Forum
ime mi je Anna Bella WOLDS ime mi je zrbirala mama. se vidi ja ,da je ona bolj umetniški tip.no ja zdej je nisem vidla že kr dolg par,par mesecev?ja bo pa že res kar nekaj mesecev ood najinega srečanja. pa še to je bilo za moj 15. rojstni dan.z očetom sta ločena.živim pri očetu,ki je brez dvoma eden najbolj bogatih ljudi daleč naokoli.
sedela sem na zofi in gledala filem ( en pač)
27. januar 2012
no mislim da nsem omenla moje bff Maje.res povsod sva sp.no tkoj ko je blo filma konc sem dobila sms:''OMG!!!!Jutr je 1.september si molš predstavljat in naju na gimnaziji oh!!?''joj vedno tak sam okol ene stvari govori cel dan.odpisala sem ji:''JA komi verjamem!'' no pol sva se z MAJO POGOVARJALE KAKIH 20.MINUT,NATO PA JE V MOJO DNEVNO PRIŠEL oče,ki je rekel,da bi mogoče mogla že spat.joj kok je moj oči fajn do enih zjutri mi posti bedet.mami mi še do desetih ne.

''ubila te bom!!!!!!!!!''sem v dvaeh sekundah povedala.mislim da me Maja,ki je stala ob meni ni niti mal razumela.''dej Anč ostan no!!!! a sploh veš kulk je ra?''ne,kulk?sem si mislla ter sama pogledala na budilko ki je kazala 8:40.''KKKKKKAAAAA!!!!!!!!???????''SEM SE ZADRLA na ubogo Majco.no v desetih minutah sem se le oblekla(in pač vse zrihtala)nato pa sva z Mjo stekle do nove najine šole gimnazije.no glih ko so naju pokical sva pršle.šle sva v 1.e.niti ni tko slab razred.ravno se posedemo v razredu ko v razred stopi on...
pliss nextite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. februar 2012
bil je pravzaprav res popoln.˝gospodič ali sploh veste koliko je ura? in kako vam je že ime ?'' ''ja,vem kolk je ura pa drgač zaspal sem se ane!!!!!!!!!''sedel je nedaleč od mene in maje, ki je .....mmmmm gledala fanta v prvi vrst.''torej dragi učenci,ni se vam treba bat...'' mislim kdo se pa še boji učitelce.tko je govorila kot da je oz. smo dve leti str.no hvala bogu se je pouk kmal končal in zato sem odšla proti domu ko (seveda z mmajo)
24. februar 2012
2 nexta pa nadeljujem
24. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg