Forum
heej!! moje ime je Šiki in sem, kot večina vas, ki to berete, tudi jaz najstnica. stara sem 14 let in imam kar nekaj težav, ki pa jih seveda spretno rešujem. vsakeg od nas nekja teži, moti, nečesa ne zmore, ne mara... zato sem se odločila, da bom napisala nekaj podobnega "vodniku". pisala bom večinoma za PUNCE!, če pa se tukaj znajde kakšne fant...bo tudi OK!

pisala bom o samopodobi, ljubezni, prijatejstvu, stilu, prehrani,šoli... na kratko o vsem kar vas bo zanimalo!!
vesela pa bom, če boste tudi VI povedali, če vas kaj teži in če bom le lahko vam bom z veseljem pomagala!! torej.....naj se zabava začne!

LOVE...ŠIKI!

boš brala!?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. marec 2012
no...jaz bom kar začela.
1-PUBERTETA....KAKO IN KAJ!?
Puberteta je zapletena reč obenem pa tudi zelo zabavna...ČUDOVITA.
tukaj je nekaj lastnosti, ki kažejo na puberteto:
-včasih jokaš brez vzroka
-začnejo ti rasti sramne dlake
-začnejo ti rasti prsi
-zdi se ti da si se zredila
-mozolji!
-menstruacija!!
In najbolj važno:
-zdi se ti da si se SPREMENILA!!

Puberteta se pri dekletih začne med 8-13 letom, pri fantih pa malček pozneje. Ampak…včasih se začne prej , včasih kasneje…tega ne moremo natančno določiti. Traja pa NAJMANJ 4 leta. Mogoče se ti zdi, da je to zelo hudi, ampak naj ti povem….čisto OK je! Doleti pač vsakogar-fanta ali punco! Lepo bi bilo, če bi imel nekoga s katerim bi se lahko pogovoril, in najlažje bi bilo, da se pogovoriš s starši (kr te najbolj poznajo) ampak tudi njim ni lahko. Enostavno nisi več njihova majhna punčka in to jim kar ne gre in ne gre v glavo! Najbolje bo, da jim poveš kako ti je in jih spomniš kako je bilo njim v tvojih letih! Potem bodo mogoče razumeli!!!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

uvod sem naredila, zdaj pa bom začela s težavami!

2-MOZOLJI
naj pišem naprej!! Next!?!
18. marec 2012
ok....vidim, da nihče ne piše! mogoče to nikoar ne zanima, ampak to stran si je ogledalo že 29 ljudi! tako, da sem se odločila, da še nekaj napišem!
2-mozolji:
Mozolji so znak odraščanja! večina mozoljev nastaja v puberteti, odvsino pa je tudi od kože! naj vam povem, da se z njimi spopada približno 80% najstnikov oz. mladostnikov. največ se jih pojalja po obrazu, najdemo jih lahko pa tudi po hrbtu,rokah...skoraj povsod!
KAKO SE JIH REŠITI!!??
najbolj pomaga če si obraz skrbno umivaš-zjutraj in zvečer! lahko upoabiš tudi različne kozmetične izdelke, ampak nikoli jih ne boš dobila tako poceni, kot naravne izdelke!
NAJPOLJ POMEMBNO PA JE: da si jih nikoli ne stiskaš! to ni dobro, ampak večina mladostnikov počne prav to! to ti kožo le še poslabša!

nekaj nasvetov, kako se jih znebiti:
-MATERINA DUŠICA...2 žlički sveže materine dušice daj v skodelico in prelji s pol litra vrele vode. tako si privoščiš "parno terapijo", vsaj 20 minut na dan, najmanj en teden!!
-ASPIRIN... zdrobi tabletko aspirina, in jo pomešaj z malo vode. zvečer z zmešanico,premaži mozolje. aspirin vsebuje posebno kislino, bi morali mozolji čez noč izginiti!
-PARADIŽNIK... paradižnik MANJŠA mozolje. ZMEŠAJ 2 PARADIŽNIKA (prej ju olupi) IN JU POMEŠAJ Z ŽLIČKO MEDU! S TO MASKO SI NAMAŽI OBRAZ IN JO PUSTI DELOVATI PRIB. 10 MINUT. nato vse izperi s toplo vodo!
-KAMILICA... dve vrečki kamiličnega čaja prekuhaj in ju daj v posodo. nato obarz pari 15 minut! (2x na teden)
-kušpiš si lahko tudi kozmetične izdelek......ampak so veliko dražiji, zato ti predlagam, da najprej poskusiš na naraven način, če ne deluje pa se zapelji po razne kreme! če boš še vedno polna mozoljev, in te bo to ZELO motilo, se posvetuj z zdravnikom!
toliko o mozoljih.....napisala bom še eno temo, in sicer o.....

3-NEGA LAS!
07. april 2012
next!
07. april 2012
next
03. avgust 2012
se opravičujem da motim, vendar kot tudi same veste se tekmovalk na drugačen način ne dobi
se prosim kera prijavi:
moj: https://www.igre123.com/forum/tema/top-model-by-melani/39119/1
od prijateljice: https://www.igre123.com/forum/tema/1-ezo-p-r-d-e-op-odel/39163/
03. avgust 2012
Hejla! Dobila sem dva nexta, upam da jih naslednjič dobim kaj več!! zdaj pa bom po dolgem času nadaljevala.
--------------------------------------------------------------------------------------

3- ɴeɢα lαѕ
Vsako dekle hoče imeti čudovite lase. Nekaterim so všeč dolgi, nekaterim krajši lasje, vse pa hočemo imeti urejene! Povedala vam bom nekaj nasvetov, kako skrbeti za njih!

-Dobro je, če jih skrtačimo 2x na dan, saj s tem odstranimo prhljaj ter vso drugo umazanijo.
-Če se le da jih sušimo na zraku, ne pa s fenom!!
-Umivamo si jih z ne preveč mrzlo in ne preveč toplo vodo, torej z mlačno vodo!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

тυĸαj pα je še ɴeĸαj тrιĸov:

Če želimo imeti bleščeče lase, nam lahko pomagata rožмαrιɴ in žαjвelj.
V pol litra vrele vode preliješ dve žlički posušenih listov žajblja in eno žličko posušenih listov rožmarina. Čaj nato precediš in ga pustiš, da se ohladi.
Ko se boš umivala, si po šamponiranju s čajem speri lase. Potem si jih še posušiš..in lasje naj bi bili bleščeči! Poskusi! (Ta 'recept' je primeren za vse tipe las).

Za bleščeče oziroma sijoče lase, pomaga tudi kis. Lase opereš s šamponom, na koncu pa jih prelij s kisom ter še enkrat dobro speri. Vonj po kisu hitro izgine, lasje pa postanejo sijoči in lepi!
Še en nasvet za sijoče lase….ta je čisto preprost! Namesto balzama za lase, uporabi mineralno vodo. Lase torej spereš z mineralno vodo, da dobijo lep sijaj!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Nasvet za mehke in lažje lase!
Ko si opereš lase, nanje nanesi pol litra tople vode in četrtino skodelice jabolčnika (pa ne iz tistega, ki ga kupiš v trgovini)! Potem boš lase tudi lažje razčesavala.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Če imaš mastne lase je zelo dober trik figa. Naredi si figo po svojem okusu.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
toliko o laseh!
Naslednjo temo lahko predlagate…
Če ne dobim nobenega predloga, bo verjetno nekaj o make-up!

Prosim…oglašujte malo saj si želim usaj še kakšen next!
05. avgust 2012
next
05. avgust 2012
nexxxt!
07. avgust 2012
nxxttt ul dobra tema!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. avgust 2012
u94182
u94182
neext
08. avgust 2012
ju3 nextam!!
pa fulll huala za use nexte!
08. avgust 2012
si jih zaslžiš
08. avgust 2012
se strinja!!!
09. avgust 2012
Waw!...ful hvala usem! Nadaljujem ..
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**********¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨***********¨¨¨¨¨¨¨¨***********¨
Pisala bom o več stvareh…upam, da bo OK!
-------------------------------------------------------

4.

najprej nekaj pilingov:

ρıʟıпɢ ρяσтı cεʟυʟıтυ:
Če si popila kavo, ali pa če so jo popili tvoji starši..usedline ne zavrzi, temveč jo izkoristi! Vtri jo v stegna in zadnjico, nato se pa stuširaj s toplo vodo. Tako boš izboljšala pretok krvi in preprečila nastajanje celulita.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

ριℓιηg ѕтσριαℓ...(ρєѕєк):
za mehka stopala ponavadi odštejemo kup denarja…
če imate v bližini hiše kakšno otroško igrišče, lahko svoje noge enostavno potisneš v pesek in jih dobro zdrgneš! Pesek bo odstranil odmrle kožne celice tvoja stopala pa bodo mehka.
[img]https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYNQM850mGMnQ8vgit3PFZPKP4ftEzgJMisvzAY284z3Hg8Chx8DSY8h7O[/img]
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

nežni piling:
Imaš suho kožo? Grobi pilingi so lahko precej boleči…raje uporabi vlažno frotirasto brisačo, jo zmoči in si z njo zdrgni kožo pred kopanje ali tuširanjem. To lahko delaš vsak drugi dan.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
ρίιίɴĢ Հλ ΘßરλՀ:
čisto preprost piling za obraz…
v posodi zmešaj dve kavni žlički kosmičev in dve žlički tople vode. Dodaj še pol skodelice meda in vse skupaj dobro zmešaj. Piling nanesi na čist obraz in ga nato speri s toplo vodo. Koža bo zeloo nežna!¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

jαвolčɴι pιlιɴɢ:
sadne kisline bodo tvojo kožo naredile lepo in mehko. Jabolka razreži na rezine, potem jih primi za zgornji del rezine in mesnato stran jabolka narahlo povleci čez cel obraz. Na koncu si obraz umij z vodo!
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

Piling s soljo in oljem:
Pomešaj malo grobe morske soli s štirimi žlicami oljčnega olja in med tuširanjem s to zmesjo namaži telo. S tem boš odstranila vse odmrle celice s kože. Kožo nato dobro izperi, ter jo namaži s kremo!
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

ƤƖԼƖƝƓ..ƛƝƛƝƛƧ:


Nekoliko neobičajen, vendar useeno učinkovit piling! Izdolbi zrel ananas, namaži z njim obraz in ga po petih min. speri z vodo.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

piling z rjavim sladkorjem:

ta piling je idealen za vse vrste kože! Pomešaj rjavi sladkor z malo olja in nanesi to na vlažno kožo. Medtem, ko boš z njim drgnila kožo, se bo sladkor popolnoma stopil, koža pa bo postala mehka.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

pιlιɴɢ zα ĸoмolce ιɴ ĸoleɴα:
sadna kislina limone omehča odebeljena in suha mesta na koži. Enostavno prereži limono na pol in nato z eno polovico premaži željeno mesto na koži (komolce, kolena). Postni da malo deluje, potem se stuširaj.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
trik za bele zobe:
nasuj malce pecilnega praška na zobno ščetko in si operi zobe. Ni ravno okusno, ampak tako boš očistila vse madeže z zob!----------------------------------------------

Zdaj pa še nekaj kopeli:
Sprostitvena kopel:
Zelo preprosta, a učinkovite kopel. V lonček jogurta vmešaj žličko medu, iz stroka vanilije postrgaj sredico in jo dodaj zmesi. Nato dodaj še nekaj kapljic pomaranče in vmes vlij v toplo vodo v kadi. Potem te čaka 15-minutno poležavanje v topli vodi!
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

ĸopel ѕ ĸιѕlιм мleĸoм: (za razpokane roke)
pomešaj 200 ml kislega mleka z dvema žličkama oljčnega olja, kratko pogrej in dobro premešaj. V to tekočino daj roke približno 5 minut. Rahlo jih masiraj. Mlečna kislina nahrani roke, in razpokano kožo.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

[img]https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHsfVaaiiBByTCzGjpaYFXs4VlbF-jJlZScJWLN583W8As29rLcLbq3y_S[/img]
κσρεʟ z ʟıмσпσ (zα пσɢε)
daj 8 kaplJic eteričnegA olja limone in skodelico mleka v posodo s toplo vodo. Noge imej v tej posodi približno 15 minut. Nato noge pobriši ter jih namaži s kremo!
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
-------------------------------------------------------------------------------------------------
NASVET O KREMI:
Ko se mažeš s katerikoli kremo, pazi, da ta ne bo prehladna, saj je koža tako ne bo dobro vpila. Torej..kremo lahko prej segreješ na radiatorju.
------------------------------------------------------------------------------------------------

MLEČNA kopel:
vlij dva litra mleka v kad in uživaj! Nasvet…..postopoma dolivaj toplo vodo!
Pravijo, da je tako kožo negovala tudi kraljica Kleoparta.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

za suho kožo zelo pomaga kakšno olje za kopanje; olivno, sojino… za eno kopel ti zadostujeta dve žlici enega od olj in 10 kapljic eteričnega olja (lavanda)!
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Maske:

Maska z jabolkom:
S to masko boš kožo navlažila, rezultat pa bo krasna, nežna in lepa polt. Eno jabolko skuhaj v pol skodelice mleka, da dobiš gosto maso. Zmes pusti, da se ohladi.nato si jo namaži na čist obraz. Ko se maska posuši si obraz speri najprej s toplo, potem pa s hladno vodo.


¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

šε εŋą ɱąşҡą:
ta maska je idealna proti aknam. Zmečkaj paradižnik, dodaj 2 žlici medu ter to masko enakomerno razporedi po obrazu, ki je seveda ČIST! Po 20 minutah speri obraz z mlačno vodo.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

!!!!!!!Če se počutiš slabo, pa še sama ne veš zakaj, obstaja enostavna rešitev! Pojej nekaj kar te bo spravilo v dobro voljo. Banane in čokolada pospešujejo izločanje serotonina, ki spodbuja občutek sreče!!!!!!

čAJ ZA LAHKO NOč:

potrebuješ nekaj svežih listov citronke, ki jih preliješ z vrelo vodo in pustiš stati približno pol ure. Nato čaj precedi! Lahko ga po želji sladkaš, priporočljiv je tudi med! čaj te bo sprostil, da boš lažje zaspala!
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

ČaJ S KoPrIvE:


Ta čaj res ni okusen, je pa zelo koristen! Listi koprive očistijo kožo škodljivih snovi in preprečujejo nastanek aken! Torej…zamaši si nos in use skopaj spi na eks!
-----*****---------******------

Mandljeva maska:
S to masko boš koži dala vso potrebno vlažnost! Zmešaj žlico mletih mandljev, ri jagode, pol kumare, žličko medu in žličko jogurta..tako da dobiš gosto maso. Namaži jo na čist obraz in počakaj da se posuši. Po 15 min operi obraz s toplo vodo.
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

krompir….

Pomečkan kuhan krompir pomešaj z jajčnim rumenjakom in z žlico mleka. Nato maso nanesi na obraz. Po 20 min use dobro speri! Tvoja polt bo lepša.
…………………………………………………………………….

IN ŠE NEKAJ NAJPOMEMBNEJŠEGA!...
Smeh je še vedno najboljše zdravilo! najdi kakšen smešen dvd..zavij se v odejo in uživaj!
Ok…to je to!

Kmalu bom napisala nadaljevanje 4. dela (torej tega), saj je stvari o tem še ogromno! Upam,d a razumete!
mwaa
09. avgust 2012
next next next next next next
best forum tema na igrah ever
našla sm ful dosti učinkovitih mask huala!!!
10. avgust 2012
u94182
u94182
neext
10. avgust 2012
nekšti
10. avgust 2012
HVALA ZA USE NEXTE, tipica.mwaaaa! ..Fulj sm vesela d ti je tema ušeč, kr se pa tiče mask...ja, nekatere delujejo, druge so nekoliko bolj 'mučne'...ampak, vesela sm d si nekaj našla!
10. avgust 2012
v naslednjem delu nadaljujem o koži, obrazu..lahko pa tudi vi poveste kaj si želite brati!
10. avgust 2012
kar se tiče las nisi nič napisala o suhih laseh ali prhljaju...mogoče bi to koga zanimalo
pa še eno uprašanje:
boš piala tudi kaj o prijateljih, šolskih problemih...???
10. avgust 2012
mene pa zanima če boš pisala tudi o menstruaciji, samozadovoljevanju, ljubezni,
aja pa če se da kakšna maska proti mazoljem
10. avgust 2012
tipica.mwaaaa! ..V naslednjem delu bom napisala še nekaj o suhih laseh, ter prhljaju!
Kr se tiče prijateljeu bom tudi pisala, ampak bi najprej rada končala temo s kožo, potem pa so navrsti še te stvari! ok??
10. avgust 2012
ja supr!!!
10. avgust 2012
Vem,da nisem že full časa nič napisala, ampak poskušam izkoristit poletje!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

najprej…. Nadaljujem bom napisala nekaj za 'vse', potem pa bom šla še k vašim temam!

Zdaj se bom osredotočila predvsem na make-up!

1- ƝƛƤƛƘЄ ƤƦƖ ԼƖčЄƝʆƲ:

Napisala bom nekaj največjih in najpogostejših napak, ki jih delamo pri ličenju!

pυder ιɴ ĸreмα
Če si puder nanesemo na obraz, ki smo ga prej namazali s kremo, bodo na koži nastali grdi madeži, zato ker se krema in puder zlijeta skupaj. Počakati moramo torej, da koža popolnoma vpije kremo, kar se bo najhitreje zgodilo, če krema ne bo premastna, ne smeš pa je nanesti preveč! Počakaš približno pet minut.
[img]https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYoQ95_5cIKAJxL_vP-sh_7gVyzxj4x8Qole1_XngyBGySDNew&t=1[/img]
вαrvιcα+мαѕĸαrα
Preden uporabiš maskaro , nariši črto z barvico ali s črtalom. Samo tako bo črta popolna, trepalnice pa bodo videti bolj goste. Če boš najprej nanesla maskaro, bo črta vijugasta.

LAKI ZA NOHTE:
Kako delujejo posamezni laki…
Nohti na rokah, lahko povedo dosti o tebi. Če so negovani, ponavadi pomeni, da si samozavestna, urejena…
Pogrizeni: nervozna, nesamozavestna…
Umazani: nepazljiva, lena…
Na nohtih lahko vidimo tudi primanjkljaj v prehrani.
Eden on najvpadlivejših znakov pa je vsekakor barva laka za nohte.
napisala bom kaj pomeni kakšna barva (izbrala sem le najpogostejše uporabljene barve..)
RDEČA: ta barva takoj pade v oči. S to barvo deluješ samozavestno. Ker je rdeča barva ljubezni, lahko deluješ tudi seksi in strastno. Ampak nohti morajo obvezno biti kratki, drugače boš izgledala prostaško!!

Svetlorožnata:
Romantika! Ta barva je zadržana. Deluje nežno, dekliško in polno ljubezni. Delovalo boš pristopno in blago. Idealna je za 1. zmenek!

Pink: to je zelo intenzivna barva, vpadljiva in pa malo agresivna barva. Delovala bos samostojno in drzno, vendar pazi, da ne bo kdo mislil da si muhasta in dominantna!

LAK Z BLEŠČICAMI: Takšni nohti pritegnejo pozornost, delujejo razigrano, samo redko pa tudi glamurozno. Če ga boš nosila s kakšno navadno obleko bo deloval precej poceni!
Ne da se mi pisat o ličenju za kakšno priložnost! Če katera potrebuje ta nasvet, naj upraša, bom itak napisala… samo povejte za katero priložnost!
tipica.mwaaaa! :
Tukaj je nekaj naravnih načinov, kako se znebiti prhljaja.
1- lase si umivajte s hladno vodo. Ne glede na to, kakšne šampone uporabljate, vedno si lase sperite s hladno vodo. Vroča voda namreč odstrani maščobo z lasišča in las, kar povzroča izsušenost lasišča, posledično pa srbečico, prhljaj.

2- Naravni jabolčni kis učinkovito odpravlja prhljaj in spremljajočo srbečico. Lase si umijte s šamponom za lase, tako kot običajno, in nanje nanesite nežen balzam za lase. Zatem v lasišče vtrite jabolčni kis, pustite nekaj časa delovati in nato temeljito izperite lasišče. Če vas skrbi, da boste zatem oddajali močan vonj po kisu, lahko preizkusite še drugi način uporabe kisa. Zmešajte dve jedilni žlici jabolčnega kisa z dvema jedilnima žlicama vode in dvema jedilnima žlicama olivnega olja, mešanico nato vtrite v lase, po 15 do 20 minutah pa lase umijte z nežnim šamponom.
čє ιмαтє ρянℓנαנ ℓαѕ ηє ρєяιтє ρяєρσgσѕтσ.
3- Jajce in lonček jogurta zmešajte skupaj in nanesite na lasišče, pustite pol ure in potem izperite.

4- Na lase pred spanjem nanesite negovalno olje po izbiri. Zjutraj zmešajte limonin ali limetin sok in žličko grobo mlete morske soli. Nanesite na lasišče in naredite piling lasišča. Pustite zmes na lasišču eno uro in potem lase operite s šamponom.

Za suhe lase
Sestavine:1 jajce, 1 čajna žlička glicerina, 1 čajna žlička kisa, 2 jedilni žlici ricinovega olja.
Dobljeno zmes vtremo v lasišče in jo porazdelimo po laseh ter pustimo delovati 30 do 40 minut. Glavo pokrijemo s toplo brisačo. Ko se brisača ohladi, jo zamenjamo s toplo. Postopek ponovimo 1-krat do 2-krat na teden. Lase nato umijemo z doma pripravljenim šamponom ali rumenjakom.

Za suhe lase morate uporabljati dobro kozmetiko!
Včasih pomaga če si dve uri pred pranjem dobro naoljimo lase z olivnim oljem. Potem si jih navadno opereš in lasje so videti zdravi!
26. avgust 2012
u94182
u94182
next
27. avgust 2012
nekst
27. avgust 2012
neeext
29. avgust 2012
[img][/img]
29. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg