Forum
Bil je prvi pomladni dan. S svojo psičko Neli sem se sprehajala po mestnem parku. Vetrič je nežno pihal in me nagajivo božal po laseh, kar je v meni prebudilo občutek prebujanja narave in s tem željo po novih avanturah. Okoli mene so se sprehajali zaljubljeni pari in tudi v meni se je prebudila želja po iskanju tistega pravega. »Ali bom sploh kdaj tako srečna, kot so ti najstniki? Se bom kdaj sprehajala z roko v roki s tistim … »pravim« zame? Bom kdaj spoznala fanta, ob katerem mi bo zastal dih?« Medtem ko sem razmišljala o takšnih in drugačnih vprašanjih, sem ga zagledala...

NeXt???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. marec 2011
Next!!!!
18. marec 2011
u18462
u18462
Next!!!!
^^
18. marec 2011
Imel je črne lase, ki so mu padale čez zlato rjave oči in tisti lep bel nasmeh...
On pa me ni niti pogledal! S svojim psom se je zasanjeno sprehajal po mestnem parku, jas pa sem ga na skrivaj opazovala. Naenkrat se v mene zaleti nek človek. Padla sem na umazana blatna tla.
Č- pač ta človk
J-jst

Č: "Sorry tok mi je žov da ti neznam povedat, teku sm za svojim " pobeglim" psom ker se mu je čist odtrgal in te nism vidu, ker si stala za tem drevesom in in...(zagledal je moje razstrgane D&G kavbojke)... u moj bog prsežm da ti bom kupu čist nove. Kje si jih pa kupila?"
J: "Ne sej je ok ni mi jih treba" sm rekla pa čeprav sem si tako močno želela dobiti nove, saj so bile te moje najljubše.
Č: "Aha"( ponudil mi je roko da me pobere) "Mimogrede jst sm Timotej" je rekel. Zadrževala sm se da nebi bruhnila v smeh ko je izgovoril svoje ime. " Hei, kri ti teče iz kolena!"
J: Pogledala sem navzdol. Res sem krvavela. " Eh, saj je samo kri" pa čeprav me je rana tako bolela da sem komaj čakala da pridem domov. "In jst sm Rebeka"sem navsezadne rekla.

Nato sem zagledala neko moško postavo, ki je prihajala proti meni in se mi smehljala imela je temne lase ki so mu padale čez zlato rjeve oči... Ugotovila sem da je to---------------------------------------------------------------------------->NEXT???
18. april 2011
Next!!! A to se je teb res dogajal al je samo zgodbica?
19. april 2011
To se mi je zares dogajal sam pol jo bom mal priredila da bo bl zanimiv. Itak pa bo raspadla ker je noben ne bere
03. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg