Forum
zgodba je posvečena moji frendi Tinuu. ^^
živijo. moje ime je Erika in imam 15 let. letos sem končala 9. razred in ker sem bila odlična sem končno dočakala potovanje v Los Angeles (amerika). s starši živim v Španiji in ne potujemo ravno veliko. na zadnje sem bila v Franciji ampak samo na obisku pri svoji lahko temu rečemo teti.
torej potovanje v Los Angeles je bilo dolgo vendar prijetno še posebej zato ker sem na letalu večino poti prespala. pod mano je bila samo širna modrina le tu in tam kje kakšen otoček vendar ne velik.
kmalu sej je pred nami razprostrla slikovita in življenja polna Amerika. bila je naravnost čudovita. pa če me vprašate kaj bom pogrešala bodo to definitivno sadeži in moj najljubši nogometni klub Barcelona. imam res srečo da živim v Španiji sicer bi si to tako ali tako resnično želela. ne želim si nekega blišča in New Yorka kot skoraj vsak današnji najstnik temveč samo občasno potovanje v svet okoli mene če temu lahko tako rečemo.
Los Angeles je izjemno veliko in znano mesto ter celo moje naljubše ameriško mesto. zalo kul kajne? so to sanje vsakega najstnika ki ne živi v Ameriki ali pač?
namestili smo se prestižnem hotelu v samem središču mesta in skozi okno si lahko videl marsikaj. še dobro da bomo tu cel mesec.!

next


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. julij 2011
vsaj dva nexta prosim. zgodba bo zelo zanimiva ker govori o ljubezni...več vam ne povem.(:
08. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg