Forum
Hojla to je moja 1 zgodbica zato res upam da jo boste bral.No pa da začnem
Ime mi je Sara in prihajam iz New Yorka.Stara sem 16 let in pol./SocintsPictures To sem jst.
Imam bff Eleno,ki bo čez 4 dni stara 17 let.

Elena. Sem samska in hodim v gimnazijo 2 letnik kot Elena.Rojstni dan imam čez mesec in pol.Spet ta budilka,vrag ga vzemi kdor jo je izumil!Vstala sem in se pogledala v okno.Bil je 29.6.2012 in začetek počitnic.Sprašujete se zakaj imam budilko nastavljeno sredi počitnic.Ker grem danes na počitnice za mesec in pol k teti v Los Angeles,komaj čakam.Oblekla sem si pajkice in belo majčko ter all-starke.Pojedla sem kosmiče in se odpravila pred hišo,kjer me bo čez 2minuti pobrala moja teta Liza.

Teta Liza.Vozili sva se do letališča(ona je bila pri nam na obisku ampak je živela v HOTELU SAJ JE BOGATA) in nato odšli na letalo.Vozili sva se 4 ure in pol.Ko sva prišle v Los Angeles sem skoraj omedlela.Stala sem pred ogromno vilo.

Vila v kateri živi moja teta Liza.Pokazala mi je sobo in vse sem si razpakirala.Pojedla sem sdno kupo in nato odšla po mestu ter v šoping.Teta mi je kupial to:in

Ob 19:00 sva prišli domov in naredili sva si pico,ki je izginila v 5minutah.Odšla sem v sobo in na ipadu poslušala tole skladbo:
Ker sem bila utrujena sem ob 22:34 zaspala.Zbudil me je nežni moški glas...next?

Nadaljujem ali ne?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. september 2012
aja tole sm pa jst

28. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg