Forum
u143499
u143499
Hej! Vsi pišete neke zgodbe pa vse so tako carske, da nevem katero naj berem. No ker je tolk velk, sem se še jaz odločila, da bom napisala eno...
_______________________________________________________________________
Moje ime je AnnaBella. Živim v Los Angelesu sama z mamo, očeta ne poznam. Mama mi nikoli noče govoriti o njem. Bilo je še eno nedeljsko jutro. Zunaj je bilo pretežno oblačno, bližal se je konec meseca maja. Super! Komaj sem čakala, da bo konec šole. Kot ponavadi sem šla v kopalnico in se uredila. Oblekla sem preproste kavbojke s kratko majico in puloverjem. Ko sem šla po stopnicah dol me je pozdravil moj črni maček Blisk. Imel je zelene oči in črni kožušček. Pripravila sem si kosmiče in nalila mleko, Blisku pa dala njegove najljubše brikete. Ko sem pojedla sem pomila posodo in pospravila mleko in kosmiče. Za hladilnik sem videla zataknjen listek kaj vse moram kupiti v trgovini. Mama je kot ponavadi na verandi srkala kavo in brala svojo najljubšo revijo. Zaželeli sva si dobro jutro. Kljub dežju in nedelji sem vzela svoje kolo in se odpeljala v trgovino, preden se nebi zaprla. Zunaj je bilo mrzlo. Kar prijetno mi je bilo vstopiti v toplo trgovino. Kupila sem nekaj pomembnih sestavin. Ko sem že kupila skoraj vse sestavine sem z kotičkom očesa videla nekakšno prikazen. Pomela sem si oči. Mar imam privide? Ko sem si še enkrat pomela oči je prikazen, no natančneje rečeno vampir spregovorila. "Ne nimaš prividov. Res sem to kar vidiš in kmalu boš to tudi ti. AnnaBella" Kako je vedel ime? Nikoli prej ga še nisem videla. Zdelo se mi je vse plod moje čudaške domišljije. Nič čudnega, da so me na šoli klicali čudakinja počasi še učiteljI. "Zaznamujem te!" Je še enkrat rekel in izginil. Ko je mimo prišla prodajalka in rekla. "Deklica je s tabo vse vredu?" Pogledala je tam kamor sem zijala in še me enkrat pogledala ter odšla naprej. Super! Zdaj bojo vsi mislili, da sem čudakinja. No sej sem. Vedno sem se spraševala zakaj sem drugačna, bolje rečeno čudaška od drugih. Ko sem plačala in odšla iz trgovine, sem kar naprej premišlevala to kar sem ravnokar videla. Doma sem zložila vse sestavine v hladilnik in na police. Po stopnicah sem se povspela do svoje sobe. Blisk je že čakal na porcijo čohljanja. Vsedla sem se na posteljo, ter božala svojega mačka. Njegovo predenje me je pomirjalo. Zrla sem skozi okno in premišljevala. Sem si vse skupaj domišljala? Kdo je bila ta prikazen vampir? Kaj je pomenila beseda zaznamovana? Nešteto vprašanj mi je rojilo po glavi. Najbolj me je pa zanimalo kaj je s tem mislil, "kmalu boš takšna kot jaz." Kaj je s tem mislil? A vedla sem, da bom kmalu izvedela vsa vprašanja.
______________________________________________________________________
Zgodba se je še ravno začela in se še negre zares. Sem začetnica pri pisanju zgodb, zato vsa prosim, da me razumite, da še nisem mojstrica pri pisanju. A vem, da z vašo podporo bom.
Pa še tole sem hotela povedat... Ne pisati takšnih komentarjev kot so: "O bruhal bom zraven!" ali "O živa beda!" Glejte komentarji se znajo povedati tudi nalep način. Grde zadržite zase!
Vsi komentarji so dobrodošli. Samo ne grdi!
______________________________________________________________________
Pripravila sem majhno anketo, da vidim kako se vam zdi zgodbica.

Kakšna se ti zdi zgodbica in a jo naj nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. julij 2013
Next
10. julij 2013
u113369
u113369
next
10. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg