Forum
Sem Nicole Westing in živim v hamburgu.imam 14 let in sem v 1.letniku.prej sem živela v Manhttnu,imela sem veliko prijateljev in sem bila med 3 najbolj popularnejšimi puncami na šoli. toda nekega dne se je vse spremenilo...

ali boš brala???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. april 2012
No bilo je tako: zjutraj sem se zbudila ob 8.00!!!!!!!! "ojo,spet zamujam!!" nato sem hitro stekla vkopalnico,si umila zobe in se na hitro oblekla.Ko sem hodila v šolo sem si zlomila peto in še za večjo polomijo smo imeli prvo uro matko(ta predmet uči najbolj strog učitelj na šoli!!!!). ( rabim vsaj 1 next!!)
29. april 2012
Ko sem prišla v razred me moja bff(sara) ni niti pogledala! nato me je okregal učitelj matke in po pouku moram ostati pri njem. Ko sem prišla domov pa me je čakala največja katastrofa dneva!!!!...
29. april 2012
.Starša sta sedela za mizo in se resno gledala najprej sem pomislila,da sta izvedela za moj cvek pri matki ampak sem ju rajš uprašala. j -jaz m-mama o-oče Pogovor: j:kaj je narobe?? sem vprašala. m:Nicole jaz in oče se bova ločila. najprej nisem domnela njenih besed in sem jo samo gledala nato pa sem ,kar na enkrat začela jokati in sem stekla v svojo sobo. Jokala sem do večera nato sem se malo umirila.Nisem hotela dol na večerjo zato sem zaspala.Zjutraj sem se zbudila ob 7.30 in se pripravila za šolo. Ko sem hodila sem se spomnila katastrofe prejšnjega dne komaj sem se zadržala, da nisem začela jokati sredi ceste. Ko sem prišla v šolo sem šla najprej do Sare in začuda me je pozdravla(zelo rada bi jo vprašala zakaj se včeraj ni pogovarjala z mano ampak sem bila rajši tiho). Nato me je vprašala "zakaj si tako žalostna?". "joj dolga zgodba pridi ti bom na wc-ju povedla!!). Povedla sem ji celo zgodbo in se medtem zjokala ,Sara pa me je tolažla "joj zelo mi je žal ,ker se ti je to zgodilo!!!"
29. april 2012
Ko sem prišla domov je mama pripravljala kovčke!!! "kaj sta se že ločla??" sem vprašala. "oh ljubica žal mi je" je zajokala mama. "imam še eno slabo novico" samo še tega mi je treba sem si mislila. "no povej že!!" sem se zadrla. mama je začela še bolj jokati sm vseeno rekla " jaz in ti se bova morali presesliti v majhno stanovanje v Hamburg in našla si bom delo" Bila sem zelo presenečena in nisem mogla verjeti da bom zdaj naprej REVNA!! "Kja ne morem ostati pri očetu?" " to ne bo mogoče saj je oče rekel ,da mi prepusti skrb zate."
29. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg