Forum
u84754
u84754
Ko se je Donna zjutraj zbudila, je odšla ven. Na svojem sprehodu je srečala Rudyja, njenega prijetnega štirinožnega prijatelja. Kot vedno sta šla skupaj preganjat mačke, z laježem motiti gospo Jalek, ko govori po telefonu... vendar se je zgodilo nekaj novega le za Donno. V ulico v sosednjo hišo se je vselila družina s svojim psom Pakijem. Ko je prišel ven, je vsaka psička le sanjala o njem. On pa je izbral le eno... DONNO! Ker je Donna že imela svojega ''partnerja'' zato se je bala privoliti. A je! Privolila je, vendar je to Rudyju zamolčala.

ALI NAJ NADALJUJEM?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. april 2012
lepa povej še kaj


12. april 2012
u84754
u84754
Drugi dan je Donna spet tekala z Rudyjem. Videla je Pakija, kako se pogovarja z labradorko Luno. Izmislila si je izgovor za Rudyja in odtekla proti njima. Ravno pravi čas!
Luna se je že pošteno prilizovala Pakiju, zato jo je pregnala stran. Paki jo je vprašal, kdo je tisti pes, s katerem se je tako zelo zabavala. Ker ni želela prekiniti z Pakijem, mu je rehla, da je pes le njen bratranec... Ups, pa ga je polomila! Paki je seveda opazil, da nista iste pasme, zato jo je vprašal kako je to mogoče. Spet si je izmislila, da mu je Bratranec ime in da je POL Bratranec! Ha?! je rekel Paki. No, ja posvojen je. je rekla Donna.

A NADALJUJEM?
13. april 2012
ja
13. april 2012
u84754
u84754
Donna doma ni vedela kaj naj stori, saj si ne bi mogla izmišljevati toliko izgovorov za oba psa... Vedela je, da se more odločiti in jima povedati. Pomislila je: Rudyja pozna že od kar je bila še majhna psička, Pakija pa... no, Pakija pozna dva dni...
Res bi strla srce Rudyju, če bi izbrala Pakija... A če bi izbrala Pakija, bi bila verjetno najbolj popularna psička v njihovi ulici; kdo ve, morda v celem mestu!
Joj, kako zelo si je želela slave, želela pa si je tudi zabavati se z starim prijateljem... VČASIH SI JE ŽELELA, DA PAKIJA ŽE NA SAMEM ZAČETKU NE BI BILO!
Planila je v jok...

Odšla je ven na vrt. Tam jo je že dolgo čakala Eva. Eva je bila psička, ki se je zelo dobro spoznala na romantiko in ljubezen. Seveda, prav njo je potrebovala! Lahko jo je vprašala kar koli o ljubezni! In jo tudi je!
Eva ji je rekla, da jima obema mora povedati, da je zares zaljubljena, a zaljubljena v oba. Tako ji bo vsaj malce lažje. Oba bosta nekaj časa preživela z njo, in s tistim, ki ji bo bolje, tistega dobi!

NADALJUJEM?
13. april 2012
next
12. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg