Forum
Mjaaaau, mjaaaaaau, pa kok spet ne kapira, da sm lačna, matr!?! Mjaaa-aa-a-a-aaaaauuuuuuu! Spet se bom mogla ovija okol njegovih smrdečih tac, da bom dobila kaj za pod zob! Končno, sm že misla, da sploh ne kapira kaj hočem! DDdddddDDDD! Mislim, te ljudje, kdo bi jih sploh razumu?! Da vidim, kaj mi bo pa don spnesu. Kok sem jes lačna... pa ne spet Whiskas no, sam Whiskasa neeee! Jooooj, kok mu naj zaj jst povem, da tega ne bom jela?! Nč, se mu grem poscat na copate. Mjav.

Vam je všeč zgodbica? Če bo dost DA-ju, jo bom nadaljeval, drgač pač ne!


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. februar 2012


21. februar 2012
Živjo! Liza tuki! Spet vam pišem, pa čeprav vam očitno nisem všeč. Pa veste kaj? Dol mi visi. Grem raj malo zadremat, ker tale miš, ki sm ga prejle snedla je bil tko mljack mljack, da ga bom zaj zihr sanjala. Nič, grem zaj, pa vam še kaj kasnej pišem, če vam bo prav al ne!

P.S. Tisti, ki si dal NE, da bi te zaj dobila tko bi te po nosu popraskala, da ti noben plastik ne bi več mogu pomagati.

Liza
21. februar 2012
u80158
u80158
next
21. februar 2012
u68276
u68276
glupost!!!!!!!!!!!
21. februar 2012
u57700
u57700
ti si zih prizadet!1 ne znaš zgodbic pisat!!
21. februar 2012
nextnextnextnextnextnextnext
22. februar 2012
Evo, Liza spet tuki. Mam eno slabo novico. Včer sma se s Fredijem gonla (moja simpatija) pa ga je povozl. Mislim, sm mu skos govorila, da naj pazi kot hodi in naj se izogiba ceste ampak on ne in ne. No, pol je pa bejžu pred mano, ker sm se res ornk gonla pa sm bla potrebna in bol ko sm mu govorila mja-av, mja-av, mja-av, mja-av (v mačjem jeziku to pomen leva) je bumbar šu v desno pod avto. Prvo sm bla ful žalostna, sam zaj upam, da se je prjel tist kar sma prej počela. Če se ni, bom šla pa do Murkota - sicer je to najbolj butast mačk na vasi sam je še edini ostal ostalo je vse povozlo al so pa zbežal pred mano. Sicer bom pa v sakem primeru spet mamica, verjetn jih bo 6 al 8, bomo vidl. Tko da jih bom letos skupi mela ene 12. Ja, sm kr pridna mamica, v svojem 6 letnem živleju sm jih povrgla že preko 50... sm pridna, anede sm?

Liza
22. februar 2012
Pokojni Fredi (tak je zgledu, k me je zagledu)Butasti Murko


22. februar 2012
Sporočam vam, da se je Liza od žalosti, ker jo ne berele fuknla pod avto tko da vam ne bo več pisala. Zarad vas se je fentala! Zarad vas, ker jo niste brali in jo niste marali!

RIP Liza!
24. februar 2012


24. februar 2012


24. februar 2012
Živjo Liza tuki! Vam pišem direkt iz nebes. Zaj sma s Fredijem spet skupi in se malo gonima. Moram vam reč, da je tuki res zakon! Smo nesmrtni, jedače in pijače imamo na pretek - pa to dobre, ne ti Whiskas, skos je toplo, prijetno, v glavnem sama uživancija! Se mi kr smiljo vsi mački na Zemli. Grem pa včasih pogledat še v peku in tam je pa reeeees strašno tko da vam res priporočam, da ste v življenju dobri do sebe in drugih in da se srečamo v nebesih!

Vaša Liza iz nebes.
25. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg