Forum
a jo napišem ?

Napišem ??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. marec 2012
u82896
u82896
men je skor usaka zgodba po eni strani zanimiva vrjetno mi bo tut ta ane priporočam ti da jo napišeš
24. marec 2012
Jaa dej jooo!!!!
24. marec 2012
ja dejjj!!
24. marec 2012
sem polly . stara sem 14 let in imam rjave lase...brpp!!!brrrr!!! '' oh ta budilka.ne da miru -.-'' sem vskliknila in skočila iz postelje '' spet zamujaš polly!'' je zaklicala mama ''tukaj imaš zajtrk.'' ko sem pogledala na uro mi je bilo spet slabo. čez 10min sem bila že pred šolo s prijateljicami. prvo uro smo imeli matematiko. ''oh ne!jz sm danes uprašana'' sem rekla moji najboljši prijateljici mimmy,ki je sedela zraven mene.''polly!'' me je učiteljica poklicala pred tablo.uh oh :') dobila sem štiri!! nato mi je nekaj priletelo u glavo..''listek...''
na listku je pisalo:

next ?
24. marec 2012
u79911
u79911
Next.!
24. marec 2012
''UŠEČ SI // MI.// PRIDEŠ DANES OB /// 18:00 PRED STARO // PAPERNICO. //?''
z mimmy sva se uzrli nazaj.''nič sumljivega'' je rekla. pisava tega 'pisma' je bila skoraj nerazumljiva in nagnjena na levo. ''kdo bi to lahko bil...morda...''skoraj polovica besedila je bila počečkanega prav tako pa tudi ime,ki je bilo kratko.nato smo imeli malico v angleški učilnici.
'' oh ti šment.. '' je žalostno rekla mimmy . '' učiteljica sprašuje!'' '' ni potrebe po tam,da bi uprašala eno od naju '' sem ji rekla kot u tolažbo,čeprau sem vedala ,da lahko vpraša kogarkoli celo naju ! ko je bilo malice konec in je prišla učiteljica u razred so skori usi učenci postali rdeči. '' glej tiste štiri v drugi vrsti'' je pogledala mimmy. nick,alex,david in jerry so se na tiho smejali in bili rdeči kot raki x'D.
''alex?'' je vprašala učiteljica.''prideš pred tablo?'' ves is sebe je bil ko me je zagledal.blah,blah,blah.evo pa je dobil trojko.po napornih osmih urah je bilo končno konec.
next?
24. marec 2012
neeeeeeextt
24. marec 2012
bila sem živčna in radovedna kdo je.''...le kdo naj bi bil...'' sem premišljevala.lepo sem se uredila in si oblekla kratko oblekco :

nato sem zaklenila vrata in odšla.bila sem sama.nato sem videla...ALEXA !!!!
24. marec 2012
saj to ni res .. sem mislila..že dolgo ga ljubim.pogledal me je jz pa njega.''hej'' me je pozdravil . ''ohhh'' '' kaj pa je?'' je vprašal.'' že od začetka te ljubim !!! '' kot da bi se mi uresničile sanje sem premišlevala ko se mi je smejal v obraz.nato me je peljal na travnik polno rož...o blo je tak romantično gledat sončni zahod z njemu !! skoraj sva se poljubila ....
24. marec 2012
...
26. marec 2012
u50162
u50162
next če rabi kera slike za zgodbice http://www.igre123.com/forum/tema/photos-for-yours-storys/31388/1
26. marec 2012
...pa dobim SMS od mimmy . na glas sem ga prebrala : HITRO PRIDI !!!!. z alexom sva se podala v tek navzdolž hriba.ni bilo dolgo ko sva bila pred njenim blokom.povzpela sva se v drugo nadstropje kjer je živela mimmy. potrkala sva ona pa je odprla.'' mimmy kaj j...'' sem jo hotela vprašati ko sem zagledala sobo 'oblečeno' v obleke.''moraš mi pomagat !!!!'' je začela '' imam zmenek z...'' potem ko je zagledala alexa jo je postalo sram..''oh nism hotela...gotovo imata zmenek ...'' '' saj je OK'' je rekel alex,čeprav ni zgledalo tak.nato je alex odšel in jz sm pomagala mimmy.izbrala sem ji obleko, ki je ni nosila pogosto in ji pomagala pospraviti sobo. bila je lepa poletna oblekca :

''jutri imam zmenek z nickom!!!!!'' je rekla mimmy po 'napornem' delu. ''oh ti srečnica'' sem nato rekla. ''jutri ob 19:00 !! si moraš predstavljati !! z njemu!!'' '' jaja..pravkar si mi pokvarila zmenek...'' sem se razjezila..nato sem šla domov.jutr je petek.zadnji dan v tednu. ob 21:00 imamo žurko.tega se najbolj veselim.
26. marec 2012
u84822
u84822
NEXT
30. marec 2012
neextt
30. marec 2012
brrpp !!! brrrrr !!!! ura je bila 6:00 ko mi je zazvonila bodilka.vstala sem.starša sta še spala ko sem se že oblačila.bila sem živčna zaradi včeraj.''kaj bom rekela Alexu?!''sem premišljevala ko sem si delala zajterk. ni mi šlo iz glave.ko sem šla u šolo z mimmy sva na poti zagledale nicka.mimmy je zardela.nato je pohitela za mano.prvo uro imamo športno vzgojo.''spet ocenjuje odbojko!!'' je rekla sarah ko smo se preublačile.ko je prišla naša učiteljica smo pohitele v telovadnico.''jah,torej,gremo po abecedi naprej.poklicala bom vsako punco posebej.''je nam razlagala učiteljica.z fanti smo imele ločeno.uni so zdej meli matematiko.no,jz sm dobla je 5 kt ostale.''sej sploh nima strogo'' je rekla nikita ko smo se odbravljave k matematiki.
malicali smo v jedilnici.sedela sm z mimmy,sarah in lilly.mimmy je ves ta čas pri malici 'buljila' v nicka.ko smo pojedli smo šli k angleščini.''ojej zdaj pa mamo tri ure angleščine!!'' se je bunil skor celi razred.par učiteljic devetih razredov je šlo na sestanek,zato.
no,po šoli sva z mimmy pohitele domou na kosilo.mimmy pa je premišljevala sam na nicka...jz pa na žur.po kosilo sem napisala nalogo.nato sem le še čakala,da bo ura devet.
30. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg