Forum
Sem Katty in stara sem 16 let moja prijateljica Suzy pa je leto starejša.Vedno ko sem zraven nje se imam super saj me vedno spravi v smeh in se smejima kot nore. Nekega dne sma odpšle na zabavo a zraven nje je moral iti tudi njen brat,ker je hotel biti zraven naju ampak jaz ga že tako ali tako ne prenesem ,zato sem se odločila da greva z Suzy malo naprej in se lahko v miru pogovarjama....Naenkrat mi je začela razlagati kako je spoznala ful luštnga tipa. Malo sem bila radovedna in sem jo vprašala kako mu je ime .Povedala mi je da mu je ime Rick in da je star 23 let.. Malo me je šokirala ker je rekla da pride na zabavo in da ga bo povabila na pijačo in jaz bom morala biti zraven nje ...Sprva sem hotela oditi nazaj in biti v družbi drugih deklet ampak ko sem ga zagledala sem se ustavila in pogled mi je pristav na njemu..Za trenutek sem zaprla oči in ko sem jih spet odprla je bil poleg mene in me prisrčno gledal,kar naenkrat pa se pojavi Suzy in me vpraša ali sem spoznala Ricka ...Malo sem zardela a sem lahko samo pokimala čisto nič drugega.. Nato sem odšla do šanka saj sem bila zelo žejna in naročila sem koktajl a ko sem se obrnila da b odšla na prosto mesto sem se zaletela v........ .... Hočete da nadaljujem???
10. julij 2013
u140958
u140958
next
10. julij 2013
Zaletela sem se v Ricka..Vsa pijača se je polila po meni in po moji obleki,ki mi jo je posodila Suzy.Najprej sploh nisem vedela kaj naj naredim potem pa mi je potisnil v roke robec da bi si po večini obrisala mokro obleko...Začel se mi je opravičevati a jaz sem se odpravila proti ženskemu wc.ju za menoj je prišla Suzy in me vprašala kaj se je zgodilo z njeno obleko in sem ji vse povedala tudi to da me je Rick polil zanalašč.... A mi tega ni verjela in se pričela dreti na mene da sem ga začela zapeljevati ampak sploh to ni bilo res..Res je da je zelo šikan in da se mu nobena ne more opreti ampak jaz se mu nisem pustila zavajati....Šla sem proti izhodu in poklicala taksi hotela sem čim prej da bi odšla a za mano sem čula glas,ki mi je bil čim bližje....Končno je prišel taksi in sem se vsedla in odpeljala proti domu....Ko sem prišla domov in odšla pod tuš sem preverila svojo tajnico imela sem 10 sporočil .....seveda od predragega Ricka ,mojo številko pa je dovil seveda od moje prijateljice Suzy,ki nikoli ne more biti tiho....ko sem vsa sporočila zbrisala in se skoraj odpravila v posteljo je pri vratih pozvonilo. Ko sem odprla sem pred vrati zagledala Ricka .On:"živjo...res bi se ti rad opravičil in izpadel sem pravi kreten"
jaz:"lej vse je uredu in rada bi šla spat ...prosim če greš"
on:"vidim da ni vredu ker si vseeno jezna na mene in ne grem dokler mi ne oprostiš"
skoraj sem zaloputnila z vrati a me je prehitev nastavil je svojo nogo da nisem mogla zapreti vrat in vstopil.....Zelo se mi je prebližal in potem......... hočetee NEXT??
11. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg