Forum
No to bo zgodba o posebnici. Hope u like it!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ughh! Vozim se proti novi srednji šoli. Vozim se proti srednji šoli za posebneže.Srečna Maya je lahko ostala pri Layli. Obema želim srečo! Saj sem res posebna sem še ena redkih, ki ima svetlorjave lase in modre oči.Vsi drugi imajo črne ali blond lase. Oboji imajo polovico sveta. Jaz pa nevem kam spadam.Saj mi sploh niso dali izbire, da bi šla na kako drugo srednjo šolo! No v sirotišnici je bilo.lepo, če nisem pomislila, da sem na kratko v sirotišnici za izobčence. No tam so mi izbrali ime Lucy, saj sem bila kot mala prava mala nadobudnica. Kmalu se je pokazal moj talent risanje. Celo sirotišnico sem polepšala z mojimi risbami. A to je zdaj preteklost! Joh kako bom pogrešala Mayo in posvojiteljico Laylo. Maya je bila tukaj, ker ima blond in črne lase. Starša sta imela prepovadano ljubezen. Layla naju je posvojila obe pri 8-ih letih. Bila je tudi učiteljica v sirotišnici a naju je šolala doma.Tudi njeni starši so imeli prepovadano ljubezen. Ona ima podobne lase kot Maya. Jaz pa sem pač posebna. Prinesla me je mama s svetlimi lasmi, zraven je imela mojo dvojčico s pravtako svetlimi lasmi. Hlipala je, ko me je oddala saj bi me raje obdržala. Ni imela izbire. Tako so mi vsaj rekli. A vse je preteklost. Začela sem močno hlipati. A smo že prispeli k novi šoli, tako, da ni bilo časa za to.Vsi tu so bili rjavolasi temno in svetlo kakor jaz. Vse vrste s skodranimi, ravnimi, valovitimi, kratkimi, dolgimi itd.Oči pa so imeli vseh barv. Po teh kriterijih so nas razvrstili v sobe. V sobo s podobno punco kakor jaz. Ime ji je Lorelaj. Pravi naj jo kličem kar Lori. Lori pa je genij za obleke tipi topi ti sešije najlepšo obleko. Soba je zelo napredna lahko jo uredimo kot hočemo. Jaz sem sobi uredila stene. Lori pa je uredila notranjost omare, postelje,...Po kar nekaj urah je bila soba končno urejena. Tako sem se zatopila v delo Lori pa tudi, da sva čisto pozabili na najini družini. Poklicala sem Mayo in Laylo. Pogovarjale smo se o običajnih stvareh. Lori ni poklicala svoje družine saj je njena družina zaradi Lori ustvarila to šolo. Njena mama je ravnateljica, njen oče hišnik njen brat pa je kuhar. Imajo pa še svoje identične robote. Vsi člani družine so blond, samo Lori ima svetlorjave lase. Mi smo pa res posebneži. Lorijini starši so zelo bogati, zato bodo kupili otok kjer bomo živeli samo rjavolasci. Kmalu naju je Lorijina mama zmotila pri pogovoru. Po zvočniku sva dobili sporočilo. Prosim, če vsi učenci pridete v avlo. Čez pet minut smo bili vsi zbrani v veliki avlo. A posebnežev nas je bilo le okoli trideset. Ravnateljica oz. Lorelajina mama je začela:
Tu ste vsi posebneži, ki ste stari ali boste do januarja stari petnajst let. Je tako?! (od nas plahi ja) No vi ste prvi na tej šoli. Glede na vaše interese imamo za zdaj dve skupini: Umetnostno in osnovno. Umetnostna se deli na glasbeno ter likovno. Lahko postanete glasbenik, slikar, modni oblikovalec, arhitekt in tako dalje. (Z Lori sva se strinjali, da greva sem.) Osnovna pa se deli na matematično in jezikovno. Lahko pa postanete slavist, učitelj, matematik,.. ( Najino mneje nikakor ne!)Naslednji teden začnete s poukom. Ta teden oddate prijavnico kam greste. Drugače pa se zabavajte ter spoznajte prijatelje. Skoraj sem pozabila, da krožke sami ustvarjate. Idejo morate le predstaviti meni, da jo potrdim. Lori mi je šepnila na uho a bi bila moja BFF. Jaz sem le nemo prikimala.Lori mi je še prišepnila, kaj ko bi imeli vrtnarski krožek. Zdaj pa sem veselo vzkliknila ja. Šele zdaj sem opazila, da en luškan fant strmi vame. Pomežiknila sem mu. Zardel je! Očitno sem mu res všeč. Nenadoma pa me je Lori vprašala komu mežikam. Rekla sem ji, da luškanemu fantu.Ne vidim ga. Aja to je eden od učiteljev je duh in se prikaže samo tisti, ki hoče. Aha zmedeno odgovorim.Šli sva v sobo. Preden sva zaspali se nama je predstavila trojica plastičnih. Ko so šle sva zbijali šale o njih nato pa skupaj sladko zaspali na eni postelji.
Jaz-


Maya-


Layla-


Lori-


Ravnateljica in hišnik (mož in žena)-


Kuhar (lorin brat)-


Plastična trojica-

(in še 2 podobni tej)
Kako se vam zdi?
Next?
Plis mal oglašujte
05. oktober 2013
u129738
u129738
Neeeeeeext!
05. oktober 2013
next
05. oktober 2013
next
05. oktober 2013
next dobite jutri!
05. oktober 2013
ok
05. oktober 2013
2.
Usem 100x hvala za nexte!!! Danes zvečer sm nardila še 1 next. Hope u like it too!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Auuuuuuuuuuuuuuuuuu! Pristala sem na trdnih tleh. Lori se je vrtela na posli in me vrgla dol.Dobr, da mava dve posli.Upm sam, da se na moji glavi ne naredi prevelika buška!Tako sem zaspala še do osmih oz. dokler me Lori ni začela pretepat z blazino.S peresi v ustih sem probala zakričat: Ok, človek, če si normalna nehi!! Lori je razumela, da je dovolj. Hitr sva se preoblekli ter umili. Posodili sva si make up in obleke. Sklenili sva, da morava iti kupiti obleke za jesen in zimo.Preden sva se odpravili sva šli še do ravnateljice za vrtnarski krožek.ter pojesti zajtrk (zajtrk in večerjo dobimo v šoli)Za zajtr sva jedli mleko in kosmiče.Nato pa sva stekli do ravnateljice. Lorina mama je bila navdušena nad idejo. Lori je predlagala naj na nakupovanje povabiva še kako punco. Ja zakaj pa ne? Našli sva punco, kar dve. Tako smo nastale 4 BF, ki sta po dve BFF. Se pravi jaz in Lori. Ter novi dve punci, ki se imenujeta Sari in Sarah. Ja punci imata podobni imeni. Sari je povedala, da je dvojčica z Samantho. Kdo je Samantha smo vprašle ostale tri. Mislim, da se je usem učeri razkazovala, še posebej fantom je zavzdihnila Sari. Misliš tista ta plastična Sari , sem jo uprašala. Ne kliči me tako raje Sam, Samantha se je kar naenkrat prikazala za mano. A ok!! A Samantha je bila zelo, zelo jezna. Tako, da smo morale vse štiri kar teči iz šole do trgovin. Na srečo je imela plastična Sam pete. Od tistega dne se sovražimo, tudi njena dvojčica jo hejta. Šle smo nakupovat. Vsaka ma svoj stil. Med nakupovanjem v New Yorkerju , me je poklicala Maya.
M=Maya J=jaz
M: Oj ! Kako?
J: Ma dobr miss you!
M: Me too!Si, si že našla kakšne prijateljice???
J: Ja 2 bf in še eno bff.
M: Pa me ja nis že pozabla (v smehu)?
J: Pa pa! Grem na lunch!
M: Čavč!
Lori mi je namreč poslala sporočilo, da se dobimo v Mcdonaldsu.Plačala sem in se odpravila. Vsaka je pojedla svoj burger. Odpravile smo se proti šoli. Takoj, ko smo prišle smo morale k ravnateljici. Sam nas je zatožila. Ravnateljica nas je k sreči razumela. A je rekla naj se je raje izogibamo. Vse smo nemo pokimale z glavo. Stvari smo šle zložiti v omaro. Nato pa smo se do večera igrale flašo resnice ter activity. Jaz in Lori sva Sari in Sarah uprašali, če se nam pridružita pri vrtnarskem krožku. Na skritem sva držali pesti. Sari in Sarah sta se spogledali ter navdušeno pokimali. Naredile smo skupinski objem. Nato pa smo odhitele na večerjo. Večerjale smo dunajski zrezek ter pomfri.Fant od učeraj je tudi jedel večerjo. Torej ni učitelj.Ko je opazil, da ga gledam je prišel do mene ter se mi predstavil:
M-Mark J-jaz
M: Oj! Meni je ime Mark. Kako pa je tebi ime?
J: Lucy. Lepo ime.
M: To je moja phone number. Če želiš me pokliči ( pri tem sva oba zardela).
J: Povedala sem mu še svojo št. Od phona.
Ko je odšel so vse punce zaklicale: Opaaaaaaaaaaaaaaa!Tedaj pa je mimo prišla Sam, ki mi je zlobno rekla, on bo moj tako, da se niti ne trudi! Vse smo valda zavile z očmi. Sam in še dve njeni avšasti spremljevalki pa so prhnile ter se odpravile.Pojedle smo. Z Lori sma pospremili Sari in Sarah spati. Z Lori sva se preoblekli, odstranili make up. Se vlegli vsaka v svojo poslo. Se še malo pogovarjali. Nato pa zadremuckali. Nisva pa vedeli, da naju nekdo opazuje...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slikce:
Mark:


Sari:


Sarah:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kdo ju je opazoval?
Ali se bodo prijateljice ujele?
Ali vam je všeč?
Next?
Pa prosim vas, če odgovarjate na uprašanja, ker iz tega sestavim zgodbico, tako, da bom vesela vsakega komentarja!!!
05. oktober 2013
u129738
u129738
Kdo ju je opazoval? Mark ali pa plastična trojica???
Ali se bodo prijateljice ujele? Verjetno
Ali vam je všeč? Ja
Next? Seveda!
Neeeeeeext!
06. oktober 2013
nevidni učitelj
jaaaaaaa
omg jaaaaaaaaaaa
jaaaaa
neeextiii
p.s. nova brauka D
06. oktober 2013
3. Jeeej, nova bralka! Drugače pa hvala obema za next.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanjala sem sanje otroštva. Veeeeeeeeeeeeeee! Sva se drli jaz in še ena svetlolasa punčka zraven mene. Bili sva identični le, da je ona imela majhno čupko blond las. Takoj je prihitela mama s svetlimi lasmi. Sanja in Sonja ne jočita no se je prijela za ušesa! Nato je skozi vrata planil nek moški in .....Zbudila sem se torej z solzami v očeh. Želela sem se začeti dreti, ko sem opazila, da je nekdo pri vratih. Bila je Sam ter še dve kokoški zraven nje seveda. Slišala sem, ko jima je govorila: Škoda, ker tudi danes ne spita skupaj, ko imamo fotoaparat. Lahko bi rekle, da sta lejzbi! Zraven se je še škodoželjno režala. Tedaj pa je ravno mimo prišel hišnik (na mojo in Lorino srečo) ter jih zapodil v pripor. Uffff! To pa je bilo za las. Ampak jaz nisem želela zaspati nazaj nisem spet želela sanjati groznih sanj. A bilo je prepozno bila sem preveč zaspana. Zbudila sem se kmalu še prekmalu. Aaaaaaaaaa, sem zakričala, ko sem opazila, da je Lori zvezana. Želela sem jo odvezati a me je Sam (zakaj spet ona) potegnila nazaj. Ugh! Zdaj pa je meni prekipelo. Od mene je dobila glasno klofuto. O vidim, da tudi ti mene ljubiš, zraven se je režala kot, da je pijana. O šit!!!! Sam je bila pijana zelo pijana. Želela je nevem kaj vse od mene.Tedaj sem se začela dreti na vso moč.Tokrat me je slišal Mark. Sreča! Sam je povlekel stran od mene. Jaz sem hitela odvezati Lori. Hišnik in ravnateljica sta bila v petih minutah pri naju. Strinjala sta se, da Sam ne more biti več na šoli. Prišla jo je iskat umobolnica. Oh, Sam se mi kar malo smili. Lori me je močno objela. Niti vedela nisem, da hlipam. Te noči mi je bilo dovolj zato bi se kar sesedla, če me Mark ne bi ujel. Hvala sem zamomljala.Ravnateljica je rekla: ura je šele dve zjutraj, pojdite spat otroci. Noh danes sem že tretjič zaspala. Spala sem nemirne sanje.Zjutraj sem se zbudila že ob šestih. Lori je še spala. To jutro jo bom pa jaz zbudila sem si mislila. Šla sem do nje ter jo začela na vso moč žgečkati. Po vsem hodniku je odmeval glasen hahahahahahahahhaahah! Lori sem rekla: Kako bova Sari povedale za Sam? Nvm je zamomljala nazaj. Obe sva se preoblekli. Nato sva poklicali Sari in Sarah. Zmenile smo se, da bomo ob osmih na zajtrku. Pri zajtrku sva Sari povedali novico. Sari je potočila par solzic (Sam je vendarle njena dvojčica). Rekla nama je, da ji je žal v Saminem imenu. Je že ok sem rekla ter se nasmehnila. Kaj, ko bi danes začele z vrtnarskim krožkom, je vprašala Lori. Ja sva s Sarah vzkliknili, Sari pa je pokimala. Šle smo do ravnateljice saj smo rabile denar za rože, prst itd. Ravnateljica nam je dala petdeset eurov ter obrazce za katero smer se bomo odločile.Šle smo vrtnarijo, ki je bila petdeset metrov od šole. Po poti do tam smo srečale Marka ter njegovega frenda Alexa.Sarah so poskočile oči ob Alexu, močno je zardela. To je opazil Alex, ki ji je pomežiknil. Mark me je vprašal kam se odpravljamo. Tako smo dobile dva nova člana pri vrtnarskem krožku. Vse popoldne smo garali z sajenjem rož. Kosilo smo kar pozabili jesti. Zato pa smo toliko več pojedli pri večerji. Samo Sari je komaj kaj spravila v usta. Pa daj Sari ne sekiraj se toliko za Sam sem ji nežno rekla. Ona pa bruhne v jok nočem dobiti zobnega aparata. Ni se hotela ustavit tulit. Zato smo šle z njo v sobo Sari je v hlipanju zaspala. Ker nas je vse tri zelo skrbelo za njo sva jaz in Lori prespali pri Sarah in Sari. Poklicala sem še Laylo in Mayo:
J= jaz, M=Maya in L=Layla
J= Čer, vama dvema!
L= Maya ima fanta, Maya ima fanta...
M= Ja, Layla mislim, da je razumela.
J= Res Maya? Kdo je ta srečnež?
M=Ja res je, se spomniš Patrika.
J= Ja, on je ful cute.
M= Ja, vem js sm tolk happy. Sorč Lucy zdaj pa morem it spat saj vidiš, da je že polnoči.
J= Ja, prov maš. Nočko Maya in Layla!!!
M in L= Noč.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slikce:
Vrt, ki smo ga uredili (zadaj je šola)-


Alex-


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokrat vas uprašam sam:
- vam je kul zgodbica?
- Nextam?
06. oktober 2013
Aja, če vam rabjo slikce še od česa pište!!!
06. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext DD
jaaaaaaa jaaaaaaaaa <3
06. oktober 2013
ja
seveda
next
06. oktober 2013
še 1 next pa nextam!
06. oktober 2013
Hej nova bralka,
ja no in prebrala bom pozneje zdj nimam časa
malo sem pa prebrala pa je the best!
NEXT + NEXT!!!!
06. oktober 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/modna-oblikovalka/62582/
Plisss a se kdo prijavi.
bla bi zlo vesela.
od strani te ločuje samo link, hitro ga klikni
06. oktober 2013
4. Hvala usem za nexte! Ta next pa posvečam♡ ɢood ɢιrl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spet sanje iz otroštva. Govorila sem že ma-ma. Jah Sanjica zlata dobro, da Sonja spi. Ti moja mala posebnica, točno takšne lase maš kot očka.Sanji lubica, kako dela konjiček?? Jaz prrrrrrrr, prrrrrrr (saj veste, ko konj prhne). Oh Sanji lubim te upam, da se me boš spomnila lepotička. Nenadoma je pozvonilo na vrata. Prišla je moja vzgojiteljica v sirotišnici. Z gromkim glasom je rekla: predajte mi otroka. Mami je zahlipala(dala me je njej), dajte ji ime Lucy, prosim je jecljala. Vzgojiteljica je pokimala ter odšla kakor je prišla. Še bi spala a me je zbudilo Sarino hlipanje. Sarah in Lori sta še spali. Tako sem jaz stopila do nje ter jo potolažila. Čez uro in pol imam ortodonta mi reče v solzah.Hočeš, da grem s tabo jo zaskrbljeno vprašam. Še vedno žalostno je pokimala z glavo. No potem pa se hitro obleč, nato pa jest zajtrk. Jaz bom Lori in Sarah napisala listek.Prov jaz si prilastim kopalnico mi ne več v solzah reče Sari. V pol ure sva se odpravili. Zajtrk sva prav tako hitro pojedli. Nato sva stopili na bus, saj bi bilo do ortodonta peš predaleč. Kakšen aparat pa sploh dobiš jo z zanimanjem vprašam.Zvezdice. Saj ni vse tako črno, ji rečem. Jaz sem imela steznik, ko sem bila mlajša.In ti je pomagal? Ja bleknem. Prišli sva do postaje. Sari sem mogla dobesedno zvleč dol z busa. Dej no Sari pol ti častim original Allstarke. Končno je šla z nasmehom na utih not. Čez pol ure je prišla ven. Skori zakričala sem: Sari, smile! Če bi pogledi ubijali bi bla že mrtva 3x. Ko je neki poskušala reči se je razlegel glasni auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Oh uboga Sari, sem potiho zamrmrala. Na koncu pa se je le nasmehnila. Pa sej ni tok hudo no Sari. Po sporočilu mi je napisala:
j-jaz, s-sari
s-Aj greva v trgovino s čevlji. Častiš mi allstarke.
j- Ja!
Uboga Sari je gledala v fon, pa se je zaletela v lušnega tipčka. Malo kasneje sem ga spoznala bil je Alex. Kaj ti delaš tuki? Zbiram darilo, da bom zaprosil Sarah, če bi bila moja punca.Opa, sva obe rekli. Nato pa je Sari spet zatulila. Zakaj tuli, me je Alex zaskrbljeno. Ah dobila je aparat pa jo boli. Aha. Dobr čaw punci!
(spet po fonu)
s- Zaprosil bo Sarah! Jo kok sem vesela zanjo! Naj ji pošlem sms?
j-Ne, naj bo presenečenje.
s- Prov maš.
j-Greva v trgovino?
s- Nisem nirti opazla, da smo prišli.
S Sari sva si izbrale allstarke z istim motivom, samo drugačne barve. Z busom sva šli še nazaj. Ravno sva prišli, ko sva videli kako je Alex zaprosil Sarah, če bi bila njeghova punca. Sarah mu je odgovorila s poljubom na usta. Vsi so zaploskali. Za darilo ji je Alex kupil majhnega Yorkshire terierja. Sarah ga je zaskrbljeno vprašala: kaj imamo lahko tuki živali. Alex ji je rekel: misliš, da sem tako neumen, da se ne bi pozanimal. Sarah je nato opazila naju na širo se nama je nasmehnila ter pomahala. Lori pa pravtako.Vsi smo šli na kosilo. Nato pa prispevali pri nakupu vsega potrebnega za kužka, tudi mojega. Pri kosilu je Mark tudi mene uprašu, če bi postala njegova punca. Odgovorila sem pritrdilno. Meni pa je podaril pasmo Mali nemški špic. Jo , ko je luškan. Po končanem nakupu smo si šle punce urediti sobe. Kužka sta zaspala. Mi pa smo se vsi izmuznili na večerjo.Moji psički sem dala ime Pepsi, Sarah pa svoji Shwepsy. Obe sta prespali pri naju v postelji.Zdelo se je, da skrbi ni več, a največja je šele prihajala.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarin aparat:https://media.tumblr.com/tumblr_m3jwl0VUCn1qzr0dc.jpg
allstarke:


Poljub med Alexom in Sarah:


Poljub med mano in Markom:


Pepsi:


Shwepsy:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj je največja skrb, ki prihaja?
Komentarji?
Next?
Da nextam potrebujem 4 nexte. Tak, da mal oglašujte!!!
06. oktober 2013
ups popravek 5 nextov rabite!
06. oktober 2013
da se samantha vnre????nwm sam ugibam
super zgodbica za začetek...ker še nisi veliko strani popisala to mislim.
next
next
next
next
next
pa jih maš pet
nisi rekla od različnih oseb hihi
06. oktober 2013
prav maš sam mi je dovolj pisanja za danes!
06. oktober 2013
ok
a si mislila pod shwepsy
shweps...to je ena pijača kot pepsi
06. oktober 2013
Ja. Tud moja psička se kliče Pepsi. Pač niso tako vsakdanja imena.
06. oktober 2013
ja,potem pa recimor te kdo vrpaša pa neve da maš psa pepsi po imenu pa boš rekla d boš pelala pepsi na sprehod...bodo mislili da si malo prismojena haha
06. oktober 2013
5. Nexte je dala samo ena osebica(za vseh pet, pa tudi pravilno je odgovorila na moje vprašanje) ! Tako next posvečam ღMUSłϾღÐΛЛϾΞღ. Vsak dan nextam neglede koliko nextov bo, vesela pa bom vsakega nexta, da vidim koliko vas bere. No zdaj pa k zgodbici!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prvi teden brez šole je minil kar se, da hitro. No vse 4 punce in 2 fanta smo se prijavili na likovno smer. Mi smo razred 1.a. (pri likovni smeri nas je samo nas 6). Naša razredničarka je zelo prijazna imenuje se Mia. No ona nas ima praktično pri vseh predmetih. No ne uči nas samo francoščine. To pa nas uči madame Parler.Predstavila pa se nam je takoleonjur, je apelle Nina Parler.( Dober dan jaz se imenujem Nina Parler.) Ko smo imeli odmor je skozi vrata prihrumela Samantha. Žlica s katero sem jedla jogurt mi je padla po tleh. Sam me je opazila sovražno me je pogledala. Nato pa je stopila do Marka ter se mu je začela prilizovati. Ok zdaj pa je presegla vse meje. Postavila sem se pred njo ter zakričala: Mark je moj fant! Sari je bilo vsega dovolj, zato je v hlipanju zbežala v sobo, jaz pa za njo. Niti nisem opazila, da sta za Sam prišla tudi njena starša. Ravnateljici sta dala milijon eurov (ja, tudi Samni ter Sarini starši so zelo bogati). Ker pa je ravnateljica ni želela oprostiti, sta rekla, da bosta vložila tožbo proti njej. Ravnateljici je bilo dovolj. Sam je tako spet med nami!!! Sari je še vedno hlipala v sobi. Vprašala sem jo Sari zakaj sploh hlipaš. Nočem, da se je Sam vrnila. Hvala bogu se Sam ni vpisala na likovno. Tedaj mi je zazvonil telefon. Mislila sem si Maya ne zdaj. A ni bila Maya. Bila je Sam. Poslala mi je kako se poljublja z Markom. Ne, sem zahlipala. Zdaj sva hlipali vsaka zase, jaz in Sari. Čez eno minuto so v sobo vstopili Mark, Lori ter Sarah in Alex z roko v roki. Vsi so me vprašali: Lucy zakaj hlipaš?? On je kriv sem pokazala na Marka. A ti je Sam poslala tisto sliko,me je vprašala Lori. Ja sem zdaj že bolj jezno rekla: ja!!. Tisto ni res! Uporabila je Markovo sliko s facebooka. Aha sem zdaj že čisto jezno rekla. Sam sem odgovorila:Lažnjivka!Nato pa sem stekla objet Marka in mu rekla: I am sory! It is ok, mi je nežno odgovoril. Zdaj pa se pripravimo na zabavo, ki jo pripravljajo učitelji je rekla Lori. Vse 4 smo stekle v mojo in Lorino spalnico.Jaz in Sarah sva v kostumčke oblekli tudi najina ljubljenčka, saj je bila to zabava v maskah. Na koncu smo bile vse zadovoljne s svojim izgledom. Sam ter še dve afni so bile seveda playboyeve zajčice. Bljak odurno sem pomislila. Sam je posebej za to priložnost vzela svojo chivavo, ki jo je prav tako obleka v zajčka. Do mene je prišel Mark. Skupaj sva zaplesala valček. Druge pesmi pa sem zaplesala s puncami. Sredi zabave mi je zazvonil mobič. Tokrat pa je res bila Maya.
J: Oj Maya.
L: Maya je v bolnici. S Patrikom se je zaletela. (Leyla je hlipala)
J: Kaj? Layla hecaš se?!
L: Ja!
J: Uf, hvala bogu! Ne straši me več tako prav!
L: Saj te ne bi samo to sem imela za izziv.
J: Ok, daj mi Mayo na fon.
L: Sory, Maya že spi. Bolna je!
J: Pozdravi jo v mojem imenu, ko se zbudi. Čavč!
L: Čav, Lubica!
Ura je počasi prihajala pozna. Z Lori sva se poslovili od vseh, ter kar oblečeni zaspali, vsaka na svoji posli (seveda).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slikce:
Razredničarka Mia:


Madame Parler:


Naši kostumi:


Pepsi:


Shwepsy:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
07. oktober 2013
next
kok sem pametna haha
samo jaz sem ugnaila
07. oktober 2013
kaj sam še ti bereš?
07. oktober 2013
don't you worry i will help you
07. oktober 2013
ok. želiš 2 nexta s tem, da je 1. žalosten ali enega in da je vesel?
08. oktober 2013
omg,sam se je vrnila.Ana ti pa čisto na vse misliš.
všeč mi je ko uporabiš sanje v zgodbi
best story ever!!!!!!!!!!!!!
skor bi pozabla : NEXT!
08. oktober 2013
next
08. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg