Forum
heiii odločla sm se d bom npisla zgodbico.. upm d vam bo ušeč.

NO PA KR ZAČNIMO ------------------------->

Nikoli si ne bi mislila, da je tako hudo. Zapustila sem že več fantov, da bi pa kakšen mene, pa se še ni zgodilo. Vendar jaz nisem nobenega tako grdo pustila. Ta me je namreč pustil zaradi moje najboljše prijateljice. Kako me je lahko tako izdala?! Ne! Iti moram naprej! Življenje gre naprej! Ne beli si glave z njima! Nista si te zaslužila! sem samo sebe prepričevala. Nisem smela posedati doma in se kujati. Vstala sem, odprla garderobno omaro in se zazrla v velik kupec zmečkanih oblačil. Zastokala sem, prijela gromozanski kupec in ga vrgla na posteljo. Začela sem meriti obleke in jih zlagati nazaj v omaro. Izbrala sem prisrčno oblekico in jo oblekla, čez sem si oblekla še jakno iz jeansa in obula balerinke. Pograbila sem torbico, stekla po stopnicah in odšla skozi vrata. Še prej sem očetu zaklicala, da grem na zabavo. Sklenila sem, da se bom skušala imeti čim bolj lepo. Pravzaprav je bil tisti tipček, ki me je povabil prav hud...

Boš bral/a mojo zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. maj 2012
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Wiiiii, ušeč mi je začetek...^^
Next.!!! < 33333
29. maj 2012
jeeejjj tenkjuu

Že po nekaj minutah hoje, sem od daleč zaslišala glasno glasbo, ki je donela po temni ulici in kmalu sem stala pred hišo, iz katere je prihajal hrup. Delam prav? sem si mislila. Saj sem komaj iz zveze. Da se ne bi premislila, sem hitro potrkala. Odprl mi je neznan fant in me spustil noter, potem pa je izginil v množici. Obrnila sem se, da bi odšla in odprla vrata.
»Hej, Grace! Kam greš?«
Ozrla sem se, da bi videla, kdo me je poklical. Matt, fant, ki me je povabil sem, je stal tam in se mi radovedno smehljal. Nosil je modro majico, ki je poudarjala njegove lepe oči in je bilo skoznjo videti seksi izklesano telesce. Na ramena so mu padali rahlo skodrani svetlo rjavi lasje. Nekdo se je zaletel vame in me tako spomnil, da sem pozabila zapreti usta.
»Hej! Mislila sem, da nisem prišla na pravi naslov. Kako si?«
»Odlično! Pridi, zabava se je že začela.«
Ubogljivo sem mu sledila v glasen prostor, poln vonja po znoju in pijači.
»Boš kaj spila?« me je vprašal.
»Vodo, prosim!« sem mu odgovorila.
Odšel je, jaz pa sem se razgledala po prostoru. V kotu je stal pult s pijačo, zraven njega pa DJ z vso svojo opremo. Nad mojo glavo se je svetlikala ogromna disko krogla.
Nekdo me je prijel za pas in nato segel po moji zadnjici. Bil je Travis, devetnajstletnik, s katerim sem hodila 10 mesecev in me je pustil zaradi moje najboljše prijateljice. Nisem mogla verjeti, kako se je pred mojimi očmi iz prijaznega fanta spremenil v popolnega bedaka.
»Spusti me!« sem ogorčeno vzkliknila in se mu zaman hotela izmuzniti iz prijema.
»Si prepričana, da si to res želiš? Lahko bi se malo pozabavala.«
»Nehaj! Spusti me!«
»Spusti jo!« Prepoznala sem Mattov glas. »Spusti jo,« je grozeče ponovil in privabil radovedne poglede, da so obstali na nas.
Travis se je glasno zarežal in popustil prijem. Hitro sem se mu iztrgala iz rok in se umaknila na varno razdaljo.
»Kar imej jo!« je Travis zaklical Mattu. »Tako ali tako noče dati!«
Za hip se mi je zameglilo pred očmi. Komaj zdaj sem dojela…
Matt je mahnil Travisa in ta se je zgrudil po tleh. Dobro se je zavedal, da se bo na njegovem čednem obrazu pojavila grda modrica.
Grdo je pogledal Matta. »To ti bo še žal,« mu je zagrozil.
Matt me je prijel za roko. »Pridi. Odpeljal te bom domov.«

UŽIVITE ;D
29. maj 2012
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
UaU...Ta drug del mi je še bl ušeč...< 33
Nextii čimprej zameeeeee...
29. maj 2012
u94014
u94014
Waaw NEXT.< 3
29. maj 2012
bom zvečer nextala. čeprouu ste redke hvala ker berete
29. maj 2012
neeekštt ;3
29. maj 2012
aja sm vm puzabla puvedt... vesela bi bla tut kšne kritike, zgodbica je itak namenjena vam tku d kr puvejte če vs kej moti.. aja pa lahko tut oglašujete če čte, z veseljm bom prebrala kšno zgodbico... evo zdej pa kukr sm oblubla ------------------------>

Zamišljeno sem mu sledila do njegovega avta . Odprl mi je vrata in sedla sem noter.
»Kje živiš?« me je vprašal. Nisem mu odgovorila. Previdno si me je pobliže ogledal.
»Si v redu?« me je zaskrbljeno vprašal. Za hip sem se zmedla in nisem storila ničesar, nato pa sem komaj opazno prikimala in mu povedala svoj naslov. Na poti sva molčala. Ni bila tista neprijetna tišina, le molčala sva. Oba sva bila z mislimi čisto drugje. Ustavil je.
»Tu sva,« je rekel.
Postala sem. Nisem vedela, kaj naj mu rečem.
»Te pospremim do hiše?« se je ponudil.
Odkimala sem. »V redu sem,« sem rekla. »Poglej… Tisto, kar si storil tam notri… Ne bi ti bilo treba…«
»Nikar,« je rekel in me ljubeznivo pogledal. »To sem naredil, ker sem sam tako hotel.«
»Hvala,« sem tiho rekla. Nasmehnil se je.
Odprla sem vrata in počasi odšla proti hiši. Čutila sem njegov pogled na mojem hrbtu, potem pa se je le odpeljal. Stekla sem po stopnicah v mojo sobo, se vrgla na posteljo in zakopala obraz v blazino. Zaihtela sem in po licih so mi spolzele vlažne solze. Ves čas so mi misli uhajale k Travisu. Ne morem verjeti, da nisem sama ugotovila. Travis je bil igralec nogometa. Po uspešno končani tekmi je hotel, da proslaviva zmago. Hotel je spati z mano. Rekla sem mu, da nočem, da nisem še pripravljena. Bil je besen, vendar sem mislila, da se bo pomiril. Komaj danes sem ugotovila, da me je prav zaradi tega pustil. Zajokala sem. Ne smem se smiliti sama sebi in izgubljati časa z njim. Ni vreden. Sedla sem in si obrisala solze. Vzela sem svoje toaletne potrebščine in pobito odšla v kopalnico. Tuširala sem se najmanj pol ure. Bilo mi je prijetno in ko sem končala sem se počutila mnogo bolje. Oblekla sem si pižamo (staro raztrgano srajco) in si umila zobe. Boljše volje sem se vrnila v svojo sobo in se napravila za šolo za naslednji dan. Ošinila sem uro. 00.50. Zazrla sem se v strop in pomislila na Matta. Srce mi je poskočilo. Nasmehnila sem se in brez težav zaspala.

BODTE PRIDNI!!!
29. maj 2012
aja sm puzabla puvedt.. ta next je biu namenjen usem vam trem še pusebej pa •●sησω.ƒℓαкes●• (: veš ušeč so mi tvoje pohvale kr taku naprej haha ;D
29. maj 2012
NEXT!!!!!!!!! me Like
30. maj 2012
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Awwwwwwwww hwala..=^.^= < ----muci si ti...< 333
Next, aja pa puhwle so sam zato, ker so lohk ob tej zgodbic ;D
31. maj 2012
jeejjj < 33 evo nasledn next za use nove brauke-.!Crrazyy^˛^!. in pa ano ku se ji ne da nextt.. beach xD haha sam ona ve zkaj se gre xD
------------------------------------------>
zbudila me je kričeča budilka, ki sem jo, začuda, ne preveč jezno ugasnila. Prvi znak dobre volje. Z nasmehom na obrazu sem se hitro oblekla in stekla po stopnicah v jedilnico. Očeta ni bilo, verjetno je že bil v službi.
Odprla sem omaro in vzela skodelico. Vanjo sem natresla svoje najljubše kosmiče in si nalila malo mleka. Hitro sem pojedla, vzela torbo in stekla skozi vrata. Odpravila sem se proti šoli. Ne vem, zakaj sem se odločila iti peš, vendar prav dobro mi je delo.
Mimo je zapeljal znan avto in počasi zaustavil. Skozi okno sem videla Matta, ki se mi je zapeljivo nasmehnil, da sem skoraj padla po tleh.
»Hej!« me je prijazno pozdravil. »Se želiš peljati?«
V trenutku mi ni bilo več do hoje. Nasmehnila sem se in sedla na sovoznikov sedež. Matt me je radovedno pogledal.
»Kaj je?« sem ga nagajivo vprašala.
Nasmehnil se je. »Boljše volje si, kot včeraj.«
Vrnila sem mu nasmeh. Vožnja je minila prehitro. Celo pot sva se pogovarjala o nepomembnih rečeh in se smejala. Ko je ugasnil avto, sva še vedno govorila, dokler ni zazvonilo k pouku.
»Iti morava,« sem s težkim srcem rekla.
Prikimal je. »Se dobiva tukaj?«
»Jasno,« sem odvrnila in se zasmejala.
Pri pouku nisem čisto nič sodelovala. Ves čas sem mislila na Matta. Ko je pouk končal, sem skoraj stekla do avta, vendar Matta tam ni bilo. Razočarana sem hotela oditi.

huala ker berete lada vs mam!!
31. maj 2012
aja še enu pumembnu uprašanje.. želiste tut slikce?
31. maj 2012
JA IN NEXT!!!!!!
31. maj 2012
oukii doukii ... )
GRACE:

https://4.bp.blogspot.com/-VW2HDa6-F5o/TcrPIbsrOmI/AAAAAAAAMtk/PjWGNYwPrmA/s1600/Urban-Outfitters-Summer-Catalog-040511-16.jpg

MATT:

https://image.thehothits.com/300x400/harry_styles_bday_gallery_18_300x400.jpg

evoo tu zaenkrt.. aja pa nism vedla koga nej dam za matta ku sm napisla d ma skružlane pa douge lase.. upm d vm je ušeč
31. maj 2012
aja sori.. nwm ku se nrdi d se samu odpre.. sorii.. če kšna ve.. mi loh puve?
31. maj 2012
tm spodi zravn smejkotov piše dodaj sliko pa dodaš pa vpišeš link not ;3
31. maj 2012
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Klikneš na slikco in pol daš "kopiraj URL slike" in pol ta 'URL' prlepš tja ker piše 'dodaj sliko'.

GRACE:
MATT:


31. maj 2012
mogoče je ta bulš.. no kukr čste.. sami zberte.. loh glasujete če čte (: http://28.media.tumblr.com/tumblr_l726rzy5xL1qd1toho1_400.jpg
31. maj 2012
next
31. maj 2012
čakiii

31. maj 2012
YEAAASS!! TENKJUU < 33
31. maj 2012
nextttt ful dobra zgodbica res mi je ful ušeč
31. maj 2012
evoo kratek next še pot pa grem -------------->

»Potrpežljivost pa res ni tvoja vrlina, kaj?«
Nasmehnila sem se. »Kje si bil?«
»Nekaj sem moral urediti. Učiteljica biologije me ne mara kaj preveč.«
Zasmejala sem se.
»Pridi. Nekaj ti moram pokazati,« je rekel.
Odpeljal me je v bližnji gozd in mi ukazal, naj zaprem oči. Za povrh mi jih je prekril s svojimi toplimi dlanmi in ob njegovem dotiku mi je pognalo kri po žilah.
»Kam greva?« sem ga radovedno vprašala.
»Presenečenje je.«
Nasmehnila sem se njegovi skrivnostnosti. Kmalu sva se ustavila in umaknil je dlani. Na koži sem čutila le še rahlo pihanje vetra, ki mi je mršil lase.
»Tu sva. Lahko odpreš oči.«

HAVE A NICE TIME !!
31. maj 2012
NEXT!!!!!!!!!!
31. maj 2012
nextttt
31. maj 2012
next
01. junij 2012
Počasi sem jih odprla. Bila sva na prelepi jasi, ki je odpirala pogled na mesto. Toplo sonce mi je grelo kožo.
»Čudovito je,« sem dahnila, se zleknila v travo in zaprla oči ter uživala na pomladnem soncu, ki je z dneva v dan bolj grelo tla Zemlje. Čutila sem, kako se mi je Matt pridružil in sedel zraven mene. Najina telesa sta se dotikala in utrip se mi je naglo povišal. »Ta kraj sem odkril tisti dan, ko smo prispeli sem. Hotel sem malo razmisliti, kakšno bo moje novo življenje, tu, v takšnem mestu. Prej sem živel na podeželju in vsi so te poznali, bolj kot si sam sebe. Vedno so vsi vedeli, s katerim dekletom si, ali pa koga imaš za prijatelje. Vendar tam je bilo tako malo možnosti, da bi postal kaj drugega kot kmet, prodajalec v kakšni majhni trgovinici ali pa gostilničar. Malokdo je uresničil svoje sanje in postal, kar si je želel. Moja mama je v svoji mladosti živela tu in ko je umrl moj stari oče, je vse zapustil nam. Zato je mama predlagala, da pridemo sem in si poskušamo ustvariti boljšo prihodnost, vsaj mojo in sestrino, če ne tudi njuno.«
Sedla sem in se zazrla v mesto pod sabo. »Pogrešaš kaj svoje prejšnje življenje?« sem ga sočutno vprašala.
»Vsekakor pogrešam svoje prijatelje in sorodnike, pa tudi živali, vendar sem si tudi tukaj našel družbo.« Nasmehnil se mi je in me nežno butnil z ramo.
»Verjetno sem jaz le nadomestilo prisrčnih pujskov ali kravic,« sem rekla in s težavo zadrževala smeh.
»Niti pod razno. Mogoče le najbolj srčkanih pujskov,« je odvrnil in mi pomežiknil.
02. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg