Forum
To je forum na katerega mi lahko napišete Zamisel za novo zgodbo ali pa vsebino zgodbe ki si jo želite. Pravilo je, da mora vsebina biti o pujsih oziroma glavna oseba mora biti pujs.
Napisati morate:
Ime glavne osebe:________________
Imena stranskih oseb:____________________
Kratka vsebina:_______________
Iz najboljše vsebine bom sestavil zgodbo. Tistemu z najboljšo zgodbo bom sporočil preko sporočila. Lahko pa sodelujete tudi tako, da napišete ime tistega, za katerega mislite, da ima najboljšo vsebino. Čez približno mesec bom seštel glasove in izbral najboljšo. Pišite, splača se!

Kaj boš naredil?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. maj 2012
ime glavne osebe:havajski pujs
imena stranskih osebahamski pujs,mavrični pujs,ropar pujs,policiski pujs in kuhar pujs!
vsebina:
nekoč v havajskem mestu sta živela mož in žena bila sta pujska in pričakovala sta otročička!........................čez 9 mesecev!.........................
rodil se je nov pujsek po imenu havajski pujs!v sosednjem mestu se je na isti dan rodil bahamski pujs z velikim rilcem.
ko sta bila oba stara 1 leto sta bila skupaj v vrtcu.vsi so se norčevali iz bahamskega pujska ker je imel ubožec tako velik nos.havajski pujs pa mu je stal ob strani.
ko sta imela 15 let sta bila najboljša prijateja.
_______________________________________________
slabo/dobro/odlično/fantastično!
izberi havajski pujs!
06. maj 2012
pa povej po zs kaj je prav?
06. maj 2012
u87038
u87038
ime glavne osebeujsek Oliver
imena stranskih oseb:mama,oče,sestra (pujsi),ugrabitelj,župan(človek)
................................................................................................................
nekoč se je v nekem mestu rodil pujsek Oliver. Bil je zelo lep rožnat pujsek in vsi ljudje v mestu so ga občudovali. Nekega dne se je župan mesteca odločil da priredi tekmovanje kateri pujs je lepši. Lastniki so se odločili, da prijavijo Oliverja na tekmovanje ker je bil tako lep. Naslednji dan, 1 dan pred tekmovanjem pa je pujsek oliver izginil..........
Men tut po zs prosim.
06. maj 2012
u87038
u87038
ime glavne osebe: pujsek Oliver*
06. maj 2012
glavna oseba: Havajski pujs
stranske osebe: Pujsov best friend Slaninko,prebivalci samotne vasice na Havajih (jih je veeeliiiiiko),pujsova velika ljubezen pujsika Šunkica,Bahamski pujs in prašičja morska vila
Na otoku Havaji v drobni vasici je skupaj s svojimi prijatelji živel Havajski pujs. Vse dneve so se zabavali,dokler nekega dne Havajev ni opustošil hud cunami. Zaradi cunamija je bila pujsova velika ljubezen Šunkica v hudi nevarnosti in ne bi mogla preživeti brez zdravila,ki ga ima skrivnostna Prašičja morska vila. A ker vila ne mara obiskovalcev se morata Slaninko in Havajski pujs odpraviti k njenemu prijatelju modremu Bahamskemu pujsu,ki jima bo pomagal...
Pošli mi sporočilo,kaj si misliš!
08. maj 2012
Super!
08. maj 2012
kaj pa o moji?
08. maj 2012
vidim, da nihče več ne piše. oprostite, da še nisem izbral najboljše, ampak sem res pričakoval še več zgodbic. ne bodite jezni ali užaljeni ampak počakau bom še malo.
Vaš pujsek s havajev
24. maj 2012
u82947
u82947
Glavna oseba: Havajski pujs Boby
Stranske osebe: Pujsa Jenny, pujsa Amy, pujs Tom, pujs Mick
Kratka vsebina:
Pujs Boby in pujsa Jenny sta par, a je Boby na skrivaj zaljubljen v pujso Amy, zato pusti Jenny, in vpraša Amy, če bi bila njegova punca, toda Amy je zaljubljena v pujsa Toma, zato Bobyja zavrne. Zdaj je Boby samski. Zelo pogreša Jenny, zato jo vpraša, če bi lahko poskusila znova. Jenny privoli, a se čez nekaj dni zaljubi v pujsa Toma, ki jo vpraša, če bi hodila z njim, Jenny privoli in Boby je spet samski. Ko Amy ugotovi, da sta Tom in Jenny skupaj, ponori. Zato začne hoditi s Tomovo bivšo simpatijo, pujsom Mickom(gej je bil, ja), ki je Tomu raztrgal srce.
Po zs plis.
24. maj 2012
Dobra zgodba, oprostitemi ampak nimam nič časa, da bi napisal ali izbral pravo zgodb, trenutno pa vodi AngelRachel. Napišite mi še kaj, saj se je res teško odločiti. Vaš pujsek s havajev!
06. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg