Forum
holja!! no jst sm se tut udlucila da bom napisala 1 zgodbico, pac gre se o punci katie. katie hodi u solo, ma dobre ucene,bff po imenu angie in mačeho ki jo ne mara. zgodba bo govorila o njenem lajfu, kako se zatreska v fanta k je nou na soli pa kako pustane pop zvezda!
upam da vam bo usec!

a boste bral??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. julij 2013
AJA 3 NEXTE PLISSS kr sm sele dans zacela
22. julij 2013
u146282
u146282
neeext
01. avgust 2013
sev 2 plss
01. avgust 2013
Next :*
05. avgust 2013
katieeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lacn smmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh viktor pucak u kuhni a prou ? moje telo pada u sok zarad lakote! slaba novica...macka se je pokakala v dnevni sobi...se hue pobrisu sm s tvojo odejo!!! mi nimamo mocke!!cesa ne poves hahahaahhaha!!! oh viktor!
hitr sm se ublekla uzela solsko torbo fliknla notr svoj demo in sla u kuhno prpravt svoji macehi polsestri bev in viktorju mojmu mlajsmu bratcu zajtrk. ko sm ga ze skor nardila je prsu viktor in dal notr v milksejk črve!!!! k sm hotla to ogabno mesanco vrst u smeti pa je prsla moja maceha elen in to popila!!! kr je ugutuvila ka je viktor naredu mi je rekla: dobr ves dda me nc ne more fentat. zdej pa pejt po bev da gremo u solo.
next???
06. avgust 2013
u146282
u146282
neeeext!
07. avgust 2013
Se 1 pls
08. avgust 2013
next
08. avgust 2013
ok sam za vasss

bev!! as ze budna???? sm zavpila po hodniku. vrata njene sobe so se odprla in rekla mi je: seveda da sm ze ustala! ce bi cakala tebe, navadno smrklo bi vedno zamudila! na sreco me nikoli ne cakas sm ji odvrnila in sla v avto. k smo bli skor ze pr soli mi je rekla moja maceha k je raunatlca da nej srednjesolce kr puvuzim kr ne sme zamudit na sestanek z morganom. morgan je zeloooo puznan producent iin erlen hoce da bi si z njegovo pumocjo (kr kao dobr poje) lako placala podalsanje nog. k smo prsli v njeno pisarno je rekla bev da nej pusprem viktorja u class men pa je rekla nej se usedem. kmal sta notr prsla guy morgan in njegov zeloooooo luskan sin luka! ta luka je biu tooolk luskannn da sm misnla da je bog.k so se puguvarjal sva se z lukatom skoss gledaala!!! pol sm pa slisala njegovga fotra rect ime albuma "danger fruit" punuvila sm to in luka me je uprasu ce jih puznam in rekla sm da itak kr so kultni fenomen. pol me je pa elen utisala in puklicala bev da bi luku razkazala solo.

a) a bo katie vrgla svoj demo v aktovko od gaya
b) a jo bo luka uprasu ce mi sla znjim vn
c) a bo viktor puvedu lukato da je katie vanga
neext?? slikce u naslednem nextu
11. avgust 2013
next
18. avgust 2013
u146282
u146282
neext
19. avgust 2013
hwalaa da berete sam sm na morju in bo nasledn nextt prsu k bom prsla nazaj ddam
20. avgust 2013
ze neeextam.............
katiiee kaj se delas tuki????!!!!!!!!!!! se je zadrla elen. rekla sm ji da ze sibam in vrgla svoj demo u aktovko. pol sm sla h pouku kjer se i dugajal nc pousebnga. k sm prsla dam sm prpraula kosiu delaala nalogo...... in nam oja vrata je nekdo potrkau. misnla sm si pa ne ze spet viktor ampak bla jem oja bff ange. objela me je in zatopili sva se u klepet. use sm ji puvedala glede demota pa tko in bla je naudusena! potem pa me je nekdo poklicu na mobi....
a)luka
b)elen
c)bev
31. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg