Forum
Hey! No ker pišete vsi zgodbe se se odločla da tut js napišem eno zgodbo.

IME: Tina
STAROST:15 let
BFFara,Monika
MOJA SIMPATIJA:Jan

No da ne bo kdo mislo nisem posvojenka posvojenka je en druga punca ko pride pol v zgobo.

NAJ NADALJUJEM?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. maj 2011
u36701
u36701
kr piš
27. maj 2011
z moniko sva bili že nakaj korakov proč od šole kodo naju pride jan. nasmehne se mi jaz pa ga le pogledam in ga pozdravim verjetno sem bila rdeča kot kuhana paprka,nopa saj je veeno pozdravil sem ga.do mene je spet pršlo neki otrok in sošolcev in so mi dobesedn u rit lezel.ja najboljša na šoli sem in poleg tega sem riljubljena še ker sta moja starša zelo bogata in ivimo v hiši veliki kot blok ( mogoče mal pretiravam).
z moniko sva šli v razred in tam se je e ana sukala okol jana ki pa je vsako toliko časa pgledal na uro.ja on je on moja ljubezen edina in večna.
˝daj no tina zbudi se že !"me je z sanj zbudila učiteljca. še vedela nisem da že vsi sedijo in da se je ura ravno kar pričela. sedla sem za pro klop in vse povedala moniki ki pa ni vedea da sem v jana. ja te skrivnost nisem povedala nti njej moji naj bff.
nekam začudeno me je pogledala n nato sem slišala učiteljico ki je jezno rakla"tina e boš klepetala ti bom dala cvek zato ker pa sem tako prijazna prdi pred tablo in ssi vprašana" mislila ssem da me bo kap."tina ali me slišš spet sanjaš! sredi ure smo no!!!!!!!"
"ja že grem sem zagodrnajala in se vstala ter šla o table dobila sem 4 "uh hvala bogu" sem rekla in šla ven z rezreda ker je bilo konec ure nato pa me ustavi znan glas...
14. julij 2011
n
14. julij 2011
e
14. julij 2011
x
14. julij 2011
t
14. julij 2011
?
14. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg