Forum
u94182
u94182
to je moja prva zgodbica in res upam da vam bo ušeč
Annabella prid takoj dol sem zaslišala iz kuhinje glas moje mame. ja sej že grem sm se zadrla. Grem iz sobe u kuhinjo. Mami kulkrat sm ti rekla da me klič Bella. Ime Annabella naravnost souražm sm ji še rekla. Ja sej te bom mi je rekla. To mi rečš usakič. Se bom potrudila Bella. Mami sm prou slišala. Ja si no uglavnm bi mi pomagala prpraut kosilu. Ja takoj.

No nism se še predstaula sm Annabella Simpson in prihajam iz Slovenije natančneje iz Ljubljane. Stara sm 17 let. Živim sama z mamo Valentino. Moj oče se je preseliu u veliko britanijo ko mi je bilo 5 let. Od takrat sm ga vidla sm 4 ko je pršu u slovenijo mal obiskat mene in mamo. Moj oče je iz velike britanije, moja mama pa iz slovenije, ko sta se poročila sta se preselila u slovenijo čez enu letu sm se jst rodila ampak čez pet let sta se ločila. on je šu nazaj u veliko britanijo in se tam poroču z neko Kate. Imata otroka codya k je star 8 let in Alexa k je star 18 let( to je Katein sin iz prejšnega zakona)
Po kosilu sm šla u svojo sobo in šla na računalnik sej veste facebook, twitter in podobno. Annabe ups Bella obisk maš. Res me prou zanima kdo je. Hitr grem pogledat in tam zagledam best friendico ariano.
Bella-B, Ariana(Ana)-A, Valentina-V
B-kaj pa ti tuki A-se ne spomnš ura je 15, šoping B-sej res, mami grem lahko z Ano V-ja seveda lahko B-hvala mami rada te mam
In tako smo šle u šoping. Jst sm kopilaAna pa je kopila


Potem smo šle še na limonado. Bella ne uganš koga sm dans zutrej vidla. Ne koga. Jana travižana sej veš tizga iz sredne šole. Res in kašn je se je kej spremenu. Ne ist ko takrt . naenkrat zazvoni moj telefon. Ja se oglasim. Bella a pridš takoj domov presenečenje mam zate pa lahko pride tut Ana. Ok. Ana gremo k men domou mami prau da ma zame presenečenje. Ok reče. Ko pridemo domou mi mami pove da bom čez en tedn šla u veliko britanijo k očetu in tam bom tut spoznala njegovo družino. Ampak kr je tvoj oče tako prijazna dušica je dovoliu da gre lahko tut ana stabo če ji bodo starši dovolili. Kaj pravta na to. Bella jst sm za pa ti reče ana kr sm ostala brez besed. Bella kaj če bomo tam spoznali 1D. ana ne bod taku otročja to je pa nemogoče sm rekla. Jst bom takoj starše prosila za dovoljenje je rekla ana. Čez neki časa pride ana. Ne morm vrjet dovolila sta mi.
NEXT?

boš brau/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. avgust 2012
u94182
u94182
ariana


08. avgust 2012
u94182
u94182
mama valentianaoče


08. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg