Forum
hej!
tole je moja prva zgodbica in plissss berte jo ker govori o zapletenem življenju Kristen zaradi katerega je kriv dogodek, katerega ne bo nikoli pozabila. kaj je ta dogodek izveš če beeeeeereš.
12. avgust 2013
moj prvi dan v srednji šoli. krilo me tišči in želodec neznasko boli.res ne vem zakaj mi mami vedno kupi premajhna krila.poleg tega so vsa roza ali vijolične barve.to leto bo zame sigurno najhujše v vsem času še bosebaj ker z Jane nisva več BFF.o šolski avtobus. ker me pobere prvo se lahko usedem kamorkoli želim. vsedla sem se čisto zadaj v kot saj nočem da me vsi vidijo še posebaj po tistem dogodku.
bila sem na zabavi na koncu 9. razreda ko sva bili z Jane še prijateljici. veliko se je plesalo in pilo. kakorkoli poklicala sem policijo zaradi.........zaradi...... moje misli prekini punca z imenom Mae.prisedla je k meni in bila je zelo zgovorna in govorila je o nekih čevljih ki jih je hotela kupiti v črni barvi ker pa niso imeli številke jih je kupila v roza ampak zdaj ji niso všeč in blablabla... ampak jaz nisem bila pripravljena na pogovor. po karakterju sem bila mirna in zadržana- po tistem dogodku. no ja vsaj sebi se lahko zaupam ker za to namreč ne ve nobeden.nadaljujem: na zabavi je k meni prišel fant po imenu Chris. rekel mi je da sem preveč lapa da bi bila sama in potem sva skupaj plesala in se zabavala in tako naprej dokler.... me ni vprašal če se greva malo vozit. vožnja je bila vse prej kot to. poljubljala sva se dokler me ni vprašal če bi. ''kaj če bi?'' sem vprašala ampak bilo je prepozno ker ga je že zaril vame. neeeeee kričala sem ampak usta mi je pokril z roko izvijala sem se mu ampak bilo je prepozno.bila sem posiljena. potem pa sem ga brcnila pa me je samo še udaril in odšel. nato sem šla poklicati policijo in prišla je in zabava se je končala vsi so bežali in od takrat naprej me Jane sovraži.

zdaj pa potrebujem nekaj nextov.

še slikce:
kristen:
jane:
mae:


12. avgust 2013
next
12. avgust 2013
u144299
u144299
neext!!
12. avgust 2013
next
12. avgust 2013
u55172
u55172
next
12. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg