Forum
Hellow. No na tej temi ( revija o slavnih osebah) bova jst pa elvis_mujic pisala o slavnih osebah kaj je novega, itd..za začetek potrebujemo vsaj 1 next.

Ali boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. september 2013
aja al pa če vas zanima kej o kaki slavni osebi napišete zraven ime npr. David Henrie, Bruno Mars, Taylor Swift...
16. september 2013
Next
16. september 2013
B҉e҉l҉l҉a҉ T҉h҉o҉r҉n҉e҉

Annabella Avery Thorne ( vzdevek Bella ) se je rodila 8. oktobra leta 1997 v Pembroke Pines, Florida. Ona je najmlajša od 4 otrok, ki so tudi igralci. Ona je tudi od malih nog model.

2҉0҉0҉3҉-҉2҉0҉0҉9҉:҉ z҉a҉č҉e҉t҉e҉k҉ k҉a҉r҉i҉e҉r҉e҉
Njen prvi film je bil uprizorjen leta 2003 naslov pa je Stuck on You. Potem je pojavila 10 epizod serije Little Monk , katere je upodobila karakterje iz serije Monk as children. Bella podpira družinsko dramo Raspberry Magic.

2҉0҉1҉0҉-҉p҉r҉e҉d҉s҉t҉a҉v҉i҉t҉e҉v҉:҉ S҉h҉a҉k҉e҉ i҉t҉ u҉p҉!҉
Bella začenja kot zvezda na Disney Channel, Shake It Up. Bella igra CeCe Jones, plesalko. Šov je komedija, obkrožuje ga najstnijški plesni šov, co-starring Bella in Zendaya.

o҉s҉e҉b҉n҉o҉ ž҉i҉v҉l҉j҉e҉n҉j҉e҉
Iz Pembroke Pines, Florida, zdaj živi z njeno družino v Californiji. Hobiji: ples, igranje nogometa, preživljanje časa z njeno družino in igranje z njenima 2 psa. Ima 2 psa, 6 mačk in želvo. Bella je izgubila očeta leta 2007. Ona ima Dislexio. Govorila je tudi o njeni dislexiji aprila leta 2010 inervju American Cheerleader Magazine in razložila kako je premagala dislexio z strogim branjem vsega kar je najdla npr. škatlo do kosmičev itd..

B҉e҉l҉l҉a҉ T҉h҉o҉r҉n҉e҉ :


16. september 2013
nasledni next bo ko bo usaj 1 next
16. september 2013
u148477
u148477
neeeeext
16. september 2013
u126408
u126408
neext
16. september 2013
next
Lionel Messi
17. september 2013
u151291
u151291
next justin bieber
17. september 2013
anime - Lionel Messi
I♥JB - Justin Bieber
17. september 2013
u126408
u126408
Dej One direction <3
17. september 2013
anime - Lionel Messi
I♥JB - Justin Bieber
1Dfan* - One direction
18. september 2013
L҉i҉o҉n҉e҉l҉ M҉e҉s҉s҉i҉

Lionel Andrés "Leo" Messi, argentinski nogometaš se je rodil 24. junij 1987 v Rosario, Provinca Santa Fe (Argentina).Vlek je 1.69 m,star je 26 let in njegov položaj je NAPADALEC

Z҉a҉č҉e҉t҉k҉i҉

Pri petih letih je začel igrati nogomet za klub Grandoli, katerega trener je bil njegov oče. Leta 1994 se je pridružil klubu Newell`s Old Boys.Pri 11 letih je Messi dobil diagnozo, da njegovo telo ne proizvaja dovolj testosterona.Messi ni mogel plačati 500 ameriških dolarjev na mesec. Carles Rexach, športni direktor FC Barcelone, je opazil njegov talent in Barcelona je z njim podpisala pogodbo ter mu plačala zdravljenje in mu omogočila novo življenje v Španiji.

K҉a҉r҉i҉e҉r҉a҉
Messi je začel igrati v Barceloni leta 2000-2003 v mladinski karieri,v članski karieri pa je začel igrati leta 2004 in še danes.V Argentini je začel igrati v državni reprezentanci leta 2005.

Ž҉i҉v҉l҉j҉e҉n҉j҉e҉

Messi ima ženo ki ji je ime Antonella Roccuzzo in sina Thiago.Messi je v svoji celi karieri osvojil 4 zlate žoge.Messi je posnel reklamo za NBA igralca iz La Lakers, Kobe Bryant.

L҉i҉o҉n҉e҉l҉ M҉e҉s҉s҉i҉18. september 2013
next
18. september 2013
I♥JB - Justin Bieber
1Dfan* - One direction
18. september 2013
u148477
u148477
next
18. september 2013
next
18. september 2013
J҉u҉s҉t҉i҉n҉ B҉i҉e҉b҉e҉r҉

Justin Drew Bieber , kanadski pop/R&B pevec in tekstopisec, rojen je 1. marec leta 1994, v London, Ontario, Kanada.

Njegova kariera se je začela, ko je na YouTube začel objavljati svoje posnetke, kjer pa ga je leta 2008 zasledil Scooter Braun, njegov poznejši menedžer. Braun je Justina Bieberja poslal v Atlanto, Georgia, kjer se je srečal s pevcem Usherjem. Kmalu so podpisali pogodbo skupaj s podjetjem Brauna in Usherja, imenovanim Raymond-Braun Music Group, kasneje pa še z L.A. Reid in Island Def Jam.

Pesem, s katero je Justin Bieber zaslovel, One Time, je izšla v poletju leta 2009 in v več kot desetih državah na različnih lestvicah zasedla eno izmed prvih tridesetih mest. 17. novembra 2009 je temu sledil izid EP-ja My World, ki je v glavnem prejemal pozitivne ocene in dobil platninasto certifikacijo v Združenih državah Amerike, kar je za Justina Bieberja pomenilo najvišji prvenec novega ustvarjalca tistega leta, prislužil pa si je tudi naslov prvega glasbenega ustvarjalca, ki mu je uspelo uvrstiti sedem pesmi iz enega albuma na lestvico Billboard's Hot 100. Njegov prvi glasbeni album, My World 2.0, je izšel 23. marca 2010 in je od takrat prejel približno enake ocene, kot njegov prvi EP; pristal je na prvem mestu glasbene lestvice v Združenih državah Amerike in se uvrstil med prvih deset pesmi glasbene lestvice v mnogih drugih državah. V manj kot dveh mesecih od izzida prejel platninasto certifikacijo v Združenih državah Amerike. Pred tem je Justin Bieber januarja 2010 izdal pesem Baby.

Z҉g҉o҉d҉n҉j҉e҉ ž҉i҉v҉l҉j҉e҉n҉j҉e҉

Justin se je rodil v Londonu, Ontario, Kanada in odraščal v Stratfordu, Ontario. Njegova mama, Pattie Mallette, je bila v času, ko je zanosila, stara osemnajst let. Malletteova, ki je delala v pisarnah za nizko plačo, je Justina vzgojila kot samohranilka. Kakorkoli že, Justin ohranja stike s svojim očetom, Jeremyjem Bieberjem. Med odraščanjem se je Justin sam naučil igrati na kitaro, trobento, bobne in klavir. Zgodaj leta 2007 je Justin pri dvanajstih letih zapel Ne-Yojevo pesem So Sick za lokalno pevsko tekmovanje v Stratfordu in dosegel drugo mesto. Pattie Mallette je njegov nastop objavila na YouTubeu, da bi ga lahko videli njegovi prijatelji in družina. Od takrat dalje je nadaljevala z objavljanjem Justina, kako poje lastno verzijo R&B pesmi in tako je narasla tudi njegova popularnost.

K҉a҉r҉i҉e҉r҉a҉
2҉0҉0҉8҉ o҉d҉k҉r҉i҉t҉j҉e҉

Medtem, ko je iskal videospote raznih pevcev, je Scooter Braun, nekdanji izvršni trgovec podjetja So So Def, na enega izmed videov Justina Biebra iz leta 2007 kliknil po nesreči. Braun je izsledil kraj, kjer je Justin nastopal s pesmijo (njegova šola) in nazadnje vzpostavil stik s Pattie Mallette. Justinu, takrat staremu trinajst let, je dovolila, da je odletel k Braunu v Atlanto, Georgia, da bi posnel demo posnetek. Teden po tem, ko je priletel v Atlanto, je Justin pel za R&B pevca Usherja. Justin je kmalu za tem podpisal pogodbo z založbo Raymond Braun Media Group (RBMG), podjetjem Usherja in Brauna. Usher je nato uredil avdicijo za Justina z Antoniom L.A. Reidom iz založbe Island Def Jam Music Group, nato pa je Justin oktobra 2008 podpisal pogodbo z založbo Island Records, s čimer ima Justin podpisano pogodbo z dvema založbama, RBMG in Island Records. Pri tisti točki se je Justin preselil v Atlanto, kjer živita tudi Usher in Braun, ter začel s kariero.Braun je postal njegov menedžer.

2҉0҉0҉9҉ -҉ 2҉0҉1҉0҉ E҉P҉ M҉y҉ W҉o҉r҉l҉d҉ i҉n҉ M҉y҉ W҉o҉r҉l҉d҉ 2҉.҉0҉

Njegov prvi singl, One Time, je na radijih izšel, ko je Justin Bieber še vedno snemal pesmi za svoj prvi album. Pesem je dosegla dvanajsto mesto na lestvici Canadian Hot 100 v prvem tednu od izdaje, julija 2009 in kasneje dosegel sedemnajsto mesto na lestvici Billboard Hot 100. Jeseni 2009 je Justin Bieber začel uživati mednarodni uspeh. Njegov prvi album, EP My World, je izšel 17. novembra 2009. Trije zaporedni singli, One Less Lonely Girl, Love Me in Favorite Girl, so ekskluzivno izšli preko trgovine iTunes store in se vsi uvrstili med prvih štirideset pesmi na lestvici Billboard Hot 100. Pesem One Less Lonely Girl je izšla tudi preko radia in se uvrstila med prvih petnajst pesmi na glasbenih lestvicah v Kanadi in Združenih državah Amerike. Za promocijo albuma je Justin v živo nastopal v več oddajah, kot so mtvU-jeva VMA 09 Tour, evropejski program The Dome, YTV-jevi The Next Star in v The Today Show, The Wendy Williams Show, Lopez Tonight, The Ellen DeGeneres Show, It's On with Alexa Chung, Good Morning America, Chelsea Lately ter v BET-ovi 106 & Park, kjer se je pojavil skupaj z Rihanno. Justin je pozno leta 2009 igral tudi v eni epizodi televizijske serije True Jackson, VP. Justin je s Steviejevo Wonderjevo pesmijo Someday at Christmas nastopil za ameriškega predsednika Baracka Obamo in prvo ženo, Michelle Obama na prireditvi Christmas in Washington, ki je izšla 20. decembra 2009 na kanalu TNT. Justin je 31. decembra 2009 nastopil na prireditvi Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest. Justin je nastopil na 52. podelitvi Grammyjev 31. januarja 2010. Povabljen je bil za to, da bi prevzel vlogo enega izmed vokalistov v pesmi We Are The World v odziv za potres na Haitiju leta 2010. Justin je v pesmi zapel kitico, ki jo je v originalni verziji pel Lionel Richie.

Pesem Baby, glavni singl iz njegovega albuma My World 2.0, v kateri poje tudi Ludacris, je izšla v januarju 2010 in postala velika uspešnica, ki je dosegla peto mesto v Združenih državah Amerike in se v sedmih tujih državah uvrstila med najboljših deset pesmi. Dva digitalna singla, Never Let You Go in U Smile, sta se uvrstila med prvih trideset pesmi na lestvici U.S. Billboard Hot 100 in med prvih dvajset v Kanadi. Po mnenju kritika revije Metacritic, je album v glavnem dobil pozitivne ocene. Album se je uvrstil na prvo mesto na lestvici U.S. Billboard 200. To ga je naredilo za najmlajšega moškega ustvarjalca, ki se je kdaj pojavil na vrhu te lestvice vse od leta 1963, ko je to uspelo Stevieju Wonderju. Album My World 2.0 je pristal na prvem mestu lestvic Canadian Albums Chart, Irish Albums Chart, Australian Albums Chart inNew Zealand Albums Chart ter se uvrstil med prvih deset albumov na lestvici v petnajstih drugih državah. Da bi promoviral album se je /Justin Bieber pojavil in/ali nastopil na oddajah, kot so The View, American Idol, Nightline, The Late Show with David Letterman, The Dome in 106 and Park. 10. aprila 2010 je bil tudi glasbeni gost v oddaji Saturday Night Live. 4. julija 2010 je Justin nastopil na Macyjevi četrti prireditvi julijskega spektakla z ognjemeti v New Yorkju. Drugi singl iz albuma, My World 2.0, Somebody to Love, je izšel aprila leta 2010, remix pa je vključeval Biebrovega mentorja, Usherja. V juniju 2010 je pesem dosegla petnajsto mesto na lestvici Billboard Hot 100

2҉0҉1҉0҉ -҉ d҉a҉n҉e҉s҉ T҉u҉r҉n҉e҉j҉a҉ M҉y҉ W҉o҉r҉l҉d҉ T҉o҉u҉r҉ i҉n҉ d҉e҉l҉o҉ n҉a҉ d҉r҉u҉g҉e҉m҉ g҉l҉a҉s҉b҉e҉n҉e҉m҉ a҉l҉b҉u҉m҉u҉

23. junija 2010 je Justin začel s svojo prvo samostojno turnejo in sicer v Hartfordu, Connecticut, da bi promoviral EP My World in album My World 2.0. Turneja se je imenovala My World Tour in se bo končala v decembru leta 2010. V juliju 2010 je Justin Bieber uradno postal najbolj iskana slavna oseba na internetu. Istega meseca je videospot njegove pesmi Baby prehitel videospot za pesem Bad Romance Lady Gaga in postal največkrat ogledan video na YouTubeu vseh časov. Justin Bieber je na svojem drugem glasbenem albumu začel delati v juliju 2010 v New Yorku. Zaradi mutiranja je dobil globlji glas kot ga je imel, ko je snemal svoj prvi album. V aprilu 2010 je pevec govoril o spremembi svojega glasu: Mutiram. Kot vsak najstnik se soočam s tem in imam najboljšega učitelja petja na svetu. Britanski pevec in tekstopisec Taio Cruz je v juliju 2010 potrdil, da piše pesmi za njegov naslednji glasbeni album. Hip-hop producent Dr. Dre je produciral dve pesmi z Justinom v juliju 2010, vendar se še ne ve, če sta bili posneti za album, ki naj bi izšel v letu 2011.

Justin Bieber bo zaigral v CBS-jevi televizijski seriji Na kraju zločina, in sicer v epizodi, ki bo izšla 23. septembra 2010. Po podatkih revije Reuters bo upodobil težavnega najstnika, ki se sooča s težavnimi odločitvami v zvezi s svojim edinim bratom. Pojavil se bo tudi v eni izmed prihodnjih epizod, kjer se bo zgodba njegovega lika nadaljevala. Justin Bieber bo zaigral v 3-D filmu o sebi, ki ga bo režiral Jon Chu, režiser filma Odpleši svoje sanje, in bo izšel februarja 2011.

J҉a҉v҉n҉a҉ p҉o҉d҉o҉b҉a҉

Po mnenju Jana Hoffmana iz revije The New York Times, Justin ilustrira dvoreznost YouTubea. Dolgo pred izzidom EP-ja My World, sredi novembra, so videi iz YouTubea pritegnili milijone gledalcev. Braun je prepoznal nevarnost. Ko je Justin priletel k njemu v Atlanto, je Braun njegov uspeh najprej nameraval graditi na podlagi YouTubea in Bieber je posnel še več videov in jih objavil na YouTubeu. Justin Bieber je še naprej objavljal svoje posnetke na YouTubeu in si odprl račun na Twitterju, s čimer je lahko redno komuniciral z oboževalci;avgusta 2010 so poročali, da njegov račun obiskuje več kot 4,5 milijonov oboževalcev. Načrti služijo tudi za trženje; videospot za pesem One Time, naprimer, se je tam začel prodajati kmalu za tem, ko so ga objavili na YouTubeu.

P҉r҉o҉b҉l҉e҉m҉i҉ s҉ k҉o҉n҉t҉r҉o҉l҉i҉r҉a҉n҉j҉e҉m҉ g҉n҉e҉č҉e҉

Justinova popularnost je povzročila pomisleke glede varnosti. Med promocijo EP-ja My World naj bi Justin nastopil na Long Islandu, New York v nakupovalnem centru Roosevelt Field Mall, vendar so nastop morali odpovedati. Dogodka se ni moglo več nadzorovati in na koncert so morali poklicati petintrideset policijskih enot iz Nassau Countyja in Garden Cityja. Mnogi oboževalci so se lažje poškodovali. Policija je aretirala višjega podpredsednika založbe Island Records, Jamesa A. Roppa, ki naj bi po poročilih oviral policijska prizadevanja za nadziranje množice s tem, da ni pravočasno sporočil navodila policije na Twitterju.

N҉o҉v҉i҉c҉e҉

Ok tole sem prebrala v reviji Bravo.
ŽALOSTNO !
Justin je Seleni že spet zlomil srce.18. september 2013
1Dfan* - One direction
18. september 2013
next
18. september 2013
woow velik si napisala
next
18. september 2013
u151291
u151291
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext+ WOW ful veliko si napisla
18. september 2013
haha
18. september 2013
+ jutr bo next
18. september 2013
1҉D҉ O҉n҉e҉ D҉i҉r҉e҉c҉t҉i҉o҉n҉

One Direction je angleško-irska skupina fantov, ki je nastala za nastop na britanskem televizijskem pevskem tekmovanju The X Factor leta 2010. Uvrstili so se na tretje mesto v sedmi sezoni X-Factorja, in s svojim nastopom prepričali sodnika Simona Cowella, ki jih je vzel pod okrilje svoje založbe Syco Records. Njihov prvi singl, »What makes you beautiful«, je prišel na prvo mesto britanske lestvice. V času nastajanja albuma so podpisali še pogodbo za ameriško distribucijo z založbo Columbia. Album s končnim naslovom Up all night je izšel decembra 2011. Do avgusta 2012 je bilo prodanih skupno 12 milijonov izvodov njihovih singlov, albuma in koncertnih posnetkov. Novembra 2012 je izšel njihov drugi album, Take me home'. 3 decembra 2012 so nastopali tudi v Madison Square Garden v New Yorku, vstopnice so tudi hitro razprodali. V načrtu imajo še film This is us in opravili so že turnejo Up all night.Začeli so tudi turnejo Take me home,napovedali pa so že tretjo turnejo Where we are. Prav tako pa so napovedali izdajo njihoveja prvega parfuma, ki se imenuje Our moment.

I҉z҉v҉o҉r҉ London, Anglija
G҉l҉a҉s҉b҉e҉n҉i҉ s҉l҉o҉g҉ pop
L҉e҉t҉a҉ d҉e҉l҉o҉v҉a҉n҉j҉a҉ 2010–danes
Z҉a҉l҉o҉ž҉b҉a҉ Syco, Columbia
Č҉l҉a҉n҉i҉ Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson

no nevem neki velik o njih pa niti na netu ni velik tega sorry..19. september 2013
next
20. september 2013
next
20. september 2013
next
20. september 2013
n҉o҉v҉i҉c҉e҉ o҉ B҉e҉l҉l҉i҉ T҉h҉o҉r҉n҉e҉ i҉n҉ Z҉e҉n҉d҉a҉y҉i҉ C҉o҉l҉e҉m҉a҉n҉
nekaj kar sem prebrala v reviji BRAVO! o Belli in Zendayi
Bella se druži samo še s svojim fantom.
KONEC PRIJATELJSTVA!
Zaprisegli sta si večno prijateljstvo, hoteli sta iti skozi dobro in slabo. Nihče ju ne bi mogel razdvojiti, vendar se je itkazalo drugače: Bella Thorne in Zendaya Coleman nista več BFF! Kriv pa je : Bellin fant Tristan Klier! Preden sta 15 letnica in Tristan postala par, sta bili z njeno ''Shake It Up!'' kolegico neločljivi! '' Nee, nimam časa. Družim se z fantom.'' Ta stavek Zendaya od Belle pogosto sliši. Zdi se ji, da jo je povsem zapustila.
''Hihihi!'' Super punci sta se skupaj noro. Zdaj je vsega konec.
Še ne tako dolgo nazaj sta slavni punci bili neločljivi.
Mrk izraz na Zendayinem obrazu pove vse.
Tri leta skupaj igrali v seriji ''Shake It Up!''. Pred desetimi tedni sta posneli zadnji prizor.

Tudi na snemanju ni bilo vse vredu!27. september 2013
next
27. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg