DEKLICA PO IMENU EMMA IZVE DA JE VOLKODLAK . Ne načrtovano se zaljubi v vampirja Raya
obstaja pa pravilo da se vampirji in volkodlaki ne smejo zaljubljati!!!

kdo se ti zdi močnejši


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. april 2014
Bila sem pretresena. To kar sem pravkar izvedela me ni potolažilo vse je samo še poslabšalo. Pred eno uro je bila tukaj neka ženska, ki je trdila da je moja prapra babica, toda kako to če je zgledala tako mlada!????? Rekla je da zato ker je vampir in torej je v meni 1 četrtina vampirja. Ko sem jo dobro pogledala sem opazila da je res podobna ženski s slik od prapra babice toda kako? Takrat je bilo leto 1877 in ko je rekla da sem tudi malo volkodlak ampak več kot vampir ker so me pred leti našlji volkovi. Torej se lahko spremenim v volkodlaka????? Ampak v meni je ostala vampirska človečnost torej imam več potrplenja kot drugi volkodlaki. Ženska ki je rekla da je Mary mi je še nekaj hotela reči toda potem je izginila kajti vstopila je moja mama na stolu na katerem je sedela pa je bila stara knjiga. V kjigi je bla slika volkodlakov in vampirjev, pisalo je vse o njih Prva preobrazba v volkodlaka naj bi bila boleča babica mi je razložila tudi kaj pomenijo barve kožuhov in od česa je odvisna njihova dolžina. Le kako bom zmogla. Kako se bom lahko odpovedala svojim prelipim črnim kodrom, ki so mi padali na temne rame. Moja koža je bila latino-ameriške barve. Vsaj tako je pravila moja najboljša prijateljica. Škoda ker ne ve, da sem volkodlak. Najhuje pa je, da ne bo vedela zakaj se ne družim več z njo.
06. april 2014
vsaj 2 nex za nadeljevanje
06. april 2014
"Emma, pridi v dnevno sobo." se je zadrel oče. O ne, sem pomislila. Upala sem, da to ni še en pogovor o sexu, fantih ali ljubezni. Zadnje čase smo se pogovarjali samo še o tem. Obenem pa sem razmišlajala tudi o plesu ki se približuje zadnjo leto srednje šole je tako hitrro minilo da nisem mogla verjet.Začudo me je oče poklical zato da smo se pogovorili ravno o tem kdaj nameravam it kupit obleko rekla sem da bi šla kr dans in jes uspelo mi je lahko grem ko sem se prpeljala do trgovine sem ga videla najlepšega fanta na svetu...
Bil je postaven. Vstopila sm v trgovino. V obraz mi je butnil von ob katerem mi je šlo na bruhanje. O ne, bil je vampir.
06. april 2014
kako se ti zdi????
06. april 2014
In še smrdel je. Obrnil se je in se namrgodil. Odšla sem ven on pa za mano. "Smrdiš po psu." mi je zabrusil nato pa se zarežal. Kakšna žaljivka. Bo že videl. Krvoses bo dobil svoje. Mojega ponosa ne bo uničil. To se že nebo zgodilo ko je šel mino mene sem iztegnila nogo in padel je pa sem poškodovala njegov ponos. Ja vampirji majo dobre reflekse ampak moj vonj ga je zmedel čeprav sem mislila da me bo njegov smrad ubil. In šla sem nazaj v trgovino. Izbirala sem obleko in čez čas sem opazila da je neumen krvoses zapustil trgovino vsaj ne bo več nagnusnega vonja sem si mislila. Izbirala sem obleko in jo končno našla. Kupila sem jo in odšla ven ko sem stopil ven je spet udaril ta nagnusni vonja bil je izrazitejši in videla sem njega v družbi še nekaterih predvidevala sem da vampirjev.
06. april 2014
Kako so smrdeli. Omg. Čakaj malo. Če so v mestu vampirji se bom preobrazila. Aaaaaaa! "To je ona." sem slišala reči vampirja, ki sem ga srečala v trgovini. Obkolili so me in me zmerjali s psom. V mislih sem se opozarjala, da se ne smem razjeziti, ker bi se preobrazila. "Pijavke spustite me naprej." sem rekla tiho vendar jezno. "Opa, nekdo je jezen." "Ni me pametno izzivati" sem rekla z odločnim glasom in se prerinila mimo. Usedla sem se v avto in se odpeljala. Jeza mi je omeglila razum. Razmišljala sem samo še o maščevanju. Postalo mi je vroče zato sem slekla jopico. V prsih me je tiščalo kot, da bi nekaj hotelo zlesti iz mene. Ustavila sem se pred hišo. V predsobi sem se zadrla : "Mislim, da se začenja!!!" Postajala sem jezna čedalje bolj vročina v meni je naraščala. Čutila sem da se bo zgodilo. kmalu. Zdajle. Babica ali una mladenka je pritekla in me poskušala pomiriti. A jaz se nisem mogla ,kar naenkrat pa BUM! In vsa moja oblačila so se raztrgala in spremenila sem se v volkodlaka.
06. april 2014
Gospa mi je razlagal kaj narediti jaz pa sem le hotela sprostiti jezo zato sem skočila čez vrata in tekla tekla in tekla dokler ša sama nisem več vedela kje sem. A vsaj pomirila sem se.
Prišla sem v drugo državo. Najbolje, da se pomirim in grem nazaj. Čaka malo kako pa naj se spremenim nazaj v človeka. Še zmeraj me je vse bolelo. Roke, noge najbolj pa me je tiščalo v prsih. Dihaj, sem se spodbujala. Hodila sem proti domu. Po dveh urah sem začela teči. Nisem vrjela kolikšen kos poti sem pretekla v petih minutah.
06. april 2014
Ko sem začela teči sem bila v pol minute doma. Gospa je vedela, da mi ni povedala o tem kako se spremenim nazaj v človeka, zato je začela z navodili. " Pomiri se. Razmišljaj o svojih prijateljih ljubezni. O nečem lepem.Ko boš to naredila se boš pomirila in bolečina v prsih bo popustila. Potem pa se osredotočiti na to, da želiš biti spet človek." Slišati je bilo tako preprosto...
Pa ni bilo. Zajela me je panika. Kaj, če se ne bom morala spremeniti nazaj v človeka. Kaj, če bom za vedno volk? Gospa je opazila moj strah. "Pomiri se in se osredotoči. Prekleto, to sploh ni težko." Takoj sem se spremenila nazaj v človeka. "Da si ne drzneš preklinjati v moji bližini." Bog, spet sem se razjezila. Spremenila sem se v volka.
06. april 2014
Moja jeza je bila res zoprna. Nikoli si nisem dovolila kakšnega pretiranega izbruha v javnosti. Zdaj pa sem bila vsako minuto bolj jezna. Kaj se dogaja?! Pomirila sem se in se zbrala. Po 15 minutah se mi je uspelo spremeniti nazaj v človeka. Potrebno bo še veliko vaje. Za zdaj pa bom vadila spanje in pa hranjenje. Zavedala sem se, da sem naga in pobegnila v hišo. V sobi sem nase navlekla trenirko in pa razvlečeno majico. Potem sem se odpravila izropati hladilnik. Pojedla sem sendvič in odšla spat. Nisem se bala, da bi se zredila čeprav sem pojedla cel hlebec kruha. Babi mi je povedala, da gre nam, volkodlakom, vse v mišice tudi, če ne telovadimo veliko. Carsko! Ko sem se zbudila je bilo jutro. Moral sem v šolo. V knjigi je pisalo , da se dobro obvladam in nej grem v šolo.
06. april 2014
. Vstopila sem v razred in v nos mi je butnil sladkoben vonj. Prekleti krvosesi! Začela sem globoko dihati, da sem se umirila. Eden od krvosesov je sedel za mojo mizo. Šla sem do profesorja in ga prosila naj me presede. "Ne!" Njegov odločen glas je odmeval po učilnici. Spet sem začela globoko dihati in se napotila proti krvosesu. Usedla sem se in stol pomaknila čim daleč od njega. Bog, kako je smrdel. Sladkoben vonj mi je razžiral nosnice. Tudi on se je nagibal stran od mene. "Oprosti, nisem hotel sedeti tukaj profesor me je dal sem. Vem, da je naporno zate. Oprosti, res." Široko sem zazijala. Krvoses se je opravičil meni? " Meni se oravičuješ? Mislila sem, da si moj naravni sovražnik." Krvoses se je zahihital. "Mimogrede ime mi je Ray." "
06. april 2014
Meni pa Emma" Prijazen krvoses? Kako je to mogoče? Ray je bil preprosto čudovit. Pri učni uri mi je veliko pomagal. Pri angleščini res nisem najboljša, zato pa je Ray kar blestel. Proti koncu ure sva sedela že čisto skupaj. Njegov sladkobni vonj me ni več motil. Motil me je samo njegov videz. Bil je prekleto privlačen. Odločila sva se, da bova pri malici sedela skupaj. V jedilnici sva poiskala prosto mizo in se usedla. Povedal mi je kje je živel prej in kaj se je zgodilo oz. kako se je spremenil v vampirja. Ugotovila sem, da preobrazba v vampirja ni prav nič manj boleča le nekoliko daljša, no precej daljša. K mizi je prišel vampir, ki sem ga srečala. "Ray pa ne, da se družiš s psom. Nisem te teko učil sin." Zgrozila sem se. "Sin?
06. april 2014
Obadva sta me preslišala. "Vem kako si me učil, vendar imaš zmotno predstavo o volkodlakih. Prav prijazna je in odlično se zna brzdati." Ray me je zagovarjal. "Sin?" sem nejeverno ponovila. Pogled obeh krvosesov se je zapičil vame. "Ja, sin. Ray zdaj pa se spokaj stran in pojdi k svoji družini." "Zakaj se ne sme družiti z mano?" sem vprašala. Ni mi bilo jasno on je moj novi prijatelj in je čisto nasprotje tistega kar sem pričakovala od krvosesov. "Ker si pes." mi je zabrusil in odvlekel Raya stran. Zmešani krvosesi sem pomislila. Ray pa se je obrnil proti meni, mi pomežiknil in z usti oblikoval besedi "se vidiva".
Ko sem odhajala iz jedilnice sem šla mimo mize krvosesov. Bilo jih je devet. Šest fantov in tri punce.Njihov vonj se mi je zažrel v možgane. Bila sem na koncu z živci. Potem pa je en rekel: "Ray obupno smrdi pa še grda je. Kako ti je lahko všeč garjav pes." Rekel je potiho ampak jaz sem slišala.
06. april 2014
Ponorela sem spet me je začelo nekaj tiščati v prsih. Žival v meni je hotela ven. Začela sem se tresti. Ne smem se preobraziti! Ne pred vso šolo.K meni je pristopil eden od učiteljev, ki mu je oče povedal zanj. Dal mi je roko na prsi in začel potiskati. "Pomiri se Emma." Pogledala sem ga z ubijalskim pogledom. V mojih očeh je videl norost, hrepenenje po ubijanju. Spustil me je, jaz pa sem pobegnila iz šole.
06. april 2014
Ko sem dosegla gozd sem se preobrazila. Žival je skočila iz mojih prsi in se ovila okoli mene. Postala sem jezen volk z željo po ubijanju vampirjev. Upala sem, da ne bom srečala kakšnega pohodnika saj bi mu brez zavedanja odtrgala glavo.Zato se se odločila da grem domov. Ko sem prišla domov sem se skrila za grmovje in se poskušala umiriti da bi se spremenila nazaj v človeka.Po zopet 15 minutah sem se spremenila v človeka. Ker nisem hotela da me vidita mama in oče sem se splazila v svojo sobo čisto potiho.
06. april 2014
Ampak brez uspeha saj sem z vrati preglasno zaluputnila.In že sta očka in mama stala v moji sobi. Ko sem jih videla sem že vedela da me bosta zasliševela , zato sem jima kar sama vse povedala. Po mučni uri sem se odpravila spati saj je jutri šola.Zbudila sem se ob 7.10 in pomislila groza spet bom zamudila. Zletela sem iz pojstelje in hitro potegnila oblačila iz omare.Moram priznati da sploh nisem izgledala slabo lahko bi rekla da sem izgledala seksi.Zletela sem po stopnicah in začela teči v šolo.Ura je že bila 7.45 jaz pa še napolovici poti nisem bila potem pa se je mimo pripeljal Ray joj kako je bil lušen.
06. april 2014
Ustavil je avto in mi ponudil prevoz seveda ga nisem zavrnila ker sem že tako in tako zamujala. Prisedla sem in peljala sma se proti šoli. Najprej je v avtu vladala mučna tišina nato pa je Ray začel pogovor.Oprosti za tisto včeraj.Saj nisi ti kriv sem odvrnila. Tvoj oče je pač kreten.Ja res je včasih je potrdil Ray. Em je začel Ray razmišljal sem če bi šla jutri zvečer zmano v kino.Prvo sem ga začudeno pogledala in rekla z garjastim psom bi šov v kino.Začudil se je garjastim ja to kar je rekela tvoj prijatelj.AAAA šele zdaj sem razumel ne zmeni se o tem kar govorijo drugi.
06. april 2014
Saj se ne ampak kako mi grejo na živce.Avto je ustavil(bila sva pred šolo).Skočila sem iz avta in tekla proti razredu ne da bi mu odgovorila na vprašanje.Imela sem samo eden cilj priti do razreda preden zvoni a ko sem stopila v razred je učitelj že bil v razredu tako kot Ray.Učitelj mi je zopet dal neupravičeno uro super sem si mislila zdaj jih imam že 17.Šla sem na svojo mesto in poslušala učiteljevo razlago.Pouk je hitro minil in hitro sem bila doma. Ko sem doma sedela na svoji pojstelji mi je glas v sebi govoril naj grem v gozd in šla sem.Ko sem prišla tja sem zagledala
06. april 2014
koga drugega kot Raya.Stal je pod drevesom in opazoval povno luno,ko me je opazil se je nasmehnil in me pozdravil.Iz vljudnosti sem tudi jaz njega.Vprašala sem ga kaj počne tukaj,on pa meni da me je čakal jaz pa nisem vedela zakaj.Vedela sem samo da ga ljubim,zato ga nisem več ničesar uprašala.Pogovarjala sma se celo noč in kar naenkrat sem se zbudila spala sem v svoji sobi in Ray je bil zraven.Od tistega trenutka dalje sma vse počela skupaj v šolo sma odšla skupaj,domov.
06. april 2014
Vse je šlo kot po maslu.Razen enega dne ko sem prišla domov je na moji pojstelji sedela prapra babica.Začudila sem se in jo pogledala ter izustila kaj pa ti tukaj? Ona pa samo kako si mogla? Kajmi ni bilo jasno?Veš da je ljubezen med volkodlaki in vampirji prepovedana! Joj babica si vzela tableto sem se pošalila? Zdaj ni časa za šale zaradi tebe se bo začela vojna med volkodlaki in vampirji končala pa se bo ko bojo eno vrsto čisto iztrebili.Jajajaj sem ji rekla in odšla.Seveda je nisem poslušala.
TEDEN KASNEJE
06. april 2014
Kakšnja trapa sem bila da je nisem poslušala.Zdaj pa se je resnično pričela vojna.In traja že celih 5 dni.Že zdaj je veliko žrtev.Babica mi je svetovala naj grem Samanti ona je kraljica volkodlakov in vampirjev ona postavlja pravila,zato sma z Rayem odšla do nje.Ko sem stopila v palačo kjer je živela kraljica Samanta še huje ko sem stala pred njo sem čisto pozabila kaj naj ji rečem. Zato sem začela z pogovorom
S-Samanta,J-Jaz,R-Ray
Je opravičujem da sma prišla nepovabljena,ampak potrebujema vašo pomoč
S:in kaj naj bi to bilo?
R:rad bi vas prosil da spremenite zakon
KONEC 1. DELA!! Upam da vam je bil všeč!
06. april 2014
2 del bo kmalu
16. april 2014
u164801
u164801
Ou ma meni se zdi da ti malo kopiras hahaha
16. april 2014
Tole ne
17. april 2014
u164801
u164801
Ja zacetek si...drugace pa nadaljevanje pises dobro
17. april 2014
No mal maš prav
19. april 2014
u165577
u165577
Neext
26. april 2014
u165577
u165577
Neext
26. april 2014
hehehe
30. april 2014
u169599
u169599
neeeeeext
01. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg