Forum
Stara sem 15 let. V svojem življenju sem bila že večrat poškodovana. Ponavadi so bile to poškodbe kot zlomljena roka, noga , zvt gleženj, zapestje ali kaj podobnega vendar leto 2010 je bilo zame najhujše. če želite vam v nadaljevanju napišem vzroke zakaj tako sovražm poletje 2010 !! Zarad poškodb, katere se ne bodo zacelile, zaradi bolečin, katere ne bodo minile in zaradi spominov, ki bodo ostali !! :|

Next ?
24. februar 2011
Next
24. februar 2011
Yaa
24. februar 2011
Že od nekdaj sem zelo neroden otrok !! Kot majhna sem večkrat padla z mize in s pregrzla jezik ali padla s kolesa in si zlomila roko, a poletje 2010 je bilo za mene najhujšo !

Poletje še se prav niti začelo ni. Končala sem 9. razred, prej smo se odpravili na morje.
Na morje smo šli z babico, dedkom, bratrancem, bratom, mamo, očetom, sestrično, njenim fantom in še enim bratrancem. Bilo je najbolše morje doslej. Le zgodila se je prva poškodba. S tamkajšnjimi sosedi smo se žogali, ko sem si zvila prst, 2. dni zatem sem si prst zvila še drugič .. kakšna smola sem si dejala. Nato je bil datum 15.7. ( dan moje najhujše poškodbe do sedaj) .. s prijatelji smo šli v toplice. Res, da smo imeli s seboj alkohol, a ga nisem spila veliko in do 16.00 sem bila že zelo zelo trezna. moja sošolka, ki pa je prišla bolj pozno je komej tedaj začela piti. šli smo se kopat v bazen in smo skakali v vodo . skočila sem v vodo in ko sem bila pod vodo je name skočila bivša sošolka , začelo me je tresti, vse me je bolelo ,nisem mogla dihati, mislila sem da bom umrla ...

Next ?
24. februar 2011
Next :|
24. februar 2011
Komaj sem se splazila z bazena, že je bilo okrog mene polno ljudi, vsi so gledali kaj je narobe. Jaz sem le vstala z vso močjo ki sem še jo imela in rekla : vse je vredu.
Ljudje so odšli vstran, jaz pa sem šla na ležalnik in ležala tam do večera. opazili so da je nekaj narobe, vendar so me pustili pri miru. ko sem prišla domov staršem nisem povedala kaj se mi je zgodilo. a vse bolj me je bolelo. drugi dan sva šle s sosedo v Maribor nakupovat in jaz več nisem mogla sedeti pri miru zaradi bolečin. Ko sem prišla domov sem se vlegla na kauč in ležala tam do petih popoldan. Bratu sem povedala vso zgodbo in rekel je da me bo peljal k zdravniku. poklicala sem še mamo in ji vse povedala. ko sem prišla k zdravniku so me dali 3x na slikanje hrbtenice. Ko je zdravnik gledal izvide je bil videti zaskrbljen ...

Next ?
24. februar 2011
next
24. februar 2011
Ko je zdravnik gledal izvide je bil vdeti zaskrbljen . povedal mi je da imam polomljena vretenca. dobila sem ovratnico, ki sem jo morala nositi 3 tedne. to je bila največja muka.
Če dvignem kaj teškega me boli, če se malo udarim me boli, če hitro premagnem glavo me boli . le kaj bi storila da bi lahko čas zavrtela nazaj ali da ta preklet dan 15.7. nikoli ne bi obstajal. Vsak dan jočem, ker vem da nikoli več ne bo kot je včasih bilo.

da pa še to ni vse se mi je zgodila še ena nesreča. s prijatelji smo šli na morje na slovensko obalo .. zvečer smo šli na nočno kopanje in ...

next ?
24. februar 2011
u7275
u7275
next
24. februar 2011
Zvečer smo šli na nočno kopanje in skakali smo v vodo. Pred tem mi je en fant po imenu Matjaž priznal da je zaljubljen vame. Zvečer so me hoteli vrečt v vodo zato sem tekla proti brisači. Zaletela sem se v neke železne stopnice in si zlomila nogo. Matjaž, ki sploh ni bil z nami na morju ampak smo se srečali na vlaku, me je nesel do hiše kjer smo spali in me poljubil. Tako sem nekaj naslednjih dni preživela z zlomljeno nogo in Matjažom.

No v vsem tem pa je bilo nekaj dobrega.

A še vedno čutim bolečine v nogi & vratu in želim, da se to ne bi nikoli zgodilo. Nikoli več ne bo kot je bilo nekdaj .

end
24. februar 2011
Omg! Boga!
Next!
24. februar 2011
Upam da bo use okej s tabo!
p.s. moj prvi komentar naj bi bil pred zadnjim delom.
24. februar 2011
Omg ! ! !

Neeext
24. februar 2011
Tudi jaz upam da bo vse o.k.
Do zdaj še skoraj nikomur nisem povedala te zgodbe, ker vedno začnem jokati.
Pri športni vzgoji sošolci in sošolke nevejo zakaj ne telovadim, ko grejo tekat in me povabijo zraven rečem da nimam časa, ko pa naj kaj dvignem pa rečem da je preteško in da ne morem . Nevem zakaj , vendar ne morem ljudem preprosto povedat kaj je narobe ker se počutim nemočna :|
24. februar 2011
Ne smeš se sramovt al pa kej. Taka si, pač v življenju se marsikaj zgodi,in ti si ista kot mi ki lahko delamo vse, le da ti nekaterih stvari nemoreš narediti, vendar zaradi tega nisi nič slabša.
Pa res želim ti da se vse poprav na bolšo stran.
24. februar 2011
Hvala za podporo !
24. februar 2011
Ni zakaj!
24. februar 2011
petra.. res ne smeš sramovat tega...malo počakaj pa se boš naučila živet s tem. to te je zaznamovalo, brez tega ta nebi bla TI !
24. februar 2011
Hvala vsem !!
24. februar 2011
u37399
u37399
se strinjam, ne sramuj se tega... veš en moj sošolec je v šoli plezal na drevo (na igrišču) in tam gor pa je bil še eden sošolec. ker sta se delala da sta cool sta se tam gor stepla in eden je padel dol. in sedaj je invalid! tudi on je žalosten, da ne more biti pri športni vzgoji, ampak smo se s tem sprijaznili. tako, da petra povej jim. VSI ENAKI, VSI ENAKOPRAVNI!!
24. februar 2011
Hvala vsem ,res nevem kaj bi brez vas !!
24. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg