Forum
u73517
u73517
♥ živijo mami ! Končno konec šole , počitnice so tu in morje... ahh lahko si bom malce oddahnila. '' ja ljubica res je , no hitro se spreobleči potem pa pridi na kosilo danes je tvoje najboljše. '' Tako se je začel prvi dan Sarinih počitnic. Ker je njena mami Sonja hodila v službo , bo Sara velikokrat sama doma. Oče ji je umrl ko je imela 3 leta. Zdaj pa je stara 12let...
Ko sta se Sonja njena mami in Sara najedle sta najprej pospravile potem pa je morala Sonja v službo - delala je popoldan bil pa je petek. Ko je bila ura 13:30 je Sonja odšla , Sara pa je šla gledat TV , kar na enkrat pa je na vratih pozvonilo , tako se je ustrašila da je kar padla iz postelje. Šla je odpret in bil je ....♥
******************************************************************************************************************
Kdo misliš da je pozvonil?

Sara:
Sonja:


boš bral/brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. junij 2012
u92994
u92994
nexttttttttt
21. junij 2012
u73517
u73517
še 1 next
21. junij 2012
u92032
u92032
next
21. junij 2012
next
21. junij 2012
u73517
u73517
hvala za nexte .
**********************************************************************************
šla je odpret in bil je poštar , prinesel je pošto. Ko je odšel je pregledala pošto in umes je bilo pismo zanjo. Na njem je pisalo: I love you so much:
Hitro ga je odprla in začela brati....

Pozdravljena najdražja!

Dolgo se nisva slišala , saj smo se preselili , upam da me nisi pozabila , nekaj časa sva si še pisala pisma , potem pa nič več , zato sem se odločil da ti ga pa jaz zopet pošljem in ti sporočim prekrasno novico!
Rad bi ti sporočil da lahko obnoviva najino zvezo in zopet postaneva najlepši par na šoli , ker so počitnice imam dovolj časa da ti povem kaj vse se je dogajalo.
S starši pridemo nazaj čez 3 dni!
Komaj čakam da te vidim ljubica.
Rad te imam , poljubčki in čaw

Tvoj najboljšii < 3

... Sari so medtem začele teči solze.
Vedela je da ne more imeti več zveze z Lukom ( LUKA je fant ki ji je poslal pismo ) , saj je takrat odšel ona pa je dobila novega fanta.
Ker pa je vedela da si tudi Luka želi nazaj je šla obujat spomine in gledati slike:
zraven slike je pisalo : Zavedno skupaj , nikoli se ne ločima.

...

********************************************************************************************
2 nexta
21. junij 2012
next
21. junij 2012


21. junij 2012
u73517
u73517
okej sam za tebe 1D...FoReVeR
****************************************************************************************ljubim te , zavedno.

... Sara ni mogla več gledati slik. Še enkrat je pogledala pismo in se odločila da Lukca pričaka samska. Ker je njen fant bil njen sosed , je stekla do njegove hiše , pozvonila in kar na enkrat je odprl njen fant: hejla muci , kak si? , jo je pozdravil. Ona pa je stopila v hišo in rekla: kaj če bi se pogovorila? Takrat je tja prišla Mihčeva (miha je njen fant) sestrica Anja in rekla: '' živijo Sara kako si? '' Sara je bila najprej tiho potem pa je rekla ''super sem a naju z bratom lahko pustiš malo sama? '' ''seveda'' je odgovorila in odšla. Sara in Miha sta odšla v njegovo sobo , prižgala televizor se usedla na posteljo in se začela pogovarjati: Mi-miha , Sa- Sara
**********************************************************************
Mi: kak je? kaj te je prineslo sem?
Sa: No ubistvu ti moram nekaj povedati....veš jaz....
Mi: Nič ne reci , vem da me ljubiš in da se nočeš ločiti od mene , vem ljubica.
Miha jo je pogledal in jo začel poljubljati , tako dolgo sta se poljubljala da sta se začela slačit , kar na enkrat pa sta začela še tisto sej veš

Ko sta končala Sari ni bilo všeč saj je vedela da se temu ni mogla upreti in je bila žalostna ker bo morala Mihu povedati da ga zapušča.
Začela je takole:
''Veš Miha , prosim če lahko to povem do konca , res mi je žal ampak končati morava , konec je med nama.'' Miha najprej ni verjel in je mislil da je šala , ampak čez nekaj minut jo je vzel zares.: ''zapuščaš me , zakaj? toliko lepih trenutkov toliko spominov, toliko veselja ti pa me zapuščaš , kar na lepem? '' ''Ja Miha zapuščam te , moj bivši fant se vrača - Luka , ki je bil preseljen a mama in oče ga pripeljeta nazaj - sem k meni.'' Sara se je hitro oblekla in s solznimi očmi odšla iz sobe.
Ko je prišla domov pa je že bila vesela. ¸
Hitro se je umila , najedla in šla gledat TV , potem ko je bila ura 22:10 je domov prišla Sarina mami - Sonja , ker si je Sara zaspala med gledanjem TV-ja jo je Sonja lepo pokrila in še sama šla spat.

Zjutraj ko se je Sara zbudila je bila ura 12:00 : ''o nee , koliko je ura jaz pa moram danes v trgovino po obleke za jutri ko se vrne Luka''. Hitro se je vstala, preoblekla in odprla vrata svoje sobe ki so vodile v kuhinjo , pogledala je čez vrata in hotela poklicati Sonjo a je nekoga videla , ki je sedel za mizo in se pogovarjal s Sarino mamico......
To je Miha
To je Mihova sestrica Anja
*******************************************************************************************
KDO MISLIŠ DA JE BIL V KUHINJI?
________________________________________
Nagrada: lajkam use slike na igrah 123

***********************************************************************************************
2 nexta
22. junij 2012
next
22. junij 2012
u55962
u55962
next
22. junij 2012
u72128
u72128
next
22. junij 2012
o hvaŁa d si sam zame nextala....... NEXT ☺
22. junij 2012
u73517
u73517
hvala za nexte
************************************************************************************
... A je nekoga videla ki je sedel za mizo ... Bil je LUKA !!! Tako je bila srečna poleg tega pa tudi skuštrana , zato je hitro vzela 70€ , splezala čez okno in odšla v najbližjo trgovino. Tam si je kupila obleko , čeveljčke in glavnik , ni pozabila na fotoaparat , lak za nohte in gel za ustnice.
hitro je stekla domov in ura je bila že 12:30 hitro se je oblekla , nalakirala nohte , se počesala in odšla iz sobe. Ko je prišla v kuhinjo je zagledala Luka in se delala kot da ni vedela da je bil tam , mama jo je zelo začudeno gledala , kje je dobila to lepo obleko.
Rekla je: '' o Luka kaj pa ti tu tako zgodaj?'' '' Sem prišel k tebi lepotica , a grema malo ven?''
''lahko ja''
odšla sta : lu- luka , sa-sara
_______________________________________________________________________
Lu: sem slišal da imaš fanta , in da se zelo dobro razumeta in ne bosta šla nikoli narazen.
Sa: no moram ti povedati ,da ko sem včeraj dobila tvoje pismo sem šla najprej do fanta in sem mu povedala da je konec med nama , tako da ne nimam fanta.
Lu: O super no.... Zraven je še zardel
Sa: ja vem
Lu: no potem če nimaš fanta: a bi bila moja punca , bi hodila z mano?
Sa: veš ubistvu nevem .... hahahhahaaha , šalim se seveda bi bila tvoja punca , zakaj pa miliš da sem pustila Miha?
Lu: ljubim te muca moja.
Sa: tudi jaz tebe.
ustavila sta se in se začela poljubljati....
ko sta končala sta se prijela za roke in šla naprej , pogovarjala sta se mnogo reči... zakaj je odšel , kako je bilo..... ali je spoznal kakšno punco..
No..ko sta prišla domov sta šla v Sarino sobo gledala sta slike ko sta bila skupaj. Ob tem sta se tudi nasmejala:
zopet sta se strastno poljubila. Potem pa je Sonja poklicala: ''halo zaljubljenca pridita kosilo je na mizi''.
''pridema'' sta se oglasila oba hkrati. Luka je Sari povedal tudi to da je nikoli ne bo zapustil in da bosta živela skupaj , saj nima najetega stanovanja in bo kar tukaj pri Sari. Sara je bila nadvse srečna. Ko so se najedli so šli malce počivat , potem so gledali TV , se umili in šli spat. Luka in Sara sta spala skupaj ... Najprej sta se poljubljala potem pa še malo več.
Ko je bila ura 2 zjutraj sta zaspala.
Zjutraj pa......


,Luka < 333
***************************************************************************************
2 nexta
22. junij 2012
next
22. junij 2012
u73517
u73517
še 1 next plis
22. junij 2012
nex!
22. junij 2012
next!
22. junij 2012
next ;D
22. junij 2012
next
22. junij 2012
u75444
u75444
next!!!!!
22. junij 2012
u73517
u73517
hvala za nexte
*******************************************************************************************
Zjutraj pa ju je Sonja zbudila že ob 9h . Poslala ju je v trgovino kjer sta kupila sladoled. Zraven sta šla še v Mc'donalc kjer sta se najedla. Ko sta prišla domov je Sonja že imela pripravljeno kosilo. Ko so se najedli sta šla Sara in Luka na računalnik , gledala sta kam bi letos lahko šli na morje , na koncu sta se odločila da bosta šla sama , Sonja pa naj gre s njenimi prijateljicami. Rezervirala sta si na otoku Havaje in sicer za naslednji teden. Torej od tukaj bosta šla z letalom do otoka pa se bosta peljala z ladjo. Komaj sta čakala da pride 31.6. Ko sta vse kupila kar je bilo treba , je bil 30.6. Ob 8h sta šla spat , zjutraj pa sta se zbudila ob 4h . Prtljago sta znosila v avto in potem ju je mama Sonja odpeljala do letališča. Zjutraj ob 8h sta že bila na letalu in sta se peljala. Na letalu je bilo lepo dokler ni prišla nevihta. Letalo je strmoglavilo na majhen otoček. Skoraj vsi so umrli , le 6 jih je preživelo: Sara , Maja , Lara , Lovro , Žiga in Kevin , za Luka pa so bili v močnih dvomih bil je živ a je le zelo slabo dihal. Vsi ki so preživeli so mu pomagali in po enem dnevu si je opomogel. Lovro , Kevin in Žiga so na kup znosili veje , punce pa so nabrale nekaj sadežev. Ko se je že zmračilo jim je uspelo dokončati majhno zavetišče pred nevihtami. Ko so se zjutraj zbudili so punce zopet šle nabirat nekaj za pod zob. Našle so nekaj kokusa , jagode , robide , maline in celo nekaj banan. Ko so prišle nazaj je Luka počival ostali trije pa so pripravljali kamne za klic na pomoč , da bodo zakurili ogenj...
- samotni otok
- Maja
,- lara
- lovro
- Žiga
- Kevin

**********************************************************************************
Če te zanima kaj so doživeli kaj jih je čakalo , nova odkritja in presenečanja na otoku , potem ne čakaj amak napiši next , pa boš zvedo ali sta Sara in Luka še skupaj.
Ajmooo 2 nexta rabm ;***
22. junij 2012
u75444
u75444
next, next
22. junij 2012
u73517
u73517
okej sam zatebe majly cool
22. junij 2012
u28058
u28058
next
22. junij 2012
next
22. junij 2012
u73517
u73517
nextam , hvala usem za nexte ;**
**********************************************************************************
... ko jim je uspelo so se odločili da gredo na sprehod okoli otoka. Tudi Luku se je še bolj poboljšalo zato je šel tudi on z njimi. Sara in Žiga pa sta počakala tam če slučajno kdo pride da zakurita ogenj. Ko so odšli sta se usedla skupaj in se začela pogovarjati ... Najprej o domačih potem o šoli in na koncu o ljubezni , to jih je tako prevzelo da sta se pogledala in začela zbliževati glave. Prišla sta tako daleč skupaj da sta se začela strastno poljubljati. Ker nista videla da ostali že prihajajo sta nadaljevala.... ko so bili čisto blizu sta zaslišala smeh in takoj šla narazen. Ko so vsi prišli do tja je Sara pogrešila Luka. ''Kje je Luka?'' je vprašala. '' Ko smo bili čisto blizu hišice je dobil solzne oči in je tekel nazaj.''
Sara je pomislila na najslabše , '' kaj če naju je videl!!!''
Hitro je stekla tja kamor je stekel Luka. Videla ga je sedeti na obali čisto objokanega in žalostnega. Ko je prišla do njega se je usedla poleg njega ter ga uprašala: ''kaj je narobe najdražji?'' '' Jaz tebi najdražji ko pa si se poljubljala z Žigecom?'' '' Veš Luka oprosti prosim , nisem hotela pogovarjala sva se in....'' ''nič ''in'' KONEC JE MED NAMA! ZAVEDNO '' '' Luka , se res ne spomniš fotografij : zavedno skupaj , nikoli se ne ločima? '' ''o seveda se spolnim ampak ne moreš mi narediti tega! '' vstal se je in odšel k ostalim. Pograbil je nekaj hrane in odšel. Ko je prišla Sara tja čisto objokana so planili nanjo: kaj je bilo? , kaj se je zgodilo? ... Sara: nič sprla sva se in končala zvezo. No saj je vseeno , kje pa je Luka? '' Vzel je nekaj hrane in odšel niti besedice ni rekel'' so ji povedali ostali. Sara pa je rekla: Grem za njim počakajte me tukaj!! ....

************************************************************************************
slikce donc nemorm dat ker se mi mudi!
Jutr dobite.

_________________________________________________________________
Ali misliš da ji bo Luka oprostil?
a) DA
b) NE
______________________________________________________________________

2 nexta pa 2 odgovora.
22. junij 2012
DA.......... next
23. junij 2012
u73517
u73517
še 1. next pa en odgovor.
23. junij 2012
u90860
u90860
next
23. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg