Forum
u46062
u46062
No, to je pa zgodba o enem dekletu po imenu Kristina (v prvi osebi). Stara je 13 let in živi tam nekje v Tomačevem, to je izmišljena zgodba. Ima dvojčico Nino, s katero je vedno skupaj. Ima še mlajšega brata Jureta, ki je star 8 let, psa Tiasa, mucko Lino in mami, g. Zalo Novak.(Lihkr se je preselila) Ok, osebna izkaznica še manjka:
IME: Kristina
PRIIMEK: Novak
VZDEVEK: Kristi
HOBIJI: Šport, pohodi, druženje z dvojčico Nino, pisanje in risanje dnevnika, branje ipd.
BFF: Dvojčica Nina
NJEN FANT: Sebastijan
SLIKA:Zdej pa bom začela pisat:
Oh, kako bi še malo poležala! A žal je šola... "Nin!" sem zaklicala. "Nin, zbudi se, šolo boš zamudla!" Nina je odprla oči. "Motš se, Kristi! Poletne počitnice so!" me je okarala. "Oprosti. A bi šli potemkej raziskovt?" sem vprašala. "Ja, ampak pol!" je leno zazehala Nina. "Joj, ti zaspanka!" sem rekla in jo začela žgečkati."Nehi Kristi!" je zavpila Nin. "Ok, sam če greš zdej mau raziskovot. Mami je relka, da je v novi hiši zelo zanimiv!" sem rekla in jo še naprej žgečkala. "Ok. Se bom odrekla spancu!" se je končno predala Nina. Prvo sva odšli na podstrešje. Bilo je zelo temno. Nenadoma sem zagledala dušo. "Aa!" sem zavpila. "Kaj pa se je zgodilo, Kristi?" me je vprašala Nin. "Duša..." sem nemočno rekla, preden sem padla v kap.
next?
28. maj 2011
ok, ga bom dl. next
28. maj 2011
next
31. maj 2011
u35585
u35585
next
31. maj 2011
next
31. maj 2011
u46062
u46062
ok. To je še preveč. Bom nextstala. Nextam:
V bistvu nisem padla v kap, vendar je kap padla name. Ko sem odprla oči, sem se znašla
na sofi (kavču) v dnevni sobi. "Kristina, si v redu?" me je vprašala mama. "O, sam da si ti, mami..." sem rekla in spet zaprla oči. Ko pa sem se tokrat zbudila, sem ugotovila, da sem v bolnišnici. "O, Kristina, živa si!" je zaklicala Nin. "Nin, a mi verjameš..." in že jo je zdravnik prepodil. In seveda me je uspaval in mi v sanjah predvajal slike ter me opazoval. Prišla je mama. "O, ljubica." mi je rekla. "Mami..." sem rekla, a že se je razblinila. "Oh, mame, zmeraj so TAKO skrivnostne." sem zavzdihnila in se zbudila. "V redu je, le kap jo je zadela. A še vedno ne vemo vzroka." je učeno govoril moj dr. Černe. "A grem lahk zdej domu?" sem vprašala. "Ja, ti kar pojdi." so mi rekli in poskrbeli še za par reči. Ko sem odšla, je bila že tema. Zaslišala sem šum. In nato glasove. "Reši nas, le tako boš našla mir na zemlji..." so govorili glasovi. In nato sem zagledala črno dušo, ki je to govorila. Nato pa je prišel drobna duša nimfe in rekla je: "Ne reši jih, pomagala ti bom..." bila je zelena in imela skodrane lase. Nato so se duše razblinile. Stekla sem domov. Na mizi je bil listek. Na njem je pisalo: Draga ljuba Kristi, morala sva iti na potovanje. Pazi na Nin.
Ati in mami.
"Nin! Nin!" sem klicala. Tokrat sem našla listek na katerem je pisalo:
Tvoji sestri nismo naredili nič. Le v dušo jo bomo spremenili, da boš laže doumela.
Temne duše.
next?
31. maj 2011
u46062
u46062
Dva, ker ste prej 4 in se šteje še za enga kot da je že.
31. maj 2011
next
31. maj 2011
u46062
u46062
hvala, še 1
31. maj 2011
next!!!!!
01. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg