Forum
˝Emmy, Tin! Pridita pocasi˝ naju je oce klical po stopnicah navzgor, kajti odsli smo na pocitnice v Nemcijo (Berlin). Aja da ne pozabim sem Emmy in stara sem 15 let,ter imam brata Tina, zivim pa v Mariboru ter sem koncala 9.razred.
˝Pridita ze no˝naju je mama nestrpno ter razburjeno klicala ˝Jaa ze grema!˝je kriknil Tin ter z svojim kolckom odsel po stopnicah ter si zacel peti ˝lalalalalalala˝mama se mu je smehljala ter ga mirila, ˝Emmy pridi enkrat no˝me je oce razburjeno klical, ˝Ja no Tin pridi mi pomagat pretezek je kolcek!˝sem klicala pomoc naokoli Tin je jezen pricapal po stopnicah navzgor ter vzel eden od dveh kolckov rekoc ˝babe pa kaj mas vse noter tolko si si dala v kolcek kot da gremo za vso leto!˝
˝Pojma nimas tak da bodi kar lepo tiho˝sem razburjeno rekla ˝Jaja˝je rekel Tin ter odnesel kolcek v avto, kar za njim sem prisla se jaz oce me je besno gledal ter kazal na uro ˝pa saj sem ze tu no!˝sem mu rekla ter se usedla v avto, vzela telefon ter pisala prijateljicam kam gremo in kdaj se lahko slisimo ˝Emmy spet telefoniras, daj sem mobitel ali pa ti ga zaplenim in ga ne dobis vec nazaj!˝mi je grozil oce.
Vgasnila sem telefon ter ga pospravila v zep. Vso pot so ostali peli jaz pa sem gledala skozi okno ter opazovala avte, bili so zanimivi ,vseh barv, ter se hitro vozili mimo nas.
Ure so minevale kot minute in zelo hitro smo prisli v Nemcijo.
˝Tukaj smo!¨se je mama naenkrat zadrla ter stopila iz avta. Kar za njo sta iz avta se stopila Tin in oce, jaz pa sem v avtu posedala ter posedala bila sem prelena da bi vstala ter si pogledala okolico raje sem opazovala cesto ter ljudi ki so se prerivali po njej, a ko sem videla par simpaticnih fantov sem takoj izstopila ter si ogledala okolico ˝Emmy a si se nagledala nemcev?˝me je izzival Tin ˝Tiho bodi˝sem se razjezila ter ga brcnila v nogo ˝Emmy daj mir ne jezi brata!˝me je miril oce ˝Ja Emmy, si slisala ne jezi brata˝je Tin ponavljal za ocetom ter se mi norceval ˝Tiho bodi˝sem se razjezila ter se spustila na njega da naju je moral oce spravljati narazen ˝no mala se bi tepla˝me je se naprej izzival Tin ˝Samo drzi jezik˝sem mu zasikala ter se obrnila ter ugotovila da sem bila v srediscu pozornosti a najhuje je bilo da sem bila v srediscu pozornosti tistih simpaticnih nemcev.
Obrnila sem se ter vzela kovcka iz avta ˝Emmy cakaj ti bom pomagal˝mi je rekel oce ˝Ne pusti me dovolj si me ze osramotil ˝sem ga grdo pogledala ter mu zasikala nazaj. Zbrala sem se da bi lahko kovcek spravila iz avta a ni in ni slo neka neznana roka je pogala prijeti kovcek ter ga vzeti iz avta. Pocasi sem se obrnila ter videla enega od nemcev. Postalo mi je nerodno bil je lep temnolasec z prelepim nasmehom. Mislila sem da se bom stopila ˝opa˝je naenkrat zakrical Tin grdo sem ga pogledala ter se naprej skoncentrirala na temnolasca. ˝Jaz sem Dennis in znam slovensko, drugace sem pa nemec... Ti pa si?˝je vprasal ter se mi igrivo nasmehnil ˝E...E...Emmy˝sem komaj zjeclala, Tin se pa mi je rezal kot da ni cisto pri sebi. Dennis mi je pomagal iz avta vzeti kovcka ter me medtem igrivo opazoval ter smehljal bilo mi je nerodno najbolj pred starejsim bratom, bila sem brez beset ˝aja to so pa Andreas, Daniel, Magnus ter Felix˝je predstavil vsakega fanta posebej, ˝me veseli˝sem vljudno povedala ˝ne zastopijo te˝je rekel Dennis ter se zakrohotal. Zelela sem se obrniti a nato sem videla oceta bil je pozoren ter imel pogled namerjen v Dennisa
˝Emmy, pridi zdaj˝me je mama klicala iz apartmaja ˝ze grem sem ji rekla nazaj , ter odsla v svojo sobo. Soba je bila velika lepa ter bez barve (moje najljubse).
Cez cas smo vsi odlsli na plazo. Bila je pescena in voda je bila zelo zelo cista, takoj sem se odlsa kopat.
Next?
11. april 2011
če vam je všeč prosim nextajte ker prvič objavlam, drugače pa že pišem dougo
11. april 2011
neext *-*
11. april 2011
u39401
u39401
nextiii čim prej!
11. april 2011
nextii
11. april 2011
u37399
u37399
next
11. april 2011
Čez čas ko sem se že naveličala vode, sem odšla na plažo ter se zleknila na sonce, tam sem tudi zadremala.
Čez čas sem se zbudila in z pogledi iskala kakšen znan obraz, ni bilo ne Tina, ne mame, očeta pa tudi ne. Postalo me je strah kajti sama poti domov oz. v apartma nisem znala, zato sem odšla na kratek sprehod da bi videla katerega od naših, a sreča ni bila na moji strani. Bila sem obupana, a nato sem se obrnila in zagledala...
Next?
12. april 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. april 2011
u39401
u39401
nextii
12. april 2011
hm...ja sej ni tok slaba sam mal je dc k bbereš
12. april 2011
no pA NEXT
12. april 2011
who 123: povej zakaj je brezvezna bom nadaljevala drugače kot je blo mišljeno =D
12. april 2011
u43544
u43544
next
13. april 2011
NEXT
13. april 2011
u31371
u31371
nextt
14. april 2011
aljanc: ti kr piš sej ti noben ni reku da nehehej sploh pa če ti en reče da je dc pa usi govoriji next koga bo ubogala?!? ja če si pr pameti pol večino če pa ne pol pa tizga samga tko da zdej koga boš poslušala???
15. april 2011
u39401
u39401
nextii
15. april 2011
u36744
u36744
omg kak pa je to dolgocajtno
28. april 2011
ful dobro je nexxt! Love it
28. april 2011
haha nastja stava uspela
13. maj 2011
, koga drugega kot Dennisa. Plaho sem se zaletela vanj ter ga begunjsko pogledala v oči.¨No no, vendar ne misliš začeti počitnic tako da se že prvi dan izgubiš mar ne?˝ Oči so se mu iskrile ter me igrivo opazovale, ˝ja imaš prav..˝sem rekla ter se obrnila z namenom da odkorakam domov, ni dolgo trajalo da sem se ustavila ter odšla nazaj do njega. ˝Kam pa morem ubistvu it?˝Bilo me je sram priznat da sem to pozabila a sem bila obupana! Pokazal mi je pot ter pospremil do našega apartmaja...
Nexxt?
13. maj 2011
to je fuulll vreji next next next nujnoo!! zanima me ful!
13. maj 2011
u30289
u30289
next
20. maj 2011
Stala sem pri vratih, ter ravno želela oditi na toplo. Nankrat me nekakšna roka prime za ramo ter me potegne k sebi. Bila sem ovita z Dennisom, gledam ga točnov oči, on pa se približa mojim ustnicam, začnem drhteti in naenkrat me na kratko poljubi kajti za mano je stal moj oče ter z roko nakazal Dennisu da naj odide po domače rečeno ˝naj izgine˝ kar mi je tude nato rekel v hiši...
next xD?
24. maj 2011
u39401
u39401
nextii :Đ
24. maj 2011
next! nujno I love it!!
28. maj 2011
next
31. maj 2011
¨Nikoli te več ne želim videti z tem fantom!¨ To je rekel ter odšel, mislila sem si da sem se izognila njegovim pripovedim ampak sem se krepko motila!
Odšla sem v posteljo ter želela zaspati ampak sevda nisem mogla zaradi vročega poljuba ki mi ga je ukradel iz ustnice.. Končno ko pa sem zaspala sem pa sanjala o Dennisu na plaži, to več ni normalno sem si mislila!
Drugo jutro sem se zbudila okoli 8:5 ure ter poslušala pridige in pripovedi staršev! Govorila sta u vsem ko bom prvič šla v posteljo z njim bo konec je rekla mama ter me besno pustila samo z očetom, kar je bila krepka napaka, takoj ko je mama zapustila prostor me je začel grobo pretepat...
Next? = D
14. junij 2011
:OO
next
14. junij 2011
prosim več nextou
15. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg