Forum
Zakaj tak naslov ?? naj vam pojasnim.
Tu se Bo šLo za UMORE.
veĆ izveste v Zgodbi.. OUKEY ?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
GlaVne OseBe :
- Jenny = to je najstnica ki ima zelo dobre oči za UMORE. stara je 16 let . zato jo nek dan najame FBI in CIA ki sodeluje. Iščejo namreč Ž (žensko) / M (moškega) ki ubija.
- Patty = to je BFF oz Bf ki Jenny pomaga pri iskanju Morilca. Ima dobre izkušnje z pretei zato tudi kaj obvlada. v nevarnih primerih posreduje ona. samo za to da zaščiti Jenny. tudi ona je stara 16 let.
- AŁexia = ona je bolj za mODo (ne moških mod ampak fashion) , tako da ni ravno za veliko pomoči. isto je stara .. torej 16 let.
DRUGE OSEBE IZVESTE SPROTI.
OPOZORILO :
ZGODBA JE IZMIŠLJENA!
zdaj bom napisala nov del.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
1.del)
Sedela sem ob kaminu in se grela. medtem pa sem razmišljala o njem/njej. Morilki če povem natančno.
Kar naenkrat je moje bujno domišljijo Prekinila moja majha psička : Łajka. cvilila je , in jaz vem kaj to pomeni. mora iti na potrebo. odšla sem k Johnu (mojemu bratu) ki je poslušal Mp3. ukazala sem mu naj pelje Łajko na sprehod. sprva mi je nasprotoval toda ko je videl da se ne dam je uzel Łajko in povodec. seveda se je tudi obul. ko je šel skozi vrata sem bila sama v hiši. mati je delala kot priznan model , očija pa nisem imela. in zato moram jaz ko ona dela paziti na mojega bratca. ki je star 12. bil je nagajiv ampak vseeno sem vesela ker je moj brat ker drugače smi bi bilo dolgčas.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
SE OPROŠČAM KER JE TAKO MAJHEN DEL .. V NASLEDNJIH DELIH BOJO BESEDILA DALJŠA.... PROSIM DA DOBIM NA TEJLE STRANI VSAJ 5 KOMENTARJEV.

je Okuey ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. januar 2011
Kaj Nextam Al Neee?
30. januar 2011
ni tko "ful"dobra
31. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg