Forum
u52856
u52856
Sem Elisabeth ampak vsi me kličejo Sisi( zato bom uporabljala samo Sisi), stara sem 15 let. Živim v Ljubljani sama z mamo.

Elisabeth(Sisi)
Aleksej

Lana

Že več mesecev sem se veselila tega dneva, danes namreč odhajam na jezikovne počitnice v London. Že včeraj sem vse spakirala saj sem vedala da danes še svoje glave ne bom našla. Lana- Tanita( jaz jo kličem samo Lana), moja najboljša prijateljica ki gre z mano v London, me je poklicala že vsaj 5 krat ampak sem bila preveč raztresena da bi se ji javila. ko sem se jih končno javila se je drla v slušalko
S-Sisi
L-Lana

L Kako si držneš, 5-krat sem te poklicala, ti pa ne odgovoriš, meni se že meša tuki. Aja kaj boš mela oblečn na letališče, aja pa še ...
S Umir se no sej ne gori voda, še svoje glave ne najdm kako kaj bi našla telefon
L Še vedno to ni opravičilo da mi ne ogdovorjaš
S Oprosti mami
L No sej je vseen, kaj boš mela oblečn na letališče ?
S Razmišlala sm uno rjavo-rdečo majčko in kavbojke pa all starke, po mojo najblubšo torbico seveda.
25. junij 2012
u52856
u52856
L Perfektno se bova ujemali, jst bom mela tisto mojo rdečo oblekco pa pa klobuček. pa kožne balerinke. Pa uno torbico k sm jo kubla v četrtek.

S Samo da si ti zadovolna, ampak midve grva na letalo ne na modno revijo.
L Vem vem ampak vedno je dobro zgledat dobro, poloh pa pri fantih je prvi vtis najpomembnejši.
S Ti veš da greva tja izpopolnjevat najno angleščino ne pa iskat poletnih romanc?
L Nikol ne veš Sisi, nikol ne veš.
S No vem da morm še ogromno stvari pripravit preden greva. Na letališču mormo pa bit čez uro pa pol.
L Se vidva pol, ne pozab 17.10
S By by

Ja sedaj se mi zdi da Lana bol hoče romanco iz the dveh tednov v Londonu kot da se bo kaj naučila. Lano pozam tako dobro kot sama pozna sebe pa jo še zmeraj ne razumem vedno. Ah taka pa je ta moja Lana nora bi lahko rekli. Ko sem končno prišla na letališče me je Lana tako objela kot da me ni videla že 10 let. In seveda takoj komentirala na mojo izbiro frizure. Lase sem si namreč zravnala in jih nisem imela spetih ali naravno valovite kot ponavadi. Takoj sva se zaklepetali najni starši pa tudi. Ko sva se čekirali pri najni agenciji sva odšli po letalske karte. Sledili sva naji spremlevalki ki je povedla naj se posloviva od staršev. Mami sem močno objela in ji rekla"se vidiva čez dva tedna" In tako sva odšl. Let je bil miren in ko sva stopili iz letala sva bili presrečni. Bili sva brez staršev v enem izmed najbolj čarobnih mest na svetu-Londonu. Z avtobusom so nas odpeljali do šole kjer bomo imeli pouk in aktivnosti. v šoli bomo tudi spali. Ko smo odložili prtlago smo odšli na turo po kampusu. Tam sva z Lano takoj zagledali skupino fantov večina je bila svetlolasih le en je bil rjavolas. Ker se je že temnilo ga nisem mogla videti podrobno ampak že na daleč mi je bila všče-skrivnosten. Po jeziku sva ugotovili je to skupina nemcev."Lana like them" je takoj pripomnila Lana. Ona je že vrgla oko na enega, in zaradi svoje obleke je bila tudi ona opažena. Vsa skupina fantov je gledala proti njej. Vrjetno se mi samo zdi ampak mislim da rjavolasec gleda mene in ne nje. Ne samo domišljam si. In tako kot je bilo doma tako je blo tu. Eden od fantov je takoj ogovoril Lano in mene. Tega sva bili že navajeni. Bil je božanski, blond lasje, sivo modre oči kar topili sva se. Ime mu je bilo Lucas.

Lucas


25. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg