Forum
Zdravo, jz sm Lara in vaam boom povedala eno zgodbico, je izmišlena, na nek način pa se to tut men dogaja u resnici sam zj sm še maau dogodkou zran dodala. Jaz sem Lara, in moja najboljša prjatlca je Ema.Hodima v 9. razred in velikrat sma skupi, sam ona je veeelik bol prlublena k pa jst. Veliko prijatlc ji pride povedat kakšno skrivnost, ki je nesme vedeti nihče drug, njej pa je to zelo ušeeč. Jaz pa se takrat počutim zelo osamljeno in izrinjeno iz njihove družbe. Tudi fantje jo imajo vsi zelo radi. Ema pa me najbolj opati takrat ko sma same skupi, takrat se najbolje razumema in si use povema. next??
02. april 2011
bom nextala mogoč vam bo pol bool zanimiu. En dan sm jz bla pr Emi, ko sma se tko pogovarjale sma ugotovile da nama je ušeč isti tip. Ime mu je Žan, in use ga hočjo met zase. Ampak med poukom sem že večkrat opazla kako gleda Emo, zihr je u njo, sj je najlepša u našeem klasu, pa tut on je najlepši u naše razredu. Dan po tem ko sem bla pr Emi, je bla šola, zjutr sm dobla sms ki me ej tut zbudu. Sms je biu od Eme. Napisala mi je.... nexxt????
02. april 2011
next
02. april 2011
okjj. Napisala mi je: Jutro Lara. Veeš kok sm jz heepi, ti nevem ka je blo učei. No učeri zvečer me je na fbju Žan klikno, in sma se ttko menla, in pol me je uprašo če bi hodla z njim. In jz sm seveda rekla JA. Fuuul sm hepii, komi čakam da pridem u šolo, da ga vidim... no se vidma u šoli, mwa čaaw
02. april 2011
... jaz pa sem ji razočarano odpisala: 'Fajn, me veseli zate', ampak prau nič me ni veselilo, paru zaprau sm bla mau jezna pa žalostna, čeprou sm vedla da se bo to enkrat zgodl in da Žan nebo nikol z mano.
02. april 2011
neext??
02. april 2011
jaa ka še čakaš nexxxxti!!
02. april 2011
jz boom useen nextala, pol pa berite če vam bo ušeeč.
... V šoli sta ves čaas tičala skupeej in se žvalila, jaz pa sem se pretvarjala da me zelo veseli, ampak nato sem se malo zamislila. Ugotovila sem, da Emi sploh ni mar za moja čustva, čeprau ve da sem u Žana, nič mi ni rekla niti uprašala, če sm uredu al pa če sm fuul jezna k sta skupi, sploh je ni nič zanimal. šoli je blo bedn kt vedno, po šoli pa sem hitro šla domou saj nisem več zdržala ob pogledu na njiju. Popoldan me je poklicala Ema in si skooooooz nakladala kako je srečna z Žanom, nato pa sem ji rekla da sem tudi jaz srečna, ker je ona z njim, čeprau to ni blo res, ampak res si nism hotla z njo skregat, kr je bla reeees moja najboljša frendica, zato sem raje svojo bolečino zadržala zase.
02. april 2011
u39401
u39401
nextiii
02. april 2011
Naslednji daan pa je na našo šolo pršu en novi tip. Biu je fuuuuul kjuti, in use so ga začele osvajat, tudi Emi je biu mal ušeč ker se ji je vidlo u očeh pa čeprau je bla z Žanom. In po naključju ga je ravnatlca dala u naš klaas. in tako sm izvedela da mu je ime Matic. U šoli je blo mal bolš kr je biu on u našem razredu in tako sm ga med poukom skoz gledala. Po šoli sm Emi rekla da morm it domou kr grema z mamco nekam na obisk, ampak to ni blo res, domou sm šla zato da sem ga hitro dodala na fbju. Ob kakih 4h popoldan se je upiso na fb in takoj me je sprejeu kot frendico, jz pa sm zbrala pogum in ga po 5 minutah razmišljanja kliknala in začela pogovor, ki je zgledal takole:
j(jz) m(matic-on)
j:heeej
m:živjo
j:a ti si zaj nou na naši šoli ane?
m: amm... ja jaz sm
j: veš use punce so zatrenkane vate, fuul si kjuti
m: sem opazil danes ja, hvala, kaj pa ti?
j: kaj jaz?
m: si tidi ti zatreskana vame?
j: ammmmmm..... ammmmm.... no kjuti si to je rees, zatreskana....
m: ????
j: ammmm.. a bi lohk spremenila temo?
m: zakaj? no povej!!!
j: ni važno, ti drugič poveem zaj pa morm it dijo se ju3 vidima u šoli
m: ne še it, prosim..... no dobro se vidiva ju3
izpisala sem se, in se tako izognila uprašanju če sm zatreskana van.
02. april 2011
u39401
u39401
nextii pliss zame zdej tokoj??
02. april 2011
next??
02. april 2011
Zvečer sm šla spat in celo noč sanjala njega. Nasledn dan u šoli me je po pouku zaustavu pr omarcah in mi reku.
m: hej Lara, učerej neki nisma dokončala
j: kaj pa?? (sem se delala butasto)
m: dej nehi no, dobr veš kaj
j: res nevem (vedela sem), ??
m: no, če si zatreskanna vate tudi ti???
j: amm. aja to točno, čisto sem pozabila
m: mhm... no??? odgovori
j: ja no.... amm.... ja no ušeeč si mi (sem rekla na hitro in odšla)
m: (je priletel za mano in me ustavu) ejj, kako lepo, veš tudi ti si meni ušeč
j: ???? res????
m: ja, odkar sm te vidu
j: kak fajn... alo morm it kr me mami čaka na postaji, se vidiva ju3 čaww
m: ej, a bi loh dobu sam tvojo fonsko prosim?
j: ja itaak (hitr sm mu jo na roko napisala, on pa meni svojo)
m: hvala, te pokličem al pa ti sms pošlem čaaaaaaaaaaaw
j: okjj dijo
next?
02. april 2011
Popoudan me je klicala Ema in menle sma se:
e: hej kak si?
j: hooj uredu ti?
e: supr oz. kokr ti
j: fajn to in ka delaš?
e: ja nič kej na kompu sm pa zajle sm tebe poklicala
j: ajaa, kak keej Žaan, veeš ko si mi povedala da hodita me je mau bolelo saj sem tudi jaz ba vanga, sm zj pa mam nouga avš? haha
e: ej sorx sam ... tut jz sm vanga in mač sm mu rekla ja no sori lej, uuuuuu kerga te ?
j: ja no...... Matic!
e: MATIC! ja no sj je kr kjuti...
j: ja fuuul je kjut in uprašu me je če sm vanga pa sm mu mogla povedat da ja, in pol mi je tut on povedu da sm mu jz ušeeč odkar me ej vidu, a no to lepo?
e.... ja zelo lepo, alo grem zdj jz čaaaww lepo se mej se juter čujema al pa te še pol kej pokličem
j: okjj čaaaaaaaaaaaaw
no tko pol sm se pa šla upisat na msn in vidla da je on gor, matic je gor. Čez neki cajta me je kliknu
m: heeej lepotička mala
j: heeej kko si?
m: supr k se s tabo menim ti?
j: ma dej no, jz sm tut supr
m: ej... alo jz bi te neki uprašu
j: ja???????????? (ful sm bla radovedna)
m: ejj, ka bi... ka bi hodla.. z mano??
j: (usa rdeča) am.... JAA
m: okjj supr xdxd
j:
02. april 2011
j:
02. april 2011
j: alo grem jz se juter vidma mwa
02. april 2011
m: okjj mwa pa fajn spančki
02. april 2011
Nasledn dan u šoli je blo prfeekt. Usi so naju mal gledal, Žan in Ema pa sta polskala novemu parčku (nama z maticom). Use je blo popoun. Popoldan smo pa šli Matic, jz, Ema, Žan u kino. Biu je petek. Gledal smo grozliuko, in jz sm se skoz stiskala k maticu. next??
02. april 2011
next takoi!!!!
02. april 2011
neeeeext in to takoj!!!!
02. april 2011
Po kinu smo šli še na pijačo, tam smo se usi stiskal pa žvalil, pol pa smo šli domou, Ema je prespala pr men in zato sma šle skupi, po poti sma se pogovarjale kak je use to kuul kak se mamo fajn itd. Doma sma šle u mojo sovo in se tam menle do 3h zjutri pol pa sma zaspale. Zju3 pa sm jz dobla sms od Matica, če grem kej na sprehod, pa sm mu odpisala da je Ema pr men pa če lahko gresta z Žanom zravn, in je odpiso da ja. No in tak smo šli na sprehod okoli jezera, nato u park, šli smo še na pijačo. Blo je konc vikenda in začeu se je novi tedn (ble so počitnce), in jz sm od mamce zvedla, da gremo k babici na obisk in da bomo tam ostali 5 dni (skoraj ceu tedn!! sem si mislila). Bila sem zello jezna ker ne bom skoraj nič doma razen potem 2 dni, ampak najbolj me je pa jezilo to da nebom videla Matica 5 DNI !!!! Teh 5 dni seem preživela večinoma v hiši za televizijo. Ko sem se končno vrnila domou, sem u soboto zju3 takoj poklicala Matica da sma se dobila in takoj ko sem ga zagledala sem mu skočila v objem in mu ukradla par poljubčkou, nato pa mi jih je on ukradu nazaj. Mela sm ga reeeeees najraj!
02. april 2011
nasledn dan je bla nedelja in zopeet sma z maticom šla na spredoh in tokrat po gozdu. pelo me je na lepo travniško jaso. taam pa sem zagledala... next?
02. april 2011
najboljša zgodbica...pa btw full dobro pišeš zato pa nexti..
02. april 2011
NeexT
02. junij 2011
Točno dva meseca nisi še nič pisaŁa !!!!
02. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg