Forum
No bom povedala nekaj o sebi:
--- Ime: Anabell
--- Priimek: Stewart
--- Šola: manhatan
--- Razred: 8.a
--- razmerje: samska
--- BFF: Tenssy

Moja BFF:
--- Ime: Tenssy
--- Priimek: Mahone
--- Šola: manhatan
--- Razred: 8.a
--- Razmerje: v zvezi z Ryanom
... BFF: Anabell

No pa začnimo z zgodbo
Zbudilo me je bujenje moje glasne budilke.Komaj sem se dvignila iz postelje in se začela urejati za šolo je že zvonil telefon (klicala me je Tenssy)
J-jst T-tenssy
J:Heej
T:Hoj,čakam te že na postaji in nemoreš verjeti zraven koga sedim!! Ugani
J:Hm.. neda se mi uganjati saj sem komaj ustala Povej mi
T:Namig je tole:tvoja simpatija
Jmg! Austin takoj pridrvim na postajo čaau
Tkej čau
Tako sem se hitro zrihtala in zdrvela na postajo tam sem že na daleč opazila Austina in Tenssy.Ko sem prišla malo bližje je k meni že pritekla Tenssy in smo se pozdravili in objelii.Kar naenkrat pa me pozdravi tudi Austin:Živjo je rekel jaz ga seveda pozdravim nazaj:hej.Z Tenssy smo se začeli režati potem me Austin upraša kaj je smešno (Austn je moj sošolec in moja simpatija) jaz mu odgovorim nč.Na enkrat pa se Austin postavi zraven mene im mi je hotel nekaj reče a je pripeljal avtobus.
---
V ŠOLI:
Prva ura je matematika seveda imamo pouk po nivojih in sem v istem nivoju kot Tenssy in Austin.Jaz in Tenssy se že usedemo na klop in do mene pride Austin in me gleda jaz njega pogledam nazaj in reče:Jaz te.. (ni povedal do konca ker je ves razred pogledal v naju in se je mogoče ustrašil.Tisti čas pogledam Tenssy in se potihoma začnemo hihitati.....
Nadaljujem jutri seveda če bodo bili kakšni nextiii
Vesela bom če tudi kaj komentirate.
04. december 2011
u53139
u53139
neexxt
05. december 2011
u67330
u67330
next :33
05. december 2011
Pri pouki nisem nič poslušala saj sem mislila samo na to : kaj mi je hotel on povedati.seveda je bila moja prva misel da mi je hotel reči ''jaz te ljubim'' Ko je učiteljica videla da sem tako zamisljena me je poklicala pred tablo in bila sem uprašana na srečo sem dubila POŠTENO 2 Zvonil je moj rešitelj-zvonec seveda. Naslednjo uro smo imeli fiziko ni ravno moj najj.. predmet je pa iz eve strani najlepši samo zaradi tega ker sedim zraven njega AJJ.Ko se je pouk začel je austin začel delati smešne face jaz pa seveda da sem se smejala (saj to je značilno zame)) Ko me je učitlca videla mi je rekla da sem ''KOKOŠKA'' mislila sem si ( kaj si pa ti tle k sam nakladaš pa kracaš na tablo da komaj visim kaj piše a?! ) na hitro sem pogledala na levo saj na tej strani zraven mene sedi on oba sva se začela hihitati.. Ko sem se trudila prepoznati učitlejino pisavo iz table da sem lahko prepisala v zvezek pa se je austin začel bližati z glavo proti moji in mi na ušeso narediu z jezikom ueleleleel jAz pa sem se pa samo obrnila v tisto smer in mankalo je toliko kot je debel mazinec da bi se poljubila To se je pri tej uri zgodilo še 2x..Ura je hitro minila saj sem se celo uro smejala.. bil je odmor jaz,austin,tenssy in še enih par drugih smo čakali na hodniki,lući so bile ugašjene tako da se je komaj kaj videlo saj je bila tema.. na licu sem imela malo las in do mene je stopil austin in mi odmaknil lase iz obraza jaz sem ga pogledala in se mu nasmehnila nasmeh mi je vrnil in rekel tako si lepša videti si bila kot pocapljan klošar,pogledala sem ga malo čudno in sva se že spet smejala..
Ko je učiteljica prišla ns je odpeljala u učilnico in imeli smo geografijo. morali smo se razdeliti v skupine in delali uprašanja in odgovore.jaz seveda spet nisem mogla misliti na geografijo mislila sem na njega-------->AUSTINA.Ko je zazvonilo sem morala jaz in tenssy ubrniti mizo nazaj kot je bila a meni seveda miza pade na tla (kot da sem največji štor!!) Nato mizo z tenssy pobereva in iz nje padejo šraufi in se zgornji del odtrga od spodnjega.. ko učiteljica to vidi skoraj ponori in zakriči''Anabell in Tenssy takoj pojdite po hišnika'' Me z tenssy sva tekali po celi šoli a hišnika nisva našli.ko sva šli povedat da hišnika nenajdeva nama je rekla da je to delo opraviu sošolec iz 8.b razreda ---->kondaa.
No s tenssy sva šli na wc in se režali kt prfukjeni...Nato sva šli v garderobo tam pa je bil...
NEEEXT?
Mijaaaw:$
05. december 2011
1305996849_5803_full.png Austin *_*
05. december 2011
Ups slike neče dt gor >
05. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg