Forum
u27744
u27744
napisala bom še eno zgodbico !

Z Vanesso, mojo najboljšo prijateljico, sva sedeli ob plaži in se sončili. Bil je zadnji dan počitnic in odločili sva se, da ta dan izkoristili za sproščanje, pred začetkom zadnjega letnika.

next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. november 2010
u27744
u27744
»Ash, jaz grem malo v vodo,« mi je rekla. »Ja, ti kar pojdi, meni trenutno ni.« »Oh. Sem mislila, da bi tekmovale do tistega pomola,« mi je rekla vsa razočarana. Vanessa je zelo rada tekmovala, v čemerkoli. Bila je zelo športen tip človeka, a sama sem bila bolj umirjena od nje. »Van, saj veš, da te jaz sploh ne bi prehitela, ali kakorkoli premagala. Ti kar pojdi.« Odšla je, a takoj ko je prispela do vode, se je njena razočaranost ohladila in zaplavala je. Nekaj časa sem jo opazovala, nato pa se zleknila in si prek oči poveznila slamnik. Naenkrat je k meni preletelo nekaj. Hitro sem se sedla in opazila žogo. Z koncem očesa sem opazila gibanje in k meni je prišel fant. Ampak kakšen fant. Bil je tako velik in močan, z vsakim gibom, ko je šel proti meni, so se mu napele vse mišice. Srce mi je začelo noreti kot zmešano. Ashley zberi se, saj je samo prišel po žogo.

next?
18. november 2010
next
18. november 2010
u29720
u29720
NexT
18. november 2010
u27744
u27744
»Zdravo! Oprosti za žogo, ampak s prijatelji igramo odbojko in jo je Jack po pomoti preveč udaril in je zletela do tebe,« me je sproščeno ogovoril, jaz pa sem ga gledala kot tele v nova vrata. Na mojo srečo se je iz plavanja vrnila Van in naju zmotila. Hvala bogu, da je prišla, saj bi si se tako osramotila, da si ne bi upala več govoriti z nobenim fantom. »Oh, kdo pa je to Ash?« me je vprašala vsa nasmejana. Vanessa je bila takšno nasprotje mene. Ona je bila družabna, zgovorna, z dečki je govorila kot, da so prijatelji od malih nog. Sama pa sem hudo zardela že, ko me je ogovoril. Ker sama nisem mogla izgovoriti niti besedice, se je predstavil kar sam.

next?
18. november 2010
u27744
u27744
ok jst bom dala kr next!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
»Moje ime je Charlie. Vidve pa sta?« »Jaz sem Vanessa, Van za prijatelje, to pa je moja najboljša prijateljica Ashley, za prijatelje Ash.« Van naju je predstavila in mi na hitro pomežiknila, saj je opazila, da me Charlie opazuje. Hitro se je rokoval z obema, a mojo roko je podržal par sekund več kot Vanessino. Ali pa se mi je samo zdelo, ker je bil tako lep in se nisem mogla sprostit v njegovi družbi. »S prijatelji igramo odbojko. Bi se nama pridružile?« Še preden bi lahko karkoli namignila Vanessi je vsa navdušena privolila. Druga si nisem niti zamišljala. Hitro je pograbila svoje stvari in odšla proti igrišču. Sama sem si dala veliko več opravka s pospravljenjem. Ko sem si hitro oblekla majčko čez kopalke, sem opazila, da Charlie čaka name. »Daj da ti pomagam,« je rekel in pograbil mojo torbo. »Hvala,« sem po tihem zamomljala in nisem prepričana, če me je slišal. Samo pogledal me je in se nasmehnil. Počasi sva se odpravila proti igrišču.
18. november 2010
u30808
u30808
next! hitro!
18. november 2010
next
18. november 2010
u28341
u28341
NeXt!!
18. november 2010
u27744
u27744
oki bom zdele!
18. november 2010
u27744
u27744
»Sta le prišla,« je vsa neučakana pripomnila Van. Zardela sem in se odpravila k ograji, da bi se usedla, saj nisem imela namena igrati. »Charlie pridi igrati no!« so zavpili njegovi prijatelji. »Eh, ne da se mi več. Saj bo Vanessa namesto mene. Mimogrede, to je Vanessa ja, to pa je njena prijateljica Ashley.« Njegovi prijatelji so se ob omembi mojega imena namuznili in postalo mi še je bolj neprijetno. Hitro sem pograbila svojo torbo iz njegove roke in vsa njena vsebina se je raztreščila na tla. Hitro sem začela pobarati stvari, ko se je k meni sklonil Charlie. »Pusti moje kolege. Niso še dorasli, ker so jih mame prepozno nehale dojiti,« mi je rekel in spogledala sva se. Njegove oči so bile čokoladne, takšne v katere bi šel in zaplaval v njih. Pobrala sva vse moje stvari in sama sem se usedla na tla ob ograji. Charlie je prisedel k meni čez par minut. Sedela sva tam, čisto blizu drug drugega in gledala tekmo. Na vsake toliko časa, sva si izmenjala pogled, sama sem zardevala, on pa se je smejal. Čez čas sem začutila njegov stisk roke na svoji in srce mi je tako ponorelo, da sem stavila sama pri sebi, da je moj utrip zaslišal in začutil tudi on. Tako sva sedela, dokler se ni zvečerilo in z Van sva odšle domov. Poslovila sva se in vedela sem, da se ne bova več videla. Bilo mi je hudo in ob prvem trenutku moje zmedenosti me je poljubil.

next?
18. november 2010
u30808
u30808
next! itak!
18. november 2010
u27744
u27744
Nisem mogla verjeti kako je možno, da sem se tako hitro zaljubila. Saj sva se komaj prvič videla in skupaj sva preživela komaj eno popoldne, pa še zraven so bili njegovi trije prijatelji in Van. Van mi je med potjo govorila, kako je skupaj s Robbiejem premagal druga Charlijeva prijatelja, Jacka in Willa. Poslušala sem jo napol, saj sem razmišljala o Charlieju , o njegovih prelepih očeh in najinem prvem poljubu. Upam, da nisem izpadla plehko, saj po navadi sem rabila kar nekaj časa, da sem k sebi spustila ljudi, sploh fante. Do sedaj nisem bila resno zaljubljena, samo v prvem letniku mi je bil en fant všeč, pa še za tega se je ugotovilo, da je največji kreten na šoli, ki izkorišča dekleta, verjetno naivne kakršna sem sama. Van me je pripeljala domov. »Se vidiva Van.« »Jap, čau, zaljubljenka.« Fino, sedaj pa me še bo izzivala. Ampak taka je ona, sem se že navadila na to. Odšla sem v hišo. Pozdravila sem starša, ki sta sedela na kavču in gledala film, in odšla v sobo. Odvrgla sem torbo v kot in se šla stuširat. Mlačna voda mi je dobro dela. Po prhanju sem se pogledala v obraz in ugotovila, da imam nekakšno slabo kožo. Verjetno od te solne vode in sonca. Namazala sem se s svojo kremo in odšla v posteljo. Na telefonu sem si nastavila budilko, da ne bi zamudila šole. Pokrila sem se do glave in zaprla oči. Začela sem razmišljati o današnjem dnevu in, ko sem z mislili prišla do Charlieja, mi je zapiskal telefon. Sporočilo. Sigurno je Van pozabila, ob kolikih more priti jutri po mene, da ne bova zamudili prvega dne šole. A sporočila mi ni poslala Van. Pisalo je: Sladko sanjaj, lepotica. Ni bilo podpisa, a sem vedela kdo mi ga je poslal. Charlie.
18. november 2010
u27744
u27744
next?
18. november 2010
u27664
u27664
Jaaaa... Itq NEXT... !!
18. november 2010
u27744
u27744
Zjutraj sem se zbudila pol ure prej kot sem nameravala. Izklopila sem budilko in še enkrat pogledala sporočilo. Bilo je tam, torej nisem samo sanjala. Iz postelje sem skočila vsa nasmejana in odšla v kopalnico. Na hitro sem se oprhala, si umila zobe in si skrtačila svoje neukrotljive lase. Odšla sem v sobo k omari. Grozno, če ne veš kaj naj oblečeš. Zato sem nase hitro povlekla črne kavbojke in čipkasto majčko. Pravkar sem se ličila, ko mi je zazvonil telefon. Van me kliče. »Ja, prosim.« »Dobro jutro,« mi je zazehala Van v telefon. »Sedaj si se komaj zbudila?« sem jo začudena vprašala. »Eh, ne nisem se. Pred eno uro, ampak sem še malo dremala.
18. november 2010
u27744
u27744
next?
18. november 2010
u27664
u27664
Jppp.. NEXT...
P.s. FuuuŁ dober pišeš... =D
18. november 2010
u27744
u27744
tnx!
bom zdj!
18. november 2010
u27744
u27744
Daj prosim, prosim, prosim, povej mi kaj si si oblekla.« »Em, …, črne kavbojke in mojo čipkasto majčko. Kaj pa si boš ti?« »Ashley! Ne moreš hodit tako oblečena po šoli, pa še prvi dan je. Kaj si bodo fanti mislili? Sploh en?« me je začela nadirati. »Ej, ej, umiri se in kaj za vraga si mislila s tistim kaj si bo en fant mislil?« sem se razburila. »Eh, nič. No pa bodi tako oblečena. Pote pridem čez 15 minut,« še mi je nazadnje rekla in mi prekinila. Kaj je spet naredila. Upam, da mi ne išče spet kakšnega fanta, ker prisežem, da se ne pogovarjam z njo do konca življenja. Van je prišla pome čez natanko 10 min. Vau! Nekaj novega zanjo. Hitro sem pograbila torbico in odšla do avta. Med potjo sem se poslovila od staršev in zaprla vrata za seboj. Kakor hitro sem se usedla na stol mi je začela težit. Kako sem lahko vseeno prišla tako oblečena, kako ne mislim na nič drugega. Poslušala sem jo samo z enim ušesom. Težit mi ni nehala vse do šole in do učilnice. Usedla sem se v svojo klop, ona pa za menoj. Preden je v učilnico vstopila naša razredničarka, sem jo slišala dejati, da mi bo vsak trenutek zelo žal in takrat me bo prosila, da še jo kdaj opomnim kaj si naj oblečem. Hotela sem se obrniti, ko je razredničarka zahtevala mir. Še vedno mi je v glavi vrelo, a takrat je v razred vstopil on.

next??
18. november 2010
u30808
u30808
ohjoj kaj sploh sprašuješ! next itak!!!!
18. november 2010
u27744
u27744
O moj bog! Obrnila sem se za 180 stopinj in se zazrla v Vanesso. »Sem ti rekla, pa me nisi poslušala,« mi je vsa zadovoljna rekla. Kolikor se našo profesorico razumela, bo zadnji letnik obiskoval z menoj. Mislim z našim razredom. Kako, da tega ni omenil že včeraj. No, saj se sploh nisva pogovarjala kako dosti. Profesorica ga je posadila v klop pred menoj. Ko je šel do klopi nisem mogla odmakniti oči z njega, saj je bil še bolj lepi kakor včeraj. Srce mi je razbijalo in ko se je usedel in se zasukal k meni, mi je srce za trenutek nehalo biti. Kakor hitro je začelo spet neprestano tolči, sem zardela kot kuhan rak in se naslonila na roke, da me niso mogli videti sošolci. Čez pet minut pa so v razred planili še njegovi trije prijatelji, in očitno je bilo, da se bodo tudi oni prepisali sem. Charlie je jim je smejal, ko jih je profesorica nadirala, nato pa jih posedla v klopi. Robbie je dobil klop za Vanesso, Will poleg moje klopi in Jack za njim. Sedaj so bile vse mize zasedene v razredu. Skupaj z njimi nas je bilo 25. Prfoksa nam je razlagala eno uro o poteku pouka in o maturi, ko smo končno lahko šli. Skupaj z Charliejem sva odšla iz razreda in razlagala sem mu, kje so kakšne učilnice. Ampak to ga ni skrbelo, saj je vedel, da sem ob njem jaz. Bilo mi še je bolj vroče kot prej v učilnici in nasmehnil se mi je. Ko sva prišla ven na šolsko ploščad, pa je iz žepa potegnil cigarete in si eno prižgal. »Kaj si normalen? Saj ne moreš kar tukaj kaditi, noben ne kadi tukaj,« sem mu rekla jezna, ker mi sploh ni povedal da kadi. Sama sem poskusila samo enkrat, in še takrat sem se skoraj zadušila. »Aja. Zakaj pa potem lahko tudi oni in profesorice tam?« mi je rekel. »Zato, ker … ker …,« sem začela in ker nisem več vedela kaj naj rečem, sem se obrnila in odšla proti domu. Van sem napisala sms, da grem domov in mi sploh ni odpisala. Verjetno je bila z Charliejevi kolegi.
18. november 2010
next. pa sam neki sej me ne mot.. sam taka čiz do vejice enaka zgodbica je že napisana.. xD
18. november 2010
u27744
u27744
kje?
18. november 2010
u29720
u29720
NexT
18. november 2010
čak grem poiskat pa pošlm link.
19. november 2010
u27744
u27744
Ko sem hodila že pet minut, se je ob meni ustavil avto. Bil je Charlie. Odprl je okno in mi prigovarjal, da naj prisedem. Prisedla sem. »Bi šla mogoče na kavo z menoj?« me je vprašal. »Amm, ja lahko. No prav. Tukaj je ena zelo dobra kavarna, in imajo zelo dobre sladice.« To sem mu rekla tako zadovoljna, da se je nasmejal tudi on. Odšla sva v kavarno in si naročila kavo, sama sem si vzela tudi eno tortico, saj sem bila že zelo lačna. Sedela sva v oddaljeni mizici. Tiho sva bila vse dokler ni natakarica prišla do naju, z najinima kavama in tortico. »Veš Ash, zelo si mi všeč. Že od samega dne, ko sem te videl in je Jack nabil žogo do tebe, saj drugače te ne bi nikoli spoznal. Oziroma bi te, ampak bi to še trajalo dolgo časa, ampak sedaj se mi zdi, kot da sva par že zelo dolgo časa,« mi je začel razlagat. Bila sem šokirana, saj je bilo to sploh prvič, da mi je kdo izpovedal ljubezen. »Saj meni si tudi všeč. In to zelo, ampak trenutno še nisem pripravljena …« sem mu hitela odgovarjat, ko se je sklonil prek mize in me nežno poljubil. Poljubljal se je tako dobro, da se zatrepetala na stolu.
19. november 2010
u27744
u27744
next?
19. november 2010
u30808
u30808
next!
19. november 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg