Forum
Nekoč si je Danja želela živeti na ranču v ZDA, to so bile njene sanje. Starše je prosila, če se lahko preselijo na ameriški ranč. Ampak starši niso bili za to, ker so bili revni. Danja se je žalostno zaprla v sobo in prižgala MP3 ter poslušala njeno najljubšo skupino. Ko jo je minilo je poklicala svojo najljubšo prijateljico Majo.
Danaja : Maja imaš čas
Maja : Imam ja zakaj ?
Danaja : Imam slab dan in, če si za gremo v bližnji klub pogledati konje.
Maja : Lahko.
Danaja : super se vidmo čaw.
Prideta do ranča in se malce pogovarjata kako bi bilo živeti na ranču polnem divjih neukročenih konj. Nato mimo pride jahač s čudovitim Akhal- Teke konjem Palomino boy, ki je zmagoval v galopu. Punci čisto navdušeno hitita h konju in mu data korenček, da se posladka. Nato jahač konja odpelje v boks. Danja in Maja mu sledita, jahač ju zagleda in ju vpraša- punci a bi mi pomagali pokrtačiti mojega konja ? Seveda sta zavpili v en glas. Tam pri vratih sta dve krtači in ju vzemita nato pa nežno pokrtačita konja. Punci navdušeno krtačita konja in si mislita (ohh kako bi imele enkrat tako lepega konja kot je ta). Konja sta pokrtačili in se zahvalili lastniku, da jim je dovoli konja pokrtačiti. Nato odideta v bar na vročo čokolado kjer se malce ogrejeta saj je bilo tistega dne zelo mrzlo. Nato odideta domov.

Se nadaljuje.
Upam, da vam je všeč.
24. september 2012
Zjutraj se Danaja hitro zbudi in odhiti proti šoli in se pogovarja s sošolci kako je preživela včerajšnji dan, da je lastnik zmagovalnega konja dovolil, da ga pokrtači. Nato sredi pogovora pride učitelj v razred in začnejo z biologijo. Danaja Maji piše listke –Maja gremo danes še enkrat v klub? Maja ja seveda z veseljem. Učitelj ju zasači in prebere listke pred celim razredom, razred pa v smeh. Po treh urah pouka se dobijo pri malici in razpravljajo o življenju na divjem zahodu. Po malici imajo umetnost, kjer morajo narisati svojo najljubšo žival v parih. Danaja in Maja seveda skupaj narišeta čudovitega konja v elementu preskakovanja ovir. Brrrrr zazvoni za konec pouka. Punci veselo odhitita domov. Danaja vstopi v hišo in začudeno opazi starše kako so nekam veseli in skačejo od veselja. Mami ji odgovori Danaja zadeli smo na lotu glavni dobitek in veš kaj potem sledi, prodali bomo hišo in se odselili na zahod tam kjer so včasih živeli indijanci in kavbojci. Oči ji reče Danaja imam zate še eno presenečenje enomesečni tečaj Westeren jahanja. Danaja veselo skače do stropa odhiti v sobo poklicati Majo.

Danaja : Maja joj jaz sem zelo vesela čez 2 meseca se selimo v ZDA ne vem točno ampak na divji zahod, kjer bom opazovala čudovite mustange na paši.
Maja : Ohhh super srečnica si to veš.
Danaja : Počakaj malo se bom s starši zmenila, če bi se še vaša družina lahko preselila in bi bili skupaj in pustili to pusto Slovenijo za sabo.
Maja : Hvala se slišimo sporoči kaj si izvedela.
Danaja na hitro steče po stopnicah navzdol in kriči mami, oči a bi lahko še Maja pa njena družina se preselili z nami zagotovo je tam dovolj še za njih tri. Seveda ljubica samo, če se njeni starši strinjajo s tvojo idejo. Grem poklicati Majo in naj njeni starši pridejo sem, da se zmenimo kako pa kaj.

Danaja : Živjo Maja lahko greste z nami ampak pazi tam bomo ostali za vedno in samo za počitnice bomo hodili v Slovenijo.
Maja : Super hvala zlata si.
Danaja : Ni zakaj sedaj bi te pa prosila, če rečeš mami in očku, če pridejo k nam na majhen sestanek, da se pogovorimo kako naj bi to potekalo.

Danaja pojdi odpret nekdo zvoni, ja že grem. Kar naprej v dnevno sobo tam bo sestanek Maja ti pa z mano gremo igrati igrice na računalnik. Punci navdušeno igrata premagujeta ovire s konji tekmujeta med sodi… Potem v sobo vstopi Majina mami in ji reče: Maja zraven gremo, od Danaje d ružina ti je že plačala enomesečni tečaj Westeren ježe samo osnovo, da spoznata več se bosta pa naučili v tamkajšnji šoli.
Punci se objameta in skačeta od veselja nato delata načrte kako pa kaj bi bilo. Nato gresta v bližnji lokal in praznujeta naročita si vegi burgerja in pomarančni sok. Nato nanese pogovor na glasbo Maja kaj misliš kakšno glasbo poslušajo tamkajšnji ljudje jaz mislim, da bolj country oz rock n rol nekaj takega. Natakar vpije punci lokal se zapira gresta do pulta in plačata račune se odpravita veselo domov.
25. september 2012
je že konec
16. november 2013
ful je fajna
16. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg