Forum
Torej. Mislim da se še nihče ni spomnil prevesti serije. Bom pač prva. Resnično upam da nisem tratila svoega časa če nihče nebo bral. Danes moram samo še nekaj prevesti drugače imate pa tu za sedaj uvodno pesem in mislim da bom lahko poiskala kakšen video na kratko kaj se dogaja.
Uvodna pesem:

Video z vsebino PLLja:

torej. Danes izzide prvi del polovice prve epizode. upam da vam bo všeč.

Boš bral.?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. april 2013
u129233
u129233
Next
29. april 2013
u128648
u128648
neeext
29. april 2013
next
29. april 2013
next
29. april 2013
neeext
29. april 2013
nneexxt
29. april 2013
u103529
u103529
neeext
29. april 2013
S ponosom bom objavila del prve sesone prve epizode.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 sesona 1 epizoda-Pilot
Bilo je poletje. Srednješolke Aria, Emily, Spencer ter Hanna so v neki hišici in imajo neko svojo zabavo. Naenkrat se ugasne luč. Vse punco se spogledujejo. Glasba je utihnila. »Vou. Kaj se je zgodilo?« vpraša Emily. »Mogoče je nevihta« pa metuje Spencer. Naenkrat nekaj zaškripa. Aria pogleda proti vratom »Nekaj je tam zunaj.« skoraj zašepeta. Naenkrat se vrata odprejo. »Punce« prestrašeno zašepeta Hanna. Vse vstanejo in se odpravijo počasi in skupaj proti vratom. Aria je držala svetilko. Pomaknejo se bliže ko zoped nekaj zaropota. Punce zakričijo. Skoraj so pri vratih ko prednje skoči Alison. »Imam vas!« se zadere. Punce zoped zakričijo. Alison je na sebi imela njen tipični zlobni nasmeh. Spencer spregovori. »To sploh ni smešno Alison.« Punce se zpoed odpravijo proti stolom in blazinam in sedejo. »Ali, ali si že naložila video?« jo vpraša Hanna. »Oh, ne še.« ji odgovori Alison. »Jaz obožujem njen video.« je priznala Emily. »Mogoče malo preveč, Em.« se ji je nasmehnila Ali. Punce se zahihitao. Alison poda kozarec z alkoholno pijačo proti Arii. »Ti si na vrsti.« se nasmehne. Aria pogumno seže proti kozarcu in spije. »Opa, Aria. Pazi da ne popiješ preveč, da nam neboš povedala vse svoje skrivnosti.« je Ario podražila Spencer. Punce se zoped zasmejejo. Alison je spregovorila »Prijatelji si delijo skrivnosti. To nas drži skupaj.« je povedala. »Popij do konca,« je še dodala Arii. Punce se imajo zabavno zato se zoped zasmejejo.
*Pozno v noč*
Prva se je zbudila Aria. Pogledala je kje sta Spencer in Alison. Zbudila je Emily. »Em.« jo je dregnila. »Vou. Kje je Ali?« je vprašala Hanna. »In Spencer.« je še dodala Em. »Ne vem.« je rekla Aria. Nato je vstala. Bližala se je vratom ko je zagledala postavo. »Ali?« je vprašala. »Ni je« ji je odgovorila Spencer ki je ravno prišla. »Kako to misliš 'ni je'?« je začudeno vprašala Aria. »Povsod sem gledala zanjo.Kot da sem jo slišala kričati.« ji je odgovorila Spencer. Aria jo je začudeno gledala. Tako kot Em in Hanna.
*Leto kasneje*
Alison je še vedno pogrešana. Aria se je s svojo družino vrnila iz enoletnega dopusta z Finske. Trenutno se je Aria v svoji sobi ogledovala v ogledalu. »Aria?« jo je vprašala njena mami Ella. »Si vredu?« Aria se je obrnila in postopala po sobi. »Tako čudno je biti spet doma.« je priznala. »Bili smo soraj eno leto.« ji je povedala. »In stara si 16 to je dolgo časa.« je še dodala Ella. »Še vedno razmišljam o njej vsak dan.« je povedala Aria. »Zakaj ne pokličeš svoje prijateljice?« ji je predlagala mama. »Ne vedo da smo nazaj z očeove hiše.« ji je še dodala. »V poročilih ta dan imenujejo obletnico Alisonove izgitve.Kot da je zabava ali nekaj takega.« je mami priznala Aria. »Zakaj jih ne pokličeš?«je zoped vprašala Ella. »Vas pez je bilo neločljivih. In ta občutka negredo kar tako proč.« ji je rekla. »Potrebujem prevoz do Lacrosa.« ju je zmotil Ariin brat Mike. Ella je Arii podala telefon.Aria se je nasmehnila »Ga bom jaz pelala.« se je ponudila. »Imaš Lacros danes?« je Mika v spodnjem nadstropju vprašal oče. »Danes je prva tekma. In moje stvari so stotih škatlah.« je potožil Mike. »Stotih?« je Mika vprašala Ella. »Veš kaj mislim.« ji je odvrnil Mike. »Pridi greva pogledat v garažo. Pridi.« mu je rekla Ella in ga peljala v garažo. Oče je medtem pristopil do Arie. »Poslušaj, vem da prihod nazaj prinaša nazaj veliko spominov, si vredu?« jo je vprašal. »Oče, še vedno držim tvojo skrivnost. Ok.?« mu je povedala. »Jaz... Jaz sem mislil če si vredu z Alison.« ji je rekel. Tačas sta nazaj že prišla Ella in Mike. Aria je brez besed odšla za Mikom. Ella je objela svojega moža »In že gresta na trening.« mu je rekla. »Mi smo uradno doma.« mu je še dodala. Baron se je nasmehnil.
*Pred šolo.*
Mike je pred šolo iztopil iz avta. »Kdaj naj te pridem izkat?« ga je vprašala Aria. »Amm, Ob šestih?« je bolj vprašal kot rekel. »Vredu grem izkat nekaj za jest.« mu je odgovorila Aria. »Vredu« je odgovoril Mike in tekel v šolo. Aria je pogledala na uro. 16:15. Hotela je poklicati eno od orijateljic vendar si je premislila. Nato je speljala iz dovoza v šolo. Aria se je odpeljala do Hollis Bar& Grill. »Lahko dobim sirov burger, prosim?« je zaklicala. »imate.« je zaklical tisti ki je delal. Aria je malo pogledala naokoli in zagledala obvestilo o Alison. Pogrešana je pisalo z vekilimi črkami. Pod njimi je zagledala Alison. Pod sliko je pisalo: »Bi bila stara 16« in »Alison DiLaurentis« (gaaad še js bom jokala) Aria je žalostno premaknila pogled iz lista v pult pred sabo. »Si vredu tam spodaj?« jo je vprašal fant, ki je bil malo starejši od nje.(Ezra Fitz.!!Fak je tip lep.!) »Sem malo nenavajena. Pravkar sem se vrnila iz Evrope.« je rekla Aria. »Kje v Evropi?« jo je z zaimanjem vprašal. »Islandija.« je povedala Aria. »Jaz sem nekaj časa preživel v Reykeviku.« ji je povedal kodrasti fant. »Študiral sem v Amsterdamu. Čudovito mesto.« ji je še dodal. »Torej ti greš v Hollis?« je vprašala.
---------------------------------------------------------------------
Torej.... kaj mislite.?
29. april 2013
neeeext
29. april 2013
u129233
u129233
Kuuuuuuuuuuuuuuul *___* & Saaaad XC
~ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!
29. april 2013
neeext
29. april 2013
neext!! <33
29. april 2013
u128648
u128648
Neeext <333
Ful mi je všeč,ker sm začela gledat šele na začetku in nisem gledla prvih delov ;P
29. april 2013
u128648
u128648
*proti koncu sezone
29. april 2013
neeeeeeext
29. april 2013
Neext
29. april 2013
neeekšt.!c:
29. april 2013
u129782
u129782
neeeeeeeext
30. april 2013
neeeeeeeext
30. april 2013
okej prevajam sam bo še trajal.
30. april 2013
Evo prihaja nov del.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
»Ravnokar sem študiral. Začel bom svojo učno uro.« ji je razložil. Aria se je nasmehnila »Ja mislim da bi tudi jaz rada učila.« Ezra se ji je nasmehnil. »Moj bog, obožujem to pesem.« je kmalu dahnila Aria. »B26.« je rekel Ezra. Aria se je nasmehnila. »Kam greš za izbirni predmet?« jo je vprašal Ezra. Po trenutku je dojela kaj je mislil. »Amm, nagibam se proti Angleščini. Pa tudi pišem. A do sedaj je bilo vse zasebno. Samo zame.« je odgovorila. »Navdušen sem.« je rekel Ezra. »Zakaj?« je vprašala Aria. »No, poskusil sem pisati.« ji je rekel. Presedel se je za stol bliže. »Nisem prišel zelo daleč. Srečna si. Če pišeš zase mora biti prava strast.« pogledal je proti kozascu v svoji roki. »Mogoče mi boš pustila da preberem nekaj.« ji je rekel in jo pogledal v oči. »Ja, res hočeš?« ga je vprašala Aria. »Ja bi. Pametna si, potuješ, imaš okus glasbe. Rad bi vedel več o tebi.« je rekel. »Ja, jaz bi tudi rada vedela več o tebi.« mu je odvrnila Aria in se nasmehnila.
*Kasneje v kopalnici.*
Aria se je poljubljala v kopalnici z Ezro. Videlo se je da je strastno med njima. Malo sta postala in Aria se je nasmehnila. Nato je zoped sledilo poljubljanje.
*V Rosewood Mallu*
Hanna se je ogledovala v ogledalu pri prodajalcu očal. Ravno je probavala neka očala. Malo si je popravila lase in se nasmehnila odsevu. »Lahko vidim očala v ospredju?« je vprašala prodajalca. »Morate vrniti očala.« ji je odvrnil prodajalec. »Ampak so na mogoče.« Zapeljivo se je nasmehnila prodajalcu. Videlo se je da se je vdal. Naenkrat se je prikazala Mona. »Hej, sem to jaz?« je vprašala Hanno. »Ali je mogoče malo preveč tvoja mama?« je vprašala Hanna. Mona je čudno pogledala in si odstranila šel. Hanna je nato sprobala druga očala. Obrnila se je k Moni, ki jo je gledala že z drugim šalom. »Oh, obožujem ta očala. Koliko?« je vprašala. »350$« je odvrnila Hanna. Mona je podala neverjetni pogled, ko je Hanna zagledala Spencer, ki si je ogledovala stojalo z oblekami v zgornjem nadstropju. »Takoj bom nazaj.« je rekla prodajalcu in se odpravila proti Spencer z očalami. »Ne morem vrjeti da ima Spencer Haistings čas za nakupovanje. Mislim javila si se za županjo, vzema ure v Hollisu in predeluješ skedenj. Nekaj prostih trenutkov preživiš za Facebookom in Twitterjem.« jo je ogovorila Hanna. »Poznaš me. Veš da rada ostajam zaposlena.« ji je odgovorila Spencer. »Imenuje se poletne počitnice, Spenc.« ji je rekla Hanna. »Ja in ti preživiš svoje s nakupovanjem.« ji je vrnila Spencer. »Twit, twit.« se je pošalila Hanna. Spencer se je zasmejala. »Si videla časopis danes?« je naenkrat vprašala Spencer. Hanna je pokimala. »Ja.« je še dodala. »Izginila je vendar je še vedno povsod.« je rekla Spencer. »Ne morem vrjeti da je že eno leto.« je rekla Hanna. Spencer je pokimala. »Se spomniš kaj je Ali rekla tisto noč, o skrivnostih da nas držijo skupaj?« je vprašala. Hanna je pokimala. »Mislim da je bilo ravno obratno.« je dodala Spencer. Hanna se je nasmehnila bolj slabo. Čez nekaj trenutkov je rekla. »No, kakšna je priložnost?« jo je vprašala. »Družinska večerja. Spoznali bomo Melisinega zaročenca.« je rekla Spencer nezainterisirano. »Je gospodična popolna našla gospoda popolnega?« je osuplo vprašala Hanna. »Je študent medicine zato so vsi navdušeni.« je v popačenem glasu rekla Spencer. »Potem to ni pravi top. Rabiš nekaj da mu bo obrnilo glavo.« ji je rekla Hanna in iskala po stojalu pri blagajni. »Proč od Melise? Lepo te porsim.« ji je odvrnila Spencer. Hanna je medtem že našla neki top. »Nemore vedno imeti vseh.« je rekla Hanna in ji podala top. Spencer je se nasmehnila in vzela top. »Se vidimo na igrišču.« je rekla Hanna. »Se vidimo.« je odvrnila Spencer. Hanna je odšla po tekočih stopnicah navzdol. Odpravila se je proti izhodu mimo varnostnika. Nasmehnila se mu je. Prodajalec očal jo je pogledal in zmedeno pričel šteti očala. Hanna bi kmalu prišla do stopnic proti izhodu ko jo je nekdo klical. »Gospodična!« jo je klical vanostnik in jo ujel. Hanna se je ustrašila da jo bo prijel vendar ji je podal torbico. »Pozabili ste vašo torbico.« Hanna se je nasmehnila in vzela torbico in odšla. Na poti je do nje prišla Mona. »Sem že mislila da so te ujeli.« ji je rekla. Hanna ji na to ni odgovorila. »Dober šal.« ji je rekla. Mona se je nasmehnila in rekla »Dobra očala.« Punci sta se nasmehnili in odšli ven iz trgovskega središča.
*Naslednji dan*
Pred šolo je Baron zapeljal Mika in Ario. »Adijo.« je rekel Mike in odšel ven iz avta proti šoli. »Se vidimo. Veliko sreče.« mu je rekel Baron. Aria je zagrabila torbo in hotela oditi ko jo je oče ustavil. »Hej!« ji je rekel. Aria je zaprla vrata ki jih je ravno odprla. »Poglej, prvi dan je. Nočem zamuditi.« m je rekla. »Rad te imam, Aria. Saj veš to, kajne?« jo je vprašal. »Ja, vem.« mu je odgovorila. »In veš da imam rad tudi tvojo mamo?« jo je še vprašal. »Jo res?«ga je vprašala. »Naredil sem napako, vredu? In žal mi bo za to do konca mojega življenja. Samo upam da mi boš nekega dne pripravljena odpustiti.« ji je rekel. »Ja jaz tudi tako upam.« mu je odvrnila Aria in istopila iz avta. Naredila je par korakov in obstala. Avto je med tem že speljal. Pogledala je proti avtu in se spomnila očetovega greha.
*Flashback*
»Aria! Hej, punci! Alison! Počakajta!« se je slišalo Mono. »Slišiš Mono?« je vprašala Alison ko sta z Ario hodili po mestu s sladoledom v roki. »Mogoče bi morale počakati.« je predlagala Aria. »Kaj je s tabo? Si videla njeno krilo? Kakšna zguba. Pridi.« je rekla Ali in potegnila Ario za živo mejo. Punci sta se smejali in tekli. Naenkrat sta zagledali avto. »Hej, ni to avto tvojega očeta?« je vprašala Alison. Aria ni mogla vrjeti. Zagledala je očeta, ki je poljubljal žensko ki ni bila nič podobna njeni mami. Bila je šokirana.
*End of fashback*
»Aria?« jo je nekdo poklical. Glas se ji je zdel zelo znan. Obrnila se je in zagledala Emily. »Emily.« je odvrnila Aria. »Kdaj si se vrnila?« je osuplo vprašala Emily ter objela Ario. »Amm, včeraj.« ji je odvrnila. »Skoraj te nisem prepoznala. Mislim nazadnje ko sem te videla si imela roza pramene v laseh.« ji je v smehu razlagala Emily. »Ja, no ko starši hočejo da si samosvoj, in neveš kdo si...« je razlagala Aria. »Morala bi poklicati. Neveš kako čudno t je bilo srečati tukaj.« je rekla Em. »Oh, um nekako smo izgubie stik, Em. Se spomneš?« ji je rekla Aria. »Ja to smo morale narediti.« je žalostno rekla Em. »Ugh, včeraj sem videla poster od Alison.« je obupano rekla Aria. »To je obupno. Mislim saj vsi vemo da je mrtva.« je rekla Emily. Aria jo je osuplo gledala. »Kaj?« je Em vprašala. »Um, nič samo nikogar še nisem slišala reči to.« je rekla. Odpravile sta se k prvi uri.
*V razredu*
»Torej slišala se da je novi učitelj rek seksi.« je rekla Emily. Aria se je nasmehnila in se usedla zraven Em. Ko je dvignila pogled je osupla zagledala Hanno. »Je to Hanna?« je vprašala. »Ja, ona je zdaj top punca na šoli. In tam kjer je Hanna, tam je Mona.« je razložila Emily. »To je Mona?« je osuplo vprašala Aria. »Lahko vrjameš?« ji je odvrnila Em. »Uau, to pa je preobrazba!« je dahnila. Hanna je pogledala proti Arii in ji pomahala. Aria ji je pomahala nazaj. »Kaj pa je z njo? Ali ste imele prepir?« je vprašala Aria. »Nismo izgubile stikov samo s tabo. Vse smo izgubile stik med sabo.« ji je razložila Em. Naenkrat je v razred prišla Spencer. »Tudi onidve nimata več stikov.« ji je rezložila Em. »Torej sta prijazne vendar nista prijateljici.« je končno rekla Aria. Em ji je pokimala.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Torej, kaj mislite.?
30. april 2013
next
30. april 2013
u129782
u129782
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.
30. april 2013
neeexxtttt !!!!!!!
30. april 2013
u126564
u126564
neeeeeeeeeeeeext
01. maj 2013
muska mi je ušeč
01. maj 2013
hahahahahahahahhah če poznaš Ashley Benson se ji lohk zahvalš za dobro muzko ker jo je ona izbrala. zdej snema film Spring Breakers.
01. maj 2013
u90139
u90139
next
01. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg