnimo ob stran tudi dejstvo, da je bar, v katerega gremo najbolj neprimerno mesto za romantičen zmenek. Ampak časi so se spremenili. Kdo pravi, da se ne bi mogli imeti lepo. Kljub okoliščinam bova zagotovo postala čudovit par! Mnogi ste zdaj verjetno zavili z očmi ,češ; "Punca je tako samozavestna, pa ga niti ne pozna dobro. Malo pretirava!" Ni res. Dave je zelo priljubljen. Vseeno ni izbral nobene druge. Tudi jaz sem zelo popularna(če odštejemo Cindy) . Čeprav ne morem verjeti, kako sem razmišljala zjutraj: "sicer sem zanj verjetno le butast kokoška, ki se spogleduje s vsemi fanti na šoli. V resnici sem pa veliko več in to bom tudi dokazala! Ni vrag, da ne! " . Tako je vse skupaj . Čudno.
"Greš?" je vprašala Rose. Moram priznati , bila je mnogo lepša od mene, pa tudi njena obleka je bila špica. "Prav ." sem rekla in tako sva se odpravili...
04. februar 2012
next
10. junij 2012
u76183
u76183
next
30. junij 2012
Next
03. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg