Forum
»Uh, kako težka potovalka, imaš morda kamenje notri?« se je Alenka nejevoljno obrnila proti Lini, ki je samo nemočno skomignila z rameni »ne, knjige sem vzela s seboj.«
»Knjige« je skoraj histerično zavpila Polona »ljuba duša kaj pa potrebuješ knjige« jo je nejeverno gledala »saj gremo vendar na dopust.
Si slišala d o p u s t in to težko prigaran dopust. Za dobro opravljeno delo komaj nažicamo šefa, da nam privošči 10 dni oddiha in ti namesto zapeljivih krpic spakiraš knjige« je zmajevala z glavo in potrditev iskala pri Veroniki, ki je z odobravanjem kimala. »Ja na dopust sem vzela nekaj knjig, pa kaj, saj nameravam kakšno uro tudi poležati na soncu in si napolniti baterije medtem pa bom brala.
In nikar ne skrbite tudi nekaj zapeljivih krpic se bo našlo v potovalki« je bila zdaj odločna Lina in v prtljažnik zbasala še srednje velik ruzak. »Kakšna turistična vodička pa si ti, prvo pravilo dobrega dopusta je, da medtem, ko se sončiš opazuješ dobre tipe in ko si napolniš baterije stopiš v akcijo in izbrance očaraš« jo je podučila Alenka.
»In seveda me kot štiri najboljše turistične vodičke naše agencije in povrh vsega še samske predstavnice lepšega spola, si gremo napolnit prav vse baterije in zato se pripravi na nepozabne počitnice in prečudovito poletno avanturo« je še dodala Veronika in se usedla za krmilo svojega velikega enoprostorca s katerim so se vse skupaj odpeljale na letališče.

boste brali


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. september 2012
next
05. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg